Hastanenin yataklı servisini arasana o zaman canım, tüp bebek bölümünün yataklı servisi yok mu?
Canım fsh için hayıt tohumunu da öneririm. Düşürüyor fsh ı. Ben akşaları 1 er bardak içmiştim. Sabah ta içiliyormuş ama benim pek fırsatım olmuyordu sabahları. Düzenli içmediğim halde 13 ten 11 e düşürmütü. Sonragene çıktı tabi. Şimdilerde kaç bilmiyorum ama son tedavi başlangıç günüde 16 idi. Seni kaçmış canım fsh?İyiyim bende sagol,islerini siraya koymussun,hayirlisi olsun..histereskopi rahimde ne var ne yok diye mi,baska bir sebep mi? Gecen gece konustuktan sonra degerlerime baktim,dogru durust bakmamistim sinir oldum..fsh almis basini gitmis:)) bir anlami olur mu bilmem ama testere disli aslanpencesi cayina basladim,degeri dusuruyormus...boyle canim.bende fazla ara vermeden tabii aksini soylemezse dr 2ay sonraya baslayim diyorum.
Canım fsh için hayıt tohumunu da öneririm. Düşürüyor fsh ı. Ben akşaları 1 er bardak içmiştim. Sabah ta içiliyormuş ama benim pek fırsatım olmuyordu sabahları. Düzenli içmediğim halde 13 ten 11 e düşürmütü. Sonragene çıktı tabi. Şimdilerde kaç bilmiyorum ama son tedavi başlangıç günüde 16 idi. Seni kaçmış canım fsh?
Histeroskopiyi 2 defa bebek koyuldu ve tutmadı ya, o yüzden istediler. Rahim içinde engel bir durum var mı diye bakacaklarmış. Ben bir olayım bakalım, sana da söylerim canım nasıl oluğunu. Onu Ege ünide yaptıracağım. Mini olursa da Israel Beyle devam etmeyi düşünüyorum.
Bu arada arkadaşlık gönderdim sana. En azından profilimize girince biribirimizin hangi topiclere neler yazdığını görürüz canım.Kabul edersen sevinirim. Kendine iyi bak canım başka mesaj yazarsan yarın okur yanıtlarım artık. Çıkıyorum şimdi. İyi geceler.
kızlar malesef ilk denemem negatifle sonuçlandı, hayırlısı buymuş dedik.. Allah böylesini hayırlı gördü bizim için.. 3 ay ara verip denemeye devam edicem tekrar. umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız Allah gönlünüzden geçen herşeyi hakkınızda hayırlı kılsın..
ben nasıl olim cnm sabah 6 akşam 9 gidip geliyorum dükkana akşamda eşimle ilgileniyorum gündüz annem gece ben uyku pek yok işte ağrısı var uyuyamıyo ayın 23 de hadtaneye gidicez işte eğerki kemik kaynama yapmamışsa ameliyat olucak hergün kemik kaynatıp içiriyoz kırık kemik kaynasın diye işte sen nasılssın bitanem iyisin dimi çok üzüldüm yeminle........ama başarıcaz ben buna c<ani gönülden inanıyorum olucak sende inan gülüm
cicibebem ben geldim sen yoksun hepinizi çok özledim valla sen naptın gülüm nasıl gidiyo tedavin beni unutmayın kızlar nolur ne olursa bana yazın ben burda olmasamda beni unutursanız ağlarım.......hapinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm güzbaharım yelizim selenim kalinkamım amayam kalbimdesin neşem daha ismini sayamadıklarım allahıma emanet ediyorum sizi rabbim yardımcınız olsun......
Kalbimdesinnnn arkadaşım inanki cok üzüldüm herşeyin hayırlısı Allahtan .Rabbim en kisaa zamanda nasip etsin kuzucuklarimuza elbet kavuşacağız Allahın izniyle Allaha emanet ol arkadaşım
yok canım yumurta gelistirilmedi. Bant kullandik hala da kullaniyorum. Bir de progestron fitil kullaniyorum baska ds birsey yok
Kalbimdesin canim benim hayirlisi olsun insallah cok uzuldum ama rabbim ummadigin anda gondersin insalllah
Canim benim gercekten cok uzuldum biliyosun ayni durumu bende yasadim insan buyuk bi yikim yasiyo ister istemez herseyin hayirlisi deyip Rabbimden umut kesmemek lazim insallah bi sonraki denemende daha guzel olur hersey bende cok sukur ki dondurulmuslarin var bende adetimi bekliyorum benim dondurulmusum kalmadi sifirdan basliycam igne sitresi simdiden sardi Allah yardimcimiz olsun Rabbim tez vakitte hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah tatlim...
Kizlar bilenler bilir ilk denemem maalesef kimyasal gebelikti 3cu testten sonra degerim dusmeye basladi.Allaha cok sukur 2 tane cok iyi kalitede dondurulmusum var dr gel basliyalim dedi 2ay oldu yok bir turlu baslamak degil konusmaya bile gidecek cesaretim yok korkuyorum hazir degilim olamicam gibide geliyoyine ayni stresi yasamak yine olmazsa korkusu yedi bitirdi beni.
Napmaliyim sizce, şaşirdim kaldim.....
Sakin umit kirilmasi yok. 2 senedir yok kurtaj yok tup tıkanıklığı vs vs bir suru sey ve dondurulmus embriyo denedim ve maddi manevi olarak her yerden kisip deneyecegiz(( biz de bebislerimizi kucagimiza alacağız.Bizim bebeklerimiz kiymetli bebek olarak litaraturde zaten :))) bizi kimse yeterince anlamayacak. Aglamamizi anlamayacak kimine abarti gelecek kimine simariklik kimi kisir diyecek kimi kendi dr onerecek kimi uzulme olur diyecek neticede yassmauan anlamayacsk.ama Rabbim bu duygudan hayirlisiyla bizi mahrum etmeyecek dualarimiz Allahin izniyle kabul olacak. Bizim dogumumuz belko zor olacak belki aglayacagiz belki korkacagiz hamileyken ama biz basaracagiz. Soylemek kolay anlatirken sikinti yok biliyorum anira anira agladim tutmadiginda sandım ki tup bebek ya hemen tutarak sandim ki domdurulmuslarimi parca parca kullanacagim.meger kalmamış . Eger tutmazsa belko bir daha ki ay yapamayscgim ara vermek zorunda kalacagim ama bu yol zor da olsa biz basaracagiz.
Kalbimdesin, ne oldu canım ya, profilimde amayanın bir tebrik haberini gördüm, topiğe girdim bu mesajı gördüm. Yeni okuyacağım senin yazdıklarını, kötü bir şey yoktur inşallah canım.
Gördüm canım mesajını başka bir alıntıda. Gerçekten çok üzüldüm. Ne çok sevinmiştik oysa senin positive alışına. Gerçekten ben kendi adıma çok mutlu olmuştum. Çok üzüldüm canım. Kendine iyi bak, inşallah bir dahakinde olacak canım.Sonuçta sen daha önce hamile kaldın, gene kalablirsin. Ve bu sefer sağlıkla kucaklayacaksın inşallah.
16.gün kan testim 17 çıktı çok üzüldüm.kızlar bio kimyasal gebelikmiş drla konuştum estrofemden dolayı tutunmuş ama yerleşememiş
Kizlar bilenler bilir ilk denemem maalesef kimyasal gebelikti 3cu testten sonra degerim dusmeye basladi.Allaha cok sukur 2 tane cok iyi kalitede dondurulmusum var dr gel basliyalim dedi 2ay oldu yok bir turlu baslamak degil konusmaya bile gidecek cesaretim yok korkuyorum hazir degilim olamicam gibide geliyoyine ayni stresi yasamak yine olmazsa korkusu yedi bitirdi beni.
Napmaliyim sizce, şaşirdim kaldim.....
İsağol canım ALLAH C.C razı olsunvuslat diğer tedavide inşaALLAH
Sonunda sabah oldu(( Allah drdan razi olsun . Kurtaracak ilac dun de bir arkadasim soyledigi gibi duphslac surup ama bu surup kirmizi renkte ve sisedeydi.esimin getirdigi plastik sisede ve ambalaji beyaz yesil anlamadim (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?