2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

5.gün transferiydi 10.gün yapmayayım mı yani ? 12.gün de test dedi doktorum. Biliyorum herkes iyiliğimi düşünüyor Allah razı olsun

hepinizden seviyorum sizleri

cnm benim iki gün fazla degil iki gün daha bekle olumsuz etkilenmesin bebişin sonuç neyse kesin çevap almış olursun inş pozitif alırısın tatlım dularım seninle

cnm benim iki gün fazla degil iki gün daha bekle olumsuz etkilenmesin bebişin sonuç neyse kesin çevap almış olursun inş pozitif alırısın tatlım dularım seninle

sağol canım benim teşekkürler Allah razı olsun duaya ihtiyacım var.Rabbim sana da hayırlı rahat hamilelik ve sağsalim kucağına almayı

nasip etsin inşallah

Insallah canim. Iyiki siteyi bulmusum.kendimi yanlız hissetmeyecegim.enfeksiyon embriyoyu kotu etkiler mi ? Bir de adet sancisi gibi her tuvalete gittigimde korkuyorum hic embriyom kalmadı zaten 4 tane vardi cozduler 2sini verdiler ((

Yok cnm gebelik Testi degil tam idrar tahlili

yatıyorum kalkıyorum Neşecim,ateş basıyor.bir kaç gündür boğazım ağrıyordu şimdi yara oldu galiba su bile acıtıyor....yarınıda hayırlısı ile atlatırsam gelsin diğer aşamalar

Cnm farenjitsin anladigim kadariyla cok sicaktan ve soguktan uzakdur cnm yasadigin stresten olmustur cok gecmis olsun cnm ya inss yarinida guzel haberle atlatacan ben inaniyorum ondan sonra mutlu hamisler kervanina katilacaksin inss

Sabırsıziz da sabırsızısssssssssssssss offffffff ...... Bu bekleme sürecinde yapmayı planladığım birsürü şey vardı aslında. Mesela pcdeki dosyalarımı düzenlemek, birikmiş maillerimi okumak silmek vss. fotoğraf albümlerimi düzenlemek gibi.. oturduğum yerden yapılabilecek işler.. Ama sadece tüp bebek sitelerinde gezinip onları okuyorum........ Kafamdan çıkmıyo işte bu yüzden.......
Az önce hemen evimin yanında bir özel hastane var. Orayı aradım. Kanda gebelik testini sordum. 15 TL ve 45 dk.da sonuç çıkıyor dedi heyecan yaptım iyice... İçimden bir ses diyor sabah eşini işe yolladığın gibi in eşofmanlarla ver kanı gell :)
Diğer bir ses bekle pazartesiyiii diyoorrrrrrrr .....

Bir de tam bir koç burcuyum. Koç nasıl beklerrrrr :) En belirgin özelliği sabırsızlık, tezcanlılık :)

Kızlar kaç gündürbir şişim ki allah düşmanımavermesin ohss oldum dik duramıyorum ama işe gidiyorum. Size tavsiyem dikkatli olun çok yumurta oluşturanlarda ve pcolarda olma ihtimali çok yüksekmiş

dizilerdeki gibi melek ve şeytan figürlerini hissediyorum omuzlarımda

biri diyorki git pazar günü kan ver az da olsa değer görürsün salı da değerin yükseldiğini görmeye gidersin

diğeri diyor ki salı günü doktorunun dediği zaman da git.eğer pazar değer çok düşük çıkarsa,geç döllenme olursa bebeği boşuna üzeceksin salıya kadar değerin artacak belki :26:

Kızlar kaç gündürbir şişim ki allah düşmanımavermesin ohss oldum dik duramıyorum ama işe gidiyorum. Size tavsiyem dikkatli olun çok yumurta oluşturanlarda ve pcolarda olma ihtimali çok yüksekmiş

Cok gecmis olsun cnm

canım benim de riskim vardı ama Allah a şükür olmadım.Bol su iç günde 2lt az olmasın,haşlanmış yumurta,süt,et tavuk balık tüket bişeycik olmaz Allah ın izniyle

Alemiz biz ya, sadece birkaç günnn bu kadar mı önemli olur :):):)

canım tablodaki bilgileri bana yaz ben özelden amayaa atarım bilgilerimizi sağolsun o güncelliyor

ecrin2455 2.denemem konya egitim arastirma tup bebek bolumu sebep yumurta rezwrvi azligi prolaktin sperm sayisi düşük hareket az yas 26 sonuç cumartesi tahlilim var ogün belli olacak ins

canım benim sağollll.... benden mayıs hazirandan önce haber almanız zor şekerim.... daha rapor alcam..... rolantide devam edicem.... ot çöp içcem bu aradaaaaa ay ne gülerim varya bu otlar acayip iş yaparsaaaaa

insallah bu otlarla hamile kalırsında temelli gülersin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…