- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
cnm yaa tekrar cok gecmis olsun ayri dondurulmalarina sevindim cnm boyle daha iyi inss ikinci dondiriklerin bu sefer gobisinde taht kursunlar digerkeriylede kardes yaparsiniz inss cnm
Aminnnnnn cnm inssayyy canım benim yazdıklarını okuyunca kalbim kelebek gibi uçtu.inşaALLAH canımne güzel şeyler yazıyorsun.ALLAH razı olsun senden dilerim Rabbimden seninde başlayacağın tedavide yavruna kardeşleri gelsin kolaylıkla, hayırlı ve vaktinde....
Kalbimdesin, canım geçmiş olsun. Üzülmemek elde değil ama Rabbim kararlamıştır zamanını. Durmak yok yola devam hep birlikte inş..
kalbimdesin demekki sen hamile kalabiliyorsun öyle düşün haplarını da tam alırsın olur biter bi dahakine :))))
senin ilk kan sonucunda KAÇ ÇIKMIŞTI canım??????
Ben cikiyorum cnm hepinize iyi geceler cnm
arkadaslar bugün netten dualarımızın kabul olması icin bisey buldum sizlerlede paylasmak istedim okudugum yerden kopyaladım eger isterseniz yapın rabbim insallah hepimizin ne dilegi varsa kabul etsin yüzümüzü güldürsün
Uzuntumu kelimelerle anlatamayacagim,rabbim bir daha ki sefere ins muradina kavusturur canim rabbim cektigim iz sikintilari cennet le mukafatlandirir🙏🙏🙏
merhaba arkadaşlar bu sabah çok şükür adet oldum vee kısmetse pazartesi 4.tedavimize başlıyoruz inşallah bu sefer herşey çok güzel olacak :))
Canlarım hepinize merhaba herkese mutlu hafta sonları biraz önce Merkez'den geldim bugün opum vardı sadece 2yumi toplandıdiğer yumiler boş çıktı Merkezde cok ağladım birazda anestezinin etkisiyle zor sustum moralim cok bozuk İnşalllahhh 2sidöllenir gecen tedavimde 4yumi toplandı 2sidöllenmişti o yüzden korkuyorum:18: herşeyin hayırlısı
cnm bende sizleri çok seviyorum akşamları geliyorum ama sizler yoksunuz sizleri çok özledim........eşimin ameliyat olup olmayacağı 23 de belli olucak inşllh olmaz yoksa benim olay baya bi uzar hayırlısı olsun artık sende dikkat et nolur allahıma emanet ol
canım benim çok güzel bir haberinşaALLAH herşey gönlüne göre olsun.kucağını yavruların doldursun
mrb arkadaslar hepinize iyi pazarlarr
İnşalllahhh canım cok teşekkür ederimrabbim nasip edecekse bir tanesi bile yeter bozma moralini bence tevekkül et...
Aminnnn Kuzumm inşalllahhhh iyiki varsınüzülme tatlım inşaALLAH Rabbimin mucizesi çok..herşey güzel olacak 2 yumurtanda eminim kalitelidir.güzel haberler alırsın inşaALLAH
Benim fsh 9.73, iyi geceler...
Yok canım, bilmiyordum. Bende prolaktin normal ama olanlar için hatırlattığın iyi olmuş. Prolaktin normal ama göğüslerde fibrokistik meme durumu var bende de. Ama drlar artık bunun bir rahatszlık değil bir durum olduğunu söylüyorlar. Bir çok kadının meme yapısı fibrokistikmiş. Gene de duktal ektazi de oluşturduğu için sıktığında meme ucundan sıvı geliyor. Tüe balarken çok tereddüt ettim. İlaçlar dokunur, artırır mı diye. Ama şu anda kontrollerimde br problem olmuyor. Gene de sıktığında sıvı gelmesi can sıkıyor tabi. Bir bebek doğurur emzrirsem geçer inşallah.İnci cok iyi canim evet ama prolaktin hastalari icin incir zararli bilginiz var mi bilmiyorm ama , ksnlikle zararli
Normlade adetim gecikiyormuydu canim ?
Rabbim bi daha ki sefer yüzünü güldürsün inşallahçok geçmiş olsun, Rabbim tez vakitte kavuştursun seni meleğine.....
canım çok sevindim seni gördüğümeeee.... yokluğun anlaşılıyor zaten emin tatlım.... bizler iyiyiz, sizler eşin ve sen bizden çok daha iyi olun inşallahhhhh
sonrasında şurup aldığını okudum, bir an evvel geçer inşallah, geçmiş olsunnnn
ah canım benim, o hep oluyo... ama motive etmeye çlış kendini tatlım. güzel şeyler düşünüyoruz güzel şeyler gelsin başımıza diye dua ediyoruz tatlımmmmm :))))
çok sevindim canım benim. bakalım ısrael bey ne diyecek sana. merakla bekliyorum.....
canım fsh sınırda.... birazdan bi mesaj daha yazıcam, ben de de fsh değeri yüksekti, burdaki bi arkadaş bana bi öneride bulunmuştu onları yazıcam olduğu gibi....
bu birazda bence psikolojik oluyo tatlım ya, ama mutlaka bi doktora danış derim ben.
çok geçmiş olsun, Rabbim tez vakitte kavuştursun seni meleğine.....
korkmana gerek yok ilaçların etkisindne oluyo ... tıpkısının aynısını bende yaşadım demiştim ya 37 38 gün sonra oldu benimde ...kendimi hamile olduğuma inandırdım test aldım negatif çıkınca umudumunu kesince 2-yada 3 saat sonra adet oldum...yani şunu demek istiyorum canım kendini rahat bırak stres herşeyin başı biliyosun ...allaha emanaet ol
Canlarım normalde 28 günde bir olurum adet, hiç şaşmaz. Kan testi yaptırdım gecinkince, negatif olduğunu öğrendim. Ama hala gelmedi. Pazartesi gidecem doktora. Bugün 35. Gün oldu.canım tedavilerden sonra bu durum normal demişti doktorum...seninde doktoruna gidip ultrason muayenesi olmanı öneririm...gerekirse adet söktürücü verecektir.içinde rahat olur.muayene sonrası gönül rahatlığı ile kullanırsın ilacını
Kızlarrrrr Merkez'den aradılar 1tanesi döllenmiş suan herşey güzel dediler yarın tekrardan bilgi vereceklermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?