2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kalbimdesin .!.:
amin canım. aynen nefesim sıkışıyo karnım o kadargergin ki dik durmamk mümkün deil öğrencileri bel fıtığı oldum sandı. Ama doktorum ısrarla su içirmiyor. Hayırlısı 1haftadır sürüyo

Kizlar hep okuyorum gogusler sis aciyor diye. Benim sis degil ama dokununca aciyor
Artik kafayi yiyecegim. O nasil bu boyleymiso soyleymis diye ((

benimde göğüslerim dokununca acıyordu.transferin 12.gününden itibaren şişmeye başladı bugün daha belirgin bugün 15.gün canım herşeyi kafana takma zaten bu belirtilerin %70 kullandığımız ilaçlardan

Kalbimdesin, Ağız içi yarasına karadud püresi ii geliyor canım bulabilirsen

canım yaa adaçayını hamileyken içmeyin diyorlar ama gargara yapabilirim boğazım çok kötü oldusuyu yudum yudum içiyorum hemen kuruyor çünkü......aslında yarın sonucu aldığımda hamile olduğuma kendimi ikna edeceğim

evet canım ilk testim 68,5 darısı 2.testin başına inşaALLAH katlanarak yükselmiştir.....

MaşaAllah, barakAllak. Allah tamamına erdirsin. Tebrik ederim. Rabbim bu sefer sağlıkla, huzurla sağlıklı bebeğini kollarına almanı nasip eylesin. Çok sevindim.

Bende de var canım bişeyler bulursa geçiricek benimlede paylaş lütfen ((

canım yaaa çok geçmiş olsun.bende ne yapacağımı şaşırdım.Nazan adaçayını önermiş gargara yapmayı düşünüyorum ama kesinlikle içme Mügecim sadece gargara tamam mı?canım.inşaALLAH çabuk geçer

evet canım stres yok herşey güzel olacak

cnm inss bu tedavinde bebisine kavusursun rabbim yarveyardimcin olsun

canım çok kötü ağzımın içi yaralarla doldu.bitkisel ne önerirsin

Cnm bugun saracoglu adacayindan bahsetti nazanin dedigi gibi sadece gargara yapilacak cnm simdi bu arakar bitkisel bisey icme sakin bolilik su ic cnm bogazin kurumasin diye inss en kisa surede gecer cnm

MaşaAllah, barakAllak. Allah tamamına erdirsin. Tebrik ederim. Rabbim bu sefer sağlıkla, huzurla sağlıklı bebeğini kollarına almanı nasip eylesin. Çok sevindim.

sağol canım ALLAH C.C razı olsun Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşaALLAH

Cnmm nasılsınn test yaptın mıı

iyiyim canım sen nasılsın çokdandır uğramıyorsun özledik seni....evet canım 14.gün değerim 68,5 yarın 2.testim var bakalım nasip inşaALLAH herşey yolunda gider bende cennet kokusunu içime çekerim.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

canım sağol mutfağı bir karıştırayım sallaması vardı hemen bulup uygulayayım

Cnm internette sorun vardı telden de sürekli kkdan atıyodu beni ama artık aktifim insallahhhh
Ayyyyy cooooookkkkkk sevindim kızzz cok merak ediyodum seni Allah tamamına erdirsin insallahhhhh kalp atıslarını dogum gününü görmekte nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…