5.gün transferiydi 10.gün yapmayayım mı yani ? 12.gün de test dedi doktorum. Biliyorum herkes iyiliğimi düşünüyor Allah razı olsun
hepinizden seviyorum sizleri
cnm benim iki gün fazla degil iki gün daha bekle olumsuz etkilenmesin bebişin sonuç neyse kesin çevap almış olursun inş pozitif alırısın tatlım dularım seninle
canım benimde kasıklarımda batma oluyordu normal bence embriyo tutunmaya çalışıyor senden tam idrar istediğini yanlış anlamışım gebelik testi sandım.Neşe haklı enfeksiyon mu?var diye istemiştir.endişelenme bebelerin kazı yapıyor temel atacaklar inşaALLAH
canım hoşgeldinhayırlı olsun transferin bende dondurulmuş tedavisindeyim ama bende doktorumla buna benzer sebeplerle görüştüğümde böyle bir tahlil istemedi.tüp bebek hemşireside muhakkak gününde kan tahlili yaptır dedi.anlamadım ben şimdi transferin 3.günü gebelik testi neden istenir ki hemde idrarda
yatıyorumkalkıyorum Neşecim,ateş basıyor.bir kaç gündür boğazım ağrıyordu şimdi yara oldu galiba su bile acıtıyor....yarınıda hayırlısı ile atlatırsam gelsin diğer aşamalar
kahverengi leke ne zaman geldi benim 7.günüm şuana kadar hiç olmadı.
yaaaa ama neden öyle diyorsunuzben çok merak ediyorum dayanamıyorum değer düşük de olsa var mı yok mu görmek istiyorum. Bi deger varsa zaten salıyı bekleyip göreceğim kızmayın ama bana
Sabırsıziz da sabırsızısssssssssssssss offffffff ...... Bu bekleme sürecinde yapmayı planladığım birsürü şey vardı aslında. Mesela pcdeki dosyalarımı düzenlemek, birikmiş maillerimi okumak silmek vss. fotoğraf albümlerimi düzenlemek gibi.. oturduğum yerden yapılabilecek işler.. Ama sadece tüp bebek sitelerinde gezinip onları okuyorum........ Kafamdan çıkmıyo işte bu yüzden.......
Az önce hemen evimin yanında bir özel hastane var. Orayı aradım. Kanda gebelik testini sordum. 15 TL ve 45 dk.da sonuç çıkıyor dedi heyecan yaptım iyice... İçimden bir ses diyor sabah eşini işe yolladığın gibi in eşofmanlarla ver kanı gell :)
Diğer bir ses bekle pazartesiyiii diyoorrrrrrrr .....
Kızlar kaç gündürbir şişim ki allah düşmanımavermesin ohss oldum dik duramıyorum ama işe gidiyorum. Size tavsiyem dikkatli olun çok yumurta oluşturanlarda ve pcolarda olma ihtimali çok yüksekmiş
Kızlar kaç gündürbir şişim ki allah düşmanımavermesin ohss oldum dik duramıyorum ama işe gidiyorum. Size tavsiyem dikkatli olun çok yumurta oluşturanlarda ve pcolarda olma ihtimali çok yüksekmiş
dizilerdeki gibi melek ve şeytan figürlerini hissediyorum omuzlarımda
biri diyorki git pazar günü kan ver az da olsa değer görürsün salı da değerin yükseldiğini görmeye gidersin
diğeri diyor ki salı günü doktorunun dediği zaman da git.eğer pazar değer çok düşük çıkarsa,geç döllenme olursa bebeği boşuna üzeceksin salıya kadar değerin artacak belki :26:
canım tablodaki bilgileri bana yaz ben özelden amayaa atarım bilgilerimizi sağolsun o güncelliyor
Alemiz biz ya, sadece birkaç günnn bu kadar mı önemli olur :):):)
gel biz laf dinleyelim günümüzü bekleyelim
'a uymayalım
Söz veremiyorum sankii :):):)
gel biz laf dinleyelim günümüzü bekleyelim
'a uymayalım
Söz veremiyorum sankii :):):)
canım benim sağollll.... benden mayıs hazirandan önce haber almanız zor şekerim....daha rapor alcam..... rolantide devam edicem.... ot çöp içcem bu aradaaaaa ay ne gülerim varya bu otlar acayip iş yaparsaaaaa
Bence de siz bana uymayin ve gununuzu bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?