Benim favorim de kuru incir. Akşamdan 2- 3 tane parçalayıp zeytinyağında bekletiyorum. Sabah aç karnına yedikten sonra bir bardak da ılık su Mümkün değil kabız olmak. Öneririm. Özellikle zeytinyağında bekleteceksiniz ama.
Canlarım bugün 34. Gün hala hasta olmadım, sonucun negatif olduğunu söylemiştim size. Ama niye adetim gelmiyor? Korkmaya başladım. Neden gelmiyor bu kırmızılar?
Kizlar test sonucum 1.20 bu seferde olmadi elhamdülillah Rabbime demekki imtihanimiz daha bitmemis hayirlisi boleymis....
Kizlar test sonucum 1.20 bu seferde olmadi elhamdülillah Rabbime demekki imtihanimiz daha bitmemis hayirlisi boleymis....
Dusundugun kabahat:)) tabiki dr git,bir an evvel basla.ustelik kaliteli donmus embriyolarin da varmis,ne kadar guzel.umitli ol,isin sonunun olumsuz tarafini degil,kavusacagin minik tombigini dusun:)) igne,opu vs ile ugrasmadan firsatin var.ustelik bu tip hamilelik sonrasi vucut alisik oldugundan tekrar hamile kalmak daha sik rastlaniyormus.olumlu ol,bardagin dolu tarafina bak lutfen:))
Umudunu kaybetmeyeceksin 2.denemem dondurulmuslarimi denedim. Ilk gittigimde dr gordugumde hep ağladım. Korkuyoruz bencr o korku olacak.hep olacak pazartesi transfer oldu ve dondurulmuslar kalmadideli gibi korkuyorum elimde değil. Dusunme diyorlar nasil dusummeyeyim. Korkma diyorlar elimde mi sanki ? Sunu dusun 3 ay daha gecsin korkmayacak misin ? 3 ay sonra gidince ne degisecek ? O vakit korkmayacak misin? Iyi dusun dogru karar ver. Zor bir surec ama buradaki herkes hakediyor.Rabbim yar ve yardimcimiz olsun )
Caım, herşeyden önce kendini hazır hissetmelsin. Ama bunu hissetmek için de çok bekleme derim.Evet üzücü biliyoum. Ben de kimyasal geçirdim ve negatiften daha çok üzüyor insanı. Kaç yaşındasın, sorun neydi bilmiyorum ama yaşlar da yerinde durmuyor, sonuçta bu seferkinde de sonuç belli değil. İnşallah bir daha tedavi görmen gerekmez, bu sefer olur ama ya olmazsa, biraz daha zaman geçmiş olacak. O yüzden cesaretini topla canım, kendini motive et ve başla derim ben.
Ama öncelikle kendini hazır hisset. Hazır issetmeden başlama, ama dediğim gibi bunu hissetmek için kendini de motive et,çok gecikme.
yaa sorma aynı durum bendede var ama yaşımdan dolayı bekleyim kendime gelim bile diyemiyorum yine olmassa korkusu sardı üstelik donmuşumda yok sıfırdan başlamak sonucun ne olacağını bilmememek öldürüyor insanı ama amaa işte inşlahh sabredip bismillah diyip kendini olayın içine at gitsin...hakkımızda hayırlısı
korkunun ecele faydası yok canım.....cesaretini topla haydi bismillah de ve başla bak benimde yeni negatif oldu düşünmek istemiyorum herşeyi adet olmayı döt gözle bekliyorum 7.tedaviye başlayacağım aslında 8.tedaviaraya zaman girince insan kendisini çok dinliyor anneliğin vaktini geçirmemek lazım.bu sefer inşaALLAH son olacak o bebekler göbüşüne girecek
Canım benim çoook iyi anlıyorum seni negatifi kabullenmek çok zor insan tedaviyle olduğu için sanki sadece pozitif alıcakmış gibi düşünüyor en azından ben böyle düşünmüştüm...ama bence yaşadıklarının üzerine kocaman bir çizgi çek ve allahın izniyle bu sefer pozitif alacağın tedavine başla burdaki kızlar harika sürekli dualarla desteklerle birbirlerinin yanındalar ben ilk tedavimde bu sitede yoktum ama ikinci tedavimde hep burdaydım ve allahın izni ve burdaki arkadaşlarımın desteğiyle dualarıyla pozitifi aldım eminim sende de böyle olucak!!!
cnm cok uzuldum gecmis olsun hayirlisi olsun cnmKizlar test sonucum 1.20 bu seferde olmadi elhamdülillah Rabbime demekki imtihanimiz daha bitmemis hayirlisi boleymis....
Cnm bende arkadaslar gibi dusunuyorum inss allah bu tedavinde yuzunu guldursun cnm her ay aleyhimize isliyor benim adetler duzene girse hemen baslicam ama daha duzene girmedi malesefKizlar allah razi olsun hepinizden de haklisiniz ne zaman baslarsam basliyayim o korku hep olcak yasim 31 beklemekte istemiyorum aslinda adetim yeni bitti bi sonraki adetimle birlikte gideyim ben dimi:$ sizinde desteginiz ve dualarinizla basliyayim
sağol alfabecim....ben de ilk testte pozitif aldığımda çok sevinmiştim ama 2.test sonucu tokat gibi geldi..ne yapalım elden birşey gelmiyor.inşaALLAH başka bir tedavide yavrulara kavuşurum......bütün iyi dileklerin için teşekkür ederim.ALLAH C.C razı olsun canım
canm cok uzgunm cok gecmis olsun...
kızlar kusura bakmayın sonucum 249 muş:)))) bugün tekrar hemşireyi aradım tam sonucumu öğrendim sonucumu hemen alıp dosyama koydular şaşkınlıktan aklımda yanlış kalmış hemşire yine yüksek değer dedi.ama internette 5.gün embriyolarında yüksek olabiliyor yazmış...bizimki hemen koydukları gibi tutunmuş belkide:)) Allah hayırlısını versin inşallah sağlıklı olsunda bu sitede herkes hamile kalana kadar bırakmayacağım her zaman girip bakacağım.....düşününce hiç hamile kalıp çocuğu olmadan hayatını sonlandıran kaç kişi vardır ki eminim herkesin yüzü bi gün gülecek:)))
kızlar malesef ilk denemem negatifle sonuçlandı, hayırlısı buymuş dedik.. Allah böylesini hayırlı gördü bizim için.. 3 ay ara verip denemeye devam edicem tekrar. umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız Allah gönlünüzden geçen herşeyi hakkınızda hayırlı kılsın..
cicibebem ben geldim sen yoksun hepinizi çok özledim valla sen naptın gülüm nasıl gidiyo tedavin beni unutmayın kızlar nolur ne olursa bana yazın ben burda olmasamda beni unutursanız ağlarım.......hapinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm güzbaharım yelizim selenim kalinkamım amayam kalbimdesin neşem daha ismini sayamadıklarım allahıma emanet ediyorum sizi rabbim yardımcınız olsun......
sonrasında şurup aldığını okudum, bir an evvel geçer inşallah, geçmiş olsunnnnherkese iyi akşamlar ,bugün transferin 7 günü 21 ocakta test günümüz var ama midemde dünden beri bir yanma var bide inanılmaz gaz var uyku zaten aldı gidiyor bunlara göre hamilemiyim diyemiyorum ama maalesef ki kullanılan ilaçlar da böyle hissettiriyo zaman yaklaştıkça daraltılar geliyor heyacan basıyor
Kizlar bilenler bilir ilk denemem maalesef kimyasal gebelikti 3cu testten sonra degerim dusmeye basladi.Allaha cok sukur 2 tane cok iyi kalitede dondurulmusum var dr gel basliyalim dedi 2ay oldu yok bir turlu baslamak degil konusmaya bile gidecek cesaretim yok korkuyorum hazir degilim olamicam gibide geliyoyine ayni stresi yasamak yine olmazsa korkusu yedi bitirdi beni.
Napmaliyim sizce, şaşirdim kaldim.....
çok sevindim canım benim. bakalım ısrael bey ne diyecek sana. merakla bekliyorum.....Canım buralardayım, gelip gidiyorum ama yazmadım pek. Ne olsun, bir sonraki adette histeroskpi olacağım, sonraki ayda da yeni tedaviye başlayacağım canım. Israel Aruhtan randevu aldım histeroskopi sonrası, mini tüp için onunla görüşeceğim. Bakalım ne diyecek.
Sen nasılsın canım, iyisin değil mi?
canım fsh sınırda.... birazdan bi mesaj daha yazıcam, ben de de fsh değeri yüksekti, burdaki bi arkadaş bana bi öneride bulunmuştu onları yazıcam olduğu gibi....Benim fsh 9.73, iyi geceler...
bu birazda bence psikolojik oluyo tatlım ya, ama mutlaka bi doktora danış derim ben.Canlarım bugün 34. Gün hala hasta olmadım, sonucun negatif olduğunu söylemiştim size. Ama niye adetim gelmiyor? Korkmaya başladım. Neden gelmiyor bu kırmızılar?
çok geçmiş olsun, Rabbim tez vakitte kavuştursun seni meleğine.....Kizlar test sonucum 1.20 bu seferde olmadi elhamdülillah Rabbime demekki imtihanimiz daha bitmemis hayirlisi boleymis....
Arkadaslar sinir oldum hast.acili diyor ki biz birsey yapamayız inanamiyorum ya o hast tup bebek ted.dr arayin. Bu saatte aranir mi adam gazim var kabizim diye(( sabahi bekleyeceğim. International aradim acmiyor teli orasi da tup bebek unitesi var. Eczaneyi aradim sizin durumunuz farkli birsey yapamayiz. Ulen sanki uzayliyim. Transfer olmus gaz sancisi ve kabiz o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?