2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar test sonucum 1.20 bu seferde olmadi elhamdülillah Rabbime demekki imtihanimiz daha bitmemis hayirlisi boleymis....

negatif sonuç alan arkadaşlara sabır diliyorum rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin hiç bir şey zamanı gelmeden olmuyor bunu yaşayarak çok gördüm rabbimin bir bildiği var mutlaka ben de bugün dr gittim. ikizlerden biri maalesef annesine gelmekten vazgeçmiş diğeri iyi çok şükür kalp atışı sesini duydum rabbim onu sağlıkla hayırlısıyla kucağıma almayı tabiki hamile olan bütün arkadaşlarla beraber hepimize nasip etsin inşaallah bütün bebek sahibi olmak için uğraşan arkadaşlarımıza da allahım yardım etsin... tez zamanda bebeklerine kavuştursun hayırlarla ve sağlıkla ...

Amin cnm inssss
Hayirlisi olsun cnm allah diger bebisini sagsalim kucagina almayi nasip etsin

Benim drun ozel muayenanesi var canim toplama ve transfer islemlerim florance nigtingalede yapildi psikolog oldugunu sanmiyorum dondurulmuslarla baska merkezde de devam edebilirim fiyatta cok fark olmazsa tabi bakalim hayirlisi allahtan sagolasin icim rahatladi konusmak iyi geldi guzel sonucunu bekliyorum

Arkadaslar ben ne jel ne igne ne de dediginiz e ile baslayan hapi kullaniyorum jic biri yok sadece progestron fitik vajindan bir de gun asiri degisen bantlarim var herkesin sorunu farklida kullandiklari ilaclar ondan mi farkli ? Benim tuplerim tikali ondan tup bebek tedsvisindeyim.

Amin insallah. Senim Allah tamamina erdirsin bize de insallah nasip etsin

Canim jel,igne,fitil hepsi ayni,progesteron hormonu salgilatmayi tetikliyo veya arttiriyor..bu hormon yumurtaliklardan salgilanip bebegin tutunmasina yardim ediyor.plasenta olusunca 10-12.hafada kendi hormonunu kendi uretir hale geliyor:))

kızlar hepinizden allah razı olsun desteğinizi esirgemediniz benden dükkandayım ama aklım hep sizde naptınız ne ettiniz diye sizleri çok özlüyorum akşam geç geliyorum giriyorum ama bu seferde sizler yoksunuz üzülüyorum moralim bozuluyo .........rabbim hepinizin gönlüne göre versin allahıma emenersiniz kızlarrrrrrrrrrr

cnm bende sizleri çok seviyorum akşamları geliyorum ama sizler yoksunuz sizleri çok özledim ........eşimin ameliyat olup olmayacağı 23 de belli olucak inşllh olmaz yoksa benim olay baya bi uzar hayırlısı olsun artık sende dikkat et nolur allahıma emanet ol

Arkadaşlar sık sık giremiyorum artık ama hepinize dua ettiğimi bilin. Kalbimdesin allah hayırlısını versin canım aynı durumu ben daha önce yaşamıştım.

sağol canımALLAH C.C razı olsun inşaALLAH bir dahaki sefere sen nasıl oldun OHSS olayı bitmiştir inşaALLAH

canm cok uzgunm cok gecmis olsun...

çok teşekkür ederim canım.maalesef kabullenip yola devam edeceğim elden bir şey gelmiyor

canım ALLAH C.C çok şükür geride 6 tane daha dondurulmuş embriyom var inşaALLAH adetimle beraber tekrar dondurulmuş tedavisine başlayacağım.doktorum bu sefer ilaçlara çok dikkat edeceğiz dedi....canım inşaALLAH Rabbim işlerimize kolaylık verir.bu sene hepimize anne olmayı nasip eder.....

canım hiç fikrim yok ....ALLAH C.C şifa nasip etsin inşaALLAH doktorun doğru anlamıştır..

Sendende allah razi olsun cnm bizde seni ozluyoruz napalim bu ara boyle idare edecez sen iyi olda islerin yolunda gitsin de inss yine bolbol yazisiriz cnm sen takma kafana insss esininde dr kontrolude iyi sonuclanirda kafan rahatlar inss cnm

Son düzenleme:

canım benim ALLAH razı olsun.sana mucize yaşatan Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.yavrularını sana bağışlasın...analı babalı büyüsünler inşaALLAHcanım sizlerin desteği ve sevginiz beni tekrar heyecanlandırıyor.sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum

Mrb cnm nasil oldun bogazin ne alem de senin dondiriklerin 6 si birden mi cozulecek cnm kalanlar ne olacak

Canlarım bugün 34. Gün hala hasta olmadım, sonucun negatif olduğunu söylemiştim size. Ama niye adetim gelmiyor? Korkmaya başladım. Neden gelmiyor bu kırmızılar?

canım tedavilerden sonra bu durum normal demişti doktorum...seninde doktoruna gidip ultrason muayenesi olmanı öneririm...gerekirse adet söktürücü verecektir.içinde rahat olur.muayene sonrası gönül rahatlığı ile kullanırsın ilacını

Mrb cnm nasil oldun bogazin ne alem de senin dondiriklerin 6 si birden mi cozulecek cnm kalanlar ne olacak

canım Neşecimbugün anneme gittim yol üstündeki eczaneye uğradım .eczacıya ağız ve boğazımdaki yarayı anlattım.ilaç kullanmanıza mani bir durum var mı?hamilelik gibi dedidurdumbakıştık adamlayok dedim en etkilisinden verin dedim.tabii zavallı adam eminim beni garip bulmuştur....yok canım benim yavrular 3+3+3 olarak 3 ayrı tankta dondurulmuştu.ilk tedavide 1.tank çözüldü.şimdi inşaALLAH 2.tank çözülecek.

Kizlar test sonucum 1.20 bu seferde olmadi elhamdülillah Rabbime demekki imtihanimiz daha bitmemis hayirlisi boleymis....

canım benim üzülme inşaALLAH bir gün olacak tatlım benim, biraz daha sabır az kaldı...Mevla verecek yavrularını

cnm yaa tekrar cok gecmis olsun ayri dondurulmalarina sevindim cnm boyle daha iyi inss ikinci dondiriklerin bu sefer gobisinde taht kursunlar digerkeriylede kardes yaparsiniz inss cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…