2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

sağol bitanem doktorum beklemeye gerek yok dedi yakında adt olacaksın 3.günü gel görüşelim dedi.6 tane daha dondurulmuş embriyo var tekrar deneyeceğiz inşaALLAH

canım benim ümidini kaybetme insallah bu sefer verecek rabbim bu sefer olacak dua edecegim cnm insallah rabbim olmayan herkesle birlikte bizlerede tattırsın bu duyguyu

kızlar malesef ilk denemem negatifle sonuçlandı, hayırlısı buymuş dedik.. Allah böylesini hayırlı gördü bizim için.. 3 ay ara verip denemeye devam edicem tekrar. umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız Allah gönlünüzden geçen herşeyi hakkınızda hayırlı kılsın..

kızlar kanama için hastaneye gittim syarındı aslında test günüm sonuç pozitif... düşük olmasın diye bi iğne yaptılar 2 gün sonra tekrar test yapacağım

Cnm gozun aydin bolbol yat dinlen cnm inss kanamanda durur

Cnm cok gecmis olsun hakkinda inss hayirlisi olsun tez vakitte

kızlar sağolun rabbim herkese bu sevinci yaşatsın ve sonuna kadar da sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah...değerim 946 5. gün ebriyosu idi tek embriyo ve 9.günüm ikiz olma ihtimali ne sizce

Canim guzel dileklerin icin sagol. İnsallah bu sefer senin de yuzun gulecek. Boyle beklenmedik ilerleyen islerin sonucu iyi oluyor genelde. İnsallah her sey cokkk gusl olur.
Amin canım inşallah hepimi icin :) cok tesekkur ederim cevabin icin

Canim sen islemlerini nerede yapiyorsun ? Benim dr cumlelerine benziyor )

Cnm ben bursa acıbadem de sahin hocaya gidiyorum sen?

kızlar sağolun rabbim herkese bu sevinci yaşatsın ve sonuna kadar da sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah...değerim 946 5. gün ebriyosu idi tek embriyo ve 9.günüm ikiz olma ihtimali ne sizce

Canim tebrik ederim maşallah Allah kucağına almayi nasip etsin

Cnm çok geçmiş olsun canınız sagolsun rabbim tez zamanda gondersin melegini inşallah

16.gün kan testim 17 çıktı çok üzüldüm.kızlar bio kimyasal gebelikmiş drla konuştum estrofemden dolayı tutunmuş ama yerleşememiş

Cnm çok üzüldüm geçmiş olsun Allahim senin o güzel yüreğine göre versin yüzünüzu güldürsun inşallah

canım hakkında hayırlısı inşaALLAH bir dahaki denemende Rabbim yavrularını sana bağışlar

biraz ara veriyorum kızlar hepinizi öpüyorum ALLAH'a emanet olun

Canimmmm ilk okudugmda ck sevindim sayfalari ilerledkce gordum uzulme sakin bitanem rabbim bunu uygun gordu uzulmicrz yola devam bsk bana tam hersey hazirken esime ne oldu yarim kaldi bundada vardir bi hayir dedim artik bitanem seni cok seviyorummmmm cnm arkadasmm

canım benim sağol bebekcim.başa gelen çekiliyor elden birşey gelmiyor.sen nasılsın canım eşin nasıl oldu inşaALLAH ameliyat olmadan sağlığına kavuşur

Gecmis olsun canim.hayirlisi böyleymis.

canım benim sağol bebekcim.başa gelen çekiliyor elden birşey gelmiyor.sen nasılsın canım eşin nasıl oldu inşaALLAH ameliyat olmadan sağlığına kavuşur

ben nasıl olim cnm sabah 6 akşam 9 gidip geliyorum dükkana akşamda eşimle ilgileniyorum gündüz annem gece ben uyku pek yok işte ağrısı var uyuyamıyo ayın 23 de hadtaneye gidicez işte eğerki kemik kaynama yapmamışsa ameliyat olucak hergün kemik kaynatıp içiriyoz kırık kemik kaynasın diye işte sen nasılssın bitanem iyisin dimi çok üzüldüm yeminle ........ama başarıcaz ben buna c<ani gönülden inanıyorum olucak sende inan gülüm

cicibebem ben geldim sen yoksun hepinizi çok özledim valla sen naptın gülüm nasıl gidiyo tedavin beni unutmayın kızlar nolur ne olursa bana yazın ben burda olmasamda beni unutursanız ağlarım .......hapinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm güzbaharım yelizim selenim kalinkamım amayam kalbimdesin neşem daha ismini sayamadıklarım allahıma emanet ediyorum sizi rabbim yardımcınız olsun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…