2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım bende senin gibiydim doktoruma artık yürüyemiyorum uyuyamıyorum dedim cirinino gele çevirdi progynex iğneyi.11. Hafta 2 li tarama testim var herhalde artık jelide bırakırım hayırlısıyla...

hiiiçç canını sıkma canım, benim bi arkadaşımda aynı şeyi yaşadı ve 1 embriyo transferiyle bebişini kucağına aldı. Unutma 1yumurta 1 sperm bolcana dua hoooooppp bebiş içini ferah tut bol bol dua et. Allahım işini rast getirsin inşallah

canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki, stres olmamak mümkün mü. Ama bu kaplıca işini çok iyi düşünmüşsün. Hatta bana da fikir verdin. Allahım göstermez inşalah ama bende istemediğim bi sonuç alırsam kaplıcayı düşüneceğim. Muhakkak iyi gelir. Tazelenir ve başlarsın.

kızlarrr çıldırazaaamm. Transfer günü hariç 8. günde kan testi yaptırmalı mıyım sizce?? Çıkar mı?? Atıp tutuyodum erken yaptırmam asla diye ama buyuk konusmamak lazımmış :26::26:

canım senin merkezin neresi ben istanbul eurofertildeyim benim merkezimde psikolog var arada sırada arıyo beni nasılsın falan diye soruyo hatta son transferimde transfer öncesi benimle biraz konuşup transfer boyunca elimi tutmuştu sağolsun pazartesi gittiğimde bende bi görüşmek istiycem çünkü bende psikilijik olarak çokta iyi olduğumu zannetmiyorum ... gerçi sorunlarımızın çözümü sadece bizde kendimize ençok kendimiz yardımcı olabiliriz tatil içinde öyle bir imkanın varsa tabiki git dolaş eylen kafanı dağıt biz eşimle pamukkaleye gitmiştik 1 hafta biz kaplıcalara falan girmemiştik pek hijyenik bulmadım çünkü ama traventerler mükemmeldi biz bide soğuk bir havada gitmiştik o zoğukta ayağımızın altından sıcacık sular akıyodu çok güzeldi ama kaplıca niyetiyle gideceksen kuzenim ve eşi çanakkaleye gitmişlerdi çok memnun kalmışlardı biz maddi yonden sınırdayız yoksa bende en azından bir haftasonumu değerlendirmek çok isterdim insana çok iyi geliyo canım herşeyden önemlisi kendi kendine verdiğin destek ve RABBİME sığınıp herşeyde bir hayır olduğunu unutmamak ve bol bol da dua etmek ALLAH yar ve yardımcın olsun bol şans diliyorum sana sevgilerimle...

Canım bende senin gibiydim doktoruma artık yürüyemiyorum uyuyamıyorum dedim cirinino gele çevirdi progynex iğneyi.11. Hafta 2 li tarama testim var herhalde artık jelide bırakırım hayırlısıyla...

Jel acitmiyo dmi ? İnslahh canm sende krtlursn b an once.. 2li tarama testi ne oluyo canim

cnm hayirli olsun inss bu tedavinde hersey yolunda gitsin sonunda da bebisin gelsin inssn

Cnm insss iki tane yuminde senin yuzunu guldursun cnm benim inss onlar simdi guzul guzel bolunsunler inss
Aminnnn canım inşalllHhh
canım aklına kötü seyler getirme insallah ikiside döllenir mevlam yar ve yardımcın olsun insallah
Aminnnn canım Rabbim yeterki ol desin
Azından bal damlıyor kuzum âmin İnşalllahhh
kızlarrr çıldırazaaamm. Transfer günü hariç 8. günde kan testi yaptırmalı mıyım sizce?? Çıkar mı?? Atıp tutuyodum erken yaptırmam asla diye ama buyuk konusmamak lazımmış :26::26:
Bence cok erken canım sakın yaptırma doktorlar 12. Gün diyolar vardır bildikleri negatif çıkarsa hem bebişi üzersin hemde kendini teyzeleride sana cok kızar
merhaba arkadaşlar bu sabah çok şükür adet oldum vee kısmetse pazartesi 4.tedavimize başlıyoruz inşallah bu sefer herşey çok güzel olacak :))
İnşalllahh canım bu tedavinde Rabbim yüzünü güldürsün pozitif haberlerini alalım

Yaptırma bence canım. Ben de dayanamadım yaptırdım dün yani 10.günde. Negatif cıktı, üzüldüm. Pazartesi asıl test günüm. Ama heyecanım kalmadı inan...

Yaptırma bence canım. Ben de dayanamadım yaptırdım dün yani 10.günde. Negatif cıktı, üzüldüm. Pazartesi asıl test günüm. Ama heyecanım kalmadı inan...

canım tamam ben yaptırmıcam. Ama gercekten bazen 10. gunde çıkmıyo, 11. gün gorunuyo kanda bile, okuduk hep bunları. sen de bırakma hemen kendini olur mu. ya gerçekten doktorların 12. gün demesinin bi mantığı var galiba, çokkkk zor ama sabretmemiz lazım :26:

Azından bal damlıyor kuzum âmin İnşalllahhh

Bence cok erken canım sakın yaptırma doktorlar 12. Gün diyolar vardır bildikleri negatif çıkarsa hem bebişi üzersin hemde kendini teyzeleride sana cok kızar

tamam canlarım yaptırmicam o zaman, söz dinlicem yaramazlık yok

Jel acitmiyo dmi ? İnslahh canm sende krtlursn b an once.. 2li tarama testi ne oluyo canim

Canım jel acıtmıyor ama bazen vajinada birikip seni rahatsız ediyor ama iğneden sonra harika bişey iğne çoook zor (( 2 li tarama testi yanılmıyorsam halk arasında zeka testi olarakda biliniyormuş bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılıyormuş anneden de kan alınıp serbest bthcgyle bir hormona daha bakılıyormuş risk var mı yok mu ona bakılıyormuş net sonuç vermiyor ama önlem olarak bakılıp riskler hesaplanıyormuş diye biliyorum hakkımızda hayırlısı canım.seninde randevuna az kaldı harika görüceksin bebeklerini :))

İnsallh bu jel mantar falan tetiklemiyodr :/ mntr var cnku bnde doktra soylicm pzt gttgmde canm , insalhh bebeklerimi de gorurum allahin iznyle , hyrlisysada iki tane

Napıyoruz test gününü bekliyoruz sonuca az kaldı biraz daha sabır kuzum

İnsallh bu jel mantar falan tetiklemiyodr :/ mntr var cnku bnde doktra soylicm pzt gttgmde canm , insalhh bebeklerimi de gorurum allahin iznyle , hyrlisysada iki tane

Canım yanıltmıyım ama ben bir sitede mantar olduğunu yazan bir kişinin yazısını okudum ama bende olmadı doktorun en doğrusunu bilir tabiki bide hapı var sanırım ama onu kullananlarda memnun değillerdi ben kullanmadım.pazartesi doktordan sonra yaz hemen bekliyorum allah gönne göre versin :)):13::13:

Son düzenleme:

Anldim canim artik doktor en iyisni bilir tatlim :) aminn cnm bnm dualrni eksk etme inslh gorurum kesecikleri

Anldim artik doktor en iyisni bilir tatlim :) aminn cnm bnm dualrni eksk etme inslh gorurum kesecikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…