2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Yeliz,Kalinkam tedaviniz hayirli olsun arkadaslar..umarim bu calismanizda muvaffak olursunuz:))
Edasukucuk,Mira bebekleriniz hayirli olsun,kucaginiza saglikla alin insallah:))
Sagolasin canim insallah Rabbim cumlemizin yuzunu guldursun...

canım biz her zaman aynı duygularla birbirimizin aynasıyız.gülünce güleriz ağlayınca ağlarız

canım tedavin hayırlı olsun işlerin kolay gitsin inşaALLAH.TSH konusunda bilgim yok canım.herşey gönlüne göre olsun

Canim arkadasim sagolasin senin tedavinde hayirli olsun ben dondurulmusta sansin daha cok olduguna inaniyorum insallah bu sefer bebegin seni hic birakmaz Allah hepimize kolaylik versin insallah...

Canim arkadasim sagolasin senin tedavinde hayirli olsun ben dondurulmusta sansin daha cok olduguna inaniyorum insallah bu sefer bebegin seni hic birakmaz Allah hepimize kolaylik versin insallah...

amin canım benimRabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın

inşalahh beraber seviniriz canım ..eminim içini rahatlatıcak şeyler sölüyecektir doktor...ilaç bir ayda da düzene sokabiliyor daha uzun süredede önemli olan senin ilacı kullanıp çalışmayan o hormonu çalıştırmaya başlaman olucak..benim doktorum bana endişelenmeyi bırak ve git çocuk yap dedi ..ultroson da ister nodülün varmı diye bakar inşalah yoktur tabi eğer varsa onlara biyopsi isteyebilir daha önce hiç bakıldımı bilmiyorum sana tabi de bakılmadıysa bunlar seni tedirgin edebilir ama bana güven bunlar çok korkutucu şeyler değil (değeri 15 in 20 nin üstünde olanlar var allah korusun) hepsi çok kolay geçicek sağlıkla bebeğine kavuşacaksın; kavuşacağız ...iyi geceler

kızlar iyi ,ağrısız uykular.... benim doktor değerin iyi dedi keseyi görünce anlıyacağız herşeyi dedi...tek embriyo kondu üçüz olma ihtimalide mi var öyle yazmışsınızda...
hayırlısı inşallah...

Yardimin icin cok tesekkur ederim arkadasim benim daha once bu tahlilim hep iyi cikiyodu ilk defa yuksek cikti neden yukseldi acaba bilmiyorum bakalim yarin anlariz haber veririm cok sukur ki test en azindan yuksek oldugunun farkina vardik doktor istemiycekti aslinda ben prolaktinne baktirmak istiuorum deyince kan almisken onada bakalim dedi son anda iyiki bakmisiz yoksa farkinda bile olmiycaktik en azindan simdi onlemini aliriz tekrardan tesekkurler canim iyi geceler..

Ben yazdim canim ama kac tane transfer oldu blmiyodum , tek embiriyodan ikiz oluyo mu bilmiyorm tek yumrta iki sperm m konuldu ? Ben iki embryo konuldu ikiz suanda elhamdullah

iyiyim canımsen nasılsınbugün sabah adet oldum canım....çok ağrılı olurum diye korkuyordum ama ALLAH'a şükür iyi gidiyor şimdilik

bende iyiyim cnmdün adetimin günüydü olmadım benimde gecikecek sanırım bu aralar pek giremiyorum evde is güc ugrasıyorum insallah bu adetin son olur cnm seninde bununla hamile kalırsın insallah

Allah razi olsn canim ya :)) amin cumlemiznkini inslahh , igneye devam ddi valla 12gun snra tkrr gdicz o zmaana kadar devam canim , ikiz olnca herlde devam ettrdi bebeklerimin cani sagllsn onlar icn aci ckmisim ne frkedr saglikla sihtla dogsnlarda :)

Canım ya annelik bu işte:))) amin canım benim inşallah hepimiz zamanı geldiğinde kucağımıza alırız

Canım üçüz olabilirmi bilmiyorum ama normalde tek yumurta kendi arasında bölünebilir yani tek yumurta ikizi olabilir ama değerin çooook güzel maşşallah allah sağlıkla sıhatle kucağınada almayı nasib etsin inşallah...

en uzun gecenin sonu bile güneşin parıl parıl parladığı bi gün ya, hıh işte tam olarak onu yaşayalım inşallah hayatlarımızda.... tedaviye başlayan arkadaşların son tedavileri olsun, sonu bebişli olsun, sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah, gebe olanlarımız sağlıkla kucaklarına alsınlar, sorunsuz rahat bi gebelik geçirsinler, benim gibi bekleyenler de ımmmmm beklemelerinin sonu güzel sonuçlansın, önce pozitif haberlerini sonra güzel gebeliklerini geçirsinler inşallahhhhhhhh....

ikizmiydin tatlım sennn??? ovvvv yaşlanıyorum sanırım unutmuşmuyum neyimmmm
iyiyim canımsen nasılsınbugün sabah adet oldum canım....çok ağrılı olurum diye korkuyordum ama ALLAH'a şükür iyi gidiyor şimdilik

oh ohhhh missss.... yaşasın ağrısız regl dönemiiii..... canım şimdiden heyecanlanıyorum senin için

Kuzum tedavin hayırlı olsun İnşalllahhh bu sefer bebişin gelecek Çarşamba güzel haberle gel
Benimde test tarihim 1şubat:18:

kız ne kaldı şunun şurasında 1 şubata :)))))

ahahahaha evet şekerim aynen öyle vallahiii.....
Ay pardon,ben karistirdim o zaman ben opu oldu diye hatirladim..
E o zaman kim cumartesi opu oldu,olmadi mi?kalabalik olunca karistiriyorum artik...karistirabilecek kadar cok arkadasim oldugu icin de cok mutluyum

tatlımmmmmm polyannaaa olmuşsun sen tam. en sevdiğim mod.... darısı başımızaaaa :))))

Günaydin canim sabah sabah güzel dileklerin dobink oldu bana inşallah rabbim hepsini kabul etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…