2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Uzuntumu kelimelerle anlatamayacagim,rabbim bir daha ki sefere ins muradina kavusturur canim rabbim cektigim iz sikintilari cennet le mukafatlandirir🙏🙏🙏

canım inan seni çok iyi anlıyoruz hepimiz ama böyle düşünüp kendini sitreslere sokma adım atmazsan ilerleyemezsin öncelikle şu soruyu kendine sorup cevabını alman lazım BEN ANNE OLMAYI GERÇEKTEN İSTİYOR MUYUM ? cevabın evet se sana hiçbirşeyin mani olmaması lazım ilk seferde olacak diye bişey yok ya belki üçüncü belki dördüncü bu yolda ne kadar yürümemiz gerekiyosa yürüyeceğiz ALLAH ın izniyle bak bende pazartesi kısmetse dördüncü tedavime başlayacağım bu kadar kolay pes etmemelisin inşallah donmuş bebeişlerin sana sımsıkı tutunurlar güçlü olmak zorundasın eğer gerçekten başarmayı istiyorsan hemen ayağa kalkıp yola devam etmelisin hem dondurulmuş tedavisi çok kolay tedavi gördüğünü bile anlamayacaksın inşallah sonucunda güzel olacak bak en azından hamile kalabildiğini gördün buda çok büyük bir şans ben kimyasal gebelik yaşadığımda doktor bunun çok iyi birşey olduğunu hamile kalabildiğim için şansımın arttığını söylemişti inşallah burdan güzel haberlerinide okuruz sevgilerimle...

merhaba arkadaşlar bu sabah çok şükür adet oldum vee kısmetse pazartesi 4.tedavimize başlıyoruz inşallah bu sefer herşey çok güzel olacak :))

Biraz daha bekle canım Ozaman sonuçta izmir yakın bu sefer gez eğlen tadını çıkar bi dahakine araştırmaya gelirsin ama tek duâm İnşalllahhh gerek kalmaz bu deneme süreçinde bebişin kendiliğinden gelir

Canlarım hepinize merhaba herkese mutlu hafta sonları biraz önce Merkez'den geldim bugün opum vardı sadece 2yumi toplandı diğer yumiler boş çıktı Merkezde cok ağladım birazda anestezinin etkisiyle zor sustum moralim cok bozuk İnşalllahhh 2sidöllenir gecen tedavimde 4yumi toplandı 2sidöllenmişti o yüzden korkuyorum:18: herşeyin hayırlısı

Kizlar hepinize tesekkur ederim iyiki varsiniz transfer sonrasi zor sureci burada geçirdim sonucum negatif ins bidahaki seferlere yilmak ümitsizliğe dusmek yok ins hepinizi seviyorum

Haklısın canım beslenmeğe dikkat etmek gerekiyor geçen sene bir yazı okumuştum endometriozis diyeti diye biraz uyguladım ama devam edemedim sen nelere dikkat ediyorsun bu konuda ilk tedavide stresten tamamen kurtularak başlamıştım tedavide çok rahat geçti ama sonuç negatif olunca tekrar başladı stres :18: ikinci tedavide olumsuz olur mu diye ister istemez üzülüyor insan elinde olmadan benim kistler dışında herşey normal amh değerim 4.8 çıktı doktor güzel demişti yumurtalar bir haftada istenilen boyuta ulaştı 9 tane toplandı 6 tane döllendi hepsi 5. güne kadar gitti 2 tane koydular kalanlar donduruldu bundan sonra hangi tedaviler yapılacak bende bilmiyorum herşey bu kadaar güzel giderken tutunma olmamasının sebebi araştırılır sonra tedaviye başlanır hafta içi gidip görüşeceğim bakalım neler söyleyecekler sen nasılsın kaçıncı günündesin bol bol dinlen bu dönemde kalabalık ortamlara girmemeye çalış ben ilk gebelik testi için kan vermeye acile gittiğimde gribe yakalanmıştım bir haftada anca iyileştim çok dikkat et güzel haberlerini bekliyorum senin ilk denemede olacak inşallah

merhaba arkadaşlar bu sabah çok şükür adet oldum vee kısmetse pazartesi 4.tedavimize başlıyoruz inşallah bu sefer herşey çok güzel olacak :))
cnm hayirli olsun inss bu tedavinde hersey yolunda gitsin sonunda da bebisin gelsin inssn

Cnm insss iki tane yuminde senin yuzunu guldursun cnm benim inss onlar simdi guzul guzel bolunsunler inss

Yeni tedavin hayırlı olsun arkadaşım inşallah bu sefer çektiğin sıkıntıların mükafatını alırsın meleğine kavuşursun

insallah canım rabbim hepimize annelik duygusunu tattırır tedavinde bol sans cnm insallah allah yardımcın olur sende hamile kalırsın rabbim kimsenin emegini bosa cıkarmasın

canım aklına kötü seyler getirme insallah ikiside döllenir mevlam yar ve yardımcın olsun insallah

Kizlar hepinize tesekkur ederim iyiki varsiniz transfer sonrasi zor sureci burada geçirdim sonucum negatif ins bidahaki seferlere yilmak ümitsizliğe dusmek yok ins hepinizi seviyorum

insallah cnm gecmis olsun sonucun negatif cıkmıs cok üzüldüm insallah bidahaki sefere olur dua etmekden baska bisry gelmez cnm elden dua edelim allaha sıgınalım var bundada bir hayır moralini bozma herseyi iyi düsünelim iyi olsun

Canlarım bugün 34. Gün hala hasta olmadım, sonucun negatif olduğunu söylemiştim size. Ama niye adetim gelmiyor? Korkmaya başladım. Neden gelmiyor bu kırmızılar?

korkmana gerek yok ilaçların etkisindne oluyo ... tıpkısının aynısını bende yaşadım demiştim ya 37 38 gün sonra oldu benimde ...kendimi hamile olduğuma inandırdım test aldım negatif çıkınca umudumunu kesince 2-yada 3 saat sonra adet oldum...yani şunu demek istiyorum canım kendini rahat bırak stres herşeyin başı biliyosun ...allaha emanaet ol

Canim cok haklisin bismillah diyip baslamak lazim oncesinde diyorum esimle bi hafta kaplicalara mi gitsek hem kafam dagilmis olur hemde cok iyi diyolar yillarca cocugu olmayanlar bu sekilde hamile kalmis 1hafta uzaklasmak ta iyi gelir gibime geliyor hem ustumdeki yorgunlugu stresi atmis olurum diyorum ne biliyimm akupunktur arstirdim tup bebek oncesi oda pek kafama yatmadi baslamadan once kendimi iyi hissetmek istiyorum aslinda .birde bu tup bebek merkezleri ucretsiz psikolojik destek falan veriyolarmis ama bizimkinde varmi bilmiyorum.senin de tedavin hayirli olsun,darisi basima:) rabbim yuzunu yuzumuzu guldursun insallah..

Surup falan hakgetire (( tik yok ve ben yine nefes alamiyorum ((( Allahim Kalp atislarimi bile nefesimden duyuyorum. Offf offff surupda fayda etmedi

Canim korkma bnm de ilk tedavim senin gibi oldu surup hemen etkisini gostermez bir iki gün sonra cikarsin tuvalete bu seferde afedersin ben ishal olmustum dikkat et kendine rahatla bol sivi tüket yavas yavad yürüyüş yap geçmiş olsun

Selam cnm rabbim emeklerini bosa cikarmasin nasilsin bende uzun zaman yazamadim ama takip ettim ara ara bende Bismillah dedim basladim bu ay ikinciye Allah izin verirse pers transfer var doktorum gebe kalmaya bak buda tutmazsa sol tüpün u alabiliriz dedi Rabbim utandirmasin hicbirimizi seninde tadavin hayırlı olsun canim

Son düzenleme:
Kizlar bugun transferimin 23.gunu 5hafta 3gnlk hamilyim , pzt gunu doktora gidicez inslah ultrsinda gormye , doktorum transferden sonra kullandgim btun ilaclari pzt ye kadar kullanmami syledi , ama kalcdan yapilian progestan igne artik beni mahvetti artk yer kalmadi ust uste yapilio ve acisi belime vruyo , sizdede boyle oldu mu , ultrasndan sonra kalcdan igneye devam eden var mi umarim yarin kalcdan son ignem olur , bide ekstra gobekten var trsnferden beri 46.ignemm ya oncekileri saymadim onlarda b okdr vardr

canım ben de okudum oyle bi diyet, glutensiz beslenmeli falan diyo ama onu o kadar takip etmek çok zor, o kadarını ben de yapamıyorum dogrusu. Hazır gıdaları neredeyse hiç tüketmiyorum, hazır kekmiş püskevitmiş fast food yok, 2 ayda bir belki. yani aslında tamamen stamdart bi saglıklı beslenme. Tedavim baslamadan once spora falan gidiyodum. Canım maaşallah senin rezervin iyiymiş , o yüzden uzme kendini, denemeye devam . benim gecen yıl 1.3 cıkmıstı. ama cok sukur ıgnelere güzel cevap verdiler. gerci 150 doz gonalf e mecburen cevap vermıslerdır de off offf vakit gecmıyo napcam bılmıyorum. transfer gunu hariç 6. gündeyim. sabredemıyorumm :26: lekelenme falan da olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…