2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Tatlım bu akşam İzmir' e gidiyorum. Hafta sonunu orada geçireceğim. Netten seni takip edemeyebilirim ama yüreğim ve dualarım seninle olacak.

Canım ne olur bayıltmaya takılma artık. Relax ol dua et başka bir şey demiyorum.

Düşündüm de bizler kafaya herşeyi takan insanlarız yoksa normalde hamile kalırdık hepimiz. Hiç birşeyi kafaya takmamak gerekiyor. Tabii yapılabilirse...

Rabbim melindam' ın kaliteli yumişleri toplansın ve biran önce annelerine kavuşsunlar. AMİNNNNN

Cok teşekkür ederim kuzum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün izmirde hava cok güzel bahar gibi bol bol gez moral depola gelmişken tüp bebek merkezleriyle görüşücekmisin tatlım:26:

sagol Mügecim hakkımda hayırlısı buymuş kaderden ötesi yok bugün de yarın olacak hayat devam ediyor

16.gün kan testim 17 çıktı çok üzüldüm.kızlar bio kimyasal gebelikmiş drla konuştum estrofemden dolayı tutunmuş ama yerleşememiş

CANIM RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN.ACINI DİNDİRECEK Bİ KELİME YOK TABİ Kİ AMA BİZLER YANINDAYIZ

LÜTFEN KENDİNİ FAZLA YIPRATMA.DOKTORUN NE GÜZEL KONUŞMUŞ DURMAK YOK YOLA DEVAM.RABBİM TEZ ZAMANDA

SANA VE İSTEYEN HERKESE HAYIRLI SSAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH

Benimde geçen sene nisan ayında çekilmişti rahim filmi tüplerin ikiside açık çıkınca normal yola olur mu diye denemek için 4 ay kadar denemiştim ama olmadı maalesef bu arada kistler büyüdü 2 taraftada var 5 cm ya ameliyat ya tüp bebek yapılması gerekti ameliyat yumurtalık rezervlerini azaltır diye tüp bebeğe başladı doktor 2 ay zoladex iğne kullandım hiç adet görmeden gonal f başladım yumurtalar güzel büyüdü döllendi embiryolar çok kaliteliydi 2 tane koyuldu yumurta toplama esnasında kistlerin içi boşaltılmış ama olmadı ikinci denemede tutunma olmadığı için en azından rahime bakarlar daha farklı tedavi uygulanır diye düşünüyorum hayırlısı inşallah senden güzel haber gelir umut olursun banada

amayaacim iyiki bu topigi açmışsın bende seni hepinizi seviyorum,test sonucu tokat gibi geldi'ama kendime geldim.eşim doktora çok kizgin hakveriyorum ama elden birşey gelmiyor,suclu aramayalım dedim, tamam mı?devam mı?dedim..... devam dedibakalım bundan sonra kaderde ne var

Yarin transferden sonra tahlil günü olan varmi ben çok heycanliyim 2.denemem bide sanki ilk gibiduygu karmasasi yasiyorum her yönünü düşünüyorum bakalim ne olacak hayirlisi Allahtan.Rabbim ne derse o olacak ins

Cok teşekkür ederim kuzum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün izmirde hava cok güzel bahar gibi bol bol gez moral depola gelmişken tüp bebek merkezleriyle görüşücekmisin tatlım:26:

Canım çok sağol. Ablamı ziyarete gidiyorum yeğenimi özledim. bugün iş çıkışı eşim gelip alacak beni yola çıkacağız. Hem ziyaret hem değişiklik.

Canım tüp bebek merkezleriyle görüşmeyeceğim. Aslında o konuyu hiç düşünmedim. Bir iki ay kendimiz deneyeceğiz. İyimi yapıyorum kötümü yapıyorum onu da bilmiyorum ama. Evlendiğimizden beri deneyememiştik direkt yaştan dolayı tüp bebek yaptırmıştık biliyorsun sende... Kısacası bilmiyorum kuzum bakalım ne olacak

Canim bende sabah aksam aliyordum estrofem bugun aksam son hapim dr bunuda ic sonra tekrarlamicaz dedi.madem bu ilac devam edecek neden detayli bilgi vermemisler ki sana

hiç sorma Miracım,ama kendimi suçlayıp strese girmeyeceğim doktorumu seviyorum o yüzden olacağı vardı oldu diyorum ama artık herşeyi yazı halinde alacağım "söz uçar, yazı kalır"

inşaALLAH canım Rabbim hepimizin anne olmasını nasip etsinc.tesi günü herşey çok kolay olsun...yumurta sayın ve kalitesi süper olsun inşaALLAH

Tatlim gecmis olsun,sasirdim vallahi ne diyecegim( hayirlisi olsun,senin sagligin en onemlisi,sen iyi ol.yeni tedaviye hemen baslayabilecek olman da iyi bisii.az uzul olu mu

canım Nzancığım sağol bugün ağlarım zırlarım yarın düzelirim Kısmet olursa haftaya maraton başlıyor 6 tane dondurulmuş embriyom vardı..... yine dondurulmuş embiryo transferi olacak inşaALLAH

Arkadaşlar, günümden önce gidip test yaptırdım bugün sonuç negatif. Üzülmüycem demiştim negatif olursa ama elim ayağım tutmuyor sanki. Eve zor attım kendimi. Çok üzgünüm.
7 Ocaktı transferim. 3.gün embriyosu. 20 si pazartesi test günüm. Dayanamayıp bugün gittim ama sonuç hüsran..
Değişir mi ki pazartesiye kadar? Hala umudum var mı Yavrularım gitti mi ki

bende şaşkınım tatlım ama elimden hiç birşey gelmiyor.....vuslat başka bahara inşaallah.....canım benim rabbim yavrularını sana bağışlasın.....belki haftaya tekrar başlayabilirim doktor adetin 3.günü gel dedi

Canim üzülme demicem çünkü insan uzuluyo biz insaniz aciziz uzelebiliriz fakat Rabbimden ümidi kesmeyelim ins vardır onun bir bildiği Rabbim sana karşılama kolayligi versin ins bu imtihani...
Opuyorum aeol

sağol canım ALLAH razı olsun.....ALLAH dan gelen herşeye amenna inşaALLAH bir daha ki tedavide bende kavuşurum cennet meyvelerine.....yarın senin test günündü inşaALLAH moralimiz düzelir bize müjde verirsin canım

16.gün kan testim 17 çıktı çok üzüldüm.kızlar bio kimyasal gebelikmiş drla konuştum estrofemden dolayı tutunmuş ama yerleşememiş

Canim inan ne diyecegjmi bilemiyorum güzel haberlerini okumak umuduyla girmistim ama olmamis üzülme birtanem hayırlısı buymus durmak yok bu yolla devam edecegiz allahin izniyle sakin üzülme kafanada takma allah herseyin hayirlisini nasip etsin hepimizin yardimcisi olsun..o doktorada ne denir artik bilemiyorum

sevgili kalbimdesin eve yeni geldim cantamı fırlatım bilgisayarı actım bu kızın sonucu nasıl acaba diye ama yine kalbim yandı sana yazmaya korkuyordum kac gün bekledim ama dün dayanamadım canım senin acını inan coooooooooooook iyi biliyoruz cünkü aynı zor yolardan aynı 10 kat düşmüş gibi olduk bebeğim ben yalnızca herşeyde bir hayır olduguna inaniyorum bizim bilmediğimiz nice sırlar var... biz elmizden geleni yapacağız gerisi onin taktiri sen ugraştın ama o ol demedi ve bunda sabır var kimsenin katlanamayacağı kadar zor bir sabır sen coook güçlüsün bizlere (bana güc veren sen oldun) senin aşamana gelemeyen binlerce kisi var ve bir dahaki sefere cooook güzel olacak ,seni cook seviyorum iyiki varsın.

Monicacım,sağol tatlım.....ALLAH C.C bu yolda mücadele eden bizlerin kucağını boş bırakmasın inşaALLAHyola devam yenilen pehlivan güreşe doymazmış

sağol Güllümm inşaALLAH bugünler anı olarak kalır......bakalım beni daha neler bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…