Kizlar bugun transferimin 23.gunu 5hafta 3gnlk hamilyim , pzt gunu doktora gidicez inslah ultrsinda gormye , doktorum transferden sonra kullandgim btun ilaclari pzt ye kadar kullanmami syledi , ama kalcdan yapilian progestan igne artik beni mahvettiartk yer kalmadi ust uste yapilio ve acisi belime vruyo , sizdede boyle oldu mu , ultrasndan sonra kalcdan igneye devam eden var mi umarim yarin kalcdan son ignem olur , bide ekstra gobekten var trsnferden beri 46.ignemm ya oncekileri saymadim onlarda b okdr vardr
Canlarım hepinize merhaba herkese mutlu hafta sonları biraz önce Merkez'den geldim bugün opum vardı sadece 2yumi toplandıdiğer yumiler boş çıktı Merkezde cok ağladım birazda anestezinin etkisiyle zor sustum moralim cok bozuk İnşalllahhh 2sidöllenir gecen tedavimde 4yumi toplandı 2sidöllenmişti o yüzden korkuyorum:18: herşeyin hayırlısı
Canim cok haklisin bismillah diyip baslamak lazim oncesinde diyorum esimle bi hafta kaplicalara mi gitsek hem kafam dagilmis olur hemde cok iyi diyolar yillarca cocugu olmayanlar bu sekilde hamile kalmis 1hafta uzaklasmak ta iyi gelir gibime geliyor hem ustumdeki yorgunlugu stresi atmis olurum diyorum ne biliyimm akupunktur arstirdim tup bebek oncesi oda pek kafama yatmadi baslamadan once kendimi iyi hissetmek istiyorum aslinda .birde bu tup bebek merkezleri ucretsiz psikolojik destek falan veriyolarmis ama bizimkinde varmi bilmiyorum.senin de tedavin hayirli olsun,darisi basima:) rabbim yuzunu yuzumuzu guldursun insallah..
cnm hayirli olsun inss bu tedavinde hersey yolunda gitsin sonunda da bebisin gelsin inssn
Yeni tedavin hayırlı olsun arkadaşım inşallah bu sefer çektiğin sıkıntıların mükafatını alırsın meleğine kavuşursun
insallah canım rabbim hepimize annelik duygusunu tattırır tedavinde bol sans cnm insallah allah yardımcın olur sende hamile kalırsın rabbim kimsenin emegini bosa cıkarmasın
ALLAH razı olsun arkadaşlar Rabbim hiçbirimizin elini kucağını boş bırakmasın inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin...
Canim cok haklisin bismillah diyip baslamak lazim oncesinde diyorum esimle bi hafta kaplicalara mi gitsek hem kafam dagilmis olur hemde cok iyi diyolar yillarca cocugu olmayanlar bu sekilde hamile kalmis 1hafta uzaklasmak ta iyi gelir gibime geliyor hem ustumdeki yorgunlugu stresi atmis olurum diyorum ne biliyimm akupunktur arstirdim tup bebek oncesi oda pek kafama yatmadi baslamadan once kendimi iyi hissetmek istiyorum aslinda .birde bu tup bebek merkezleri ucretsiz psikolojik destek falan veriyolarmis ama bizimkinde varmi bilmiyorum.senin de tedavin hayirli olsun,darisi basima:) rabbim yuzunu yuzumuzu guldursun insallah..
Canım bende senin gibiydim doktoruma artık yürüyemiyorum uyuyamıyorum dedim cirinino gele çevirdi progynex iğneyi.11. Hafta 2 li tarama testim var herhalde artık jelide bırakırım hayırlısıyla...
Aminnnn canım inşalllHhhcnm hayirli olsun inss bu tedavinde hersey yolunda gitsin sonunda da bebisin gelsin inssn
Cnm insss iki tane yuminde senin yuzunu guldursun cnm benim inss onlar simdi guzul guzel bolunsunler inss
Aminnnn canım Rabbim yeterki ol desincanım aklına kötü seyler getirme insallah ikiside döllenir mevlam yar ve yardımcın olsun insallah
Azından bal damlıyor kuzum âmin İnşalllahhhhiiiçç canını sıkma canım, benim bi arkadaşımda aynı şeyi yaşadı ve 1 embriyo transferiyle bebişini kucağına aldı. Unutma 1yumurta 1 sperm bolcana dua hoooooppp bebiş içini ferah tut bol bol dua et. Allahım işini rast getirsin
canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki, stres olmamak mümkün mü. Ama bu kaplıca işini çok iyi düşünmüşsün. Hatta bana da fikir verdin. Allahım göstermez inşalah ama bende istemediğim bi sonuç alırsam kaplıcayı düşüneceğim. Muhakkak iyi gelir. Tazelenir ve başlarsın.
Bence cok erken canım sakın yaptırma doktorlar 12. Gün diyolar vardır bildikleri negatif çıkarsa hem bebişi üzersin hemde kendini teyzeleride sana cok kızarkızlarrr çıldırazaaamm. Transfer günü hariç 8. günde kan testi yaptırmalı mıyım sizce?? Çıkar mı?? Atıp tutuyodum erken yaptırmam asla diye ama buyuk konusmamak lazımmış:26::26:
İnşalllahh canım bu tedavinde Rabbim yüzünü güldürsün pozitif haberlerini alalımmerhaba arkadaşlar bu sabah çok şükür adet oldum vee kısmetse pazartesi 4.tedavimize başlıyoruz inşallah bu sefer herşey çok güzel olacak :))
kızlarrr çıldırazaaamm. Transfer günü hariç 8. günde kan testi yaptırmalı mıyım sizce?? Çıkar mı?? Atıp tutuyodum erken yaptırmam asla diye ama buyuk konusmamak lazımmış:26::26:
Canim korkma bnm de ilk tedavim senin gibi oldu surup hemen etkisini gostermez bir iki gün sonra cikarsin tuvalete bu seferde afedersin ben ishal olmustumdikkat et kendine rahatla bol sivi tüket yavas yavad yürüyüş yap geçmiş olsun
cok gecmis olsun cnm insallah bi an önce düzelirsin saglıgına kavusursun
Canlarım hepinize merhaba herkese mutlu hafta sonları biraz önce Merkez'den geldim bugün opum vardı sadece 2yumi toplandıdiğer yumiler boş çıktı Merkezde cok ağladım birazda anestezinin etkisiyle zor sustum moralim cok bozuk İnşalllahhh 2sidöllenir gecen tedavimde 4yumi toplandı 2sidöllenmişti o yüzden korkuyorum:18:
Canlarım hepinize merhaba herkese mutlu hafta sonları biraz önce Merkez'den geldim bugün opum vardı sadece 2yumi toplandıdiğer yumiler boş çıktı Merkezde cok ağladım birazda anestezinin etkisiyle zor sustum moralim cok bozuk İnşalllahhh 2sidöllenir gecen tedavimde 4yumi toplandı 2sidöllenmişti o yüzden korkuyorum:18: canim dua et olacak once Allah sonra dr eminim elinden geleni yapti. Sen strese sakin ama sakin girme ki vucudun rahat olsun. Simdi artik hepimizin duasiyla hersey yoluna girecek :)
Yaptırma bence canım. Ben de dayanamadım yaptırdım dün yani 10.günde. Negatif cıktı, üzüldüm. Pazartesi asıl test günüm. Ama heyecanım kalmadı inan...
Azından bal damlıyor kuzum âmin İnşalllahhh
Bence cok erken canım sakın yaptırma doktorlar 12. Gün diyolar vardır bildikleri negatif çıkarsa hem bebişi üzersin hemde kendini teyzeleride sana cok kızar
Jel acitmiyo dmi ? İnslahh canm sende krtlursn b an once.. 2li tarama testi ne oluyo canim
Canım jel acıtmıyor ama bazen vajinada birikip seni rahatsız ediyor ama iğneden sonra harika bişey iğne çoook zor(( 2 li tarama testi yanılmıyorsam halk arasında zeka testi olarakda biliniyormuş bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılıyormuş anneden de kan alınıp serbest bthcgyle bir hormona daha bakılıyormuş risk var mı yok mu ona bakılıyormuş net sonuç vermiyor ama önlem olarak bakılıp riskler hesaplanıyormuş diye biliyorum hakkımızda hayırlısı canım.seninde randevuna az kaldı harika görüceksin bebeklerini :))
Cok teşekkür ederim canım âmin İnşalllahhhCanlarım hepinize merhaba herkese mutlu hafta sonları biraz önce Merkez'den geldim bugün opum vardı sadece 2yumi toplandıdiğer yumiler boş çıktı Merkezde cok ağladım birazda anestezinin etkisiyle zor sustum moralim cok bozuk İnşalllahhh 2sidöllenir gecen tedavimde 4yumi toplandı 2sidöllenmişti o yüzden korkuyorum:18: canim dua et olacak once Allah sonra dr eminim elinden geleni yapti. Sen strese sakin ama sakin girme ki vucudun rahat olsun. Simdi artik hepimizin duasiyla hersey yoluna girecek :)
canım tamam ben yaptırmıcam. Ama gercekten bazen 10. gunde çıkmıyo, 11. gün gorunuyo kanda bile, okuduk hep bunları. sen de bırakma hemen kendini olur mu. ya gerçekten doktorların 12. gün demesinin bi mantığı var galiba, çokkkk zor ama sabretmemiz lazım :26:
tamam canlarım yaptırmicam o zaman, söz dinlicemyaramazlık yok
İnsallh bu jel mantar falan tetiklemiyodr :/ mntr var cnku bnde doktra soylicm pzt gttgmde canm , insalhh bebeklerimi de gorurum allahin iznyle , hyrlisysada iki tane
Canım yanıltmıyım ama ben bir sitede mantar olduğunu yazan bir kişinin yazısını okudum ama bende olmadı doktorun en doğrusunu bilir tabiki bide hapı var sanırım ama onu kullananlarda memnun değillerdi ben kullanmadım.pazartesi doktordan sonra yaz hemen bekliyorum allah gönne göre versin :)):13::13:
Canım yanıltmıyım ama ben bir sitede mantar olduğunu yazan bir kişinin yazısını okudum ama bende olmadı doktorun en doğrusunu bilir tabiki bide hapı var sanırım ama onu kullananlarda memnun değillerdi ben kullanmadım.pazartesi doktordan sonra yaz hemen bekliyorum allah gönne göre versin :)):13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?