Yeliz,Kalinkam tedaviniz hayirli olsun arkadaslar..umarim bu calismanizda muvaffak olursunuz:))
Edasukucuk,Mira bebekleriniz hayirli olsun,kucaginiza saglikla alin insallah:))
Kuzum tedavin hayırlı olsun İnşalllahhh bu sefer bebişin gelecek Çarşamba güzel haberle gel
Benimde test tarihim 1şubat:18:
InsALLAH icerde hersey yolundadir.
sağol güzelim amin inşaallah hepimiz yorgunluktan bole olalımSagdan soldan heryerden çocuk ciksin :122: Rabbim burdaki bütün arkadaslarima dileyen isteyen herkese amiiiin
ALLAH'tan hepiniz için kolaylıklar diliyorum... bugün ilk muayneye gittim tedaviye başladık çok şükür hatta ilk iğnemi oldum bide kan verdim benim prolaktinim sınırdaydı baktırmak istedim doktorda kan almışken tsh a da bakalım dedi eski tsh testlerimin hepsi normal eve çok sevinçli gelmiştim sonra doktorum aradı prolaktin iyiymiş ama tsh değerim 5 küsür çıkmış doktor en fazla 3.5 olmasını istiyoruz hemen bi dahiliye doktoruna gidip durumunu anlat ve tsh ı düşürmek için ilaç kullanmaya başla gebe kalırsan bile bu ilaca sürekli devam etmelisin dedi çok moralim bozuldu sanırım son zamanlarda kendimi hep mutsuz huysuz hissetmemin sebebi bu hormondu...neyse yarın bi dahiliye doktoruna gideceğim bakalım ne diyecek.acaba bu değer gebe kalmamı engeller mi ki...
BU DURUMU YAŞAYAN OLDU ACABA ARANIZDA SEVGİ VE DUA İLE ARKADAŞLAR...
Melindam,tek tasin hayirli olsun,insallah kucagina da saglikla alirsin:))
Sahracim,senin de opun hayirli olsun,transferine kadar guzel gelissin bebek:))
Kalbimdesin canim senin de adet baslamis,bekletmemis...
Nese,Monica,Amayaa,Selen ve ben hani bana hani bana demiiiiis
İnsallah bizde baslariz yakinda....
Sagolasin güzelim bnm dondurulmuş 2. Denemem son üç embriyom kaldi sağ selamet çözülur tutunurlar inşallah yoksa sol tupum alınabilirAllah büyük ona sigindik Rabbim hepimizin gönlünün muradini versin inşallah
Allah razi olsn canim ya :)) amin cumlemiznkini inslahh , igneye devam ddi valla 12gun snra tkrr gdicz o zmaana kadar devam canim , ikiz olnca herlde devam ettrdi bebeklerimin cani sagllsn onlar icn aci ckmisim ne frkedr saglikla sihtla dogsnlarda :)Canım benim ya çooook sevindim bugün kaç kere girdim baktım senden haber var mı diye çook şükür harika haberlerle geldin okadar sevindimki anlatamamallahım inşallah zamanı geldiğinde sağlıcakla kucağınada almayıda nasip etsin iğneyi ne yaptın devam mı?
Ay pardon,ben karistirdim o zamanben opu oldu diye hatirladim..
E o zaman kim cumartesi opu oldu,olmadi mi?kalabalik olunca karistiriyorum artik...karistirabilecek kadar cok arkadasim oldugu icin de cok mutluyum
Yeliz,Kalinkam tedaviniz hayirli olsun arkadaslar..umarim bu calismanizda muvaffak olursunuz:))
Edasukucuk,Mira bebekleriniz hayirli olsun,kucaginiza saglikla alin insallah:))
canım melindanın c.tesi opusu oldu.
Ay pardon,ben karistirdim o zamanben opu oldu diye hatirladim..
E o zaman kim cumartesi opu oldu,olmadi mi?kalabalik olunca karistiriyorum artik...karistirabilecek kadar cok arkadasim oldugu icin de cok mutluyum
İnşalllahhh bitanem bu sefer Rabbim yüzümüzü güldürecek 40 larımız karışsıncanım benim senin adına çok heyecanlanıyorum inşaALLAH Rabbim bu sefer hepimizin yüzünü güldürür..bakalım çarşamba günü doktorum neler söyleyecek
Teşekkür ederim canım benim inşalllahhhh bu arada Cumartesi opuyu ben oldumMelindam,tek tasin hayirli olsun,insallah kucagina da saglikla alirsin:))
He dogru valla,kafa bi milyon oldu
Sen de ise baslamissin,artik gunduzleri az olursunpersembe basliyosun yani,ay ne guzel...yepyeni taze umut,cok iyi olacak:))
tedavin hayılrlı olsun canım aynı anda başladık bende bugün ilk iğnemi oldum...canım benimde tsh ım yüksek hatta 8 in üstündeydi gecen sene benim doktorum da bana 2 ye düşmesi lazım en az demişti neyse ilaç kullnmaya başlayınca düşmeye başladı çok şükür ilaç almaya başlayınca seninde düşer meraklanma ama bence imkanın varsa endokrin bölümüne gitmeni tavsiye ederim onlar ilacın dozunu daha iyi ayarlıyo tecrübelerime dayanarakdan söylüyorum...ama dahiliyede bakıyo tabiki ...sağlıklı sonuçlar almanı dilerim canımm
inşaALLAH canımRabbim yavrunu sana bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?