2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

geçmiş olsun öncelikle bana doktorum duphalac verdi kuru erik kayısı falan da yedim ama bu şurubun faydasını gördüm ben de 5 gün boyunca o stresi yaşamıştım

Sanci uyutmadi gogsumu bile sikistiriyor. Bu saatte dr da ariyamam (( offf sabaha kkadar dayansam mi yoksa eczaneye mi gitsek karnim davul gibi ! Acaba normal mi ? Yoksa bir sorun mu var ?

Sanci uyutmadi gogsumu bile sikistiriyor. Bu saatte dr da ariyamam (( offf sabaha kkadar dayansam mi yoksa eczaneye mi gitsek karnim davul gibi ! Acaba normal mi ? Yoksa bir sorun mu var ?

istersen bi acile git ama gerçekten çok sancı ve gaz yapıyor bide şişkinlik iyice kötü oluyo insan bnm de opudan sonra senin gibi olmuştu ama dediğim gibi bi acile git derim en azından doktor kontrolüne olursun ilacı ona göre verir gerçi doktorum bana hamilelerinde kullandığını söyledi ama burda nedense bnm yazdıklarıma bi garip bakıldığı için cnm :) şimdide doktor oldun demesinler :)

Canim benim gercekten cok uzuldum biliyosun ayni durumu bende yasadim insan buyuk bi yikim yasiyo ister istemez herseyin hayirlisi deyip Rabbimden umut kesmemek lazim insallah bi sonraki denemende daha guzel olur hersey bende cok sukur ki dondurulmuslarin var bende adetimi bekliyorum benim dondurulmusum kalmadi sifirdan basliycam igne sitresi simdiden sardi Allah yardimcimiz olsun Rabbim tez vakitte hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah tatlim...

Allah Allah neden garip bakiliyor ?

Kizlar bilenler bilir ilk denemem maalesef kimyasal gebelikti 3cu testten sonra degerim dusmeye basladi.Allaha cok sukur 2 tane cok iyi kalitede dondurulmusum var dr gel basliyalim dedi 2ay oldu yok bir turlu baslamak degil konusmaya bile gidecek cesaretim yok korkuyorum hazir degilim olamicam gibide geliyo yine ayni stresi yasamak yine olmazsa korkusu yedi bitirdi beni.

Napmaliyim sizce, şaşirdim kaldim.....

16.gün kan testim 17 çıktı çok üzüldüm.kızlar bio kimyasal gebelikmiş drla konuştum estrofemden dolayı tutunmuş ama yerleşememiş

Sakin umit kirilmasi yok. 2 senedir yok kurtaj yok tup tıkanıklığı vs vs bir suru sey ve dondurulmus embriyo denedim ve maddi manevi olarak her yerden kisip deneyecegiz (( biz de bebislerimizi kucagimiza alacağız.Bizim bebeklerimiz kiymetli bebek olarak litaraturde zaten :))) bizi kimse yeterince anlamayacak. Aglamamizi anlamayacak kimine abarti gelecek kimine simariklik kimi kisir diyecek kimi kendi dr onerecek kimi uzulme olur diyecek neticede yassmauan anlamayacsk.ama Rabbim bu duygudan hayirlisiyla bizi mahrum etmeyecek dualarimiz Allahin izniyle kabul olacak. Bizim dogumumuz belko zor olacak belki aglayacagiz belki korkacagiz hamileyken ama biz basaracagiz. Soylemek kolay anlatirken sikinti yok biliyorum anira anira agladim tutmadiginda sandım ki tup bebek ya hemen tutarak sandim ki domdurulmuslarimi parca parca kullanacagim.meger kalmamış . Eger tutmazsa belko bir daha ki ay yapamayscgim ara vermek zorunda kalacagim ama bu yol zor da olsa biz basaracagiz.

canım benim ALLAH razı olsun elden birşey gelmiyor taktir ALLAH'ın inşaALLAH bu günlerde geçecek....sağol Yelizcim duygular karşılıklı tatlımmm

Kalbimdesin, ne oldu canım ya, profilimde amayanın bir tebrik haberini gördüm, topiğe girdim bu mesajı gördüm. Yeni okuyacağım senin yazdıklarını, kötü bir şey yoktur inşallah canım.
Gördüm canım mesajını başka bir alıntıda. Gerçekten çok üzüldüm. Ne çok sevinmiştik oysa senin positive alışına. Gerçekten ben kendi adıma çok mutlu olmuştum. Çok üzüldüm canım. Kendine iyi bak, inşallah bir dahakinde olacak canım.Sonuçta sen daha önce hamile kaldın, gene kalablirsin. Ve bu sefer sağlıkla kucaklayacaksın inşallah.

Son düzenleme:

Canım sancı varsa mutlaka dr ile irtibat kur. Cep nosu varsa ara, o sana söyler ne yapman gerektiğini. Hastaneye gönderir, falan. Kmdi canım senin dr un merkezin neresiydi? Ohss olabilir canım, aman ihmal etme.

Dusundugun kabahat:)) tabiki dr git,bir an evvel basla.ustelik kaliteli donmus embriyolarin da varmis,ne kadar guzel.umitli ol,isin sonunun olumsuz tarafini degil,kavusacagin minik tombigini dusun:)) igne,opu vs ile ugrasmadan firsatin var.ustelik bu tip hamilelik sonrasi vucut alisik oldugundan tekrar hamile kalmak daha sik rastlaniyormus.olumlu ol,bardagin dolu tarafina bak lutfen:))

Umudunu kaybetmeyeceksin 2.denemem dondurulmuslarimi denedim. Ilk gittigimde dr gordugumde hep ağladım. Korkuyoruz bencr o korku olacak.hep olacak pazartesi transfer oldu ve dondurulmuslar kalmadi deli gibi korkuyorum elimde değil. Dusunme diyorlar nasil dusummeyeyim. Korkma diyorlar elimde mi sanki ? Sunu dusun 3 ay daha gecsin korkmayacak misin ? 3 ay sonra gidince ne degisecek ? O vakit korkmayacak misin? Iyi dusun dogru karar ver. Zor bir surec ama buradaki herkes hakediyor.Rabbim yar ve yardimcimiz olsun )

Caım, herşeyden önce kendini hazır hissetmelsin. Ama bunu hissetmek için de çok bekleme derim.Evet üzücü biliyoum. Ben de kimyasal geçirdim ve negatiften daha çok üzüyor insanı. Kaç yaşındasın, sorun neydi bilmiyorum ama yaşlar da yerinde durmuyor, sonuçta bu seferkinde de sonuç belli değil. İnşallah bir daha tedavi görmen gerekmez, bu sefer olur ama ya olmazsa, biraz daha zaman geçmiş olacak. O yüzden cesaretini topla canım, kendini motive et ve başla derim ben.
Ama öncelikle kendini hazır hisset. Hazır issetmeden başlama, ama dediğim gibi bunu hissetmek için kendini de motive et,çok gecikme.

yaa sorma aynı durum bendede var ama yaşımdan dolayı bekleyim kendime gelim bile diyemiyorum yine olmassa korkusu sardı üstelik donmuşumda yok sıfırdan başlamak sonucun ne olacağını bilmememek öldürüyor insanı ama amaa işte inşlahh sabredip bismillah diyip kendini olayın içine at gitsin...hakkımızda hayırlısı

Son düzenleme:
Alfabe naber,nasil gidiyor,kac gundur yoksun?

Canım buralardayım, gelip gidiyorum ama yazmadım pek. Ne olsun, bir sonraki adette histeroskpi olacağım, sonraki ayda da yeni tedaviye başlayacağım canım. Israel Aruhtan randevu aldım histeroskopi sonrası, mini tüp için onunla görüşeceğim. Bakalım ne diyecek.
Sen nasılsın canım, iyisin değil mi?

Canim kabizlik icin kuru incir,kayisi ve favorim armut.oglen ve aksam gunde iki kez armut iyi oluyor.ama yuruyus bagirsaklara lazim.yemekten 10dk filan once 5dakika yavas ama durmadan yurursen ev icinde sindirim iyi calisiyormus.(baska bir sikinti ohss yoksa)bikac gundur wc gidemiyorsan magnesie calciNee 1-1.5olcek yatmadan evvel ertesi sabaha rahatlatir.dr.sor tabii.gebelikte kullanilabiliyor prospektusunde yaziyor.gecmis olsun...

Benim favorim de kuru incir. Akşamdan 2- 3 tane parçalayıp zeytinyağında bekletiyorum. Sabah aç karnına yedikten sonra bir bardak da ılık su Mümkün değil kabız olmak. Öneririm. Özellikle zeytinyağında bekleteceksiniz ama.

Son düzenleme:

İyiyim bende sagol,islerini siraya koymussun,hayirlisi olsun..histereskopi rahimde ne var ne yok diye mi,baska bir sebep mi? Gecen gece konustuktan sonra degerlerime baktim,dogru durust bakmamistim sinir oldum..fsh almis basini gitmis:)) bir anlami olur mu bilmem ama testere disli aslanpencesi cayina basladim,degeri dusuruyormus...boyle canim.bende fazla ara vermeden tabii aksini soylemezse dr 2ay sonraya baslayim diyorum.

Bu yontemi bilmiyordum..yapilacak listemin basina aliyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…