- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
bitanem benim rabbim sabrını versin insallah anneligi er yada gec sanada taddıracak sabır cok uzun bi zaman 12 yıl ama hersey nasip kısmet dualarım seninle cnm inanki cooook üzüldüm oyna cocukla gülüp eglenmeye calıss rabbim insallah kendiliginden verir tedavisiz tekrar tedavi düsünüyo musun
inşaALLAH yarın pozitifi alırsın herşey de yolunda gider hepimizin kaderi aynı değil tatlım.Rabbim yüzünü güldürsün canım benim
hehehehe MEB vazgeçmiş zannımca, açıldı sayfa :))))) çok mutlu oldum ki ben
İns canim sen ne yapacaksin simdi haftaya cumartesi falan yaziyodu durmak yok yola devam yaziyodu ole hemen oluyomu cok guzel yeni bi umut olur bu sureci daha kolay atlatirsin ins o tedaviden olur bebislerin
16.gün kan testim 17 çıktı çok üzüldüm.kızlar bio kimyasal gebelikmiş drla konuştum estrofemden dolayı tutunmuş ama yerleşememiş
Benimde geçen sene nisan ayında çekilmişti rahim filmi tüplerin ikiside açık çıkınca normal yola olur mu diye denemek için 4 ay kadar denemiştim ama olmadı maalesef bu arada kistler büyüdü 2 taraftada var 5 cm ya ameliyat ya tüp bebek yapılması gerekti ameliyat yumurtalık rezervlerini azaltır diye tüp bebeğe başladı doktor 2 ay zoladex iğne kullandım hiç adet görmeden gonal f başladım yumurtalar güzel büyüdü döllendi embiryolar çok kaliteliydi 2 tane koyuldu yumurta toplama esnasında kistlerin içi boşaltılmış ama olmadı ikinci denemede tutunma olmadığı için en azından rahime bakarlar daha farklı tedavi uygulanır diye düşünüyorum hayırlısı inşallah senden güzel haber gelir umut olursun banada
İnsssss canim benim allah isini rast getirsin
Canim Allah sabir ve dayanma gücü versin.ins. en kisa zamanda bebegine kavusursun .cokk üzüldüm.
tranferin hayırlı olsun allh sonuna kadar güzel eylesin canım..için rahat olsun muayene olmak şte bu tranferdi opu ydu gusul gerektirmiyomuş bende araştırmıştımGusul abdesti olmadan dogru olur mu ? Sonucta transferde dr , hemsiresi, hasta bakicisi masallah herkese gosterdik(Namaz abdesti de alamam egilmek ayak yikamak . Okurken icimde hep buyuk bir gunah mi diye kusku kalir ((
soru 1 : kaçıncı günün, transfer hariç?
soru 2: değerin kaç çıktı?
10.gün canım 0,100 sonuç
canım ben çok umutlu olamayacağım malesef..... kaçıncı gün transferi bilmiyorum ama 3. gün bile olsa az da olsa bir değer 5 6 yada 10 ile başlayan değerler olurdu en azından diye düşünüyorum.inşallah ben yanılırım tabi ama
canım senin bu pozitifliğinin ve kalbinin güzelliğinin mükafatını verecek Rabbim en yakın zamanda ben inanıyorum. Allah yarsımcın olsun canım
canım kardeşim ne diyeceğimi ne yapıcamı biledim rabbim yardımcın olsun üzülmemek elde değil fakat çok çok üzülme deyim bende sana allahtan hiç bir zaman ümit kesilmez seni seviyoruz hep kalbimdesin ve dualarımdasın...16.gün kan testim 17 çıktı çok üzüldüm.kızlar bio kimyasal gebelikmiş drla konuştum estrofemden dolayı tutunmuş ama yerleşememiş
kızlar kanama için hastanegttim syarındı aslında test günüm sonuç pozitif... düşük olmasın diye bi iğne yaptılar 2 gün sonra tekrar test yapacağım
canım kardeşim ne diyeceğimi ne yapıcamı biledim rabbim yardımcın olsun üzülmemek elde değil fakat çok çok üzülme deyim bende sana allahtan hiç bir zaman ümit kesilmez seni seviyoruz hep kalbimdesin ve dualarımdasın...
kızlar kanama için hastaneye gittim syarındı aslında test günüm sonuç pozitif... düşük olmasın diye bi iğne yaptılar 2 gün sonra tekrar test yapacağım
kızlar kanama için hastaneye gittim syarındı aslında test günüm sonuç pozitif... düşük olmasın diye bi iğne yaptılar 2 gün sonra tekrar test yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?