- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
kalbimdesin .!.:amin canım. aynen nefesim sıkışıyo karnım o kadargergin ki dik durmamk mümkün deil öğrencileri bel fıtığı oldum sandı. Ama doktorum ısrarla su içirmiyor. Hayırlısı 1haftadır sürüyo
canım şimdi amayaa ya özelden attım inşaALLAH sana da uğur getirsin bu topik
Kizlar hep okuyorum gogusler sis aciyor diye. Benim sis degil ama dokununca aciyor
Artik kafayi yiyecegim. O nasil bu boyleymiso soyleymis diye((
Canim bu ates basmalari cok guzel.bende de oluyordu ve deger cok guzel katliyor:)) seninkiler de buyuyor yani:)) gecms olsun,bogazin icin adacayi yap,aklina geldikce gargara yap yutmana gerek yok,hamilesin simdi yan etkisini bilemeyiz..antiseptik oldugu icin cok ise yariyor ilac kullanmadan.beni faranjitten kurtardi yillar once..yarinki haberini bekliyoruz artik:))
Canım uzun süredir doğru dürüst takip edemiyorum. Senin sonucun pozitifmi çıkmış?
Kalbimdesinnnncanim hyrlii olsn cok cok svndim snn adina :)
sağol canımALLAH C.C razı olsun .sen kese görmeye gittin mi?canım inşaALLAH ikizdir.....
evet canım ilk testim 68,5 darısı 2.testin başına inşaALLAH katlanarak yükselmiştir.....
Bende de var canım bişeyler bulursa geçiricek benimlede paylaş lütfen((
Canlar bugün kontrol vardı bu akşam 22:00 de çatlatma iğnemi vurucam Cumartesi saat 09:00 da opum var offf bayıltılma stresim yine başlıyor:18:Tek korkum bu alışamadım hala İnşalllahhh bu sefer herşey güzel olur dualarınızı bekliyorum kızlar
evet canımstres yok herşey güzel olacak
kalbimdesin .!.:amin canım. aynen nefesim sıkışıyo karnım o kadargergin ki dik durmamk mümkün deil öğrencileri bel fıtığı oldum sandı. Ama doktorum ısrarla su içirmiyor. Hayırlısı 1haftadır sürüyo
tabi yine doğru bilgiyi doktorun bilir ama sen yinede web den araştır bilimsel yazı çok OHSS ile ilgili
Kalbimdesin, Ağız içi yarasına karadud püresi ii geliyor canım bulabilirsen
Bende de var canım bişeyler bulursa geçiricek benimlede paylaş lütfen((
cnm inss bu tedavinde bebisine kavusursun rabbim yarveyardimcin olsunCanlar bugün kontrol vardı bu akşam 22:00 de çatlatma iğnemi vurucam Cumartesi saat 09:00 da opum var offf bayıltılma stresim yine başlıyor:18:Tek korkum bu alışamadım hala İnşalllahhh bu sefer herşey güzel olur dualarınızı bekliyorum kızlar
canım çok kötü ağzımın içi yaralarla doldu.bitkisel ne önerirsin
MaşaAllah, barakAllak. Allah tamamına erdirsin. Tebrik ederim. Rabbim bu sefer sağlıkla, huzurla sağlıklı bebeğini kollarına almanı nasip eylesin. Çok sevindim.
Cnmm nasılsınn test yaptın mıı
cnm inss bu tedavinde bebisine kavusursun rabbim yarveyardimcin olsun
Cnm bugun saracoglu adacayindan bahsetti nazanin dedigi gibi sadece gargara yapilacak cnm simdi bu arakar bitkisel bisey icme sakin bolilik su ic cnm bogazin kurumasin diye inss en kisa surede gecer cnm
iyiyim canım sen nasılsın çokdandır uğramıyorsun özledik seni....evet canım 14.gün değerim 68,5 yarın 2.testim var bakalım nasip inşaALLAH herşey yolunda gider bende cennet kokusunu içime çekerim.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?