2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar hep okuyorum gogusler sis aciyor diye. Benim sis degil ama dokununca aciyor
Artik kafayi yiyecegim. O nasil bu boyleymiso soyleymis diye ((

tatlım belirtilere takılmaaaaa bitanem kendine stres yapma benim kızımda hiç bir belirtim olmadıı ikizlerimdede sadece kasıklarımda batma ve vajinada kasılma oldu bir de sol gögüs uçumda sızlama oldu bak her hamilelik farklı yani illa bir belirti olcak die bir kaide yok belki hamilesin nerden biliyorsun stres yapma tmm mı tatlım inş hamilesin

yatıyorum kalkıyorum Neşecim,ateş basıyor.bir kaç gündür boğazım ağrıyordu şimdi yara oldu galiba su bile acıtıyor....yarınıda hayırlısı ile atlatırsam gelsin diğer aşamalar

Canim bu ates basmalari cok guzel.bende de oluyordu ve deger cok guzel katliyor:)) seninkiler de buyuyor yani:)) gecms olsun,bogazin icin adacayi yap,aklina geldikce gargara yap yutmana gerek yok,hamilesin simdi yan etkisini bilemeyiz..antiseptik oldugu icin cok ise yariyor ilac kullanmadan.beni faranjitten kurtardi yillar once..yarinki haberini bekliyoruz artik:))

Zeynepcim,tedavin hayirli olsun,insallah bebisin gelir seni yormadan..buranin en guzel yani birbirimizi cok iyi anlamamiz,en yakinin bile anlayamiyor malesef( nasrettin hocanin dedigi gibi,damdan dusenin halini damdan dusen anliyor

ALLAH C.C yardımcın olsun canım inşaALLAH 12.haftada bitecek az kaldıamin canım bulantısız bir hamileliği Rabbim hepimize nasip etsin

sana kızarmıyız güzel anne sen nasıl yapmak istersen biz fazla tecrübeliyiz yaaaa.üzülme diye yazıyoruz canımbende anlamadım ama acayip adet ağrısı ile oldu.daha önce 4 kere hamile kaldım hiçbirinde böyle olmadı o yüzden çok korkmuştum inşaALLAH içeride herşey yolundadır

ne testi cnm insallah daha daha coooook iyi olursun canım benimmm

kandaki gebelik testini 2 gün sonra tekrar istiyorlar değerler katlanıp yükselmişse doktorda bende hepimiz bir ooohhhh diyeceğiz kısmet olursa kese görmek için gün sayacağız

sevgili Zeynep artık beni unuttun sanmıştım hiçbir yerde izini bulamadım .evet hepimizin öyküsü birbirimizin içini yakıp geçiyordua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor ama hangi gecenin sabahı olmadı ki....sabredip yola devam edeceğiz....doktorlar rapor vermiyor gündelik hayatına geri dön..ben dönmiyeceğim evimin kadını çocuklarımın anası olacağıminşaALLAH seninde güzel haberlerini alırız.hangi merkezde tedaviye başladın.15 tatilde Ankara ya gideceğini sanıyordum.hakkımızda hayırlısı inşaALLAH

kandaki gebelik testini 2 gün sonra tekrar istiyorlar değerler katlanıp yükselmişse doktorda bende hepimiz bir ooohhhh diyeceğiz kısmet olursa kese görmek için gün sayacağız
Canım uzun süredir doğru dürüst takip edemiyorum. Senin sonucun pozitifmi çıkmış?

Insallah canim. Iyiki siteyi bulmusum.kendimi yanlız hissetmeyecegim.enfeksiyon embriyoyu kotu etkiler mi ? Bir de adet sancisi gibi her tuvalete gittigimde korkuyorum hic embriyom kalmadı zaten 4 tane vardi cozduler 2sini verdiler ((

enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum bahsettiğin rahatsızlıklar transferden sonra hepimizin başına geldi.sonucu alınca paylaşırsan sevinirim merak ederim şimdi hayırlısı olsun canım

Senin gibi tecrübeli,iyi kalpli bi annenin lafını dinlemez miyim hiç.Sabırsız davranıyorum farkındayım.Sali gununu bekleyecegim bu da son kararım daha degistirmek yok :)

Cnm farenjitsin anladigim kadariyla cok sicaktan ve soguktan uzakdur cnm yasadigin stresten olmustur cok gecmis olsun cnm ya inss yarinida guzel haberle atlatacan ben inaniyorum ondan sonra mutlu hamisler kervanina katilacaksin inss

canım çok kötü ağzımın içi yaralarla doldu.bitkisel ne önerirsin

Kızlar kaç gündürbir şişim ki allah düşmanımavermesin ohss oldum dik duramıyorum ama işe gidiyorum. Size tavsiyem dikkatli olun çok yumurta oluşturanlarda ve pcolarda olma ihtimali çok yüksekmiş

canım benim Ebrucum,ALLAH sana kolaylık versin o halinle birde çalışıyormusun 2 kere başıma geldi birinde hamilelikte oldu nefes alamadım kalbim sıkıştı.ALLAH'ım o günleri bir daha yaşatmasın2.cide transferden önceki gün başladı.doktorum transferi iptal etti 1 haftada atlattım bol su iç, sırt üstü yatma başının altına 2-3 yastık al.nefes alamakda zorlanırsın. sana bakılması lazım ultrasonla..... bana doktor 2 kere baktı su nerelerde diye çok geçmiş olsun inşaALLAH çabuk atlatırsın

Idrar tahlilinin sonucu cikti dr monurol diye bir ilac verdi suda eriyen kullanan var mi ? Endiseliniyorum. Yatinca sancim oluyor farkettim .

Ben kullandım canım 8+6 günlük hamileydim bende senin gibi çok korktum o gün almadım burda kızlara sordum onlarda doktorun verdiyse korkma iç dediler rahatladım sonraki gün doktoru aradım bir kez daha netleşelim diye bana hemen al iç yaramazlık yapma düşüklerin % 15 i bu gibi enfeksiyonlardan kaynaklanıyor dedi koktum ve hemen akşam tüm yediklerim miğdemde sindirildikten sonra yani yemekten 2_3 saat sonra lavaboya gittikten sonra bir bardak suyun içine koyup içtim ama gece lavaboya gitmemek çok zordu ilaç ne kadar idrar torbasında kalırsa o kadar etkili diye okudum nette ama bilmiyorum benim şikayetim yoktu ama idrarda çok az yüksek çıkmıştı inşallah geçmiştir...inşallah sende de işe yarar...

Canlar bugün kontrol vardı bu akşam 22:00 de çatlatma iğnemi vurucam Cumartesi saat 09:00 da opum var offf bayıltılma stresim yine başlıyor:18:Tek korkum bu alışamadım hala İnşalllahhh bu sefer herşey güzel olur dualarınızı bekliyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…