2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim bende sabah aksam aliyordum estrofem bugun aksam son hapim dr bunuda ic sonra tekrarlamicaz dedi.madem bu ilac devam edecek neden detayli bilgi vermemisler ki sana

Son düzenleme:
16.gün kan testim 17 çıktı çok üzüldüm.kızlar bio kimyasal gebelikmiş drla konuştum estrofemden dolayı tutunmuş ama yerleşememiş

Canım çok üzüldüm inan...ama demekki senin için böylesi daha hayırlıymış allahın takdiri...bencede eğer hazır hissedersen hemen başla bu denemende inşallah herşey çok güzel olsun günler çabucak geçsin yavrunu kucağına biran önce al...

sanırım MEB benim boş zamanlarımı KK da geçirdiğimi tespit etti kızlar.... ve malesef ki yasaklamış KK'yı.... her siteye girilemiyo bizde, youtube gibi face gibi oyun siteleri, radyo siteleri.... uzayıp gidiyo liste, sonuna da bu eklendi şimdi sabahtan beri giremeyince öğlen eve gelip bakmak istedim veeeee.... kalbimdesin ne diyeceğimi inan bilemiyorum. Mevlama boynumuz kıldan ince, seni avutabilecek bi cümle var mı bilmiyorum, varsa da benim lugatımda değil muhtemelen..... kendini suçlama, ilaç için. çünkü bence öyle olsa ilk başta da negatif alırdın.... ben ce görünen Rabbim ilaç unutulsa da tutunabileceğini gösterdi ve senin için hayırlısı böyle olduğundan devam etmedi. diğer türlüsü, o zaman ilaç kullanmayı unutmayanlarda da aynısı yaşanıyo, yaşanmıyo mu? seni çok seviyorum. Rabbim yar ve yardımcın olsun arkadaşım.

16.gün kan testim 17 çıktı çok üzüldüm.kızlar bio kimyasal gebelikmiş drla konuştum estrofemden dolayı tutunmuş ama yerleşememiş

Son düzenleme:
kese görmeye gidildiğinde kalp atış da dinlenir mi yoksa onun için zaman var mı daha

salı günü kese görmeye gitcem kalp atışı başlamış mıdır acaba merak ettim

Canım doktorunu dinle ve ara vermeden tam gaz yola devam etBiliyorsun ben 2ocakta negatifi gördüm 4ocakta Regli oldum ve hiç ara vermeden tedaviye başladım Cumartesi Günü'de opum var İnşalllahhh kuzum bu sefer Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Tatlim gecmis olsun,sasirdim vallahi ne diyecegim( hayirlisi olsun,senin sagligin en onemlisi,sen iyi ol.yeni tedaviye hemen baslayabilecek olman da iyi bisii.az uzul olu mu

cnm benim tatlımmm ne yazacagımı ne diyecegimi şaşrdm şimdi bennn kurban olurum yaaaa gercekten çok üzüldümm mevlam sabır versin kuzumm rabbim tez zamanda hayırlı bir evlat versin sana güzel arkadaşm benim bütün dularım seninlee

Canim üzülme demicem çünkü insan uzuluyo biz insaniz aciziz uzelebiliriz fakat Rabbimden ümidi kesmeyelim ins vardır onun bir bildiği Rabbim sana karşılama kolayligi versin ins bu imtihani...
Opuyorum aeol

Senin güzel haberini almak umuduyla geldim, çok şaşkın ve üzgünüm..(
Bir an önce toparlanıp yoluna devam etmen için sana sabır ve güç diliyorum... Keşke böyle olmasaydı ama nasip değilmiş.
Geçmiş olsun arkadaşım, nolur çok üzülmemeye çalış, Allah en kısa zamanda sabrının karşılığını versin sana.

kese görmeye gidildiğinde kalp atış da dinlenir mi yoksa onun için zaman var mı daha

salı günü kese görmeye gitcem kalp atışı başlamış mıdır acaba merak ettim

Ben 4+4 günlükken keseyi gördüm 5+5 günlükken kalp atışını görmüştüm 6+5tede sesini dinlemiştim canım...senin kaçıncı haftan?

Çok geçmiş olsun RABBİM sana bütün acılarını unutturacak güzel günler yaşatsın RABBİM sana o cennet kokulu emanetini minik yavrunu gönderdiği zaman bu günleri buruk bir hatıra olarak anımsarsın İNŞALLAH doktorun çok haklı ara vermek yok senden yana her zaman umutluyum dualarım seninle ....

Canım arkadaşım çok büyük umutla açmıştım, seni çok merak etmiştim. Kendimi iyi habere o kadar hazırlamışım ki dumur oldum. Hayırlısı

Çok üzgünüm. Bir şeyler yazmak istiyorum ama iş yerinden zor girdim. Rabbim sabır versin. Tez zamanda yüzünü güldürsün.

Canim coj uzuldum. Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin insallah bizimden sevincten aglsyacak gunlerimiz hayırlısı ile yakin olsun. Insallah bu seferkinden hayirli haber aliriz :))) ancak o dedigin ilaci benim 2.denemem ben hic kullanmadim.

canımmm çooook üzüldüm allahım sabrını versin insallah imtihan dünyası iste kimine cok weriyo sınıyo rabbim kimine hic wermiyo cnm allaha sığın ne yapalım var bundada bi hayır insallah tedaviye gerek kalmadan kendilinden gönderir mucizeni rabbim sana ben bile hayal kırıklıgına ugradım cnm cok umutluydum allahım yar ve yardımcın olsun üzülme diyemiyorum cok zor bir durum ama kafana fazla takmamaya calıs kendini baska seylerle oyalamaya calıs cok üzgünüm meleğimmm

Canım bizi bizden iyi kimse anlayamaz. Rabbim hepimizin yüzünü bir gün güldürecek inanıyorum buna. Yalnızca sabretmemiz gerekiyor. Allahım tez zamanda umutlarımız gerçekleştirsin. Zaman herşeyin ilacıymış hakikaten...

Hepimizin mutlu olacağı günü iple çekiyorum. Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun.

Bu arada tedavin şimdiden hayırlı olsun canım. Rabbim bebişini kucağına almayı nasip eder inşallah.

O zaman fiskiye ile egilmeden ayagini yikadin himmmm o zaman ben bugun yapayim. Benim 4.gun bende yikanmadim. Gecen sefer ertesi gun yikanabilirsin dediler yikanmistim. Bu sefer yikanmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…