Kizlar bilenler bilir ilk denemem maalesef kimyasal gebelikti 3cu testten sonra degerim dusmeye basladi.Allaha cok sukur 2 tane cok iyi kalitede dondurulmusum var dr gel basliyalim dedi 2ay oldu yok bir turlu baslamak degil konusmaya bile gidecek cesaretim yok korkuyorum hazir degilim olamicam gibide geliyoyine ayni stresi yasamak yine olmazsa korkusu yedi bitirdi beni.
Napmaliyim sizce, şaşirdim kaldim.....
Biraz daha bekle canım Ozaman sonuçta izmir yakın bu sefer gez eğlen tadını çıkar bi dahakine araştırmaya gelirsin ama tek duâm İnşalllahhh gerek kalmaz bu deneme süreçinde bebişin kendiliğinden gelirCanım çok sağol. Ablamı ziyarete gidiyorum yeğenimi özledim. bugün iş çıkışı eşim gelip alacak beni yola çıkacağız. Hem ziyaret hem değişiklik.
Canım tüp bebek merkezleriyle görüşmeyeceğim. Aslında o konuyu hiç düşünmedim. Bir iki ay kendimiz deneyeceğiz. İyimi yapıyorum kötümü yapıyorum onu da bilmiyorum ama. Evlendiğimizden beri deneyememiştik direkt yaştan dolayı tüp bebek yaptırmıştık biliyorsun sende... Kısacası bilmiyorum kuzum bakalım ne olacak
canım bu arada yediğine içtiğine dikkat et olur mu, bu kist beslenmeye dikkat edince biraz ehlileşiyo diyebilirim. Benim agrılarım baya bi rahatladı diyetimi değiştirince. tabi bi de stresi hayatımızdan çıkarmamız lazım, ha onu yapabiliyomuyum, hayır! şu anda bile hiç stres yapmamam lazımken yapıyorum, gerçi birazda ilaçların etkisi sanırım. canım benim de 2 tane 1. kalite kondu ama bakalım, insallah tutar. Yalnız evde kös kös otumak pek iyi bi fikir değil anladıgım kadarıyla. Sen de beni bilgilendir tedavi süreclerinle ilgili olur mu canım. Laparaskopi yapılacak mı şimdi sana? Yumurta rezervin ne durumda?
cnm hayirli olsun inss bu tedavinde hersey yolunda gitsin sonunda da bebisin gelsin inssmerhaba arkadaşlar bu sabah çok şükür adet oldum vee kısmetse pazartesi 4.tedavimize başlıyoruz inşallah bu sefer herşey çok güzel olacak :))
Cnm insss iki tane yuminde senin yuzunu guldursun cnm benim inss onlar simdi guzul guzel bolunsunler inssCanlarım hepinize merhaba herkese mutlu hafta sonları biraz önce Merkez'den geldim bugün opum vardı sadece 2yumi toplandıdiğer yumiler boş çıktı Merkezde cok ağladım birazda anestezinin etkisiyle zor sustum moralim cok bozuk İnşalllahhh 2sidöllenir gecen tedavimde 4yumi toplandı 2sidöllenmişti o yüzden korkuyorum:18: herşeyin hayırlısı
merhaba arkadaşlar bu sabah çok şükür adet oldum vee kısmetse pazartesi 4.tedavimize başlıyoruz inşallah bu sefer herşey çok güzel olacak :))
merhaba arkadaşlar bu sabah çok şükür adet oldum vee kısmetse pazartesi 4.tedavimize başlıyoruz inşallah bu sefer herşey çok güzel olacak :))
Canlarım hepinize merhaba herkese mutlu hafta sonları biraz önce Merkez'den geldim bugün opum vardı sadece 2yumi toplandıdiğer yumiler boş çıktı Merkezde cok ağladım birazda anestezinin etkisiyle zor sustum moralim cok bozuk İnşalllahhh 2sidöllenir gecen tedavimde 4yumi toplandı 2sidöllenmişti o yüzden korkuyorum:18: herşeyin hayırlısı
Kizlar hepinize tesekkur ederim iyiki varsiniz transfer sonrasi zor sureci burada geçirdim sonucum negatif ins bidahaki seferlere yilmak ümitsizliğe dusmek yok ins hepinizi seviyorum
Surup falan hakgetire(( tik yok ve ben yine nefes alamiyorum ((( Allahim Kalp atislarimi bile nefesimden duyuyorum. Offf offff surupda fayda etmedi
Canlarım bugün 34. Gün hala hasta olmadım, sonucun negatif olduğunu söylemiştim size. Ama niye adetim gelmiyor? Korkmaya başladım. Neden gelmiyor bu kırmızılar?
canım inan seni çok iyi anlıyoruz hepimiz ama böyle düşünüp kendini sitreslere sokma adım atmazsan ilerleyemezsin öncelikle şu soruyu kendine sorup cevabını alman lazım BEN ANNE OLMAYI GERÇEKTEN İSTİYOR MUYUM ? cevabın evet se sana hiçbirşeyin mani olmaması lazım ilk seferde olacak diye bişey yok ya belki üçüncü belki dördüncü bu yolda ne kadar yürümemiz gerekiyosa yürüyeceğiz ALLAH ın izniyle bak bende pazartesi kısmetse dördüncü tedavime başlayacağım bu kadar kolay pes etmemelisin inşallah donmuş bebeişlerin sana sımsıkı tutunurlar güçlü olmak zorundasın eğer gerçekten başarmayı istiyorsan hemen ayağa kalkıp yola devam etmelisin hem dondurulmuş tedavisi çok kolay tedavi gördüğünü bile anlamayacaksın inşallah sonucunda güzel olacak bak en azından hamile kalabildiğini gördün buda çok büyük bir şans ben kimyasal gebelik yaşadığımda doktor bunun çok iyi birşey olduğunu hamile kalabildiğim için şansımın arttığını söylemişti inşallah burdan güzel haberlerinide okuruz sevgilerimle...
Surup falan hakgetire(( tik yok ve ben yine nefes alamiyorum ((( Allahim Kalp atislarimi bile nefesimden duyuyorum. Offf offff surupda fayda etmedi
Selam cnm rabbim emeklerini bosa cikarmasin nasilsin bende uzun zaman yazamadim ama takip ettim ara ara bende Bismillah dedim basladim bu ay ikinciye Allah izin verirse pers transfer var doktorum gebe kalmaya bak buda tutmazsa sol tüpün u alabiliriz dedi Rabbim utandirmasin hicbirimizi seninde tadavin hayırlı olsun canimilk tedavime başladığım sıralarda burada ki bir arkadaş bana aşağıdaki önerilerde bulunmuştu paylaşmak istiyorum.... ben bu dinlenme arasında olduğu gibi uygulayacağım, etkisi olur inşallahhhh....
"benim fsh ilk öğrendiğimde 29 çıkmıştı kısacası şok yaşamıştım ama pes etmedim, dualarımın yanısıra bitkisel yolları denedim sonraki ölçümlerde fsh ın düştüğünü gördüm çok şükür.. en son hamile kalmadan bir önceki ay baktırdım 14 çıktı boşverdim çaylara kürlere devam ettim elhamdülillah şimdi hamileyim umutsuz kalmayın ama boş da durmayın...
adet olduğum gün başlayarak yumurtlama gününe kadar her gün bir bardak hayıt bir bardak adaçayı içtim. aslan perçemi-civan perçemi-çoban çantası karışımı bir çay yaptım ama bunu hergün düzenli içmemiştim. iki üç günde bir falan.... balın içine çekilmiş çörek otu tarçın ve polen katıp macun hazırladım bundan her sabah bir çay kaşığı yedim.... bi de gün içinde en az 5-6 tane kuru incir yedim canım ben iyi geldiğine inanıyorum tabi Allah'ın izniyle.... bugün kalp atışını gördüm bebeğimin inşallah sağlıkla kucağıma almak da nasip olur hayırlısıyla..."
bunları benim fsh değeri üzerine sorularım üzerine bana yazmıştı. sanırım temmuz ayıydı, şimdi belki son aylarındadır, inşallah sağlıkla kucağına da alır arkadaşımız...... bugün regl oldum ve ben başlıycam. inşallah faydasını görürüm.... sizlerle de paylaşmak istedim.....
Haklısın canım beslenmeğe dikkat etmek gerekiyor geçen sene bir yazı okumuştum endometriozis diyeti diye biraz uyguladım ama devam edemedim sen nelere dikkat ediyorsun bu konuda ilk tedavide stresten tamamen kurtularak başlamıştım tedavide çok rahat geçti ama sonuç negatif olunca tekrar başladı stres :18: ikinci tedavide olumsuz olur mu diye ister istemez üzülüyor insan elinde olmadan benim kistler dışında herşey normal amh değerim 4.8 çıktı doktor güzel demişti yumurtalar bir haftada istenilen boyuta ulaştı 9 tane toplandı 6 tane döllendi hepsi 5. güne kadar gitti 2 tane koydular kalanlar donduruldu bundan sonra hangi tedaviler yapılacak bende bilmiyorum herşey bu kadaar güzel giderken tutunma olmamasının sebebi araştırılır sonra tedaviye başlanır hafta içi gidip görüşeceğim bakalım neler söyleyecekler sen nasılsın kaçıncı günündesin bol bol dinlen bu dönemde kalabalık ortamlara girmemeye çalış ben ilk gebelik testi için kan vermeye acile gittiğimde gribe yakalanmıştım bir haftada anca iyileştim çok dikkat et güzel haberlerini bekliyorum senin ilk denemede olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?