2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar
11.01.2014 cumartesi günü değerim 67
13.01.2014 pazartesi günü değerim 187
bugün idrar testi yapıyım dedim ikinci çizgi hafif pembe gözüktü
normal midir sizce biraz önce yaptım testi aksam olduğu için mi kırmızı yerine pembe cıktı yardıımmmm

Transferinin kacinci gunu canim

eşine acil şifalar canım inşalahh tez zamanda sağlığına kavuşurda bebiş için yola çıkarsınız tekrar..sen olmayınce cicibebede gözükmedi valaaa (HAKATTEN CİCİBEBE KIZZZZ NERDESINNNNNNNNNN) siz olunca da başka oluyo buranın tadı biranönce işleriniz halledin gelin :) :) sevgilerrr

canım endişelenme kan değerlerini dikkate al sen idrar testi henüz güvenilir değil doğru sonuç vermiyolar ..biz tüp bebek hamile kalanlar normal hamile gibi değiliz biliyosun normal de daha o kişi hamile olduğunu bile anlamıyor 17nci gün çok erken idrar için demek istiyom yanii ...rabbimm değerlerin kat kat artarda sağlıkla bebişine kavuşursun inşalahhh

Normal canım bende hatıra olsun saklıyım diye 12. Günümde yaptım değerim 292.55 ti ama yinede silik çıktı bazılarında hormonlar idrara geç karışıyormuş

herkese iyi akşamlar ,bugün transferin 7 günü 21 ocakta test günümüz var ama midemde dünden beri bir yanma var bide inanılmaz gaz var uyku zaten aldı gidiyor bunlara göre hamilemiyim diyemiyorum ama maalesef ki kullanılan ilaçlar da böyle hissettiriyo zaman yaklaştıkça daraltılar geliyor heyacan basıyor

Canim degerin cok guzel,artis da...niye idrar testi ile ugrasiyorsun ki? Hamileliginin keyfini cikar:)))

kızlar kanama için hastaneye gittim syarındı aslında test günüm sonuç pozitif... düşük olmasın diye bi iğne yaptılar 2 gün sonra tekrar test yapacağım

Canim hamileligin hayirli olsun,degerin cok guzel.ikizlere gebe arkadaslar daha iyi bilir ama hakikaten ikizmis gibi geldi bana:)) degerin yuksek,kanama kesilir insallah stres yapma.igneler ise yarar..yat dinlen,is filan yapma bence,cok su ic ayrica...

Kalbimdesinnnn arkadaşım inanki cok üzüldüm herşeyin hayırlısı Allahtan .Rabbim en kisaa zamanda nasip etsin kuzucuklarimuza elbet kavuşacağız Allahın izniyle Allaha emanet ol arkadaşım

kızlar sağolun rabbim herkese bu sevinci yaşatsın ve sonuna kadar da sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah...değerim 946 5. gün ebriyosu idi tek embriyo ve 9.günüm ikiz olma ihtimali ne sizce

Cnm masallahcok guzel bi deger bence ikiz allah hayirlisini nasip etsin inssss

Arkadaslar kabizlik ceken oldu mu ? Bir de gaz sikismasi ve gaz.sancisi. neler yaptiniz kayisilari yedim ama fayda yok 4.gunum sizce ne yapmaliyim ? Kabizlik normal mi ?

Arkadaslar kabizlik ceken oldu mu ? Bir de gaz sikismasi ve gaz.sancisi. neler yaptiniz kayisilari yedim ama fayda yok 4.gunum sizce ne yapmaliyim ? Kabizlik normal mi ?

geçmiş olsun öncelikle bana doktorum duphalac verdi kuru erik kayısı falan da yedim ama bu şurubun faydasını gördüm ben de 5 gün boyunca o stresi yaşamıştım

Kalbimdesin canim benim hayirlisi olsun insallah cok uzuldum ama rabbim ummadigin anda gondersin insalllah

Bebekcim inss esinin dr tedavisinde hersey yolunda gider cnm allah yardimciniz olsun canim benim sen unutulacak kadinmisin her zaman aklimdasin bizde seni coooook seviyoruz arada ugra kendinden haberdar et inss hersey guzel olacak cnm ama biraz sabir istiyor iste gec olsun guc olmasin insss kendine iyi bak seni kocaman optum cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…