- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Canım arkadaşım çok büyük umutla açmıştım, seni çok merak etmiştim. Kendimi iyi habere o kadar hazırlamışım ki dumur oldum. Hayırlısı
Çok üzgünüm. Bir şeyler yazmak istiyorum ama iş yerinden zor girdim. Rabbim sabır versin. Tez zamanda yüzünü güldürsün.
Canim coj uzuldum. Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin insallahbizimden sevincten aglsyacak gunlerimiz hayırlısı ile yakin olsun. Insallah bu seferkinden hayirli haber aliriz :))) ancak o dedigin ilaci benim 2.denemem ben hic kullanmadim.
canim arkadasim yeni eve geldim bi heycanla acmistim guzel haberini gormek icin ama okuyunca cok sasirdim cnm yaa gecmis olsun inss kalan dondurulmuslarin yuzunu guldursun cnm hayirlisi olsun cnm cok uzuldum inanki16.gün kan testim 17 çıktı çok üzüldüm.kızlar bio kimyasal gebelikmiş drla konuştum estrofemden dolayı tutunmuş ama yerleşememiş
Arkadaşlar, günümden önce gidip test yaptırdım bugün sonuç negatif. Üzülmüycem demiştim negatif olursa ama elim ayağım tutmuyor sanki. Eve zor attım kendimi. Çok üzgünüm.
7 Ocaktı transferim. 3.gün embriyosu. 20 si pazartesi test günüm. Dayanamayıp bugün gittim ama sonuç hüsran..
Değişir mi ki pazartesiye kadar? Hala umudum var mıYavrularım gitti mi ki
canımmm çooook üzüldüm allahım sabrını versin insallah imtihan dünyası iste kimine cok weriyo sınıyo rabbim kimine hic wermiyo cnm allaha sığın ne yapalım var bundada bi hayır insallah tedaviye gerek kalmadan kendilinden gönderir mucizeni rabbim sana ben bile hayal kırıklıgına ugradım cnm cok umutluydum allahım yar ve yardımcın olsun üzülme diyemiyorum cok zor bir durum ama kafana fazla takmamaya calıs kendini baska seylerle oyalamaya calıs cok üzgünüm meleğimmm
hiç sorma Miracım,ama kendimi suçlayıp strese girmeyeceğim doktorumu seviyorum o yüzden olacağı vardı oldu diyorum ama artık herşeyi yazı halinde alacağım "söz uçar, yazı kalır"
sağol canım ALLAH razı olsun.....ALLAH dan gelen herşeye amenna inşaALLAH bir daha ki tedavide bende kavuşurum cennet meyvelerine.....yarın senin test günündü inşaALLAH moralimiz düzelir bize müjde verirsin canım
CANIM RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN.ACINI DİNDİRECEK Bİ KELİME YOK TABİ Kİ AMA BİZLER YANINDAYIZ
LÜTFEN KENDİNİ FAZLA YIPRATMA.DOKTORUN NE GÜZEL KONUŞMUŞ DURMAK YOK YOLA DEVAM.RABBİM TEZ ZAMANDA
SANA VE İSTEYEN HERKESE HAYIRLI SSAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH
ahhh canım benim bak oldu mu şimdihani anlaşmıştık daha test tarihine var ama senin değerin kaçtı peki? doktorlar değerin
değişebileceğini söylüyorlar o yüzden gününde bir daha yap canım.Allahtan ümit kesilmez Rabbim inşallah pazartesi güzel bir değerle
sonuç almanı nasip etsin inşallah
canım benim sağol moral verdiğin için....12 senedir ciddi olarak çocuğum olsun diye uğraşıyoruz ama olmadı 6 kere tüp bebek denemesi atlatınca herşeyi sadece Rabbim OL DERSE OLACAĞINI öğrendim.o yüzden beni çok üzüyor ama daha çabuk kabulleniyorum.yarın anneme gideceğim kardeşimin 3 yaşında oğlu var o benim hayat kaynağım onunla biraz atçılık oynarım kendime gelirim 2 haftadır evdeyim göremedim yavruyu çok özledim
Canım çok sağol. Ablamı ziyarete gidiyorum yeğenimi özledim. bugün iş çıkışı eşim gelip alacak beni yola çıkacağız. Hem ziyaret hem değişiklik.
Canım tüp bebek merkezleriyle görüşmeyeceğim. Aslında o konuyu hiç düşünmedim. Bir iki ay kendimiz deneyeceğiz. İyimi yapıyorum kötümü yapıyorum onu da bilmiyorum ama. Evlendiğimizden beri deneyememiştik direkt yaştan dolayı tüp bebek yaptırmıştık biliyorsun sende... Kısacası bilmiyorum kuzum bakalım ne olacak
Canim inan ne diyecegjmi bilemiyorum güzel haberlerini okumak umuduyla girmistim ama olmamis üzülme birtanem hayırlısı buymus durmak yok bu yolla devam edecegiz allahin izniyle sakin üzülme kafanada takma allah herseyin hayirlisini nasip etsin hepimizin yardimcisi olsun..o doktorada ne denir artik bilemiyorum
0,100 değerim..
amin Mervecimsenin güzel haberini alalım moralimiz yerine gelsin canım benim
sevgili kalbimdesin eve yeni geldim cantamı fırlatım bilgisayarı actım bu kızın sonucu nasıl acaba diye ama yine kalbim yandı sana yazmaya korkuyordum kac gün bekledim ama dün dayanamadım canım senin acını inan coooooooooooook iyi biliyoruz cünkü aynı zor yolardan aynı 10 kat düşmüş gibi olduk bebeğim ben yalnızca herşeyde bir hayır olduguna inaniyorum bizim bilmediğimiz nice sırlar var... biz elmizden geleni yapacağız gerisi onin taktiri sen ugraştın ama o ol demedi ve bunda sabır var kimsenin katlanamayacağı kadar zor bir sabır sen coook güçlüsün bizlere (bana güc veren sen oldun) senin aşamana gelemeyen binlerce kisi var ve bir dahaki sefere cooook güzel olacak ,seni cook seviyorum iyiki varsın.
canim arkadasim yeni eve geldim bi heycanla acmistim guzel haberini gormek icin ama okuyunca cok sasirdim cnm yaa gecmis olsun inss kalan dondurulmuslarin yuzunu guldursun cnm hayirlisi olsun cnm cok uzuldum inanki
Tatlım bu akşam İzmir' e gidiyorum. Hafta sonunu orada geçireceğim. Netten seni takip edemeyebilirim ama yüreğim ve dualarım seninle olacak.
Canım ne olur bayıltmaya takılma artık. Relax ol dua et başka bir şey demiyorum.
Düşündüm de bizler kafaya herşeyi takan insanlarız yoksa normalde hamile kalırdık hepimiz. Hiç birşeyi kafaya takmamak gerekiyor. Tabii yapılabilirse...
Rabbim melindam' ın kaliteli yumişleri toplansın ve biran önce annelerine kavuşsunlar. AMİNNNNN
Cok teşekkür ederim kuzum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün izmirde hava cok güzel bahar gibi bol bol gez moral depola gelmişken tüp bebek merkezleriyle görüşücekmisin tatlım:26:
daha güzel şeyler olsun inşallahhhhh....amayaacim iyiki bu topigi açmışsın bende seni hepinizi seviyorum,test sonucu tokat gibi geldi'ama kendime geldim.eşim doktora çok kizgin hakveriyorum ama elden birşey gelmiyor,suclu aramayalım dedim, tamam mı?devam mı?dedim..... devam dedi bakalım bundan sonra kaderde ne var
Yarin transferden sonra tahlil günü olan varmi ben çok heycanliyim 2.denemem bide sanki ilk gibiduygu karmasasi yasiyorum her yönünü düşünüyorum bakalim ne olacak hayirlisi Allahtan.Rabbim ne derse o olacak ins
soru 1 : kaçıncı günün, transfer hariç?Arkadaşlar, günümden önce gidip test yaptırdım bugün sonuç negatif. Üzülmüycem demiştim negatif olursa ama elim ayağım tutmuyor sanki. Eve zor attım kendimi. Çok üzgünüm.
7 Ocaktı transferim. 3.gün embriyosu. 20 si pazartesi test günüm. Dayanamayıp bugün gittim ama sonuç hüsran..
Değişir mi ki pazartesiye kadar? Hala umudum var mıYavrularım gitti mi ki
süper fikirrrrrcanım benim sağol moral verdiğin için....12 senedir ciddi olarak çocuğum olsun diye uğraşıyoruz ama olmadı 6 kere tüp bebek denemesi atlatınca herşeyi sadece Rabbim OL DERSE OLACAĞINI öğrendim.o yüzden beni çok üzüyor ama daha çabuk kabulleniyorum.yarın anneme gideceğim kardeşimin 3 yaşında oğlu var o benim hayat kaynağım onunla biraz atçılık oynarım kendime gelirim 2 haftadır evdeyim göremedim yavruyu çok özledim
sağol Neşecim,inan ben de şoktayımyeni kendime geldim şimdiye kadar beta-hcg pozitif çıktıysa hiç gerileme yaşamamıştım kalp atımı olmadığı için düşük yapıyordum ilk defa yaşadım 2.testte negatifi....kader canım söyleyecek sözüm yok inşaALLAH tatlım diğer dondurulmuşlarda yavrular gelir...
İns canim bebislerimi mevlam kucagimiza almayi nasip etsin ins evet yarin test gunum heycanliyim sanki ilkmis gibi senin durumun bi ders oldu aslinda bizede pozitif ciksada fazla havaya ucmamak lazim bende ole bi potansiyel var cunkuRabbim "Ol" dediğinde bizde kucagimuza alacaz ins yavrularimizi gerisi bos aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?