cicibebem ben geldim sen yoksun hepinizi çok özledim valla sen naptın gülüm nasıl gidiyo tedavin beni unutmayın kızlar nolur ne olursa bana yazın ben burda olmasamda beni unutursanız ağlarım.......hapinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm güzbaharım yelizim selenim kalinkamım amayam kalbimdesin neşem daha ismini sayamadıklarım allahıma emanet ediyorum sizi rabbim yardımcınız olsun......
Ne dilim variyor ne elim Allah yardimcin olsun ama sen cok güçlü bir kadinsin birakma peşini olucak eminim bana doktorların hiç bir sandiniz yok kibristan sperm alip veya evlatlık edinebilirsiniz dendi ve bunu 4 doktor soyledi yılmadan mücadele ettim yoruldugum anlar oldu ama herseferin bir bebek sesi kaldirdi beni kürler ilaclar yurt disindan neler gelmedi fosur fosur sigara içen ben ona verdigom paralari biriktirip ilaclara verdim veeee bir gun emre bakircioglu muayenesinde bi baktik sperm çıktı tamamen mucize sifirdi hicbir deger namina bişey yoktu ama oldu dperm çıktı başladık bir iki oldu tutmadi arada tedaviye baslayipta yarida kalanlar oooo belki 5 olmustu ama en sonunda mucezelerime kavustum 2 tane mucizem kalp atislari ggözleriden kulaklarimdan gitmiyor rabbim ne eylerse guzel eyler icinde rahat olsun bir bildiği rabbimin sevdiği kullarini zor sinar sukurler olsun ki caremiz var ya olmasaydi
Seni seviyoruz ve mucadeleye devam
Kizlar test sonucum 1.20 bu seferde olmadi elhamdülillah Rabbime demekki imtihanimiz daha bitmemis hayirlisi boleymis....
rabbim nasip edecekse bir tanesi bile yeter bozma moralini bence tevekkül et...Canlarım hepinize merhaba herkese mutlu hafta sonları biraz önce Merkez'den geldim bugün opum vardı sadece 2yumi toplandıdiğer yumiler boş çıktı Merkezde cok ağladım birazda anestezinin etkisiyle zor sustum moralim cok bozuk İnşalllahhh 2sidöllenir gecen tedavimde 4yumi toplandı 2sidöllenmişti o yüzden korkuyorum:18:
Amin cnm inssssnegatif sonuç alan arkadaşlara sabır diliyorum rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin hiç bir şey zamanı gelmeden olmuyor bunu yaşayarak çok gördüm rabbimin bir bildiği var mutlaka ben de bugün dr gittim. ikizlerden biri maalesef annesine gelmekten vazgeçmişdiğeri iyi çok şükür kalp atışı sesini duydum rabbim onu sağlıkla hayırlısıyla kucağıma almayı tabiki hamile olan bütün arkadaşlarla beraber hepimize nasip etsin inşaallah bütün bebek sahibi olmak için uğraşan arkadaşlarımıza da allahım yardım etsin... tez zamanda bebeklerine kavuştursun hayırlarla ve sağlıkla ...
canım senin merkezin neresi ben istanbul eurofertildeyim benim merkezimde psikolog var arada sırada arıyo beni nasılsın falan diye soruyo hatta son transferimde transfer öncesi benimle biraz konuşup transfer boyunca elimi tutmuştu sağolsun pazartesi gittiğimde bende bi görüşmek istiycem çünkü bende psikilijik olarak çokta iyi olduğumu zannetmiyorum ... gerçi sorunlarımızın çözümü sadece bizde kendimize ençok kendimiz yardımcı olabiliriz tatil içinde öyle bir imkanın varsa tabiki git dolaş eylen kafanı dağıt biz eşimle pamukkaleye gitmiştik 1 hafta biz kaplıcalara falan girmemiştik pek hijyenik bulmadım çünkü ama traventerler mükemmeldi biz bide soğuk bir havada gitmiştik o zoğukta ayağımızın altından sıcacık sular akıyodu çok güzeldi ama kaplıca niyetiyle gideceksen kuzenim ve eşi çanakkaleye gitmişlerdi çok memnun kalmışlardı biz maddi yonden sınırdayız yoksa bende en azından bir haftasonumu değerlendirmek çok isterdim insana çok iyi geliyo canım herşeyden önemlisi kendi kendine verdiğin destek ve RABBİME sığınıp herşeyde bir hayır olduğunu unutmamak ve bol bol da dua etmek ALLAH yar ve yardımcın olsun bol şans diliyorum sana sevgilerimle...
negatif sonuç alan arkadaşlara sabır diliyorum rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin hiç bir şey zamanı gelmeden olmuyor bunu yaşayarak çok gördüm rabbimin bir bildiği var mutlaka ben de bugün dr gittim. ikizlerden biri maalesef annesine gelmekten vazgeçmişdiğeri iyi çok şükür kalp atışı sesini duydum rabbim onu sağlıkla hayırflısıyla kucağıma almayı tabiki hamile olan bütün arkadaşlarla beraber hepimize nasip etsin inşaallah bütün bebek sahibi olmak için uğraşan arkadaşlarımıza da allahım yardım etsin... tez zamanda bebeklerine kavuştursun hayırlarla ve sağlıkla ...
Canim jel,igne,fitil hepsi ayni,progesteron hormonu salgilatmayi tetikliyo veya arttiriyor..bu hormon yumurtaliklardan salgilanip bebegin tutunmasina yardim ediyor.plasenta olusunca 10-12.hafada kendi hormonunu kendi uretir hale geliyor:))Arkadaslar ben ne jel ne igne ne de dediginiz e ile baslayan hapi kullaniyorum jic biri yok sadece progestron fitik vajindan bir de gun asiri degisen bantlarim var herkesin sorunu farklida kullandiklari ilaclar ondan mi farkli ? Benim tuplerim tikali ondan tup bebek tedsvisindeyim.
Bebekcim inss esinin dr tedavisinde hersey yolunda gider cnm allah yardimciniz olsun canim benim sen unutulacak kadinmisin her zaman aklimdasin bizde seni coooook seviyoruz arada ugra kendinden haberdar et inss hersey guzel olacak cnm ama biraz sabir istiyor iste gec olsun guc olmasin insss kendine iyi bak seni kocaman optum cnm
Arkadaşlar sık sık giremiyorum artık ama hepinize dua ettiğimi bilin. Kalbimdesin allah hayırlısını versin canım aynı durumu ben daha önce yaşamıştım.
canm cok uzgunm cok gecmis olsun...
İ
Günaydın canim nsipsin dondurulmuslarin varmiydi canim insallahddiger tedavide yüzün güler beniim de nisan mayis gibi dusunuyos benim tedavül elindeyd 5 yumurta var demis doktor tek yumurta oldu oda kist diye yarim birakti artik belli yasa gelince tedavide zorlaşıyor turkiyedeki denemede 1 taneydi yine korkuyomv artik napcamida bilemiyom
günaydın arkadaşlarım,can yoldaşlarım.hepinize hayırlı hafta sonları diliyorum.
benim bir derdim var,tedaviye başlamadan yapılan hormon tahlillerinde troidim biraz yüksek çıkmıştı.ilaç kullanmaya başladım.ilk denemem negatif oldu.şimdi ikinci tedavime hazırlanıyorum.doktorum tahlili tekrarlamamı istedi.ilaç dozunu ayarlamak için.yaptırdım TSH sınırın altında çıktı.doktorumu aradım normal dedi.aynen ilaçlara devam et dedi.acaba doktor beni yanlış mı anladı.alt sınır 0,49 çıkan değer 0,0495
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.değerim nasıl :44:
kızlar hepinizden allah razı olsun desteğinizi esirgemediniz benden dükkandayım ama aklım hep sizde naptınız ne ettiniz diye sizleri çok özlüyorum akşam geç geliyorum giriyorum ama bu seferde sizler yoksunuz üzülüyorum moralim bozuluyo.........rabbim hepinizin gönlüne göre versin allahıma emenersiniz kızlarrrrrrrrrrr
Ne dilim variyor ne elim Allah yardimcin olsun ama sen cok güçlü bir kadinsin birakma peşini olucak eminim bana doktorların hiç bir sandiniz yok kibristan sperm alip veya evlatlık edinebilirsiniz dendi ve bunu 4 doktor soyledi yılmadan mücadele ettim yoruldugum anlar oldu ama herseferin bir bebek sesi kaldirdi beni kürler ilaclar yurt disindan neler gelmedi fosur fosur sigara içen ben ona verdigom paralari biriktirip ilaclara verdim veeee bir gun emre bakircioglu muayenesinde bi baktik sperm çıktı tamamen mucize sifirdi hicbir deger namina bişey yoktu ama oldu dperm çıktı başladık bir iki oldu tutmadi arada tedaviye baslayipta yarida kalanlar oooo belki 5 olmustu ama en sonunda mucezelerime kavustum 2 tane mucizem kalp atislari ggözleriden kulaklarimdan gitmiyor rabbim ne eylerse guzel eyler icinde rahat olsun bir bildiği rabbimin sevdiği kullarini zor sinar sukurler olsun ki caremiz var ya olmasaydi
Seni seviyoruz ve mucadeleye devam
canım ALLAH C.C çok şükür geride 6 tane daha dondurulmuş embriyom var inşaALLAH adetimle beraber tekrar dondurulmuş tedavisine başlayacağım.doktorum bu sefer ilaçlara çok dikkat edeceğiz dedi....canım inşaALLAH Rabbim işlerimize kolaylık verir.bu sene hepimize anne olmayı nasip eder.....
Canlarım bugün 34. Gün hala hasta olmadım, sonucun negatif olduğunu söylemiştim size. Ama niye adetim gelmiyor? Korkmaya başladım. Neden gelmiyor bu kırmızılar?
Mrb cnm nasil oldun bogazin ne alem de senin dondiriklerin 6 si birden mi cozulecek cnm kalanlar ne olacak
Surup falan hakgetire(( tik yok ve ben yine nefes alamiyorum ((( Allahim Kalp atislarimi bile nefesimden duyuyorum. Offf offff surupda fayda etmedi
Kizlar test sonucum 1.20 bu seferde olmadi elhamdülillah Rabbime demekki imtihanimiz daha bitmemis hayirlisi boleymis....
cnm yaa tekrar cok gecmis olsun ayri dondurulmalarina sevindim cnm boyle daha iyi inss ikinci dondiriklerin bu sefer gobisinde taht kursunlar digerkeriylede kardes yaparsiniz inss cnmcanım Neşecimbugün anneme gittim yol üstündeki eczaneye uğradım .eczacıya ağız ve boğazımdaki yarayı anlattım.ilaç kullanmanıza mani bir durum var mı?hamilelik gibi dedi durdum bakıştık adamla yok dedim en etkilisinden verin dedim.tabii zavallı adam eminim beni garip bulmuştur....yok canım benim yavrular 3+3+3 olarak 3 ayrı tankta dondurulmuştu.ilk tedavide 1.tank çözüldü.şimdi inşaALLAH 2.tank çözülecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?