2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

cnm yaa tekrar cok gecmis olsun ayri dondurulmalarina sevindim cnm boyle daha iyi inss ikinci dondiriklerin bu sefer gobisinde taht kursunlar digerkeriylede kardes yaparsiniz inss cnm

ayyy canım benim yazdıklarını okuyunca kalbim kelebek gibi uçtu.inşaALLAH canım ne güzel şeyler yazıyorsun.ALLAH razı olsun senden dilerim Rabbimden seninde başlayacağın tedavide yavruna kardeşleri gelsin kolaylıkla, hayırlı ve vaktinde....

Aminnnnnn cnm inss
Sagol bitanem hepimizden ALLAH razi olsun insss
Cok seviyorum ben sizleri

Kalbimdesin, canım geçmiş olsun. Üzülmemek elde değil ama Rabbim kararlamıştır zamanını. Durmak yok yola devam hep birlikte inş..

aynen öyle Baharcığım ALLAH İZİN VERDİĞİ SÜRECE DURMAK YOK YOLA DEVAM.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım

kalbimdesin demekki sen hamile kalabiliyorsun öyle düşün haplarını da tam alırsın olur biter bi dahakine :))))
senin ilk kan sonucunda KAÇ ÇIKMIŞTI canım??????

canım benim daha önceden 20 haftalik erken doğumumda var o yüzden doktorumda diyor lütfen vazgeçme test sonucum 68,50 çıkmıştı...inşaALLAH diğer tedavide Rabbim bağışlar..seninde tekrar hayırlı olsun ALLAH C.C tamamına erdirsin

sağol canım paylaştığın için ALLAH C.C razı olsun

Uzuntumu kelimelerle anlatamayacagim,rabbim bir daha ki sefere ins muradina kavusturur canim rabbim cektigim iz sikintilari cennet le mukafatlandirir🙏🙏🙏

inşaALLAH canım....güzel yürekli arkadaşım ALLAH C.C razı olsun

merhaba arkadaşlar bu sabah çok şükür adet oldum vee kısmetse pazartesi 4.tedavimize başlıyoruz inşallah bu sefer herşey çok güzel olacak :))

canım benim çok güzel bir haber inşaALLAH herşey gönlüne göre olsun.kucağını yavruların doldursun

üzülme tatlım inşaALLAH Rabbimin mucizesi çok..herşey güzel olacak 2 yumurtanda eminim kalitelidir.güzel haberler alırsın inşaALLAH

canım şimdi hepimiz için işler biraz karıştı.herşey yine normale dönecek yine buluşacağız..üzülme bebeğim sen hepimiz için bir feraha çıkış olacak ama sırayla beklemeye devam edeceğiz sıramız gelene kadar.öptüm seni tatlım ALLAH'a emanetsin

günaydın kızlarrrrrrrrr, bugun 7. gün. dındın dındın dındın :18: sanki olan belirtilerde gittikçe yok oluyo gibi iki gündür adet olucakmışım gibi agrılarım oluyodu, o da gitti. rüyamda kucağımda kızımla geziyodum, minicikti bugun bi gidip geziyim. sabrfedebilirsem çarşamba yaptırcam testi.

İnci cok iyi canim evet ama prolaktin hastalari icin incir zararli bilginiz var mi bilmiyorm ama , ksnlikle zararli
Yok canım, bilmiyordum. Bende prolaktin normal ama olanlar için hatırlattığın iyi olmuş. Prolaktin normal ama göğüslerde fibrokistik meme durumu var bende de. Ama drlar artık bunun bir rahatszlık değil bir durum olduğunu söylüyorlar. Bir çok kadının meme yapısı fibrokistikmiş. Gene de duktal ektazi de oluşturduğu için sıktığında meme ucundan sıvı geliyor. Tüe balarken çok tereddüt ettim. İlaçlar dokunur, artırır mı diye. Ama şu anda kontrollerimde br problem olmuyor. Gene de sıktığında sıvı gelmesi can sıkıyor tabi. Bir bebek doğurur emzrirsem geçer inşallah.

Kızlarrrrr Merkez'den aradılar 1tanesi döllenmiş suan herşey güzel dediler yarın tekrardan bilgi vereceklermiş

Normlade adetim gecikiyormuydu canim ?

Canlarım normalde 28 günde bir olurum adet, hiç şaşmaz. Kan testi yaptırdım gecinkince, negatif olduğunu öğrendim. Ama hala gelmedi. Pazartesi gidecem doktora. Bugün 35. Gün oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…