2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım hadi hayırlı olsun tedavin... sakın korkma, bolbol yumjin olsun, çok güzel büyüsünler inşallah... tabiki dua ediyotuz... ben kendi adıma söyleyeyim, ben okumalarımı neredeyse hiç bırakmadım, ve hepimize süreli dua ediyorum, tek tek isimlerinizi sayıyorum vallahiiii, yani burdaki isimleri... yüreğime kazılısınız hepiniz...

allah büyük ve her şey çok güzel olacak inşallahhh... sen tedirgin olma tamam mı canım....

ne olur ne olur allahım çok güzel geçsin bu hafta....

hepinizi çok öpüyorum, işler yoğun evden giremiyorum hep aklımdasınız vallahiiii....
sen de benim hep aklımda ve dualarımdasın şekerimmmmm.....

bitkisel kürlere başlamalıyım. bugün çıkmadan önce sabah bal-polen-çörekotu-tarçın karışımından yemeliydim bi çay kaşığı, yalan oldu 7.50 de uyanınca 8 de de mesai başlıyo olunca nerdeyse pantolonun bi bacağını merdivenlerden inerken giycektim

canım na pıyosun tam çıkıyordum seni gördüm....kocaman sarılayım istedim....

koptummm ya... aynı durumdayız vallahiii... ben de 7,30 da en geç çıkıyorum evden... artıkkkk bıktımmm... uyumak istiyorummm bebeişimlee evdeeeee...

canım ya test sonuçlarımı aldım çok şükür

FSH: 7,08 (kızlar 2012 fs'ım 17 idi... bu arada yaptığım en önemli değişiklik neredeyse hiç kahve içmiyorum... çook az çay içiyorum...)

LH: 3,38

ESTRADİOL: ( bu E2 mi oluyor acep): 109

PROLAKTİN: 11,58

TSH : 1,152

ve geldik AMH: 0,13 (burda çöktüm tek kelimeyle..)

canım na pıyosun tam çıkıyordum seni gördüm....kocaman sarılayım istedim....

sarılalııımmmmmm

ya şekerim sormaaaa, kocam bu hafta 12-8 çalışıyo.... ve ben o yokken her tıkırtıyı duyuyorum ve de uyuyamıyorum vede doğal olarak uyanamıyorum ((( çabucak geçsin inşallah bu haftaaaaaa.... bizim klozetin yan tarafından zeminden su çıkıyo, yani fışkırmıyo tabi de bi ıslaklık var sürekli, onunla ilgilenmesi gerektiğinden kendi talebiyle gece mesaiye sabah eve zaman ayırcak.... işte öyle (((

sen napıyosun tatlımmmmm

Günaydınnnnn suan merkezdeyim tek taşımı almaya geldim dualarınızı bekliyorum kızlar

ay ne güzelllllll..... bebişin pardon tek taşın nası kıymetli nası kıymetliiii, bak pırıl pırıl parıldıycak sana verdiklerinde..... Rabbim sonuna kadar göbişinde sağlıkla yerleşmeyi ve sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh

ne çökmesi kız Allah seni napmasın emiiii..... çökmek yok!!! tamam değer süper çıkmamış olabilir, azıcık düşük de olabilir ama Rabbimin ne mucizelerine tanıklık etmiyormuyuz? sakın aklının ucundan dahi kötü negatif şeyler geçirmeeee, yaşı benden büyük demem yatırırım dizime ona göreeee

Günaydınnnnn suan merkezdeyim tek taşımı almaya geldim dualarınızı bekliyorum kızlar

kız ben sana okurum yatınca sen merak etme, ayetel kürsü oku misler gibi uyuuuuu... anne olucan az kaldı... korkak anne mi olacak sınn... ( aslında kelin ilacı olsa başına sürermiş, ben de aynı senin gibiyim, yalnız kalamam... ) çabucak geçecek bu hafta sen merak etme, inşallah halletsin problemi de sıkıntı olmasın tekrardan

tavşan uykum var ya benim, gıcık oluyom ben bu huyuma, kocam da sağdan sola dönse uyanıyom ki ben, ama o varken sesleri duymuyodum..... şimdi dönen yok, ses var.... yani tırsak anne olmıcam kiiii, yavrusu gak dese duycak guk dese duycak anne olcam, bebişim pek şanslıııı...... ama ya bennnnn, ya bennnnnnn böyle dolancam zombiye bağlamış bi haldeeee.... düşün ki bi de migrenliyim

Merhaba arkadaşlar,
Ben bu topik açıldığından beri sizi takip ediyorum. Burada akan bütün gözyaşlarına ben de eşlik ettim. Bezen çok üzüldüm sizlerle birlikte, bazen sevinç çığlıkları attım, halayınıza katıldım..
Kendimi anlatayım biraz. 33 yaşındayım. 2 sene önce herşeyi yoluna koyduğumuzu düşünerek korunmayı bıraktık. Yaklaşık bir sene hayırdır inşallah niye olmadı ki diye diye geçti. Siz de biliyorsunuz insan hiç böyle bişeyin başına gelebileceğini tahmin etmiyor. Neyse birkaç ay da bir sıkıntı var mı diye araştırarak geçirdik. Bu arada rahim filmleri, hormon testleri, spermiogram hepsi mükemmele yakın değerlerle çıkıyor. 3 ayrı doktorla görüştüm, sebepsiz dedi hepsi. Ekim ayında yolum Alman Hastanesine düştü. Doktorum, spermiogramda değerlerin ayrı ayrı çok iyi olduğunu, ancak aralarında tutarsızlık olduğundan şüphelendi ve tekrarlanan testle beraber acı gerçekle tanıştık. Sayı ve morfoloji sorunumuz vardı. Ayrıca bu yaşıma kadar hiç bilmediğim pko varmış. Bizim de nedenlerimiz vardı ve açıkçası biraz da içimiz rahatladı. Artık daha fazla zaman kaybetmeden tüp bebek denemeye karar verdik. Kasım ayında sizlerle beraber iğnelerle başladık. Herşey yolunda gitti çok şükür. 25 yumurtam oluştu, 17si döllendi, 23 Kasımda 1 adet embriyom transfer edilirken 12 adet de donduruldu. Teste kadar her günüm burada yazan her satırı okurken bir taraftan şükretmekle geçti. 12 gün sonunda tam da test günümde sabah pembe akıntım oldu. Test yapmaktan vazgeçtim. Sonra sizden duyduklarım baskın çıktı ve aynı gün test yaptım. Hamileydim. Değerim 63 çıktı, sabahki akıntı ve değerin düşük olması nedeniyle coşkuyla sevinemedim. Aynı akşam kanamam başladı. Baya bildiğiniz kanama. Sonraki günlerde değerim arttı ama kanamam aralıksız devam etti. Sonunda değerim düşmeye başladı ve kimyasal gebelik yaşadığım ortaya çıktı. Günlerce ağladım. Ama bir taraftan da herşeyin bu kadar rast gitmesinden belliydi diye avuttum kendimi ve şükretmeye devam ettim devam edebileceğim diye. Ertesi ay dondurulmuşlarla denemeye karar verdik. Adet olmayı bekliyordum. Gecikti birkaç gün. Aynı günlerde topikte yine bu konu konuşuluyordu, gecikebiliyormuş. Heveslenmemeye çalışsam da göğüslerimin ağrısı ve sabah krampları da belki dedirtiyordu.Bir de acaba yine kimyasal olabilir mi diye merakımdan 5 gün gecikince korka korka test yapmaya karar verdim. Silik çizgi çıkar mı acaba demeye kalmadan hemen kırmızı çizgiyi gördüm. Test mi bozuk acaba diye şüphelendim önce. İlk şoku atlatınca apar topar kan vermeye gittim. Sonucu okuyamadım heyecandan 5600 lü bişeyler yazıyordu rakamlar birbirine girdi. Doktorum cuma günü gel kalp atışına bakalım dedi. İnanamıyorum hala. Bu mucizeyi hakedecek ne yaptım diye düşünüyorum, nasıl şükredeceğimi bilemiyorum. Mucizemi kaybetmekten çok korkuyorum. Dualarınıza o kadar ihtiyacım var ki.
Çoook uzun yazdım biliyorum ama UMUTSUZLUĞA KAPILMAYIN demek istiyorum sizlere arkadaşlarım, bilmeden bana o kadar çok destek oldunuz ki helallik almam gerekiyor her birinizden. Keşke bu işin bir formülü olsa da uygulasak hepimiz. Benim yaptığım tek şey tedaviye inanmaktı. Tedaviye o kadar inanmıştım ki kendiliğinden olacağını hiç düşünmedim. Kendimi ilişki esnasında ona hiç odaklamadım, onun stresini yaşamadım. Belki de yapmamız gereken sadece budur.
Duaya devam tabii ki, hem kendime, hem sizlere.
Sevgiler,

Yeliz canımmmm hayırlı olsun! Yeni tedavi yeni heyecan ve umutlar demek... Panik yok, sen tecrübelisin, bu sefer her şey güzel olacak inşallah. üzerine düşeni layıkıyla yapıp gerisini Allah'a bırakacaksın. Elinden tutarım istersen :)

kızlar sizler nasılsınız, monica, neşe, nihan, amayam,....... ve herkes
Canım, canım Allah razı olsun. Ben iyiyim, daha da iyi olacağım... Senin için çok seviniyor ve umutlanıyorum... Yeni tedavin için çok sabırsızım. Sen de benim dualarımdasın, Allah yardımcın olsun arkadaşım...

Teyzeleri o tek taşı yer! :))) Ne mutlu sana güzelim, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah...

Sevgili Rüyam, ağlayarak okudum yazdıklarını ve çok çok mutlu oldum. Hepimiz için harika bir umut hikayesi oldu bu, biz de farkında olmadan yanında olmuşuz bu süreçte. Hakkımız varsa helal olsun, ne diyeceğimi bilemiyorum çok güzel, çok umut verici... Allahım lütfen bu sefer sağlıkla sonuna kadar devam etsin, tam gününde sağlıkla kucağına al mucizeni. Dilerim her birimiz tez zamanda bu mutluluğu yaşarız. Seni ve bebeğini sevgiyle kucaklıyorum Allah'a emanet olun...

Herkes ALLAHim bana mucize gonder der ya,RABBIM sana gercek bi mucize gondermis.hayirlisiyla kucagina alirsin insALLAH

Sagol canim,boregim cok guzel,lezzetli oldu cok ince olmasa da:)) tam o sira arkadaslar aradi onlari davet ettik..en son kasimda gorustuk,bebek calismasina o ay baslayacaklardi.kiza daha evvelden de hadi birlikte cocuk sahibi olalim diyordum..surekli istahindan bahsetti,ben de hayirdir hamile misin yoksa dedim..ilk denedikleri ay hamile kalmis:)) sevindim..allahim ilk ay hamile kaliyor insanlar da biz niye bu kadar uzuluyoruz( kismetimiz bu galiba...

Sagol canim afiyetle yidik:)) hatta bol kepceyim ben,2tepsi oldu..
Hepimize iyi haftalar:)))

Hay Allahım yaa... Neyse biz bu kıza sinirimizi bozmayıp şöyle düşünelim: Birlikte çocuk sahibi olmayı planlıyordunuz demek ki seninki de yolda... Ay hadi inşallah :)

tamam tedirginlik yok iyiki varsınız sizi seviyoomm :* :* :*

..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…