- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Günaydınnnnn suan merkezdeyim tek taşımı almaya geldim dualarınızı bekliyorum kızlar
Merhaba arkadaşlar,
Ben bu topik açıldığından beri sizi takip ediyorum. Burada akan bütün gözyaşlarına ben de eşlik ettim. Bezen çok üzüldüm sizlerle birlikte, bazen sevinç çığlıkları attım, halayınıza katıldım..
Kendimi anlatayım biraz. 33 yaşındayım. 2 sene önce herşeyi yoluna koyduğumuzu düşünerek korunmayı bıraktık. Yaklaşık bir sene hayırdır inşallah niye olmadı ki diye diye geçti. Siz de biliyorsunuz insan hiç böyle bişeyin başına gelebileceğini tahmin etmiyor. Neyse birkaç ay da bir sıkıntı var mı diye araştırarak geçirdik. Bu arada rahim filmleri, hormon testleri, spermiogram hepsi mükemmele yakın değerlerle çıkıyor. 3 ayrı doktorla görüştüm, sebepsiz dedi hepsi. Ekim ayında yolum Alman Hastanesine düştü. Doktorum, spermiogramda değerlerin ayrı ayrı çok iyi olduğunu, ancak aralarında tutarsızlık olduğundan şüphelendi ve tekrarlanan testle beraber acı gerçekle tanıştık. Sayı ve morfoloji sorunumuz vardı. Ayrıca bu yaşıma kadar hiç bilmediğim pko varmış. Bizim de nedenlerimiz vardı ve açıkçası biraz da içimiz rahatladı. Artık daha fazla zaman kaybetmeden tüp bebek denemeye karar verdik. Kasım ayında sizlerle beraber iğnelerle başladık. Herşey yolunda gitti çok şükür. 25 yumurtam oluştu, 17si döllendi, 23 Kasımda 1 adet embriyom transfer edilirken 12 adet de donduruldu. Teste kadar her günüm burada yazan her satırı okurken bir taraftan şükretmekle geçti. 12 gün sonunda tam da test günümde sabah pembe akıntım oldu. Test yapmaktan vazgeçtim. Sonra sizden duyduklarım baskın çıktı ve aynı gün test yaptım. Hamileydim. Değerim 63 çıktı, sabahki akıntı ve değerin düşük olması nedeniyle coşkuyla sevinemedim. Aynı akşam kanamam başladı. Baya bildiğiniz kanama. Sonraki günlerde değerim arttı ama kanamam aralıksız devam etti. Sonunda değerim düşmeye başladı ve kimyasal gebelik yaşadığım ortaya çıktı. Günlerce ağladım. Ama bir taraftan da herşeyin bu kadar rast gitmesinden belliydi diye avuttum kendimi ve şükretmeye devam ettim devam edebileceğim diye. Ertesi ay dondurulmuşlarla denemeye karar verdik. Adet olmayı bekliyordum. Gecikti birkaç gün. Aynı günlerde topikte yine bu konu konuşuluyordu, gecikebiliyormuş. Heveslenmemeye çalışsam da göğüslerimin ağrısı ve sabah krampları da belki dedirtiyordu.Bir de acaba yine kimyasal olabilir mi diye merakımdan 5 gün gecikince korka korka test yapmaya karar verdim. Silik çizgi çıkar mı acaba demeye kalmadan hemen kırmızı çizgiyi gördüm. Test mi bozuk acaba diye şüphelendim önce. İlk şoku atlatınca apar topar kan vermeye gittim. Sonucu okuyamadım heyecandan 5600 lü bişeyler yazıyordu rakamlar birbirine girdi. Doktorum cuma günü gel kalp atışına bakalım dedi. İnanamıyorum hala. Bu mucizeyi hakedecek ne yaptım diye düşünüyorum, nasıl şükredeceğimi bilemiyorum. Mucizemi kaybetmekten çok korkuyorum. Dualarınıza o kadar ihtiyacım var ki.
Çoook uzun yazdım biliyorum ama UMUTSUZLUĞA KAPILMAYIN demek istiyorum sizlere arkadaşlarım, bilmeden bana o kadar çok destek oldunuz ki helallik almam gerekiyor her birinizden. Keşke bu işin bir formülü olsa da uygulasak hepimiz. Benim yaptığım tek şey tedaviye inanmaktı. Tedaviye o kadar inanmıştım ki kendiliğinden olacağını hiç düşünmedim. Kendimi ilişki esnasında ona hiç odaklamadım, onun stresini yaşamadım. Belki de yapmamız gereken sadece budur.
Duaya devam tabii ki, hem kendime, hem sizlere.
Sevgiler,
Sizede günaydın kızlarrr hepimiz için güzel bir hafta olsun...ben iğnelere başladım bugün yumurta büyütecem bu hafta boyunca allahıımm yardım etsin hepimize ama ben çok korkuyom çok heycanli yım çokk tedirginim çokkçokk bilmiomm ne olur dua edin banada
İnşallah sım sıkı tutunsun sana cnmGünaydınnnnn suan merkezdeyim tek taşımı almaya geldim dualarınızı bekliyorum kızlar
Kolay gelsinben çıkıyorummm iş çağırıyoooorrr hepinizi öpppptümmmm
Canim ne desem bosMerhaba arkadaşlar,
Size güzel haberler verip umut olmak isterdim ama üzgünüm 1.deneme olmadı.
Transferden sonra tüm belirtileri yaşadım (kasık ağrısı,bel ağrısı,göğüs dolgunluğu,bacak ağrısı) ayrıca 8.gün açık pembe çok az lekelenme gördüm doktoruma danıştım oda günde 3 kez fitil olarak kullandığım progestan ı sabah 2 akşam 2 olarak devam etmemi tekrar ederse aramamı istedi. O gün tekrar etmedi.10.gün tekrar pembe az leke gördüm tekrar aradığımda dinlenmemi ve 11.gün (yani bugün) tahlil vermek için gelmemi istedi. Kan verdim ve sonuç olumsuzdu. Doktorum bizden çok ümitli olduğunu,yaşımızın genç ve embriyomuzun kaliteli olduğunu fakat bu sefer olmadığını söyledi. İlaçları bırakmamı bikaç gün içinde adet olacağımı söyledi.Şubat adetimle donmuş tedavisine başlayabileceğimizi söyledi.
Evet bugün çok kötüyüm Rabbimden sabırlar diliyorum. Yıkılmadım desem yalan olur ama yılmak yok elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim. Rabbim ne zaman nasip ederse. Şuan kafamda bi sürü soru dönüyor. Donmuşlarda olmazsa,neden tutmadı,5.gün 1.kaliteydi vb.... Ama sorularımın tek cevabı Rabbim'de. Ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin inşallah bana ve tüm isteyenlere
Cok teşekkür ederim kuzum Rabbim dualarımızı kabul etsin transferde hep dua ettim Rabbim kabul etsin inşalllahhhhtek taşın hayırlı olsun bitanem... sımsıkı tutunsun anacığına... besmele çek ben de hep dua edeceğim sana....şu an başlıyorum....
Canım benim amin İnşalllahhh çok teşekkür ederimay ne güzelllllll..... bebişin pardon tek taşın nası kıymetli nası kıymetliiii, bak pırıl pırıl parıldıycak sana verdiklerinde..... Rabbim sonuna kadar göbişinde sağlıkla yerleşmeyi ve sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh
ne çökmesi kız Allah seni napmasın emiiii..... çökmek yok!!! tamam değer süper çıkmamış olabilir, azıcık düşük de olabilir ama Rabbimin ne mucizelerine tanıklık etmiyormuyuz? sakın aklının ucundan dahi kötü negatif şeyler geçirmeeee, yaşı benden büyük demem yatırırım dizime ona göreeee
Aminnnn canım inşalllahhhCanım inşallah tek taşın sana sımsıkı tutunsun ve bidaha hiiiiç bırakmasın....
Cok teşekkür ederiz teyzesi Aminnnn İnşalllahhhYeliz canımmmm hayırlı olsun! Yeni tedavi yeni heyecan ve umutlar demek... Panik yok, sen tecrübelisin, bu sefer her şey güzel olacak inşallah. üzerine düşeni layıkıyla yapıp gerisini Allah'a bırakacaksın. Elinden tutarım istersen :)
Canım, canım Allah razı olsun. Ben iyiyim, daha da iyi olacağım... Senin için çok seviniyor ve umutlanıyorum... Yeni tedavin için çok sabırsızım. Sen de benim dualarımdasın, Allah yardımcın olsun arkadaşım...
Teyzeleri o tek taşı yer! :))) Ne mutlu sana güzelim, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah...
Aminnnn tatlım inşalllahhhhgece gündüz dua ediyoruz hepimiz için ..... allah tektaşını sana sımsıkı tutundursun inşalahhh
Cok teşekkür ederim bitanem Aminnnn İnşalllahhhcanım Melindan ALLAH C.C tek taşınla seni 9 ay boyunca ayırmasın.inşaALLAH yavrunu sana bağışlasın...
Aminnnn canım cok teşekkür ederimCanim gözün aydin Allah kucagina almayi da nasip etsin inşallah :)
Allah kolaylık güç versin su gibi gecsin zamanin rast gitsin inşallah
İnşallah sım sıkı tutunsun sana cnm
Kolay gelsin
Canim ne desem bosçok geçmiş olsun canınız sagolsun Rabbim en kisa zamanda gondersin inşallah meleğini
Canım üzülme diyemem biliyorum suan içinde fırtınalar kopuyor ben 2ocakta negatifimi aldım ve ara vermeden hemen diğer tedavime başladım ve bugün bebişi aldım cok şükür senin donmuşların var İnşalllahhh bu sefer herşey güzel olacak kuzumMerhaba arkadaşlar,
Transferden sonra tüm belirtileri yaşadım (kasık ağrısı,bel ağrısı,göğüs dolgunluğu,bacak ağrısı) ayrıca 8.gün açık pembe çok az lekelenme gördüm doktoruma danıştım oda günde 3 kez fitil olarak kullandığım progestan ı sabah 2 akşam 2 olarak devam etmemi tekrar ederse aramamı istedi. O gün tekrar etmedi.10.gün tekrar pembe az leke gördüm tekrar aradığımda dinlenmemi ve 11.gün (yani bugün) tahlil vermek için gelmemi istedi. Kan verdim ve sonuç olumsuzdu. Doktorum bizden çok ümitli olduğunu,yaşımızın genç ve embriyomuzun kaliteli olduğunu fakat bu sefer olmadığını söyledi. İlaçları bırakmamı bikaç gün içinde adet olacağımı söyledi.Şubat adetimle donmuş tedavisine başlayabileceğimizi söyledi.
Evet bugün çok kötüyüm Rabbimden sabırlar diliyorum. Yıkılmadım desem yalan olur ama yılmak yok elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim. Rabbim ne zaman nasip ederse. Şuan kafamda bi sürü soru dönüyor. Donmuşlarda olmazsa,neden tutmadı,5.gün 1.kaliteydi vb.... Ama sorularımın tek cevabı Rabbim'de. Ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin inşallah bana ve tüm isteyenlere
MAŞALLAH SUPANALLAHMerhaba arkadaşlar,
Ben bu topik açıldığından beri sizi takip ediyorum. Burada akan bütün gözyaşlarına ben de eşlik ettim. Bezen çok üzüldüm sizlerle birlikte, bazen sevinç çığlıkları attım, halayınıza katıldım..
Kendimi anlatayım biraz. 33 yaşındayım. 2 sene önce herşeyi yoluna koyduğumuzu düşünerek korunmayı bıraktık. Yaklaşık bir sene hayırdır inşallah niye olmadı ki diye diye geçti. Siz de biliyorsunuz insan hiç böyle bişeyin başına gelebileceğini tahmin etmiyor. Neyse birkaç ay da bir sıkıntı var mı diye araştırarak geçirdik. Bu arada rahim filmleri, hormon testleri, spermiogram hepsi mükemmele yakın değerlerle çıkıyor. 3 ayrı doktorla görüştüm, sebepsiz dedi hepsi. Ekim ayında yolum Alman Hastanesine düştü. Doktorum, spermiogramda değerlerin ayrı ayrı çok iyi olduğunu, ancak aralarında tutarsızlık olduğundan şüphelendi ve tekrarlanan testle beraber acı gerçekle tanıştık. Sayı ve morfoloji sorunumuz vardı. Ayrıca bu yaşıma kadar hiç bilmediğim pko varmış. Bizim de nedenlerimiz vardı ve açıkçası biraz da içimiz rahatladı. Artık daha fazla zaman kaybetmeden tüp bebek denemeye karar verdik. Kasım ayında sizlerle beraber iğnelerle başladık. Herşey yolunda gitti çok şükür. 25 yumurtam oluştu, 17si döllendi, 23 Kasımda 1 adet embriyom transfer edilirken 12 adet de donduruldu. Teste kadar her günüm burada yazan her satırı okurken bir taraftan şükretmekle geçti. 12 gün sonunda tam da test günümde sabah pembe akıntım oldu. Test yapmaktan vazgeçtim. Sonra sizden duyduklarım baskın çıktı ve aynı gün test yaptım. Hamileydim. Değerim 63 çıktı, sabahki akıntı ve değerin düşük olması nedeniyle coşkuyla sevinemedim. Aynı akşam kanamam başladı. Baya bildiğiniz kanama. Sonraki günlerde değerim arttı ama kanamam aralıksız devam etti. Sonunda değerim düşmeye başladı ve kimyasal gebelik yaşadığım ortaya çıktı. Günlerce ağladım. Ama bir taraftan da herşeyin bu kadar rast gitmesinden belliydi diye avuttum kendimi ve şükretmeye devam ettim devam edebileceğim diye. Ertesi ay dondurulmuşlarla denemeye karar verdik. Adet olmayı bekliyordum. Gecikti birkaç gün. Aynı günlerde topikte yine bu konu konuşuluyordu, gecikebiliyormuş. Heveslenmemeye çalışsam da göğüslerimin ağrısı ve sabah krampları da belki dedirtiyordu.Bir de acaba yine kimyasal olabilir mi diye merakımdan 5 gün gecikince korka korka test yapmaya karar verdim. Silik çizgi çıkar mı acaba demeye kalmadan hemen kırmızı çizgiyi gördüm. Test mi bozuk acaba diye şüphelendim önce. İlk şoku atlatınca apar topar kan vermeye gittim. Sonucu okuyamadım heyecandan 5600 lü bişeyler yazıyordu rakamlar birbirine girdi. Doktorum cuma günü gel kalp atışına bakalım dedi. İnanamıyorum hala. Bu mucizeyi hakedecek ne yaptım diye düşünüyorum, nasıl şükredeceğimi bilemiyorum. Mucizemi kaybetmekten çok korkuyorum. Dualarınıza o kadar ihtiyacım var ki.
Çoook uzun yazdım biliyorum ama UMUTSUZLUĞA KAPILMAYIN demek istiyorum sizlere arkadaşlarım, bilmeden bana o kadar çok destek oldunuz ki helallik almam gerekiyor her birinizden. Keşke bu işin bir formülü olsa da uygulasak hepimiz. Benim yaptığım tek şey tedaviye inanmaktı. Tedaviye o kadar inanmıştım ki kendiliğinden olacağını hiç düşünmedim. Kendimi ilişki esnasında ona hiç odaklamadım, onun stresini yaşamadım. Belki de yapmamız gereken sadece budur.
Duaya devam tabii ki, hem kendime, hem sizlere.
Sevgiler,
ya bişi yazın birazdan hemşire arayacak
Canım başınızsağolsun babaannenin mekanı cennet olsun babanenin için dua okudum iyi yolculuklar tatlım
Babanenin mekanı cennet olsun başın Saolsun iyi yolculuklar
Gecmis olsun cnm dikkat et kendine oncelikle
Cnm basiniz sagolsun allah rahmet eylesin inss mekani cennet olsun bi tane okudum iyi yolculuklar cnm
başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun
Basiniz sagolsun canim.kendine de dikkat et....
Başınız sagolsun cnm Allah rahmet etsin onu cennetine koysun inşallah sende Allaha emanet ol
Günaydın canim ilk once basin sagolsun Rabbim mekanını cennet eylesin sende keendine dikat et canim hayırlı yolcuuk
canım başın sağolsun,,, allah babaannenin mekanını cennet etsin inşallahhhh...
canım arkadaşlarım rabbim hepinizden razı olsun çok saolun hazırlık yaptıgım için geç cvp verdim kusura bakmayın bu gün gitmeden bebeklerimide gördüm maşallahları vardıcanım ALLAHC.C babaannene rahmeti ile muamele etsin inşaALLAH.sabırlar diliyorum .sen de kendini çok üzme..zor ama bebeklerin için kendini teselli et.ben bir fatiha okudum canım.sizi özleyeceğiz canım.selametle gidein,selametle gelin.....
Merhaba arkadaşlar,
ALLAH'tan hepiniz için kolaylıklar diliyorum... bugün ilk muayneye gittim tedaviye başladık çok şükür hatta ilk iğnemi oldum bide kan verdim benim prolaktinim sınırdaydı baktırmak istedim doktorda kan almışken tsh a da bakalım dedi eski tsh testlerimin hepsi normal eve çok sevinçli gelmiştim sonra doktorum aradı prolaktin iyiymiş ama tsh değerim 5 küsür çıkmış doktor en fazla 3.5 olmasını istiyoruz hemen bi dahiliye doktoruna gidip durumunu anlat ve tsh ı düşürmek için ilaç kullanmaya başla gebe kalırsan bile bu ilaca sürekli devam etmelisin dedi çok moralim bozuldu sanırım son zamanlarda kendimi hep mutsuz huysuz hissetmemin sebebi bu hormondu...neyse yarın bi dahiliye doktoruna gideceğim bakalım ne diyecek.acaba bu değer gebe kalmamı engeller mi ki...
BU DURUMU YAŞAYAN OLDU ACABA ARANIZDA SEVGİ VE DUA İLE ARKADAŞLAR...
ya bişi yazın birazdan hemşire arayacak
sagol arkadasim cok sukur iyiyim senin tedavin ne durumda cnm inss sonu guzel bitecekcanım nerelerdesin doktora gidecektin cumartesi günü... ne oldu... bizi merakta bırakma....
kalinkam hadi gözün aydın,,, besmeleyle başlıyoruz inşallah... allah bunun sontedavin olmasını nasip etsin inşallah...
bebek34 kız seni unuturmuyuz hemşerim... sen bizim gönlümüzün sulatanızın... eşin yeterki iyileşsin, sonra bebeişinde gelecek sana... canım bende giremiyorum ama aklım hep burada...
kızlar sizler nasılsınız, monica, neşe, nihan, amayam,....... ve herkes
cnm gecmis olsun inss dondiriklerin yuzunu guldursun cnmMerhaba arkadaşlar,
Yelizcim hayirli olsun cnm tedavin inss bu sefer hayirlisi olsunevet kasım ayında ilk başlayanlardan biriydim maalesef olumsuz sonuçlanmıştı şimdi ikinci tedavime başladım rabbimden sadece hayırlısını diliyorum hepimiz için
Drumla konustum biraz once haftaya persembeye ilk muayenemize gidecegiz insALLAH.o kadar zaman gecti de 10 gun gecmez artik.InsALLAH bi aksilik cikmaz dualarinizdan eksik etmeyin lutfen
ALLAH'tan hepiniz için kolaylıklar diliyorum... bugün ilk muayneye gittim tedaviye başladık çok şükür hatta ilk iğnemi oldum bide kan verdim benim prolaktinim sınırdaydı baktırmak istedim doktorda kan almışken tsh a da bakalım dedi eski tsh testlerimin hepsi normal eve çok sevinçli gelmiştim sonra doktorum aradı prolaktin iyiymiş ama tsh değerim 5 küsür çıkmış doktor en fazla 3.5 olmasını istiyoruz hemen bi dahiliye doktoruna gidip durumunu anlat ve tsh ı düşürmek için ilaç kullanmaya başla gebe kalırsan bile bu ilaca sürekli devam etmelisin dedi çok moralim bozuldu sanırım son zamanlarda kendimi hep mutsuz huysuz hissetmemin sebebi bu hormondu...neyse yarın bi dahiliye doktoruna gideceğim bakalım ne diyecek.acaba bu değer gebe kalmamı engeller mi ki...
BU DURUMU YAŞAYAN OLDU ACABA ARANIZDA SEVGİ VE DUA İLE ARKADAŞLAR...
canım hayırlı olsunRabbim işlerini kolaylaştırsın
Allah kolaylık güç versin su gibi gecsin zamanin rast gitsin inşallah
Yelizcim hayirli olsun cnm tedavin inss bu sefer hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?