2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

sağol bitanem doktorum beklemeye gerek yok dedi yakında adt olacaksın 3.günü gel görüşelim dedi.6 tane daha dondurulmuş embriyo var tekrar deneyeceğiz inşaALLAH

inşaALLAH yarın pozitifi alırsın herşey de yolunda gider hepimizin kaderi aynı değil tatlım.Rabbim yüzünü güldürsün canım benim

İns canim sen ne yapacaksin simdi haftaya cumartesi falan yaziyodu durmak yok yola devam yaziyodu ole hemen oluyomu cok guzel yeni bi umut olur bu sureci daha kolay atlatirsin ins o tedaviden olur bebislerin

hehehehe MEB vazgeçmiş zannımca, açıldı sayfa :))))) çok mutlu oldum ki ben

mutluluğun daim olsun canım

bizim şirkettede bilgi işlem belli kelimelerin olduğu siteleri kapatıyor.kitap alacağım birgün girdim meşhur kitap sitesine arkadaşımın oğluna satranç ile ilgili kitap alacağız siteye erişiminiz engellendi diye uyarı aradım bilgi işlemi kitabın içinde oyun yazdığı için otomatik engelleme oluyormuş.k.k da engellidir diye hiç girmiyordum aaa oda ne engel yooookkkkama yoğunluktan giremedim sonrada

İns canim sen ne yapacaksin simdi haftaya cumartesi falan yaziyodu durmak yok yola devam yaziyodu ole hemen oluyomu cok guzel yeni bi umut olur bu sureci daha kolay atlatirsin ins o tedaviden olur bebislerin

inşaALLAH canım yola devam ALLAH'ın izniyle adetim olsun 3.günü doktor gel dedi

canım bu arada yediğine içtiğine dikkat et olur mu, bu kist beslenmeye dikkat edince biraz ehlileşiyo diyebilirim. Benim agrılarım baya bi rahatladı diyetimi değiştirince. tabi bi de stresi hayatımızdan çıkarmamız lazım, ha onu yapabiliyomuyum, hayır! şu anda bile hiç stres yapmamam lazımken yapıyorum, gerçi birazda ilaçların etkisi sanırım. canım benim de 2 tane 1. kalite kondu ama bakalım, insallah tutar. Yalnız evde kös kös otumak pek iyi bi fikir değil anladıgım kadarıyla. Sen de beni bilgilendir tedavi süreclerinle ilgili olur mu canım. Laparaskopi yapılacak mı şimdi sana? Yumurta rezervin ne durumda?

canım senin bu pozitifliğinin ve kalbinin güzelliğinin mükafatını verecek Rabbim en yakın zamanda ben inanıyorum. Allah yarsımcın olsun canım

soru 1 : kaçıncı günün, transfer hariç?
soru 2: değerin kaç çıktı?

10.gün canım 0,100 sonuç

Gusul abdesti olmadan dogru olur mu ? Sonucta transferde dr , hemsiresi, hasta bakicisi masallah herkese gosterdik (Namaz abdesti de alamam egilmek ayak yikamak . Okurken icimde hep buyuk bir gunah mi diye kusku kalir ((
tranferin hayırlı olsun allh sonuna kadar güzel eylesin canım..için rahat olsun muayene olmak şte bu tranferdi opu ydu gusul gerektirmiyomuş bende araştırmıştım

soru 1 : kaçıncı günün, transfer hariç?
soru 2: değerin kaç çıktı?

10.gün canım 0,100 sonuç

canım ben çok umutlu olamayacağım malesef..... kaçıncı gün transferi bilmiyorum ama 3. gün bile olsa az da olsa bir değer 5 6 yada 10 ile başlayan değerler olurdu en azından diye düşünüyorum.inşallah ben yanılırım tabi ama

3.gün transferi canım. hayırlısı artık..

16.gün kan testim 17 çıktı çok üzüldüm.kızlar bio kimyasal gebelikmiş drla konuştum estrofemden dolayı tutunmuş ama yerleşememiş
canım kardeşim ne diyeceğimi ne yapıcamı biledim rabbim yardımcın olsun üzülmemek elde değil fakat çok çok üzülme deyim bende sana allahtan hiç bir zaman ümit kesilmez seni seviyoruz hep kalbimdesin ve dualarımdasın...

kızlar kanama için hastaneye gittim syarındı aslında test günüm sonuç pozitif... düşük olmasın diye bi iğne yaptılar 2 gün sonra tekrar test yapacağım

kızlar kanama için hastanegttim syarındı aslında test günüm sonuç pozitif... düşük olmasın diye bi iğne yaptılar 2 gün sonra tekrar test yapacağım

Ay canim hadi hayirlisi olsun benimde yarin test gunum demekki ayni gun olmusuz transfer ins bebegin seni birakmaz Allahin izniyle

canım benim ALLAH razı olsun elden birşey gelmiyor taktir ALLAH'ın inşaALLAH bu günlerde geçecek....sağol Yelizcim duygular karşılıklı tatlımmm

kızlar kanama için hastaneye gittim syarındı aslında test günüm sonuç pozitif... düşük olmasın diye bi iğne yaptılar 2 gün sonra tekrar test yapacağım

gözün aydın canım inşaALLAH kanaman durur.2 gün sonra güzel haberlerini alırız

canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…