2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

çok teşekkürler kızlaarrrrrr :)
Kızlar ikinizinde tedavisi hayırlı olsun inşallah bu sefer Rabbim yüzünüzü güldürür

kızlar ankara baskent tup bebek yakınlarında kalabılecegım uygun fıyatlı mısafırhane varmı varsa tlf.nosu gonderırmısınız yardımcı olursanız sevınırım

Mugecimm :) guzel haberle geldim snaa bebeklerimin kesesini gordum kalp atislarini da duydum cok sukur kesem kac cm blmiyorm ama bebegm 2.30mm pirinc kadar kurban oldgum allaha nasil bir muciZedir o kadar ufak bir seye can veriyo , o can da canin icinde buyuyo yarbbm cok sukur :)

canım ne kadar duygulandım...ama sevinçten Rabbim yavrunu vaktinde kucağına almanı, analı babalı doğup büyümesini nasip etsinherşey gönlüne göre olsun inşaALLAH

merhaba kızlar nasılsıniz tedaviye başlayanlar hayirli ugurlu olsun tedavisi devam edenler ve benim gibi transfer günü çok yakin olup uykusuz kalanlar Allahim hepimizinkini rast getirsin

amin canım.senin içinde herşey yolunda olacak Kendini bu kadar yorma ileride çok dinlenemeyeceksin.malum yavrular yolda

canım benim, güzel kardeşim... evet birkaç gün insan kendini çok kötü hissediyor.ama biraz daha zaman geçince yeni tedavinin heyecanına kapılıyorsun.kendi adıma ben öyleyim cuma günü pozitif sonuçtan negatife dönünce sadece ağladım ağladım.bugün işe başladım aynı zamanda adette oldum hastaneyi aradım çarşamba gününe randevu aldım startı verdik inşaALLAH tekrar başlayacağım bir aksilik olmaz ise.sende bir kaç gün ağla adet olunca tedaviye başla bundan sonra ALLAH'ın izniyle herşey güzel olacak...ümidimizi yitirmeyelim her tedavi bir öncekiyle aynı olacak diye bir kural yok unutma tatlım

amin cnm insallah napıyosun nasılsın adet oldunmu formu pek takip edemiyorum bugünlerde

iyiyim canımsen nasılsınbugün sabah adet oldum canım....çok ağrılı olurum diye korkuyordum ama ALLAH'a şükür iyi gidiyor şimdilik

Canım benim ya çooook sevindim bugün kaç kere girdim baktım senden haber var mı diye çook şükür harika haberlerle geldin okadar sevindimki anlatamamallahım inşallah zamanı geldiğinde sağlıcakla kucağınada almayıda nasip etsiniğneyi ne yaptın devam mı?

Drumla konustum biraz once haftaya persembeye ilk muayenemize gidecegiz insALLAH.o kadar zaman gecti de 10 gun gecmez artik.InsALLAH bi aksilik cikmaz dualarinizdan eksik etmeyin lutfen

canım inşaALLAH herşey yolunda gider minik keseyi görürsün

canım maşaALLAH ne güzel ikizleride görmüşsün keyifleride yerinde anneleri içerde nasıllar diye endişelensin onlar keyif yapsın ooooh ne ala hayırlı yolculuklar canım sizde ALLAH'a emanet olun çabuk dönün özleriz sizi

iyiyim canımsen nasılsınbugün sabah adet oldum canım....çok ağrılı olurum diye korkuyordum ama ALLAH'a şükür iyi gidiyor şimdilik

Cnm ne guzel hemen olmussun insss carsamba gunude hersey yolunda olurda tedavine baslarsin inss bu sefer olacak ve ALLAH tamamina erdirecek hayirlisiyla inss cnm

canım tedavin hayırlı olsun işlerin kolay gitsin inşaALLAH.TSH konusunda bilgim yok canım.herşey gönlüne göre olsun

Edacım gözün aydın güzelim çok sevindim ikiz annesi olacaksın inşaALLAH.Rabbim vaktinde kucağına almayı nasip etsin

Cnm ne guzel hemen olmussun insss carsamba gunude hersey yolunda olurda tedavine baslarsin inss bu sefer olacak ve ALLAH tamamina erdirecek hayirlisiyla inss cnm

sağol Neşecim inşaALLAH Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder

amin canım.senin içinde herşey yolunda olacak Kendini bu kadar yorma ileride çok dinlenemeyeceksin.malum yavrular yolda

Sağol güzelim amin inşaallah hepimiz yorgunluktan bole olalım sagdan soldan heryerden çocuk ciksin :122: Rabbim burdaki bütün arkadaslarima dileyen isteyen herkese amiiiin

Son düzenleme:
Kuzum tedavin hayırlı olsun İnşalllahhh bu sefer bebişin gelecek Çarşamba güzel haberle gel
Benimde test tarihim 1şubat:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…