2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Yeliz,Kalinkam tedaviniz hayirli olsun arkadaslar..umarim bu calismanizda muvaffak olursunuz:))
Edasukucuk,Mira bebekleriniz hayirli olsun,kucaginiza saglikla alin insallah:))

Kuzum tedavin hayırlı olsun İnşalllahhh bu sefer bebişin gelecek Çarşamba güzel haberle gel
Benimde test tarihim 1şubat:18:

canım benim senin adına çok heyecanlanıyorum inşaALLAH Rabbim bu sefer hepimizin yüzünü güldürür..bakalım çarşamba günü doktorum neler söyleyecek

Canim ben tsh sorunu yasamadim ama bugun bahsettigim ilk deneme ayinda hamile kalan arkadasim guatr ameliyati olup ilac aliyordu.o sadece dr.her ay ziyaret ediyormus,ilac devam tabii.hamileligi de gayet yolunda-10hafta- yani ilac degeri dusurur, gebelik olur,gerekirse ilac devam eder bebege zarar vermez...hiiic sikilma bence,olumlu dusun,moral bozma:)))

Melindam,tek tasin hayirli olsun,insallah kucagina da saglikla alirsin:))
Sahracim,senin de opun hayirli olsun,transferine kadar guzel gelissin bebek:))
Kalbimdesin canim senin de adet baslamis,bekletmemis...
Nese,Monica,Amayaa,Selen ve ben hani bana hani bana demiiiiis
İnsallah bizde baslariz yakinda....

Sagolasin güzelim bnm dondurulmuş 2. Denemem son üç embriyom kaldi sağ selamet çözülur tutunurlar inşallah yoksa sol tupum alınabilir Allah büyük ona sigindik Rabbim hepimizin gönlünün muradini versin inşallah

Aminnnn cnm insss hepimiz 2014 hamisleri olalim insss.........

Ay pardon,ben karistirdim o zaman ben opu oldu diye hatirladim..
E o zaman kim cumartesi opu oldu,olmadi mi?kalabalik olunca karistiriyorum artik...karistirabilecek kadar cok arkadasim oldugu icin de cok mutluyum

canımm benim evet adetim başladı çarşamba günü doktora gidecektim ama doktorum perşembe gel dedi.hiç birşey olmadan geçmişe bir sünger çekip yola devam inşaALLAH.sizleride beklerim yol arkadaşı oluruz

Allah razi olsn canim ya :)) amin cumlemiznkini inslahh , igneye devam ddi valla 12gun snra tkrr gdicz o zmaana kadar devam canim , ikiz olnca herlde devam ettrdi bebeklerimin cani sagllsn onlar icn aci ckmisim ne frkedr saglikla sihtla dogsnlarda :)

E o zaman kim cumartesi opu oldu,olmadi mi?kalabalik olunca karistiriyorum artik...karistirabilecek kadar cok arkadasim oldugu icin de cok mutluyum

canım melindanın c.tesi opusu oldu.

Estağfurullah cnm evet ben burdaki desteği ne ailemden ne cevremden aldim hatta daha da uzduler beni onun icin ikinciyi kimseye söylemedim Her zaman yazamadim belki ama bende sizlerle güldüm agladim akil oldunuz bana Allah hepinizden tek tek razi olsun

canım benim senin adına çok heyecanlanıyorum inşaALLAH Rabbim bu sefer hepimizin yüzünü güldürür..bakalım çarşamba günü doktorum neler söyleyecek
İnşalllahhh bitanem bu sefer Rabbim yüzümüzü güldürecek 40 larımız karışsın
Teşekkür ederim canım benim inşalllahhhh bu arada Cumartesi opuyu ben oldum

He dogru valla,kafa bi milyon oldu
Sen de ise baslamissin,artik gunduzleri az olursun persembe basliyosun yani,ay ne guzel...yepyeni taze umut,cok iyi olacak:))

evet canım iş başı yaptım inşaALLAH hepimizin başlayacağı ilk tedavileri bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alarak sonuçlanır...işyerinde bugün ara ara girdim ama sonra yoğunluk başladı giremedim yine müsait oldukça size merhaba derim

Canim senin tedavinde hayirli olsun Allah her zaman seninle ve yardimcin olsun inşallah dahiliyeden randevu vu aldim yarin gidicem bakalim benim aklima takilan tamam ilacla zamanla duser ama yuksekken tedaviye basladik acaba hemen dusermiki yarin doktor ne diycek bakalim cok merak ediyorum hadi bakalim insallah bir ay sonra burada birlikte seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…