2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Hastanenin yataklı servisini arasana o zaman canım, tüp bebek bölümünün yataklı servisi yok mu?

Arkadaslar sinir oldum hast.acili diyor ki biz birsey yapamayız inanamiyorum ya o hast tup bebek ted.dr arayin. Bu saatte aranir mi adam gazim var kabizim diye (( sabahi bekleyeceğim. International aradim acmiyor teli orasi da tup bebek unitesi var. Eczaneyi aradim sizin durumunuz farkli birsey yapamayiz. Ulen sanki uzayliyim. Transfer olmus gaz sancisi ve kabiz o kadar

Canım fsh için hayıt tohumunu da öneririm. Düşürüyor fsh ı. Ben akşaları 1 er bardak içmiştim. Sabah ta içiliyormuş ama benim pek fırsatım olmuyordu sabahları. Düzenli içmediğim halde 13 ten 11 e düşürmütü. Sonragene çıktı tabi. Şimdilerde kaç bilmiyorum ama son tedavi başlangıç günüde 16 idi. Seni kaçmış canım fsh?
Histeroskopiyi 2 defa bebek koyuldu ve tutmadı ya, o yüzden istediler. Rahim içinde engel bir durum var mı diye bakacaklarmış. Ben bir olayım bakalım, sana da söylerim canım nasıl oluğunu. Onu Ege ünide yaptıracağım. Mini olursa da Israel Beyle devam etmeyi düşünüyorum.
Bu arada arkadaşlık gönderdim sana. En azından profilimize girince biribirimizin hangi topiclere neler yazdığını görürüz canım.Kabul edersen sevinirim. Kendine iyi bak canım başka mesaj yazarsan yarın okur yanıtlarım artık. Çıkıyorum şimdi. İyi geceler.

Benim fsh 9.73, iyi geceler...

insallah canım hayırlısı kendini üzmemeye calıs allah sabrını verir insallah bidahaki denemende olur senin sorun neydi cnm bi mahzuru yoksa söylermisin?

canım sen unutulacak bir kadınmısın.seni nasıl unuturuz canım inşaALLAH eşinin kemiği kaynamıştır ameliyat olmadan atlatırsınız,biran öncede tüp bebek tedavisine başlarsınız.ben de iyiyim diyeyim iyi olayımnegatifin dışında boğazım ağrıyordu sonra boğazım dahil ağzımın içi yara oldu ilaç içmediğim için geçmedi şimdi kendimi servise aldım bakım yaptırıyorum3-4 gün sonra adet olurum adetin 3.günü doktora gideceğim tekrar başlayacağız inşaALLAH....doktor ara verme dedi..cicibebeminde interneti yokmuş bugün kontrole gidecekti inşaALLAH güzel haberlerle gelir

Kalbimdesinnnn arkadaşım inanki cok üzüldüm herşeyin hayırlısı Allahtan .Rabbim en kisaa zamanda nasip etsin kuzucuklarimuza elbet kavuşacağız Allahın izniyle Allaha emanet ol arkadaşım

sağol canım ALLAH C.C razı olsunvuslat diğer tedavide inşaALLAH

canım benim ALLAH C.C razı olsundondurulmuşlarımın olması hakikaten büyük bir nimet.Rabbim hepimizin işini kolaylaştırsın canıminşaALLAH seninde,benimde yavrularımızı kucağımıza aldığımız tedavilerimiz olur

korkunun ecele faydası yok canım.....cesaretini topla haydi bismillah de ve başla bak benimde yeni negatif oldu düşünmek istemiyorum herşeyi adet olmayı döt gözle bekliyorum 7.tedaviye başlayacağım aslında 8.tedavi araya zaman girince insan kendisini çok dinliyor anneliğin vaktini geçirmemek lazım.bu sefer inşaALLAH son olacak o bebekler göbüşüne girecek

evet canım durmak yok ALLAH'ın izniyle başaracağız....sağol tatlım

sağol alfabecim....ben de ilk testte pozitif aldığımda çok sevinmiştim ama 2.test sonucu tokat gibi geldi..ne yapalım elden birşey gelmiyor.inşaALLAH başka bir tedavide yavrulara kavuşurum......bütün iyi dileklerin için teşekkür ederim.ALLAH C.C razı olsun canım

canım bugün doktora gidecektin inşaALLAH iyi haberlerini bekliyoruz.hastaneden gelince bizi bilgilendir

Arkadaşlar sık sık giremiyorum artık ama hepinize dua ettiğimi bilin. Kalbimdesin allah hayırlısını versin canım aynı durumu ben daha önce yaşamıştım.

Canım benim çoook iyi anlıyorum seni negatifi kabullenmek çok zor insan tedaviyle olduğu için sanki sadece pozitif alıcakmış gibi düşünüyor en azından ben böyle düşünmüştüm...ama bence yaşadıklarının üzerine kocaman bir çizgi çek ve allahın izniyle bu sefer pozitif alacağın tedavine başla burdaki kızlar harika sürekli dualarla desteklerle birbirlerinin yanındalar ben ilk tedavimde bu sitede yoktum ama ikinci tedavimde hep burdaydım ve allahın izni ve burdaki arkadaşlarımın desteğiyle dualarıyla pozitifi aldım eminim sende de böyle olucak!!!

Sonunda sabah oldu (( Allah drdan razi olsun . Kurtaracak ilac dun de bir arkadasim soyledigi gibi duphslac surup ama bu surup kirmizi renkte ve sisedeydi.esimin getirdigi plastik sisede ve ambalaji beyaz yesil anlamadim (

sağol canım ALLAH C.C razı olsunvuslat diğer tedavide inşaALLAH
İ
Günaydın canim nsipsin dondurulmuslarin varmiydi canim insallahddiger tedavide yüzün güler beniim de nisan mayis gibi dusunuyos benim tedavül elindeyd 5 yumurta var demis doktor tek yumurta oldu oda kist diye yarim birakti artik belli yasa gelince tedavide zorlaşıyor turkiyedeki denemede 1 taneydi yine korkuyomv artik napcamida bilemiyom

günaydın arkadaşlarım,can yoldaşlarım.hepinize hayırlı hafta sonları diliyorum.
benim bir derdim var,tedaviye başlamadan yapılan hormon tahlillerinde troidim biraz yüksek çıkmıştı.ilaç kullanmaya başladım.ilk denemem negatif oldu.şimdi ikinci tedavime hazırlanıyorum.doktorum tahlili tekrarlamamı istedi.ilaç dozunu ayarlamak için.yaptırdım TSH sınırın altında çıktı.doktorumu aradım normal dedi.aynen ilaçlara devam et dedi.acaba doktor beni yanlış mı anladı.alt sınır 0,49 çıkan değer 0,0495
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.değerim nasıl :44:

Sonunda sabah oldu (( Allah drdan razi olsun . Kurtaracak ilac dun de bir arkadasim soyledigi gibi duphslac surup ama bu surup kirmizi renkte ve sisedeydi.esimin getirdigi plastik sisede ve ambalaji beyaz yesil anlamadim (

geçmiş olsun canım.umarım rahatlarsın.akşam sana üzülmüştüm.şurup hakkında bir bilgim yok.prospektüsünü okuyabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…