2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Merhaba kızlar Nasılsıniz tedaviye başlayanlar hayirli ugurlu olsun tedavisi devam edenler ve benim gibi transfer günü çok yakin olup uykusuz kalanlar Allahim hepimizinkini rast getirsin

Son düzenleme:
hoşgeldin rüyam..ama yazarak ama okuyarak biz hepimiz aynı amaç için uğraşan insanlarınız bizi bizden başka kimse anlamaz rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşalahhhhhhhhh

Hoşbuldum Yelizcim,
Yanlış hatırlamıyorsam burada ilk senin haberin beni ağlatmıştı. Dilerim senin son gözyaşın olur. Yakında tekrar güzel haberini alırız. Allah'a emanet ol.

Merhaba arkadaşlar,

Size güzel haberler verip umut olmak isterdim ama üzgünüm 1.deneme olmadı.

Transferden sonra tüm belirtileri yaşadım (kasık ağrısı,bel ağrısı,göğüs dolgunluğu,bacak ağrısı) ayrıca 8.gün açık pembe çok az lekelenme gördüm doktoruma danıştım oda günde 3 kez fitil olarak kullandığım progestan ı sabah 2 akşam 2 olarak devam etmemi tekrar ederse aramamı istedi. O gün tekrar etmedi.10.gün tekrar pembe az leke gördüm tekrar aradığımda dinlenmemi ve 11.gün (yani bugün) tahlil vermek için gelmemi istedi. Kan verdim ve sonuç olumsuzdu. Doktorum bizden çok ümitli olduğunu,yaşımızın genç ve embriyomuzun kaliteli olduğunu fakat bu sefer olmadığını söyledi. İlaçları bırakmamı bikaç gün içinde adet olacağımı söyledi.Şubat adetimle donmuş tedavisine başlayabileceğimizi söyledi.

Evet bugün çok kötüyüm Rabbimden sabırlar diliyorum. Yıkılmadım desem yalan olur ama yılmak yok elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim. Rabbim ne zaman nasip ederse. Şuan kafamda bi sürü soru dönüyor. Donmuşlarda olmazsa,neden tutmadı,5.gün 1.kaliteydi vb.... Ama sorularımın tek cevabı Rabbim'de. Ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin inşallah bana ve tüm isteyenlere

Monicacığım,
Gönlümüzü kime açsak bu kadar anlatamayız içimizi. Halbuki kelimelere sığmıyor yaşadıklarımız, ama birbirimizi o kadar iyi anlıyoruz ki.. Sen de zor günler geçirdin benim gibi. Sorunlarımız da benziyo sanırım. İnşallah sen de benim gibi mucizene kavuşursun tez zamanda.

O kadar guzel yazmissin ki,herseyin farkinda olman guzel aslinda bizim yapagilecegimiz tek sey senin icin dua etmek.RABBIM yar ve yardimcin olsun

Herkes ALLAHim bana mucize gonder der ya,RABBIM sana gercek bi mucize gondermis.hayirlisiyla kucagina alirsin insALLAH

Aaaamin Miracım,
Hala inanamıyorum şaşkınım 3 gündür o kadar mutluyum ki. Bir kere kaybedince insan sanırım tam olarak sevinmeye de korkuyo. Mucizeler hepimiz içinmiş onu anladım bunu yaşayabileceğimi asla düşünmezdim. Rabbim biliyo içimizi. Umarım hepimiz bu mutluluğu hasretle beklediğimiz yavrularımıza kavuşana kadar yaşarız.

Amin canim ALLAH isteyen herkese mutlu haber almayi,bizim gibi hamislere de sorunsuz bi hamilelikle bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insALLAH

Canım geçmiş olsun...inşallah dondurulmuşlarınla olumlu sonuç alırsın 1 ay gecikmeli olarak burdan hamilelik haberini hep beraber kutlarız...

Hoşbuldum Yelizcim,
Yanlış hatırlamıyorsam burada ilk senin haberin beni ağlatmıştı. Dilerim senin son gözyaşın olur. Yakında tekrar güzel haberini alırız. Allah'a emanet ol.

evet kasım ayında ilk başlayanlardan biriydim maalesef olumsuz sonuçlanmıştı şimdi ikinci tedavime başladım rabbimden sadece hayırlısını diliyorum hepimiz için

Mervecim
Rabbim güç versin, sabır versin. Bu işin matematiği yok malesef, neden aramak seni daha fazla üzer. Rabbim herşeyin nedenini de zamanını da biliyor. Yeniden başlamak için sana güç verecek sağlam nedenlerin var. Yine yüksek kaliteli 5.gün embriyosuyla şansını deneyeceksin ve gençsin. Bir dahaki gönlünce olur inşallah.

mervecim dediğin gibi bütün soruların cevabı rabbimde inşalahh bunlar son gözyaşlarımız olucak bizimde kucaklarımız dolucak en kısa zamanda ...

canım ALLAHC.C babaannene rahmeti ile muamele etsin inşaALLAH.sabırlar diliyorum .sen de kendini çok üzme..zor ama bebeklerin için kendini teselli et.ben bir fatiha okudum canım.sizi özleyeceğiz canım.selametle gidein,selametle gelin.....

O kadar guzel yazmissin ki,herseyin farkinda olman guzel aslinda bizim yapagilecegimiz tek sey senin icin dua etmek.RABBIM yar ve yardimcin olsun

Canım geçmiş olsun...inşallah dondurulmuşlarınla olumlu sonuç alırsın 1 ay gecikmeli olarak burdan hamilelik haberini hep beraber kutlarız...

mervecim dediğin gibi bütün soruların cevabı rabbimde inşalahh bunlar son gözyaşlarımız olucak bizimde kucaklarımız dolucak en kısa zamanda ...

amin kızlar Allah hepinizden razı olsun.Toparlanacağım ve donmuşla tedaviye başlayacağım Şubat ayında inşallah.Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

sağol canım arkadaşım.....seni seviyorumçarşamba gününe doktorumdan randevu aldım,bu sabah yoğun bir şekilde kanamam başladı Aynı zamanda işede başladımettiğin her duayı rabbim senin içinde kabul etsin inşaallah

canım hayırlı olsun Rabbim işlerini kolaylaştırsın

ne güzel oldu bunları anlatman, herkesin mucize yaşayabileceğini yeniden hatırlatman.... Rabbim mucizesini tedaviye gerek kalmadan gönderir inşallah canım.... ikincisi de taaaaa en baştan beri okuyon madem ne bi selam vermiyon bakıyım hatun kişi

tamam tedirginlik yok iyiki varsınız sizi seviyoomm :* :* :*

..

bende seni seviyom kız vallahi bak..... herkesin öyle ayrı ayrı, öyle güzel yerleri oldu ki kalbimde, bilemezsiniz diycem ama biliyorum ki biliyosunuzzzz.......

Merhaba kızlar Nasılsıniz tedaviye başlayanlar hayirli ugurlu olsun tedavisi devam edenler ve benim gibi transfer günü çok yakin olup uykusuz kalanlar Allahim hepimizinkini rast getirsin

canım benim, Rabbim inşallah bu defa yüzünü bi güldürsün, pir güldürsün.... bu zor, telaşlı, heyecanlı, umutlu günlerin sadece ama sadece hoş bi anı olarak kalsın emiiiiii :)

ah mervecimmmm, ne güzel demişsin bak cevapları Rabbim'de diye... Rabbimin verdiğine de vermediğine de şükürler olsun, Rabbim gönlündekini hayırlı kılıp nasip etsin inşallah tez vakitte.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…