2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım kuan okumak için banyo yapmak zorunda değilsin... bu zorunlu hallerden ben diyanete sordurdum gerek yok dedi.. namazını kılıp kuran okuyabilirsiniz....

Gusul abdesti olmadan dogru olur mu ? Sonucta transferde dr , hemsiresi, hasta bakicisi masallah herkese gosterdik (Namaz abdesti de alamam egilmek ayak yikamak . Okurken icimde hep buyuk bir gunah mi diye kusku kalir ((

AMIN canim.bende drumla gorustum bugun deger illa 2 kati artacak diye bisey soz konusu degil,ALLAHtan bi mani cikmazsa 15 gun sonra kalp atislarini dinleyelim dedi

Gusul abdesti olmadan dogru olur mu ? Sonucta transferde dr , hemsiresi, hasta bakicisi masallah herkese gosterdik (Namaz abdesti de alamam egilmek ayak yikamak . Okurken icimde hep buyuk bir gunah mi diye kusku kalir ((

canım merhaba
bende bu konuyu araştırdım gusül gerektirmiyomuş
mest aldım kendime ayağımı kaldırmamak için ilk abdestimide duşa kabinde yıkadım ayaklarımı
ilk 5 gün banyo yapmadım namazımıda oturarak kıldım ve kuranımıda dualarımıda okudum
sonra ayakta kılmaya başladım ve 5. gün gusül abdestimi alıp duş aldım

16.gün kan testim 17 çıktı çok üzüldüm.kızlar bio kimyasal gebelikmiş drla konuştum estrofemden dolayı tutunmuş ama yerleşememiş

16.gün kan testim 17 çıktı çok üzüldüm.kızlar bio kimyasal gebelikmiş drla konuştum estrofemden dolayı tutunmuş ama yerleşememiş

canım benim ne diyeceğimi bilmiyorum ALLAH ım sabır versin en hayırlı zamanda inşallah meleğin sımsıkı tutunur

Son düzenleme:

arkadasim yaa cok uzuldum ne denirki.cumanin yuzu suyu hurmetine isteyen herkesin kucagini bos birakma ya rabbim.

Canim cok uzuldum ALLAH sabrini bol versin ve tez vakitte evlat hasretini dindirsin insALLAH

canım benim ne diyeceğimi bilmiyorum ALLAH ım sabır versin en hayırlı zamanda inşallah meleğin sımsıkı tutunur

sağolun ALLAH C.C razı olsun.....bakalım doktor adetin 3.günü gel dedi tekrar beta-hcg yapılacak sıfırı görmemiz lazım dedi....

Kuzum Lütfen üzülme hayırlısı buymuş İnşalllahhh birdahaki tedavinde bebişini kucağına alırsın yüreği güzel arkadaşım

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum...Aynı durumu ben de yaşadım...Rabbim acımızı haffiletsin..Demek ki daha zamanı gelmemiş...Ben ilacı kullandım da ne oldu....ben de senin gibi 2 gün sonra düşük değerli sonucu aldım...Negatife hazır hissediyordum kendimi ama gerçekle yüzleşmek çok ağır geldi..O günden beri Yusuf Güney'in ''ördü kader ağlarını,, şarkısını dinleyip dinleyip ağlıyorum...Sanki bebeğime olan düşüncelerimi yazmış...Rabbim inşallah bizleri de en kısa zamanda güldürür...

Kuzum Lütfen üzülme hayırlısı buymuş İnşalllahhh birdahaki tedavinde bebişini kucağına alırsın yüreği güzel arkadaşım

öyle canım hayırlısı bu imiş....üzülmemek elde değil ama nasipten ötesi yok.doktorum aradı adetin 3.günü gel tekrar başlayalım dedi ara verme senin tamamen ilacı içmemenden kaynaklı embriyolar tutunmuş ama kök salamamış dedi.yola devam yani

Son düzenleme:

Canim hangi ilaci icmedin ki

inşaALLAH canım benim evet zor bir süreçteyiz.eşim çok üzüldü en çok beni onun üzüntüsü ağlatıyor.çok umudumuz vardı ilaç da sebep oldu .dediğin gibi vakti gelmemiş daha ne yapalım denemeye devam

Canim hangi ilaci icmedin ki

transfere karar veridiği günden transfer gününe kadar 5 gün estrofen isimli embriyo tutunmasını sağlayan ilacı.dr onun rahim kalınlaştırıcı olduğu bilgisini verdi. rahimde istenilen kalınlığa gelince tedaviyi bitiriyoruz dedi bende estrofemi bıraktım transfer olduğu gün taburcu olurken içmediğim anlaşıldı.doktorun hiç umudu yoktu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…