canım karadud püreside iyi geliyormuş
Çoook teşekkür ederim canım Yarın eşime söyliyim de bir baksın zaten ağzımın tadı değişik bide yaralar eklenince daha kötü oldu( inşallah kısa sürede atlatırız bu yaraları canım...
Cnm internette sorun vardı telden de sürekli kkdan atıyodu beniama artık aktifim insallahhhh
Ayyyyy cooooookkkkkk sevindim kızzz cok merak ediyodum seniAllah tamamına erdirsin insallahhhhh kalp atıslarını dogum gününü görmekte nasip olur
Çoook teşekkür ederim canım Yarın eşime söyliyim de bir baksın zaten ağzımın tadı değişik bide yaralar eklenince daha kötü oldu( inşallah kısa sürede atlatırız bu yaraları canım...
dimi ama dimi günümüzü bekleyelim
kızın bize yaptırmayın günümüzden önce
bu arada sende mi erken yaptırdın yada yaptıracaksın hangisi ?
canım sağolmutfağı bir karıştırayım sallaması vardı hemen bulup uygulayayım
benimde göğüslerim dokununca acıyordu.transferin 12.gününden itibaren şişmeye başladı bugün daha belirgin bugün 15.gün canım herşeyi kafana takma zaten bu belirtilerin %70 kullandığımız ilaçlardan
tatlım belirtilere takılmaaaaa bitanem kendine stres yapma benim kızımda hiç bir belirtim olmadıı ikizlerimdede sadece kasıklarımda batma ve vajinada kasılma oldu bir de sol gögüs uçumda sızlama oldu bak her hamilelik farklı yani illa bir belirti olcak die bir kaide yok belki hamilesin nerden biliyorsun stres yapma tmm mı tatlım inş hamilesin
sağol canıminşaALLAH.Rabbim o günleride gösterir
Kalbimdesin :)gözün aydın cok sevindim caniiimmm Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşaallah
Offff offf cok zor beklemek bilsen neler yasiyorum
msruya canım seni takip ediyorum güzel haberlerini bekliyorum inşallah bebeğin sımsıkı tutunur anesine benimde aynı çikolata kistlerim var 2 ay yalancı menopozdan sonra hiç adet görmeden tüp bebeğe başladık herşey çok güzel gidiyordu ama tutunma olmadı senin tüp bebeğe başlanmadan hang işlemler yapıldı rahim filmi ,laparaskopi yada ofis histereskopi yapıldı mı benim 2. tedavide bu işlemler yapılmadan başlanmaz tutunmama sebebi araştırılır diye düşünüyorum :26:
Kuzum nihan83 arkadaşıma demiştimsanırım bana seslendin canımiyiyim canım nolsun.bebeklerimize bir adım daha yaklaşmanın keyfini çıkartıyorum dün kalbimdesin arkadaşıma çok sevindim ya.Allahım kucağına da almayı nasip etsin.telefondan girdiğim için yazmakta zorlanıyorum pek yazmıyorum o yüzden.akşamda şarzım bitti sen neler yapıyorsun
Aminnnn bitanem İnşalllahhh dualarını bekliyorum canım hamişlerin duaları kabul olurmuşevet canımstres yok herşey güzel olacak
Aminnnn. Canım İnşalllahhh çok teşekkür ederimcnm inss bu tedavinde bebisine kavusursun rabbim yarveyardimcin olsun
Cnm bugun saracoglu adacayindan bahsetti nazanin dedigi gibi sadece gargara yapilacak cnm simdi bu arakar bitkisel bisey icme sakin bolilik su ic cnm bogazin kurumasin diye inss en kisa surede gecer cnm
Guzel dileklerde bulunan arkadaslarima kocamannnn opucukler. Kacamak giriyom nete :) kalbimdesin guEl haberler bekliyoozzz
Selam herkese bayadir giremiyordum bu ay ki adetle kontrole gittim yumrtan olusur rahmin hazir olursa bu ay olmazsa gelecek ay yapariz demisti dün ve Bugün kont sonucu haftaya pers son kalan buz bebekleri transfer edecekler allah da izin verirse cok ani oldu beklemiyordum bnm islerim zor ilerler saskn gibiyim birazdan pregnly diye bir igne vurdurmaya gidecem böyle iste Bu arada pozitif sonuc alanlari tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin negatif alanlara sabir versin tedavisi devam eden arkadaslarimin da Rabbim rast getirsin inşallah biraz uzun oldu kizlar kusura bakmayın
Kuzum nihan83 arkadaşıma demiştimaynı merkezde tedavi görüyoruz ne zamandır gözükmüyordu İnşallahhh bu sefer Rabbim yüzünü güldürür kalbimdesine bende coooooookkkkkkk mutlu oldum iyi oldu seninlede yazıştık benimde Cumartesi günü opu var heycanla bekliyorum tatlım
Aminnnn bitanem İnşalllahhh dualarını bekliyorum canım hamişlerin duaları kabul olurmuş
Aminnnn. Canım İnşalllahhh çok teşekkür ederim
canım benim herzaman işlerin yolunda gitsin.inşaALLAH bu son tedavin olur yavrularını Rabbim sana bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?