hoşgeldin rüyam..ama yazarak ama okuyarak biz hepimiz aynı amaç için uğraşan insanlarınız bizi bizden başka kimse anlamaz rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşalahhhhhhhhhMerhaba arkadaşlar,
Ben bu topik açıldığından beri sizi takip ediyorum. Burada akan bütün gözyaşlarına ben de eşlik ettim. Bezen çok üzüldüm sizlerle birlikte, bazen sevinç çığlıkları attım, halayınıza katıldım..
Kendimi anlatayım biraz. 33 yaşındayım. 2 sene önce herşeyi yoluna koyduğumuzu düşünerek korunmayı bıraktık. Yaklaşık bir sene hayırdır inşallah niye olmadı ki diye diye geçti. Siz de biliyorsunuz insan hiç böyle bişeyin başına gelebileceğini tahmin etmiyor. Neyse birkaç ay da bir sıkıntı var mı diye araştırarak geçirdik. Bu arada rahim filmleri, hormon testleri, spermiogram hepsi mükemmele yakın değerlerle çıkıyor. 3 ayrı doktorla görüştüm, sebepsiz dedi hepsi. Ekim ayında yolum Alman Hastanesine düştü. Doktorum, spermiogramda değerlerin ayrı ayrı çok iyi olduğunu, ancak aralarında tutarsızlık olduğundan şüphelendi ve tekrarlanan testle beraber acı gerçekle tanıştık. Sayı ve morfoloji sorunumuz vardı. Ayrıca bu yaşıma kadar hiç bilmediğim pko varmış. Bizim de nedenlerimiz vardı ve açıkçası biraz da içimiz rahatladı. Artık daha fazla zaman kaybetmeden tüp bebek denemeye karar verdik. Kasım ayında sizlerle beraber iğnelerle başladık. Herşey yolunda gitti çok şükür. 25 yumurtam oluştu, 17si döllendi, 23 Kasımda 1 adet embriyom transfer edilirken 12 adet de donduruldu. Teste kadar her günüm burada yazan her satırı okurken bir taraftan şükretmekle geçti. 12 gün sonunda tam da test günümde sabah pembe akıntım oldu. Test yapmaktan vazgeçtim. Sonra sizden duyduklarım baskın çıktı ve aynı gün test yaptım. Hamileydim. Değerim 63 çıktı, sabahki akıntı ve değerin düşük olması nedeniyle coşkuyla sevinemedim. Aynı akşam kanamam başladı. Baya bildiğiniz kanama. Sonraki günlerde değerim arttı ama kanamam aralıksız devam etti. Sonunda değerim düşmeye başladı ve kimyasal gebelik yaşadığım ortaya çıktı. Günlerce ağladım. Ama bir taraftan da herşeyin bu kadar rast gitmesinden belliydi diye avuttum kendimi ve şükretmeye devam ettim devam edebileceğim diye. Ertesi ay dondurulmuşlarla denemeye karar verdik. Adet olmayı bekliyordum. Gecikti birkaç gün. Aynı günlerde topikte yine bu konu konuşuluyordu, gecikebiliyormuş. Heveslenmemeye çalışsam da göğüslerimin ağrısı ve sabah krampları da belki dedirtiyordu.Bir de acaba yine kimyasal olabilir mi diye merakımdan 5 gün gecikince korka korka test yapmaya karar verdim. Silik çizgi çıkar mı acaba demeye kalmadan hemen kırmızı çizgiyi gördüm. Test mi bozuk acaba diye şüphelendim önce. İlk şoku atlatınca apar topar kan vermeye gittim. Sonucu okuyamadım heyecandan 5600 lü bişeyler yazıyordu rakamlar birbirine girdi. Doktorum cuma günü gel kalp atışına bakalım dedi. İnanamıyorum hala. Bu mucizeyi hakedecek ne yaptım diye düşünüyorum, nasıl şükredeceğimi bilemiyorum. Mucizemi kaybetmekten çok korkuyorum. Dualarınıza o kadar ihtiyacım var ki.
Çoook uzun yazdım biliyorum ama UMUTSUZLUĞA KAPILMAYIN demek istiyorum sizlere arkadaşlarım, bilmeden bana o kadar çok destek oldunuz ki helallik almam gerekiyor her birinizden. Keşke bu işin bir formülü olsa da uygulasak hepimiz. Benim yaptığım tek şey tedaviye inanmaktı. Tedaviye o kadar inanmıştım ki kendiliğinden olacağını hiç düşünmedim. Kendimi ilişki esnasında ona hiç odaklamadım, onun stresini yaşamadım. Belki de yapmamız gereken sadece budur.
Duaya devam tabii ki, hem kendime, hem sizlere.
Sevgiler,
gece gündüz dua ediyoruz hepimiz için ..... allah tektaşını sana sımsıkı tutundursun inşalahhhGünaydınnnnn suan merkezdeyim tek taşımı almaya geldim dualarınızı bekliyorum kızlar
hoşgeldin rüyam..ama yazarak ama okuyarak biz hepimiz aynı amaç için uğraşan insanlarınız bizi bizden başka kimse anlamaz rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşalahhhhhhhhh
Sevgili Rüyam, ağlayarak okudum yazdıklarını ve çok çok mutlu oldum. Hepimiz için harika bir umut hikayesi oldu bu, biz de farkında olmadan yanında olmuşuz bu süreçte. Hakkımız varsa helal olsun, ne diyeceğimi bilemiyorum çok güzel, çok umut verici... Allahım lütfen bu sefer sağlıkla sonuna kadar devam etsin, tam gününde sağlıkla kucağına al mucizeni. Dilerim her birimiz tez zamanda bu mutluluğu yaşarız. Seni ve bebeğini sevgiyle kucaklıyorum Allah'a emanet olun...
Merhaba arkadaşlar,
Size güzel haberler verip umut olmak isterdim ama üzgünüm 1.deneme olmadı.
Transferden sonra tüm belirtileri yaşadım (kasık ağrısı,bel ağrısı,göğüs dolgunluğu,bacak ağrısı) ayrıca 8.gün açık pembe çok az lekelenme gördüm doktoruma danıştım oda günde 3 kez fitil olarak kullandığım progestan ı sabah 2 akşam 2 olarak devam etmemi tekrar ederse aramamı istedi. O gün tekrar etmedi.10.gün tekrar pembe az leke gördüm tekrar aradığımda dinlenmemi ve 11.gün (yani bugün) tahlil vermek için gelmemi istedi. Kan verdim ve sonuç olumsuzdu. Doktorum bizden çok ümitli olduğunu,yaşımızın genç ve embriyomuzun kaliteli olduğunu fakat bu sefer olmadığını söyledi. İlaçları bırakmamı bikaç gün içinde adet olacağımı söyledi.Şubat adetimle donmuş tedavisine başlayabileceğimizi söyledi.
Evet bugün çok kötüyüm Rabbimden sabırlar diliyorum. Yıkılmadım desem yalan olur ama yılmak yok elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim. Rabbim ne zaman nasip ederse. Şuan kafamda bi sürü soru dönüyor. Donmuşlarda olmazsa,neden tutmadı,5.gün 1.kaliteydi vb.... Ama sorularımın tek cevabı Rabbim'de. Ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin inşallah bana ve tüm isteyenlere
Herkes ALLAHim bana mucize gonder der ya,RABBIM sana gercek bi mucize gondermis.hayirlisiyla kucagina alirsin insALLAH
Aaaamin Miracım,
Hala inanamıyorum şaşkınım 3 gündür o kadar mutluyum ki. Bir kere kaybedince insan sanırım tam olarak sevinmeye de korkuyo. Mucizeler hepimiz içinmiş onu anladım bunu yaşayabileceğimi asla düşünmezdim. Rabbim biliyo içimizi. Umarım hepimiz bu mutluluğu hasretle beklediğimiz yavrularımıza kavuşana kadar yaşarız.
Merhaba arkadaşlar,
Transferden sonra tüm belirtileri yaşadım (kasık ağrısı,bel ağrısı,göğüs dolgunluğu,bacak ağrısı) ayrıca 8.gün açık pembe çok az lekelenme gördüm doktoruma danıştım oda günde 3 kez fitil olarak kullandığım progestan ı sabah 2 akşam 2 olarak devam etmemi tekrar ederse aramamı istedi. O gün tekrar etmedi.10.gün tekrar pembe az leke gördüm tekrar aradığımda dinlenmemi ve 11.gün (yani bugün) tahlil vermek için gelmemi istedi. Kan verdim ve sonuç olumsuzdu. Doktorum bizden çok ümitli olduğunu,yaşımızın genç ve embriyomuzun kaliteli olduğunu fakat bu sefer olmadığını söyledi. İlaçları bırakmamı bikaç gün içinde adet olacağımı söyledi.Şubat adetimle donmuş tedavisine başlayabileceğimizi söyledi.
Evet bugün çok kötüyüm Rabbimden sabırlar diliyorum. Yıkılmadım desem yalan olur ama yılmak yok elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim. Rabbim ne zaman nasip ederse. Şuan kafamda bi sürü soru dönüyor. Donmuşlarda olmazsa,neden tutmadı,5.gün 1.kaliteydi vb.... Ama sorularımın tek cevabı Rabbim'de. Ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin inşallah bana ve tüm isteyenlere
Hoşbuldum Yelizcim,
Yanlış hatırlamıyorsam burada ilk senin haberin beni ağlatmıştı. Dilerim senin son gözyaşın olur. Yakında tekrar güzel haberini alırız. Allah'a emanet ol.
Merhaba arkadaşlar,
Merhaba arkadaşlar,
slm kızlar bu gün benim için zor bir gündü babaannem vefat etmiş biraz tansiyonum çıktı kendimi yeni toparladım bizleri büyüden kadın elinde büyüdüksizden ricam onun ruhuna bir tanede olsa fatiha okumanız rabbim mekannı çennet etsin inş salı günü saat 1.45 ucagm var bir aya yakın aranızda olamıycam hepinizi yaradana emanet ediyorunmm kendinize ve bebeklerinize iyi bakınn
O kadar guzel yazmissin ki,herseyin farkinda olman guzel aslinda bizim yapagilecegimiz tek sey senin icin dua etmek.RABBIM yar ve yardimcin olsun
Canım geçmiş olsun...inşallah dondurulmuşlarınla olumlu sonuç alırsın 1 ay gecikmeli olarak burdan hamilelik haberini hep beraber kutlarız...
Mervecim
Rabbim güç versin, sabır versin. Bu işin matematiği yok malesef, neden aramak seni daha fazla üzer. Rabbim herşeyin nedenini de zamanını da biliyor. Yeniden başlamak için sana güç verecek sağlam nedenlerin var. Yine yüksek kaliteli 5.gün embriyosuyla şansını deneyeceksin ve gençsin. Bir dahaki gönlünce olur inşallah.
mervecim dediğin gibi bütün soruların cevabı rabbimde inşalahh bunlar son gözyaşlarımız olucak bizimde kucaklarımız dolucak en kısa zamanda ...
amin cnm cümlemizden ben basladım hepimiz icin dua etcem insallah rabbim kabul eder
kalbimdesin yazamadım elim varmadı canım,,, çok dua ettim sadece elimden geldiğince... Diyecek sözümüz yok... Rabbim biliyor gönlümüzdekini.... Inşallahhh bu sefer herşey ama herşey tam olur ve bebeğini getirir sana..
Sevgi ve dua ile kal arkadaşım...
sizede günaydın kızlarrr hepimiz için güzel bir hafta olsun...ben iğnelere başladım bugün yumurta büyütecem bu hafta boyunca allahıımm yardım etsin hepimize ama ben çok korkuyom çok heycanli yım çokk tedirginim çokkçokk bilmiomm ne olur dua edin banada
sağol canım ALLAH C.C razı olsun ve kabul etsin inşaALLAH
Merhaba arkadaşlar,
Ben bu topik açıldığından beri sizi takip ediyorum. Burada akan bütün gözyaşlarına ben de eşlik ettim. Bezen çok üzüldüm sizlerle birlikte, bazen sevinç çığlıkları attım, halayınıza katıldım..
.......................Bu mucizeyi hakedecek ne yaptım diye düşünüyorum, nasıl şükredeceğimi bilemiyorum. Mucizemi kaybetmekten çok korkuyorum. Dualarınıza o kadar ihtiyacım var ki.
Çoook uzun yazdım biliyorum ama UMUTSUZLUĞA KAPILMAYIN demek istiyorum sizlere arkadaşlarım, bilmeden bana o kadar çok destek oldunuz ki helallik almam gerekiyor her birinizden. Keşke bu işin bir formülü olsa da uygulasak hepimiz. Benim yaptığım tek şey tedaviye inanmaktı. Tedaviye o kadar inanmıştım ki kendiliğinden olacağını hiç düşünmedim. Kendimi ilişki esnasında ona hiç odaklamadım, onun stresini yaşamadım. Belki de yapmamız gereken sadece budur.
Duaya devam tabii ki, hem kendime, hem sizlere.
Sevgiler,
tamam tedirginlik yok iyiki varsınız sizi seviyoomm :* :* :*
..
Merhaba kızlar Nasılsıniz tedaviye başlayanlar hayirli ugurlu olsun tedavisi devam edenler ve benim gibi transfer günü çok yakin olup uykusuz kalanlarAllahim hepimizinkini rast getirsin
Merhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?