2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ayy ne bileyim kimse üstüne almayinca heralde bana diyor dedim :-D allah yardimcin olsun canim bol ve kaliteli yumoslarin olsun ins.

Cnm ben o yaralar icin karbonatlı su ile calkalıyodum agzımı biraz yakıyo ama iyi geliyodu gecmis olsun insallah cabuk gecer

Karbonat evde var canım hemen yapıyorum allah razı olsun kaç gündür böyle keşke daha önce sorsaymışım:))))

canim gozun aydin inss basladigin gibi guzel olsun sonuda allah isini rast getirsin cnm

kızlar bana müsade biraz yürüyüş yapacağım.ALLAH'a emanetsiniz

Sanada iyi aksamlar canim benim

arkadaşlar ohss olmak gebe kalmak değildir ben opu dan sonra ohss oldum transferi yapmayacaklardı bile benim ki hafif oldu da Allahtan transferi yaptılar.....pko lu olanlara iğnelerin dozunu birazcık fazla versen ohss olur çok tehlikeli bir durumdur transfer falan herşey iptal edilir yanlış anlamalar var sitede

Hamis annecikler :)) ilk haftalirnzda szn de hafif kasik agrilarinz oldu mu ara ara , bide bende 3-4gndr istahszilk var szdede oluyomudu b gbi durmlar :) 👼👸

Hamis annecikler :)) ilk haftalirnzda szn de hafif kasik agrilarinz oldu mu ara ara , bide bende 3-4gndr istahszilk var szdede oluyomudu b gbi durmlar :) ����

Günaydın canım bahsettiğin herşey ilk haftalarda bende de vardı normal inşallah hafif atlatırsın :))

Son düzenleme:

Rabbime sukrediyorum bu siteyi buldum. Esime soyledim bugun bir suru cd ile gelmesini bekliyorum :))) Kuran okumak istiyorum ama ben transferden sonra banyo yapmadim.bugun kuafore sacimi yikatmaya gidecegim. Islak mendiller oyle devam ediyorum.pazartesiye kadar da yapmayacağım. Onun icin de kuran acamiyorum. Yoksa icimi rahatlatacak tek o biliyorum. Allah gunah yazmazsa dun tespihi cektim

Cnm selam transferin yapilmis galiba Allah yüzünüzü güldürsun inşallah pozitif olur bnm gibi endo hastasi olanlara umut olursun :)
Canim guzel dileklerin icin sagol. İnsallah bu sefer senin de yuzun gulecek. Boyle beklenmedik ilerleyen islerin sonucu iyi oluyor genelde. İnsallah her sey cokkk gusl olur.

Günaydın kızlar nasılsınız
Hamis arkadaşlarım nasilsiniz Allah guzelggünler göstersin size Insallah darisida bizim basimizaa bu topik Insallah bisede uğur getirir benim gibi tedaviye baslayacaklara gun sayanlara uğur getirsin Rabbim ol deyince herşey oluyo gecen internette okudum kadın ingilterde tup bebek tedavisi gormus ıki embriyo transfer olmus ama 4 düz doğurmuş bu embriyolar tekrar ikiye bolunmusler yeterki Allahım ol desin Insallah bizde onların içinde olurus Allaha emanet olun sevgiler

Cnm selam transferin yapilmis galiba Allah yüzünüzü güldürsun inşallah pozitif olur bnm gibi endo hastasi olanlara umut olursun :)
Canim guzel dileklerin icin sagol. İnsallah bu sefer senin de yuzun gulecek. Boyle beklenmedik ilerleyen islerin sonucu iyi oluyor genelde. İnsallah her sey cokkk gusl olur.

canım kuan okumak için banyo yapmak zorunda değilsin... bu zorunlu hallerden ben diyanete sordurdum gerek yok dedi.. namazını kılıp kuran okuyabilirsiniz....

Herkese günaydın kızlar

Hayırlı cumalar

Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin. Herşeyin hayırlısını nasip etsin. Bizlerin

kollarını kucaklarını boş bırakmasın. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bugün transferden sonraki 8.gün heyecan dorukta Dün akşam çok fena bacak ağrım vardı :44:

kızlar çok çoook özledim sizi... ne yazık ki işler çok yğun işte de, evde de ... evden zaten giremiyordum ama en azından okuyordum aama dünden beri onu da yapamıyorum...

hepinizi çok seviyorum... bebek 34 aklımdan çıkmıyorsun inşallah eşin biraz daha iyidir...

cicibebe yarın randevun çok güzel geçsin ve sana bebeğini getirsin inşallah....

kalbimdesin bu günkü testin katlanarak artmış olacak sakın endişelenme arkadaşım....

kızlar diğer herkes,, sizleri de sakın unuttuğumu sanmayın ama işe geri dönmem lazım... çokkk çoookk öptüm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…