2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun

bilen varmı yaklaşık

Ben asilamami gecen yil yaptirdigimda 3muayene ucreti+ilac+lab.odemistim..yani 750 dr+ilac(klomen ise ucuz,igne ise 700filan tuttu)+250tl lab.(sperm ayiklama) ...1000-1700 arasi tutuyor totalde.
Bhcg testi icinse,ben 2kez eve yakin ozel hastanede yaptirdim.sgk ile 22tl odedim.

Basiniz sagolsun canim.kendine de dikkat et....

sağol canım benim.... hepimiz hakkında hayırlısı olsun :)))) senin de tedavin sonunda bebeğini kucağına alacağın son tedavi olur inşallahhhhh
Sağol cnm amin inşallah hepimizin son tedavisi olsun inşallah sağ selamet gelsin miniklerimiz bizde ya sabir diyelim aglamalarina yaramazliklarina :)

Başınız sagolsun cnm Allah rahmet etsin onu cennetine koysun inşallah sende Allaha emanet ol

nazannn eline sağlık sonuç iyidir umarım... :) Ben de hep isteyip de bir türlü cesaret edemem börek açmaya. Ama bir de ıspanaklı diyince fethettin beni. Çok zor değilse, güzel oluyorsa tarif istiyorum. Afiyet olsun. :)

günaydın kızlarrrr..... güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah....

nazancım afiyet bal şakar bile olmuştur eminim sanaaaa :))))) bizim evde de en geç 2 hafta da bir yapılıyo ıspanaklı börek...

Günaydın canim ilk once basin sagolsun Rabbim mekanını cennet eylesin sende keendine dikat et canim hayırlı yolcuuk

ne olur ne olur allahım çok güzel geçsin bu hafta....

hepinizi çok öpüyorum, işler yoğun evden giremiyorum hep aklımdasınız vallahiiii....

kalbimdesin yazamadım elim varmadı canım,,, çok dua ettim sadece elimden geldiğince... diyecek sözümüz yok... rabbim biliyor gönlümüzdekini.... inşallahhh bu sefer herşey ama herşey tam olur ve bebeğini getirir sana..

sevgi ve dua ile kal arkadaşım...

canım başın sağolsun,,, allah babaannenin mekanını cennet etsin inşallahhhh...

ne olur ne olur allahım çok güzel geçsin bu hafta....

hepinizi çok öpüyorum, işler yoğun evden giremiyorum hep aklımdasınız vallahiiii....

Sizede günaydın kızlarrr hepimiz için güzel bir hafta olsun...ben iğnelere başladım bugün yumurta büyütecem bu hafta boyunca allahıımm yardım etsin hepimize ama ben çok korkuyom çok heycanli yım çokk tedirginim çokkçokk bilmiomm ne olur dua edin banada

canım nerelerdesin doktora gidecektin cumartesi günü... ne oldu... bizi merakta bırakma....

kalinkam hadi gözün aydın,,, besmeleyle başlıyoruz inşallah... allah bunun sontedavin olmasını nasip etsin inşallah...

bebek34 kız seni unuturmuyuz hemşerim... sen bizim gönlümüzün sulatanızın... eşin yeterki iyileşsin, sonra bebeişinde gelecek sana... canım bende giremiyorum ama aklım hep burada...

kızlar sizler nasılsınız, monica, neşe, nihan, amayam,....... ve herkes

tedirgin derken ??? mutlu ol tatlım, heyecanlı ol, bak beişlerine yaklaşıyosun adım adım inşallah.... tedirginlik nedir yavrımmm yaaaaa :))))) güzel düşüncez güzel şeyler olcak Rabbimin de izniyle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…