- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Bugun 3. Kez yaptirmaya gittik 13:30 da cikacak drum gerek yoktu dedi.ALLAHtan bi mani cikmazsa 15 gun sonra kalp atislarini dinleyelim dedi.
transfere karar veridiği günden transfer gününe kadar 5 gün estrofen isimli embriyo tutunmasını sağlayan ilacı.dr onun rahim kalınlaştırıcı olduğu bilgisini verdi. rahimde istenilen kalınlığa gelince tedaviyi bitiriyoruz dedi bende estrofemi bıraktım transfer olduğu gün taburcu olurken içmediğim anlaşıldı.doktorun hiç umudu yoktu zaten
maşaALLAH canım Rabbim vaktinde kucağına almayı da nasip etsin inşaALLAH
16.gün kan testim 17 çıktı çok üzüldüm.kızlar bio kimyasal gebelikmiş drla konuştum estrofemden dolayı tutunmuş ama yerleşememiş
16.gün kan testim 17 çıktı çok üzüldüm.kızlar bio kimyasal gebelikmiş drla konuştum estrofemden dolayı tutunmuş ama yerleşememiş
Canım doktorunu dinle ve ara vermeden tam gaz yola devam etöyle canım hayırlısı bu imiş....üzülmemek elde değil ama nasipten ötesi yok.doktorum aradı adetin 3.günü gel tekrar başlayalım dedi ara verme senin tamamen ilacı içmemenden kaynaklı embriyolar tutunmuş ama kök salamamış dedi.yola devam yani
kese görmeye gidildiğinde kalp atış da dinlenir mi yoksa onun için zaman var mı daha
salı günü kese görmeye gitcem kalp atışı başlamış mıdır acaba merak ettim
transfere karar veridiği günden transfer gününe kadar 5 gün estrofen isimli embriyo tutunmasını sağlayan ilacı.dr onun rahim kalınlaştırıcı olduğu bilgisini verdi. rahimde istenilen kalınlığa gelince tedaviyi bitiriyoruz dedi bende estrofemi bıraktım transfer olduğu gün taburcu olurken içmediğim anlaşıldı.doktorun hiç umudu yoktu zaten
sevgili kalbimdesin hayırlı olsun.nazan.e ve selene okadar coook üzüldüm ki............sana yazmak icin bekledim topiğe ginip okuyordum canım inşallah bu sefer herşey güzel olacak bence izin al işe falan gitme yat dinlen selen kalbimi coook acıttı" anneciğim ne olur üzülme " lafı beni coook üzdü onada gecmiş olsun diliyorum nazan.e benim bizlerin duygularını okadar güzel yazmış ki yaa iyikide burdayım beni anlıyorlar benimle aynı duyguları yaşıyorlar yalnız değiliz
canım bende adet oldum yasmin 15 gün sonrada luchin kulanacakmışım sonra adet olacakmışım o zaman gel dedi bende anlamadım nasıl şey diye gonal f falan yok belki adetliyken olacaktır öptüm seni iyi yürekli arkadaşımmm yolun başında ve en zor zamanlarındasın bol bol dua ve kendine iiii bak ki ufuklıkta iiiii olsun sevgiler.
canım merhaba
bende bu konuyu araştırdım gusül gerektirmiyomuş
mest aldım kendime ayağımı kaldırmamak için ilk abdestimide duşa kabinde yıkadım ayaklarımı
ilk 5 gün banyo yapmadım namazımıda oturarak kıldım ve kuranımıda dualarımıda okudum
sonra ayakta kılmaya başladım ve 5. gün gusül abdestimi alıp duş aldım
Canim bende sabah aksam aliyordum estrofem bugun aksam son hapim dr bunuda ic sonra tekrarlamicaz dedi.madem bu ilac devam edecek neden detayli bilgi vermemisler ki sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?