2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Selencim;sağol tatlım bazı insanlar gözleriyle konuşur derler bizler de kalplerimizle ne hissettiğimi kalbinde hissediyorsun benim için ne hisettiğini bütün kalbimle anlıyorum canım benim

canım sağol amin inşaALLAH bir daha ki sefer herşey daha güzel olacak.canım benim dondurulmuş embriyo transferi idi.estrofem tablet dondurulmuş tedavisinde veriliyor

16.gün kan testim 17 çıktı çok üzüldüm.kızlar bio kimyasal gebelikmiş drla konuştum estrofemden dolayı tutunmuş ama yerleşememiş
canim arkadasim yeni eve geldim bi heycanla acmistim guzel haberini gormek icin ama okuyunca cok sasirdim cnm yaa gecmis olsun inss kalan dondurulmuslarin yuzunu guldursun cnm hayirlisi olsun cnm cok uzuldum inanki

ahhh canım benim bak oldu mu şimdi hani anlaşmıştık daha test tarihine var ama senin değerin kaçtı peki? doktorlar değerin

değişebileceğini söylüyorlar o yüzden gününde bir daha yap canım.Allahtan ümit kesilmez Rabbim inşallah pazartesi güzel bir değerle

sonuç almanı nasip etsin inşallah

canım benim sağol moral verdiğin için....12 senedir ciddi olarak çocuğum olsun diye uğraşıyoruz ama olmadı 6 kere tüp bebek denemesi atlatınca herşeyi sadece Rabbim OL DERSE OLACAĞINI öğrendim.o yüzden beni çok üzüyor ama daha çabuk kabulleniyorum.yarın anneme gideceğim kardeşimin 3 yaşında oğlu var o benim hayat kaynağım onunla biraz atçılık oynarım kendime gelirim 2 haftadır evdeyim göremedim yavruyu çok özledim

hiç sorma Miracım,ama kendimi suçlayıp strese girmeyeceğim doktorumu seviyorum o yüzden olacağı vardı oldu diyorum ama artık herşeyi yazı halinde alacağım "söz uçar, yazı kalır"

En iyisi canim.ama burda kendini suclayacak bisey yokki zaten.dualarimizdasin insALLAH

İns canim bebislerimi mevlam kucagimiza almayi nasip etsin ins evet yarin test gunum heycanliyim sanki ilkmis gibi senin durumun bi ders oldu aslinda bizede pozitif ciksada fazla havaya ucmamak lazim bende ole bi potansiyel var cunku Rabbim "Ol" dediğinde bizde kucagimuza alacaz ins yavrularimizi gerisi bos aslinda

amin Mervecim senin güzel haberini alalım moralimiz yerine gelsin canım benim

0,100 değerim..

bitanem benim rabbim sabrını versin insallah anneligi er yada gec sanada taddıracak sabır cok uzun bi zaman 12 yıl ama hersey nasip kısmet dualarım seninle cnm inanki cooook üzüldüm oyna cocukla gülüp eglenmeye calıss rabbim insallah kendiliginden verir tedavisiz tekrar tedavi düsünüyo musun

Baharcim cok uzuldum inss allah tez zamanda hayirlisini versin cnm ama pazartesi bence testini tekrarla yinede canim

inşaALLAH Rabbim sana yavrunu haberin olmadan göndersin...stressiz adetin geçince anlarsın..doktora gidence kalp atışlarıyla sana merhaba desin....aminamin

haklısın canım ne denir ama birşey demiyeceğim benim kısmetime bu düştü.yine de hamile kaldım yaaa ilaç olmadan olmazı çürütmüş oldum.kısmet değilmiş zaten kanda pozitifi görmekle bitmiyor uzun yolun ilk adımı idi 2.adımda kaldım şimdi vücudumu ısıtıyorum koşarak gideceğim

0,100 değerim..

canım benim gününde tekrarla ama kendini de fazla üzme lütfen Rabbim hayırlısını nasip etsin olmadıysa da Rabbimin bir

bildiği vardır lütfen üzme kendini ama şimdiden peşin hüküm verme pazartesi tekrarla testini

amin Mervecim senin güzel haberini alalım moralimiz yerine gelsin canım benim

aminnnn canım benim inşallah Rabbim güzel haberler alıp vermeyi nasip eder hepimize

Zeynepçim sende iyiki varsın.söylenecek sözüm yok sizler zaten beni teselli etmek için söylediniz.üzülüyorum ama ne yapayım elimden bie şey gelmez.sabredip hikmetlerini göreceğiz.bu yolun sonu bizi yavrularımıza götürecek ben beklemeye razıyım canım .ben de seni seviyorum ALLAH'a emanet ol tatlım

canim arkadasim yeni eve geldim bi heycanla acmistim guzel haberini gormek icin ama okuyunca cok sasirdim cnm yaa gecmis olsun inss kalan dondurulmuslarin yuzunu guldursun cnm hayirlisi olsun cnm cok uzuldum inanki

sağol Neşecim,inan ben de şoktayım yeni kendime geldimşimdiye kadar beta-hcg pozitif çıktıysa hiç gerileme yaşamamıştım kalp atımı olmadığı için düşük yapıyordum ilk defa yaşadım 2.testte negatifi....kader canım söyleyecek sözüm yok inşaALLAH tatlım diğer dondurulmuşlarda yavrular gelir...

ohhhh izmir de ne güzeldir şimdiii..... sahil yollarının hepsinde yürü bol bollllll.........

Cok teşekkür ederim kuzum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün izmirde hava cok güzel bahar gibi bol bol gez moral depola gelmişken tüp bebek merkezleriyle görüşücekmisin tatlım:26:

melindam canım benim, seninde opun güzel geçsin inşallah güzel sonuçlar alalımmmm

daha güzel şeyler olsun inşallahhhhh....

Yarin transferden sonra tahlil günü olan varmi ben çok heycanliyim 2.denemem bide sanki ilk gibiduygu karmasasi yasiyorum her yönünü düşünüyorum bakalim ne olacak hayirlisi Allahtan.Rabbim ne derse o olacak ins

güzel haberlerle dön inşallahhhhhh

soru 1 : kaçıncı günün, transfer hariç?
soru 2: değerin kaç çıktı?

süper fikirrrrr

İnsssss canim benim allah isini rast getirsin

hehehehe MEB vazgeçmiş zannımca, açıldı sayfa :))))) çok mutlu oldum ki ben

inşaALLAH yarın pozitifi alırsın herşey de yolunda gider hepimizin kaderi aynı değil tatlım.Rabbim yüzünü güldürsün canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…