2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canlarım bugün 34. Gün hala hasta olmadım, sonucun negatif olduğunu söylemiştim size. Ama niye adetim gelmiyor? Korkmaya başladım. Neden gelmiyor bu kırmızılar?

Ne dilim variyor ne elim Allah yardimcin olsun ama sen cok güçlü bir kadinsin birakma peşini olucak eminim bana doktorların hiç bir sandiniz yok kibristan sperm alip veya evlatlık edinebilirsiniz dendi ve bunu 4 doktor soyledi yılmadan mücadele ettim yoruldugum anlar oldu ama herseferin bir bebek sesi kaldirdi beni kürler ilaclar yurt disindan neler gelmedi fosur fosur sigara içen ben ona verdigom paralari biriktirip ilaclara verdim veeee bir gun emre bakircioglu muayenesinde bi baktik sperm çıktı tamamen mucize sifirdi hicbir deger namina bişey yoktu ama oldu dperm çıktı başladık bir iki oldu tutmadi arada tedaviye baslayipta yarida kalanlar oooo belki 5 olmustu ama en sonunda mucezelerime kavustum 2 tane mucizem kalp atislari ggözleriden kulaklarimdan gitmiyor rabbim ne eylerse guzel eyler icinde rahat olsun bir bildiği rabbimin sevdiği kullarini zor sinar sukurler olsun ki caremiz var ya olmasaydi
Seni seviyoruz ve mucadeleye devam

İnci cok iyi canim evet ama prolaktin hastalari icin incir zararli bilginiz var mi bilmiyorm ama , ksnlikle zararli

Kizlar test sonucum 1.20 bu seferde olmadi elhamdülillah Rabbime demekki imtihanimiz daha bitmemis hayirlisi boleymis....

Kizlar test sonucum 1.20 bu seferde olmadi elhamdülillah Rabbime demekki imtihanimiz daha bitmemis hayirlisi boleymis....

herşeyde bir hayr vardır canım aynen dediğin gibi ve Rabbim bu sabrına tez zamanda mükafatlandırsın inşallah.. unutmamamız gereken olursa da Allah dan olmazsa da... dünya kurulmadan önce ruhlar yaratılmış vakti saati rızkları üflenmiş bize düşen sadece sabır ve şükür... Rabbim yardımcımız olsun güzel yazılar yazmış olsun canım benim..

Kizlar allah razi olsun hepinizden de haklisiniz ne zaman baslarsam basliyayim o korku hep olcak yasim 31 beklemekte istemiyorum aslinda adetim yeni bitti bi sonraki adetimle birlikte gideyim ben dimi:$ sizinde desteginiz ve dualarinizla basliyayim

cnm cok uzuldum gecmis olsun hayirlisi olsun cnm

Kizlar allah razi olsun hepinizden de haklisiniz ne zaman baslarsam basliyayim o korku hep olcak yasim 31 beklemekte istemiyorum aslinda adetim yeni bitti bi sonraki adetimle birlikte gideyim ben dimi:$ sizinde desteginiz ve dualarinizla basliyayim
Cnm bende arkadaslar gibi dusunuyorum inss allah bu tedavinde yuzunu guldursun cnm her ay aleyhimize isliyor benim adetler duzene girse hemen baslicam ama daha duzene girmedi malesef

Kalbimdesin, canım geçmiş olsun. Üzülmemek elde değil ama Rabbim kararlamıştır zamanını. Durmak yok yola devam hep birlikte inş..

kızlar kusura bakmayın sonucum 249 muş:)))) bugün tekrar hemşireyi aradım tam sonucumu öğrendim sonucumu hemen alıp dosyama koydular şaşkınlıktan aklımda yanlış kalmış hemşire yine yüksek değer dedi.ama internette 5.gün embriyolarında yüksek olabiliyor yazmış...bizimki hemen koydukları gibi tutunmuş belkide:)) Allah hayırlısını versin inşallah sağlıklı olsunda bu sitede herkes hamile kalana kadar bırakmayacağım her zaman girip bakacağım.....düşününce hiç hamile kalıp çocuğu olmadan hayatını sonlandıran kaç kişi vardır ki eminim herkesin yüzü bi gün gülecek:)))

Cnm olsun tek cift farkeder mi masallah hamilesin iste sen simdi bunun tadini cikar allah insss tamamina erdirsin cnm tekrardan gozun aydin

Son düzenleme:

Rabbim bi daha ki sefer yüzünü güldürsün inşallah çok geçmiş olsun, Rabbim tez vakitte kavuştursun seni meleğine.....

canım çok sevindim seni gördüğümeeee.... yokluğun anlaşılıyor zaten emin tatlım.... bizler iyiyiz, sizler eşin ve sen bizden çok daha iyi olun inşallahhhhh

sonrasında şurup aldığını okudum, bir an evvel geçer inşallah, geçmiş olsunnnn

ah canım benim, o hep oluyo... ama motive etmeye çlış kendini tatlım. güzel şeyler düşünüyoruz güzel şeyler gelsin başımıza diye dua ediyoruz tatlımmmmm :))))

çok sevindim canım benim. bakalım ısrael bey ne diyecek sana. merakla bekliyorum.....

Benim fsh 9.73, iyi geceler...
canım fsh sınırda.... birazdan bi mesaj daha yazıcam, ben de de fsh değeri yüksekti, burdaki bi arkadaş bana bi öneride bulunmuştu onları yazıcam olduğu gibi....

Canlarım bugün 34. Gün hala hasta olmadım, sonucun negatif olduğunu söylemiştim size. Ama niye adetim gelmiyor? Korkmaya başladım. Neden gelmiyor bu kırmızılar?
bu birazda bence psikolojik oluyo tatlım ya, ama mutlaka bi doktora danış derim ben.

çok geçmiş olsun, Rabbim tez vakitte kavuştursun seni meleğine.....

arkadaşım dktrmn gebeler için verdiği toz ilaç MAGNESİE CALCİNEE bu ilacı içiyorum ben toz şeklinde bir bardak suya karıştırıyorsun kabızlık ilacı da olsa gebeyken her marka içilmez bence

arkadaslar bugün netten dualarımızın kabul olması icin bisey buldum sizlerlede paylasmak istedim okudugum yerden kopyaladım eger isterseniz yapın rabbim insallah hepimizin ne dilegi varsa kabul etsin yüzümüzü güldürsün

Her hangi Bir Dilek İçin Fetih Suresini Okumak( 7 günde 41 defa okuma usulü)
2012-04-11 1802 Dualar 1,336

fetih1

Sıkıntılarınızdan kurtulmak,her hangi bir dileğinize kavuşmak için Fetih suresi çok makbul olan ve denenmiş bir suredir.

Bu sure 7 günde 41 defa okunmuş olur.Fakat bunun okuma usulü vardır.

Fetih suresini okumaya Cumartesi günü başlanır.Bunun için güzelce bir abdest alın(gusul abdesti olursa daha da iyi olur.) İki rekat namaz kılın Allah rızası için.Önce 3-5 yada 7 defa “Estağfirullah” çekin.Arkasından bir salavat okuyun.Ve niyetinizi yapın.Şimdi okuma usulünü anlatacağım.

Cumartesi günü 1 defa okuyun (yani fetih suresini)

Pazar günü 3 defa okuyun

Pazartesi günü 5 defa okuyun

Salı günü 7 defa okuyun

Çarşamaba günü 7 defa okuyun

Perşembe günü 7 defa okuyun

Cuma günü sela okunmadan 11 defa okuyun.

Toplamda 41 defa okumuş oluyorsunuz.Ardından dileğinizi tüm içtenliğinizle Allah’a yalvararak isteyin.

Fetih suresi adı üstünde fethetmek demek,kurtuluş demektir.

Dilerim tüm kardeşlerimin hayır olan istek ve arzuları gerçekleşir.

ilk tedavime başladığım sıralarda burada ki bir arkadaş bana aşağıdaki önerilerde bulunmuştu paylaşmak istiyorum.... ben bu dinlenme arasında olduğu gibi uygulayacağım, etkisi olur inşallahhhh....

"benim fsh ilk öğrendiğimde 29 çıkmıştı kısacası şok yaşamıştım ama pes etmedim, dualarımın yanısıra bitkisel yolları denedim sonraki ölçümlerde fsh ın düştüğünü gördüm çok şükür.. en son hamile kalmadan bir önceki ay baktırdım 14 çıktı boşverdim çaylara kürlere devam ettim elhamdülillah şimdi hamileyim umutsuz kalmayın ama boş da durmayın...

adet olduğum gün başlayarak yumurtlama gününe kadar her gün bir bardak hayıt bir bardak adaçayı içtim. aslan perçemi-civan perçemi-çoban çantası karışımı bir çay yaptım ama bunu hergün düzenli içmemiştim. iki üç günde bir falan.... balın içine çekilmiş çörek otu tarçın ve polen katıp macun hazırladım bundan her sabah bir çay kaşığı yedim.... bi de gün içinde en az 5-6 tane kuru incir yedim canım ben iyi geldiğine inanıyorum tabi Allah'ın izniyle.... bugün kalp atışını gördüm bebeğimin inşallah sağlıkla kucağıma almak da nasip olur hayırlısıyla..."

bunları benim fsh değeri üzerine sorularım üzerine bana yazmıştı. sanırım temmuz ayıydı, şimdi belki son aylarındadır, inşallah sağlıkla kucağına da alır arkadaşımız...... bugün regl oldum ve ben başlıycam. inşallah faydasını görürüm.... sizlerle de paylaşmak istedim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…