2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Çoook teşekkür ederim canım Yarın eşime söyliyim de bir baksın zaten ağzımın tadı değişik bide yaralar eklenince daha kötü oldu( inşallah kısa sürede atlatırız bu yaraları canım...

Cnm ben o yaralar icin karbonatlı su ile calkalıyodum agzımı biraz yakıyo ama iyi geliyodu gecmis olsun insallah cabuk gecer

sağol canım inşaALLAH.Rabbim o günleride gösterir

Çoook teşekkür ederim canım Yarın eşime söyliyim de bir baksın zaten ağzımın tadı değişik bide yaralar eklenince daha kötü oldu( inşallah kısa sürede atlatırız bu yaraları canım...

inşaALLAH canım....

Kendimi sakinlestirmeye calissamda cok zor 2 seneye neler sigdirdim.gelismedi doye normal yolla olusan bebek alindi ve o kurtajda tupler tıkandı yani sonrasinda bir suru dr gezildi simdiki dr ulasana kadar ve 2.denemem artik dusunmemeye calissamdaolmuyor. Belirti bekliyorum ve belki vucudum da pspsikolojik reaksiyonlar oluyor haftaya cumartesiye kadar nasil dayanacagim

Offff offf cok zor beklemek bilsen neler yasiyorum

Offff offf cok zor beklemek bilsen neler yasiyorum

neleri yapmayı seversin canım...ben böyle stresli zamanlarda herşeye odaklanamam biraz ondan biraz bundan...mesala yabancı özellikle hint filmleri romantik-komedi izlerim sıkılınca kuran-ı kerim okurum özellikle meryem süresi.elimi karnıma koyup La Havle çekerim sonra candy crush saga oynuyorum sürekli iş arkadaşlarımla msjlaşıyorum topiğe giriyorum kızlarla konuşuyoruz böylelikle 14 günü atlattım....benim transfer öncesi tutunmayı sağlayan ilacı içmediğim için transferde gün doldurmam ömrümün büyük bir kısmını aldı diyrbilirim ama hayırlısı ile geçti

Sagol canim. İnsallah hepimiz en yakin Zamanda saglikli bebislerimizi kucaklariz. Canim benim rahim filmi gecen yil cekilmisti. Acik cikmisti tupler. Kistim 4 cm. Hic operasyon gecirmedim. Ben de tutunamazlar diye cok korkuyorum ( kist orda cunku kabak gibi. Ben de 2 ay yalanci menopozdan sonra basladim isleme. 2 tane transfer oldu :) bakalim Rabbim yuzumuze guler insallah. Senin kist buyuk mu canim?

Guzel dileklerde bulunan arkadaslarima kocamannnn opucukler. Kacamak giriyom nete :) kalbimdesin guEl haberler bekliyoozzz

Selam herkese bayadir giremiyordum bu ay ki adetle kontrole gittim yumrtan olusur rahmin hazir olursa bu ay olmazsa gelecek ay yapariz demisti dün ve Bugün kont sonucu haftaya pers son kalan buz bebekleri transfer edecekler allah da izin verirse cok ani oldu beklemiyordum bnm islerim zor ilerler saskn gibiyim birazdan pregnly diye bir igne vurdurmaya gidecem böyle iste Bu arada pozitif sonuc alanlari tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin negatif alanlara sabir versin tedavisi devam eden arkadaslarimin da Rabbim rast getirsin inşallah biraz uzun oldu kizlar kusura bakmayın

Kuzum nihan83 arkadaşıma demiştim aynı merkezde tedavi görüyoruz ne zamandır gözükmüyordu İnşallahhh bu sefer Rabbim yüzünü güldürür kalbimdesine bende coooooookkkkkkk mutlu oldumiyi oldu seninlede yazıştık benimde Cumartesi günü opu var heycanla bekliyorum tatlım
evet canım stres yok herşey güzel olacak
Aminnnn bitanem İnşalllahhh dualarını bekliyorum canım hamişlerin duaları kabul olurmuş
Aminnnn. Canım İnşalllahhh çok teşekkür ederim

Guzel dileklerde bulunan arkadaslarima kocamannnn opucukler. Kacamak giriyom nete :) kalbimdesin guEl haberler bekliyoozzz

Cnm selam transferin yapilmis galiba Allah yüzünüzü güldürsun inşallah pozitif olur bnm gibi endo hastasi olanlara umut olursun :)

canım benim herzaman işlerin yolunda gitsin.inşaALLAH bu son tedavin olur yavrularını Rabbim sana bağışlasın

canım benim inşaALLAH bu sefer son tedavin olacak Rabbim yavrularını sana bağışlayacak.ALLAH C.C yar ve yardımcın olsun güzel yürekli arkadaşım

kızlar bana müsade biraz yürüyüş yapacağım.ALLAH'a emanetsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…