geçmiş olsun öncelikle bana doktorum duphalac verdi kuru erik kayısı falan da yedim ama bu şurubun faydasını gördüm ben de 5 gün boyunca o stresi yaşamıştım
Sanci uyutmadi gogsumu bile sikistiriyor. Bu saatte dr da ariyamam(( offf sabaha kkadar dayansam mi yoksa eczaneye mi gitsek karnim davul gibi ! Acaba normal mi ? Yoksa bir sorun mu var ?
amayaacim iyiki bu topigi açmışsın bende seni hepinizi seviyorum,test sonucu tokat gibi geldi'ama kendime geldim.eşim doktora çok kizgin hakveriyorum ama elden birşey gelmiyor,suclu aramayalım dedim, tamam mı?devam mı?dedim..... devam dedi bakalım bundan sonra kaderde ne var
istersen bi acile git ama gerçekten çok sancı ve gaz yapıyor bide şişkinlik iyice kötü oluyo insan bnm de opudan sonra senin gibi olmuştu ama dediğim gibi bi acile git derim en azından doktor kontrolüne olursun ilacı ona göre verir gerçi doktorum bana hamilelerinde kullandığını söyledi ama burda nedense bnm yazdıklarıma bi garip bakıldığı için cnm :) şimdide doktor oldun demesinler :)
16.gün kan testim 17 çıktı çok üzüldüm.kızlar bio kimyasal gebelikmiş drla konuştum estrofemden dolayı tutunmuş ama yerleşememiş
canım benim ALLAH razı olsun elden birşey gelmiyor taktir ALLAH'ın inşaALLAH bu günlerde geçecek....sağol Yelizcim duygular karşılıklı tatlımmm
Sanci uyutmadi gogsumu bile sikistiriyor. Bu saatte dr da ariyamam(( offf sabaha kkadar dayansam mi yoksa eczaneye mi gitsek karnim davul gibi ! Acaba normal mi ? Yoksa bir sorun mu var ?
Kizlar bilenler bilir ilk denemem maalesef kimyasal gebelikti 3cu testten sonra degerim dusmeye basladi.Allaha cok sukur 2 tane cok iyi kalitede dondurulmusum var dr gel basliyalim dedi 2ay oldu yok bir turlu baslamak degil konusmaya bile gidecek cesaretim yok korkuyorum hazir degilim olamicam gibide geliyoyine ayni stresi yasamak yine olmazsa korkusu yedi bitirdi beni.
Napmaliyim sizce, şaşirdim kaldim.....
Kizlar bilenler bilir ilk denemem maalesef kimyasal gebelikti 3cu testten sonra degerim dusmeye basladi.Allaha cok sukur 2 tane cok iyi kalitede dondurulmusum var dr gel basliyalim dedi 2ay oldu yok bir turlu baslamak degil konusmaya bile gidecek cesaretim yok korkuyorum hazir degilim olamicam gibide geliyoyine ayni stresi yasamak yine olmazsa korkusu yedi bitirdi beni.
Canım sancı varsa mutlaka dr ile irtibat kur. Cep nosu varsa ara, o sana söyler ne yapman gerektiğini. Hastaneye gönderir, falan. Kmdi canım senin dr un merkezin neresiydi? Ohss olabilir canım, aman ihmal etme.
Alman hastanesi
yaa sorma aynı durum bendede var ama yaşımdan dolayı bekleyim kendime gelim bile diyemiyorum yine olmassa korkusu sardı üstelik donmuşumda yok sıfırdan başlamak sonucun ne olacağını bilmememek öldürüyor insanı ama amaa işte inşlahh sabredip bismillah diyip kendini olayın içine at gitsin...hakkımızda hayırlısıKizlar bilenler bilir ilk denemem maalesef kimyasal gebelikti 3cu testten sonra degerim dusmeye basladi.Allaha cok sukur 2 tane cok iyi kalitede dondurulmusum var dr gel basliyalim dedi 2ay oldu yok bir turlu baslamak degil konusmaya bile gidecek cesaretim yok korkuyorum hazir degilim olamicam gibide geliyoyine ayni stresi yasamak yine olmazsa korkusu yedi bitirdi beni.
Alfabe naber,nasil gidiyor,kac gundur yoksun?
Canim kabizlik icin kuru incir,kayisi ve favorim armut.oglen ve aksam gunde iki kez armut iyi oluyor.ama yuruyus bagirsaklara lazim.yemekten 10dk filan once 5dakika yavas ama durmadan yurursen ev icinde sindirim iyi calisiyormus.(baska bir sikinti ohss yoksa)bikac gundur wc gidemiyorsan magnesie calciNee 1-1.5olcek yatmadan evvel ertesi sabaha rahatlatir.dr.sor tabii.gebelikte kullanilabiliyor prospektusunde yaziyor.gecmis olsun...
Canım buralardayım, gelip gidiyorum ama yazmadım pek. Ne olsun, bir sonraki adette histeroskpi olacağım, sonraki ayda da yeni tedaviye başlayacağım canım. Israel Aruhtan randevu aldım histeroskopi sonrası, mini tüp için onunla görüşeceğim. Bakalım ne diyecek.
Sen nasılsın canım, iyisin değil mi?
Benim favorim de kuru incir. Akşamdan 2- 3 tane parçalayıp zeytinyağında bekletiyorum. Sabah aç karnına yedikten sonra bir bardak da ılık su Mümkün değil kabız olmak. Öneririm. Özellikle zeytinyağında bekleteceksiniz ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?