dilimi ısırdım ama bide 2 kere ikizine de aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
kız sen burada kaç kişiyle ilgileniyorsun 4 bebiş mi zor gelecek maşşallahın var. Rabbim sabır versin.
buranın müptelası oldum. sensiz olmazzzz... amaya olmadan asla
sizler ne kadar güzel kalpli iyi insanlarsınız.ALLAH C.C annenizden babanızdan razı olsun ne güzel yetiştirmişler .amayaa'nın topiğini keşfederek burda yazıp sizinle tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum hepinizi öpüyorum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin düşündüklerimi sizede anlatmak istedim
Kuzum nihan83 arkadaşıma demiştimaynı merkezde tedavi görüyoruz ne zamandır gözükmüyordu İnşallahhh bu sefer Rabbim yüzünü güldürür kalbimdesine bende coooooookkkkkkk mutlu oldum iyi oldu seninlede yazıştık benimde Cumartesi günü opu var heycanla bekliyorum tatlım
Aminnnn bitanem İnşalllahhh dualarını bekliyorum canım hamişlerin duaları kabul olurmuş
Aminnnn. Canım İnşalllahhh çok teşekkür ederim
İnşalllahhh kuzum azından bal damlıyorcanım benim inşaALLAH bu sefer son tedavin olacak Rabbim yavrularını sana bağışlayacak.ALLAH C.C yar ve yardımcın olsun güzel yürekli arkadaşım
Cok teşekkür ederim canımAyy ne bileyim kimse üstüne almayinca heralde bana diyor dedim :-D allah yardimcin olsun canim bol ve kaliteli yumoslarin olsun ins.
Cnm ben o yaralar icin karbonatlı su ile calkalıyodum agzımı biraz yakıyo ama iyi geliyodu gecmis olsun insallah cabuk gecer
canim gozun aydin inss basladigin gibi guzel olsun sonuda allah isini rast getirsin cnmSelam herkese bayadir giremiyordum bu ay ki adetle kontrole gittim yumrtan olusur rahmin hazir olursa bu ay olmazsa gelecek ay yapariz demisti dün ve Bugün kont sonucu haftaya pers son kalan buz bebekleri transfer edecekler allah da izin verirse cok ani oldu beklemiyordum bnm islerim zor ilerler saskn gibiyim birazdan pregnly diye bir igne vurdurmaya gidecem böyle iste Bu arada pozitif sonuc alanlari tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin negatif alanlara sabir versin tedavisi devam eden arkadaslarimin da Rabbim rast getirsin inşallah biraz uzun oldu kizlar kusura bakmayın
kızlar bana müsade biraz yürüyüş yapacağım.ALLAH'a emanetsiniz
Karbonat evde var canım hemen yapıyorum allah razı olsun kaç gündür böyle keşke daha önce sorsaymışım:))))
canim gozun aydin inss basladigin gibi guzel olsun sonuda allah isini rast getirsin cnm
Sanada iyi aksamlar canim benim
enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum bahsettiğin rahatsızlıklar transferden sonra hepimizin başına geldi.sonucu alınca paylaşırsan sevinirim merak ederim şimdi hayırlısı olsun canım
Hamis annecikler :)) ilk haftalirnzda szn de hafif kasik agrilarinz oldu mu ara ara , bide bende 3-4gndr istahszilk var szdede oluyomudu b gbi durmlar :) ����
Amin cnm inşallah hepimiz için teşekkürler :)
neleri yapmayı seversin canım...ben böyle stresli zamanlarda herşeye odaklanamam biraz ondan biraz bundan...mesala yabancı özellikle hint filmleri romantik-komedi izlerim sıkılınca kuran-ı kerim okurum özellikle meryem süresi.elimi karnıma koyup La Havle çekerim sonra candy crush saga oynuyorum sürekli iş arkadaşlarımla msjlaşıyorum topiğe giriyorum kızlarla konuşuyoruz böylelikle 14 günü atlattım....benim transfer öncesi tutunmayı sağlayan ilacı içmediğim için transferde gün doldurmam ömrümün büyük bir kısmını aldı diyrbilirim ama hayırlısı ile geçti
Selam herkese bayadir giremiyordum bu ay ki adetle kontrole gittim yumrtan olusur rahmin hazir olursa bu ay olmazsa gelecek ay yapariz demisti dün ve Bugün kont sonucu haftaya pers son kalan buz bebekleri transfer edecekler allah da izin verirse cok ani oldu beklemiyordum bnm islerim zor ilerler saskn gibiyim birazdan pregnly diye bir igne vurdurmaya gidecem böyle iste Bu arada pozitif sonuc alanlari tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin negatif alanlara sabir versin tedavisi devam eden arkadaslarimin da Rabbim rast getirsin inşallah biraz uzun oldu kizlar kusura bakmayın
Canim guzel dileklerin icin sagol. İnsallah bu sefer senin de yuzun gulecek. Boyle beklenmedik ilerleyen islerin sonucu iyi oluyor genelde. İnsallah her sey cokkk gusl olur.Cnm selam transferin yapilmis galiba Allah yüzünüzü güldürsun inşallah pozitif olur bnm gibi endo hastasi olanlara umut olursun :)
Selam herkese bayadir giremiyordum bu ay ki adetle kontrole gittim yumrtan olusur rahmin hazir olursa bu ay olmazsa gelecek ay yapariz demisti dün ve Bugün kont sonucu haftaya pers son kalan buz bebekleri transfer edecekler allah da izin verirse cok ani oldu beklemiyordum bnm islerim zor ilerler saskn gibiyim birazdan pregnly diye bir igne vurdurmaya gidecem böyle iste Bu arada pozitif sonuc alanlari tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin negatif alanlara sabir versin tedavisi devam eden arkadaslarimin da Rabbim rast getirsin inşallah biraz uzun oldu kizlar kusura bakmayın
Canim guzel dileklerin icin sagol. İnsallah bu sefer senin de yuzun gulecek. Boyle beklenmedik ilerleyen islerin sonucu iyi oluyor genelde. İnsallah her sey cokkk gusl olur.Cnm selam transferin yapilmis galiba Allah yüzünüzü güldürsun inşallah pozitif olur bnm gibi endo hastasi olanlara umut olursun :)
Rabbime sukrediyorum bu siteyi buldum. Esime soyledim bugun bir suru cd ile gelmesini bekliyorum :))) Kuran okumak istiyorum ama ben transferden sonra banyo yapmadim.bugun kuafore sacimi yikatmaya gidecegim. Islak mendiller oyle devam ediyorum.pazartesiye kadar da yapmayacağım. Onun icin de kuran acamiyorum. Yoksa icimi rahatlatacak tek o biliyorum. Allah gunah yazmazsa dun tespihi cektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?