sağol bitanem doktorum beklemeye gerek yok dedi yakında adt olacaksın 3.günü gel görüşelim dedi.6 tane daha dondurulmuş embriyo var tekrar deneyeceğiz inşaALLAH
canım benim ümidini kaybetme insallah bu sefer verecek rabbim bu sefer olacak dua edecegim cnm insallah rabbim olmayan herkesle birlikte bizlerede tattırsın bu duyguyu
kızlar kanama için hastaneye gittim syarındı aslında test günüm sonuç pozitif... düşük olmasın diye bi iğne yaptılar 2 gün sonra tekrar test yapacağım
Cnm cok gecmis olsun hakkinda inss hayirlisi olsun tez vakittekızlar malesef ilk denemem negatifle sonuçlandı, hayırlısı buymuş dedik.. Allah böylesini hayırlı gördü bizim için.. 3 ay ara verip denemeye devam edicem tekrar. umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız Allah gönlünüzden geçen herşeyi hakkınızda hayırlı kılsın..
Amin canım inşallah hepimi icin :) cok tesekkur ederim cevabin icinCanim guzel dileklerin icin sagol. İnsallah bu sefer senin de yuzun gulecek. Boyle beklenmedik ilerleyen islerin sonucu iyi oluyor genelde. İnsallah her sey cokkk gusl olur.
Canim sen islemlerini nerede yapiyorsun ? Benim dr cumlelerine benziyor)
kızlar sağolun rabbim herkese bu sevinci yaşatsın ve sonuna kadar da sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah...değerim 946 5. gün ebriyosu idi tek embriyo ve 9.günüm ikiz olma ihtimali ne sizce
kızlar malesef ilk denemem negatifle sonuçlandı, hayırlısı buymuş dedik.. Allah böylesini hayırlı gördü bizim için.. 3 ay ara verip denemeye devam edicem tekrar. umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız Allah gönlünüzden geçen herşeyi hakkınızda hayırlı kılsın..
16.gün kan testim 17 çıktı çok üzüldüm.kızlar bio kimyasal gebelikmiş drla konuştum estrofemden dolayı tutunmuş ama yerleşememiş
canım sağol amin inşaALLAH bir daha ki sefer herşey daha güzel olacak.canım benim dondurulmuş embriyo transferi idi.estrofem tablet dondurulmuş tedavisinde veriliyor
kızlar malesef ilk denemem negatifle sonuçlandı, hayırlısı buymuş dedik.. Allah böylesini hayırlı gördü bizim için.. 3 ay ara verip denemeye devam edicem tekrar. umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız Allah gönlünüzden geçen herşeyi hakkınızda hayırlı kılsın..
biraz ara veriyorum kızlar hepinizi öpüyorum ALLAH'a emanet olun
Cnm çok üzüldüm geçmiş olsun Allahim senin o güzel yüreğine göre versin yüzünüzu güldürsun inşallah
Canimmmm ilk okudugmda ck sevindim sayfalari ilerledkce gordum uzulme sakin bitanem rabbim bunu uygun gordu uzulmicrz yola devam bsk bana tam hersey hazirken esime ne oldu yarim kaldi bundada vardir bi hayir dedim artik bitanem seni cok seviyorummmmm cnm arkadasmm
Benimde dondurulmus embriyo ama sasirdim simdi hic vermedi(
kızlar kanama için hastaneye gittim syarındı aslında test günüm sonuç pozitif... düşük olmasın diye bi iğne yaptılar 2 gün sonra tekrar test yapacağım
canım benim sağol bebekcim.başa gelen çekiliyor elden birşey gelmiyor.sen nasılsın canım eşin nasıl oldu inşaALLAH ameliyat olmadan sağlığına kavuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?