kızlar
11.01.2014 cumartesi günü değerim 67
13.01.2014 pazartesi günü değerim 187
bugün idrar testi yapıyım dedim ikinci çizgi hafif pembe gözüktü
normal midir sizce biraz önce yaptım testi aksam olduğu için mi kırmızı yerine pembe cıktı yardıımmmm
Transferinin kacinci gunu canim
Transferinin kacinci gunu canim
cicibebem ben geldim sen yoksun hepinizi çok özledim valla sen naptın gülüm nasıl gidiyo tedavin beni unutmayın kızlar nolur ne olursa bana yazın ben burda olmasamda beni unutursanız ağlarım.......hapinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm güzbaharım yelizim selenim kalinkamım amayam kalbimdesin neşem daha ismini sayamadıklarım allahıma emanet ediyorum sizi rabbim yardımcınız olsun......
kızlar
normal midir sizce biraz önce yaptım testi aksam olduğu için mi kırmızı yerine pembe cıktı yardıımmmm
kızlar
17. günü bugün 31.12.2013 te transfer olmuştu
kızlar
kızlar kanama için hastaneye gittim syarındı aslında test günüm sonuç pozitif... düşük olmasın diye bi iğne yaptılar 2 gün sonra tekrar test yapacağım
senin dondurulmuş transferine hazırlanırken yumurta geliştirip çatlatıp öylemi transfer yapıldı.....bu tedavi yönteminde estrofem vermiyorlar....
Amin canım inşallah hepimi icin :) cok tesekkur ederim cevabin icin
Cnm ben bursa acıbadem de sahin hocaya gidiyorum sen?
kızlar sağolun rabbim herkese bu sevinci yaşatsın ve sonuna kadar da sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah...değerim 946 5. gün ebriyosu idi tek embriyo ve 9.günüm ikiz olma ihtimali ne sizce
Arkadaslar kabizlik ceken oldu mu ? Bir de gaz sikismasi ve gaz.sancisi. neler yaptiniz kayisilari yedim ama fayda yok 4.gunum sizce ne yapmaliyim ? Kabizlik normal mi ?
cicibebem ben geldim sen yoksun hepinizi çok özledim valla sen naptın gülüm nasıl gidiyo tedavin beni unutmayın kızlar nolur ne olursa bana yazın ben burda olmasamda beni unutursanız ağlarım.......hapinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm güzbaharım yelizim selenim kalinkamım amayam kalbimdesin neşem daha ismini sayamadıklarım allahıma emanet ediyorum sizi rabbim yardımcınız olsun......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?