Yok canım, bilmiyordum. Bende prolaktin normal ama olanlar için hatırlattığın iyi olmuş. Prolaktin normal ama göğüslerde fibrokistik meme durumu var bende de. Ama drlar artık bunun bir rahatszlık değil bir durum olduğunu söylüyorlar. Bir çok kadının meme yapısı fibrokistikmiş. Gene de duktal ektazi de oluşturduğu için sıktığında meme ucundan sıvı geliyor. Tüe balarken çok tereddüt ettim. İlaçlar dokunur, artırır mı diye. Ama şu anda kontrollerimde br problem olmuyor. Gene de sıktığında sıvı gelmesi can sıkıyor tabi. Bir bebek doğurur emzrirsem geçer inşallah.
canım ben de okudum oyle bi diyet, glutensiz beslenmeli falan diyo ama onu o kadar takip etmek çok zor, o kadarını ben de yapamıyorum dogrusu. Hazır gıdaları neredeyse hiç tüketmiyorum, hazır kekmiş püskevitmişfast food yok, 2 ayda bir belki. yani aslında tamamen stamdart bi saglıklı beslenme. Tedavim baslamadan once spora falan gidiyodum. Canım maaşallah senin rezervin iyiymiş , o yüzden uzme kendini, denemeye devam . benim gecen yıl 1.3 cıkmıstı. ama cok sukur ıgnelere güzel cevap verdiler. gerci 150 doz gonalf e mecburen cevap vermıslerdır de off offf vakit gecmıyo napcam bılmıyorum. transfer gunu hariç 6. gündeyim. sabredemıyorumm :26: lekelenme falan da olmadı
Kızlarrrrr Merkez'den aradılar 1tanesi döllenmiş suan herşey güzel dediler yarın tekrardan bilgi vereceklermiş
Kızlarrrrr Merkez'den aradılar 1tanesi döllenmiş suan herşey güzel dediler yarın tekrardan bilgi vereceklermiş
İyi pazarlar kizlar:))
Melindamcim 1embriyo olusmasi bile cok guzel haber,zaten bize lazim olan da 1tane:)) insallah iyi olur.pazar gezmemi yapip geldim,hava ist. Acayip guzel.kis icin pek hayra alamet degil ama...
Hayatimda ilk kez hamur acip borek yapacagim.ispanaklari esime hazirlattim,ben hamur acacagim.artik anne olacagima gore borek de acabilmeliyim diye dusundumhadi bakalim kolay gelsin bana...
canim gözün aydininsaALLAH Rabbim o tek yumurtana can versin hayat l
yarin güzel haberlerini almaya nasip etsin canim benim
Melinda ne güzel haber çok sevindim içini ferah tut olacak inşallah
Cnm gozun aydinmasallah inss gobisinde can bulsun cnm benim
Hepinize cok teşekkür ederim canlarım aminnnnn inşalllahhhhh bu tek taş benim bebişim olsunİyi pazarlar kizlar:))
Melindamcim 1embriyo olusmasi bile cok guzel haber,zaten bize lazim olan da 1tane:)) insallah iyi olur.pazar gezmemi yapip geldim,hava ist. Acayip guzel.kis icin pek hayra alamet degil ama...
Hayatimda ilk kez hamur acip borek yapacagim.ispanaklari esime hazirlattim,ben hamur acacagim.artik anne olacagima gore borek de acabilmeliyim diye dusundumhadi bakalim kolay gelsin bana...
yarın doktor ikinci kan tahlilimi istedi sağlık ocağında yaptırsam oluyormu ama öğlen gidebilirim ancak
1) sağlık ocakları öğlen kan alıyor mu????? sonucu ne zaman alırım
2)ertesi gün doktora göstersem ya da telefonla söylesem sadece ikiye katlanmış mı pna bakmayacaklar mı???
3) doktora gösterirken muayene ücreti ödeyecekmiyim şimdi yani tüp bebek merkezime .........ya maddi olarak bittim artık sonuç için kan verirken özel sağlık sigortam işe yaramazdı hadi belki ama sgk yı bile sormadım 100 e yakın para ödedim tüp bebek için dünyanın parasını ödüyoruz sonuç için kan alırken para istediler ya hiç hoş olmadı yani ama söyleyeceğim yani((
Selam cnm rabbim emeklerini bosa cikarmasin nasilsin bende uzun zaman yazamadim ama takip ettim ara ara bende Bismillah dedim basladim bu ay ikinciye Allah izin verirse pers transfer var doktorum gebe kalmaya bak buda tutmazsa sol tüpün u alabiliriz dedi Rabbim utandirmasin hicbirimizi seninde tadavin hayırlı olsun canim
Canım başınızsağolsun babaannenin mekanı cennet olsun babanenin için dua okudum iyi yolculuklar tatlımslm kızlar bu gün benim için zor bir gündü babaannem vefat etmiş biraz tansiyonum çıktı kendimi yeni toparladım bizleri büyüden kadın elinde büyüdüksizden ricam onun ruhuna bir tanede olsa fatiha okumanız rabbim mekannı çennet etsin inş salı günü saat 1.45 ucagm var bir aya yakın aranızda olamıycam hepinizi yaradana emanet ediyorunmm kendinize ve bebeklerinize iyi bakınn
slm kızlar bu gün benim için zor bir gündü babaannem vefat etmiş biraz tansiyonum çıktı kendimi yeni toparladım bizleri büyüden kadın elinde büyüdüksizden ricam onun ruhuna bir tanede olsa fatiha okumanız rabbim mekannı çennet etsin inş salı günü saat 1.45 ucagm var bir aya yakın aranızda olamıycam hepinizi yaradana emanet ediyorunmm kendinize ve bebeklerinize iyi bakınn
Gecmis olsun cnm dikkat et kendine oncelikleslm kızlar bu gün benim için zor bir gündü babaannem vefat etmiş biraz tansiyonum çıktı kendimi yeni toparladım bizleri büyüden kadın elinde büyüdüksizden ricam onun ruhuna bir tanede olsa fatiha okumanız rabbim mekannı çennet etsin inş salı günü saat 1.45 ucagm var bir aya yakın aranızda olamıycam hepinizi yaradana emanet ediyorunmm kendinize ve bebeklerinize iyi bakınn
sağol canım ya uzun uzun anlatmışsın Allah kucağına almayı nasip etsin:))bak canim bu tup bebek sureci maddi manevi herkesi bunaltiyor.madem para odemek istemiytsun iki yolun var.
1.saglik ocaklari sabah 10a kadar kan aliyor.ertesi gun 3 trn sonra sonuc veriyor.bunu deneyebilirsin..
2.aksam dan devlet hastanesi aciline git b-hcg baktirmak istiyrum test gunm veya tekrari istendi de durumunu anlat tup yaptirdim diye .acilde kan alip 1 -1bucuk saatte sonuc veriyorlar..hadi allah kolaylik versin.insallh degerin kat kat artar.
Doktoruni telle arayip soleyebilirsin.yada illa gormek isterse fax cek.zaten muayene vs bakilmayacak sadece degerine bakacak.telefonla halledebilirsin.ama soylede bisey var ozel hastanelerde muayene gununden 10gun sonraya kadar kontrol muayenesine giriyr ve para alinmiyor ama bittim tukendim dersen telefonla konus.dedigim gibi daha sonra muayeneye cagiracak.rabbim yardimcin olsun
Kizlar yarin doktora gidicem inslahh keseleri goruruz dua edin cok heycanliyimm bebeklerimi yada bebegimi gorucm insllhhhh allhm iznyle tabi👶👶👭
Kizlar yarin doktora gidicem inslahh keseleri goruruz dua edin cok heycanliyimm bebeklerimi yada bebegimi gorucm insllhhhh allhm iznyle tabi👶👶👭
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?