başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsunslm kızlar bu gün benim için zor bir gündü babaannem vefat etmiş biraz tansiyonum çıktı kendimi yeni toparladım bizleri büyüden kadın elinde büyüdüksizden ricam onun ruhuna bir tanede olsa fatiha okumanız rabbim mekannı çennet etsin inş salı günü saat 1.45 ucagm var bir aya yakın aranızda olamıycam hepinizi yaradana emanet ediyorunmm kendinize ve bebeklerinize iyi bakınn
bilen varmı yaklaşık
slm kızlar bu gün benim için zor bir gündü babaannem vefat etmiş biraz tansiyonum çıktı kendimi yeni toparladım bizleri büyüden kadın elinde büyüdüksizden ricam onun ruhuna bir tanede olsa fatiha okumanız rabbim mekannı çennet etsin inş salı günü saat 1.45 ucagm var bir aya yakın aranızda olamıycam hepinizi yaradana emanet ediyorunmm kendinize ve bebeklerinize iyi bakınn
Kizlar yarin doktora gidicem inslahh keseleri goruruz dua edin cok heycanliyimm bebeklerimi yada bebegimi gorucm insllhhhh allhm iznyle tabi👶👶👭
Canim transferden kac gun sonra keseleri gormus olacaksin ALLAHin izniyle
kese için gidince kalp atışını duyabiliyon mu??
Ayy ne güzelll... Mutlu haberlerle gelirsin inşallahh. Darısı başımıza...
Yarın güzel haberle gel canımKizlar yarin doktora gidicem inslahh keseleri goruruz dua edin cok heycanliyimm bebeklerimi yada bebegimi gorucm insllhhhh allhm iznyle tabi👶👶👭
Sağol cnm amin inşallah hepimizin son tedavisi olsun inşallah sağ selamet gelsin miniklerimiz bizde ya sabir diyelim aglamalarina yaramazliklarina :)sağol canım benim.... hepimiz hakkında hayırlısı olsun :)))) senin de tedavin sonunda bebeğini kucağına alacağın son tedavi olur inşallahhhhh
slm kızlar bu gün benim için zor bir gündü babaannem vefat etmiş biraz tansiyonum çıktı kendimi yeni toparladım bizleri büyüden kadın elinde büyüdüksizden ricam onun ruhuna bir tanede olsa fatiha okumanız rabbim mekannı çennet etsin inş salı günü saat 1.45 ucagm var bir aya yakın aranızda olamıycam hepinizi yaradana emanet ediyorunmm kendinize ve bebeklerinize iyi bakınn
İyi pazarlar kizlar:))
Melindamcim 1embriyo olusmasi bile cok guzel haber,zaten bize lazim olan da 1tane:)) insallah iyi olur.pazar gezmemi yapip geldim,hava ist. Acayip guzel.kis icin pek hayra alamet degil ama...
Hayatimda ilk kez hamur acip borek yapacagim.ispanaklari esime hazirlattim,ben hamur acacagim.artik anne olacagima gore borek de acabilmeliyim diye dusundumhadi bakalim kolay gelsin bana...
sağol canım paylaştığın için ALLAH C.C razı olsun
ne olur ne olur allahım çok güzel geçsin bu hafta....
hepinizi çok öpüyorum, işler yoğun evden giremiyorum hep aklımdasınız vallahiiii....
günaydın kızlarrrr..... güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah....
nazancım afiyet bal şakar bile olmuştur eminim sanaaaa :))))) bizim evde de en geç 2 hafta da bir yapılıyo ıspanaklı börek...
Sizede günaydın kızlarrr hepimiz için güzel bir hafta olsun...ben iğnelere başladım bugün yumurta büyütecem bu hafta boyunca allahıımm yardım etsin hepimize ama ben çok korkuyom çok heycanli yım çokk tedirginim çokkçokk bilmiomm ne olur dua edin banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?