canım kuan okumak için banyo yapmak zorunda değilsin... bu zorunlu hallerden ben diyanete sordurdum gerek yok dedi.. namazını kılıp kuran okuyabilirsiniz....
Herkese günaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin. Herşeyin hayırlısını nasip etsin. Bizlerin
kollarını kucaklarını boş bırakmasın. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bugün transferden sonraki 8.gün heyecan doruktaDün akşam çok fena bacak ağrım vardı :44:
Gusul abdesti olmadan dogru olur mu ? Sonucta transferde dr , hemsiresi, hasta bakicisi masallah herkese gosterdik(Namaz abdesti de alamam egilmek ayak yikamak . Okurken icimde hep buyuk bir gunah mi diye kusku kalir ((
16.gün kan testim 17 çıktı çok üzüldüm.kızlar bio kimyasal gebelikmiş drla konuştum estrofemden dolayı tutunmuş ama yerleşememiş
16.gün kan testim 17 çıktı çok üzüldüm.kızlar bio kimyasal gebelikmiş drla konuştum estrofemden dolayı tutunmuş ama yerleşememiş
Canim cok uzuldum ALLAH sabrini bol versin ve tez vakitte evlat hasretini dindirsin insALLAH
canım benim ne diyeceğimi bilmiyorum ALLAH ım sabır versin en hayırlı zamanda inşallah meleğin sımsıkı tutunur
arkadasim yaa cok uzuldum ne denirki.cumanin yuzu suyu hurmetine isteyen herkesin kucagini bos birakma ya rabbim.
Kuzum16.gün kan testim 17 çıktı çok üzüldüm.kızlar bio kimyasal gebelikmiş drla konuştum estrofemden dolayı tutunmuş ama yerleşememiş
sağolun ALLAH C.C razı olsun.....bakalım doktor adetin 3.günü gel dedi tekrar beta-hcg yapılacak sıfırı görmemiz lazım dedi....
KuzumLütfen üzülme hayırlısı buymuş İnşalllahhh birdahaki tedavinde bebişini kucağına alırsın yüreği güzel arkadaşım
Su mubarek gunun ve saatlerin yuzu suyu hormetine RABBIM tum dualarini kabul eylesin
öyle canım hayırlısı bu imiş....üzülmemek elde değil ama nasipten ötesi yok.doktorum aradı adetin 3.günü gel tekrar başlayalım dedi ara verme senin tamamen ilacı içmemenden kaynaklı embriyolar tutunmuş ama kök salamamış dedi.yola devam yani
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum...Aynı durumu ben de yaşadım...Rabbim acımızı haffiletsin..Demek ki daha zamanı gelmemiş...Ben ilacı kullandım da ne oldu....ben de senin gibi 2 gün sonra düşük değerli sonucu aldım...Negatife hazır hissediyordum kendimi ama gerçekle yüzleşmek çok ağır geldi..O günden beri Yusuf Güney'in ''ördü kader ağlarını,, şarkısını dinleyip dinleyip ağlıyorum...Sanki bebeğime olan düşüncelerimi yazmış...Rabbim inşallah bizleri de en kısa zamanda güldürür...
amin canım senin test sonucun çıktı mı?merak ediyorum göremedim
Canim hangi ilaci icmedin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?