2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim gözün aydin Allah kucagina almayi da nasip etsin inşallah :)

Allah kolaylık güç versin su gibi gecsin zamanin rast gitsin inşallah

Günaydınnnnn suan merkezdeyim tek taşımı almaya geldim dualarınızı bekliyorum kızlar
İnşallah sım sıkı tutunsun sana cnm
ben çıkıyorummm iş çağırıyoooorrr hepinizi öpppptümmmm
Kolay gelsin
Canim ne desem bos çok geçmiş olsun canınız sagolsun Rabbim en kisa zamanda gondersin inşallah meleğini

tek taşın hayırlı olsun bitanem... sımsıkı tutunsun anacığına... besmele çek ben de hep dua edeceğim sana....şu an başlıyorum....
Cok teşekkür ederim kuzum Rabbim dualarımızı kabul etsin transferde hep dua ettim Rabbim kabul etsin inşalllahhhh
Canım benim amin İnşalllahhh çok teşekkür ederim
Canım inşallah tek taşın sana sımsıkı tutunsun ve bidaha hiiiiç bırakmasın....
Aminnnn canım inşalllahhh
Cok teşekkür ederiz teyzesi Aminnnn İnşalllahhh
gece gündüz dua ediyoruz hepimiz için ..... allah tektaşını sana sımsıkı tutundursun inşalahhh
Aminnnn tatlım inşalllahhhh
canım Melindan ALLAH C.C tek taşınla seni 9 ay boyunca ayırmasın.inşaALLAH yavrunu sana bağışlasın...
Cok teşekkür ederim bitanem Aminnnn İnşalllahhh

Aminnnn canım cok teşekkür ederim

Canım üzülme diyemem biliyorum suan içinde fırtınalar kopuyor ben 2ocakta negatifimi aldım ve ara vermeden hemen diğer tedavime başladım ve bugün bebişi aldım cok şükür senin donmuşların var İnşalllahhh bu sefer herşey güzel olacak kuzum

MAŞALLAH SUPANALLAH canım benim okuyunca çok çok sevindim eminim çoğu kişiyede umut olmuşsundurRABBİM sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin lütfen diğer gelişmelerden bizleri haberdar etmeyi unutma ....

Drumla konustum biraz once haftaya persembeye ilk muayenemize gidecegiz insALLAH.o kadar zaman gecti de 10 gun gecmez artik.InsALLAH bi aksilik cikmaz dualarinizdan eksik etmeyin lutfen

kızlar 9.gün 249 idi bugün iki gün sonra 846 olmuşşşş ????anammmm ikiz mi kızlar cevap verinnnnnn:)))) bide boş gebelik olmadığını mı gösteriyr artık bu değer

Canım başınızsağolsun babaannenin mekanı cennet olsun babanenin için dua okudum iyi yolculuklar tatlım

Babanenin mekanı cennet olsun başın Saolsun iyi yolculuklar

Gecmis olsun cnm dikkat et kendine oncelikle
Cnm basiniz sagolsun allah rahmet eylesin inss mekani cennet olsun bi tane okudum iyi yolculuklar cnm

başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun

Basiniz sagolsun canim.kendine de dikkat et....

Başınız sagolsun cnm Allah rahmet etsin onu cennetine koysun inşallah sende Allaha emanet ol

Günaydın canim ilk once basin sagolsun Rabbim mekanını cennet eylesin sende keendine dikat et canim hayırlı yolcuuk

canım başın sağolsun,,, allah babaannenin mekanını cennet etsin inşallahhhh...

canım arkadaşlarım rabbim hepinizden razı olsun çok saolun hazırlık yaptıgım için geç cvp verdim kusura bakmayın bu gün gitmeden bebeklerimide gördüm maşallahları vardı biri uykudaydı sanırım biri oynuyordu maşallahh gayet iyilerdi rabbim bozmasın yarım ucagım var sabah 10 gibi evden çıkıcam inş heinizi yaradana emanet ediyorum canlarım

ALLAH'tan hepiniz için kolaylıklar diliyorum... bugün ilk muayneye gittim tedaviye başladık çok şükür hatta ilk iğnemi oldum bide kan verdim benim prolaktinim sınırdaydı baktırmak istedim doktorda kan almışken tsh a da bakalım dedi eski tsh testlerimin hepsi normal eve çok sevinçli gelmiştim sonra doktorum aradı prolaktin iyiymiş ama tsh değerim 5 küsür çıkmış doktor en fazla 3.5 olmasını istiyoruz hemen bi dahiliye doktoruna gidip durumunu anlat ve tsh ı düşürmek için ilaç kullanmaya başla gebe kalırsan bile bu ilaca sürekli devam etmelisin dedi çok moralim bozuldu sanırım son zamanlarda kendimi hep mutsuz huysuz hissetmemin sebebi bu hormondu...neyse yarın bi dahiliye doktoruna gideceğim bakalım ne diyecek.acaba bu değer gebe kalmamı engeller mi ki...
BU DURUMU YAŞAYAN OLDU ACABA ARANIZDA SEVGİ VE DUA İLE ARKADAŞLAR...

mervecim merhaba bende seninle aynı merkezde tedavi görüyorum bugün 4.tedavime başladım ilk 3 tedavimin birincisi taze diğer iki tanes dondurulmuştu benimde embriyolarımın hepsi 1.kalite 5.gün blastokistti taze hiç tutmadı dondurulmuşlarda kimyasal gebelik oldu şimdi sıfırdan başlıyorum insan ister istemez herşey mükemmelken neden olmadı diye sorguluyo ama malesef bi açıklaması yok RABBİM in taktiri demekten başka çare yok yaşadığımız belirtiler asla gebelik belirtisi değil sadece kullandığımız ilaçların yan etkileri lekelenme bendede olmuştu aynı senin gibi fitili 4'a çıkarmıştık falan ama yapacak bişey yok ... biz sonrasında bisürü tahlil yaptırdık rahim filmi falan çektirdim ama bi sonuç elde edemedik neden tutunamadığına dair artık bundan sonrasına bakacağız inşallah dondurulmuş bebeklerin sana sımsıkı tutunur psikilojik olarak kendini rahat bırakmaya çalış moralinide bozma ilk seferde olacak diye bişey yok ya inşallah bigün bizde anne olacağız ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM...

Geçmiş olsun cnm Allah sifasini versin bende öyle bi durum olmadı ama gunde tek küçük bi ilaçla arkadasimin normale dönmüştü korkma Rabbim büyük Allahin izni alirsin inşallah bebegini kucagina

Son düzenleme:
[MENTION][/MENTION]
ya bişi yazın birazdan hemşire arayacak

Cnm vallahi ben hic hamile kalmadigim icin bide cokda bilgim yok ama iyiye isaret gibi ne zaman gormeye gideceksin keseni ya da keselerini inşallah rabbim can versin size bagislasin :)

Son düzenleme:
sagol arkadasim cok sukur iyiyim senin tedavin ne durumda cnm inss sonu guzel bitecek

cnm gecmis olsun inss dondiriklerin yuzunu guldursun cnm

evet kasım ayında ilk başlayanlardan biriydim maalesef olumsuz sonuçlanmıştı şimdi ikinci tedavime başladım rabbimden sadece hayırlısını diliyorum hepimiz için
Yelizcim hayirli olsun cnm tedavin inss bu sefer hayirlisi olsun

Drumla konustum biraz once haftaya persembeye ilk muayenemize gidecegiz insALLAH.o kadar zaman gecti de 10 gun gecmez artik.InsALLAH bi aksilik cikmaz dualarinizdan eksik etmeyin lutfen

Allah yar ve yardimcin olsun cnm mucizen seninle olsun hep

tedavin hayılrlı olsun canım aynı anda başladık bende bugün ilk iğnemi oldum...canım benimde tsh ım yüksek hatta 8 in üstündeydi gecen sene benim doktorum da bana 2 ye düşmesi lazım en az demişti neyse ilaç kullnmaya başlayınca düşmeye başladı çok şükür ilaç almaya başlayınca seninde düşer meraklanma ama bence imkanın varsa endokrin bölümüne gitmeni tavsiye ederim onlar ilacın dozunu daha iyi ayarlıyo tecrübelerime dayanarakdan söylüyorum...ama dahiliyede bakıyo tabiki ...sağlıklı sonuçlar almanı dilerim canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…