Sagolasin canim insallah Rabbim cumlemizin yuzunu guldursun...Yeliz,Kalinkam tedaviniz hayirli olsun arkadaslar..umarim bu calismanizda muvaffak olursunuz:))
Edasukucuk,Mira bebekleriniz hayirli olsun,kucaginiza saglikla alin insallah:))
Estağfurullah cnm evet ben burdaki desteği ne ailemden ne cevremden aldim hatta daha da uzduler beni onun icin ikinciyi kimseye söylemedim Her zaman yazamadim belki ama bende sizlerle güldüm agladim akil oldunuz bana Allah hepinizden tek tek razi olsun
İnşalllahhh bitanem bu sefer Rabbim yüzümüzü güldürecek 40 larımız karışsın
Teşekkür ederim canım benim inşalllahhhh bu arada Cumartesi opuyu ben oldum
canım tedavin hayırlı olsunişlerin kolay gitsin inşaALLAH.TSH konusunda bilgim yok canım.herşey gönlüne göre olsun
Kızlar ikinizinde tedavisi hayırlı olsun inşallah bu sefer Rabbim yüzünüzü güldürür
Canim arkadasim sagolasin senin tedavinde hayirli olsun ben dondurulmusta sansin daha cok olduguna inaniyorum insallah bu sefer bebegin seni hic birakmaz Allah hepimize kolaylik versin insallah...
canım biz her zaman aynı duygularla birbirimizin aynasıyız.gülünce güleriz ağlayınca ağlarız
kızlar ALLAH'a emanetsiniz.malum yarın iş var hepinizi öpüyorum
Canim senin tedavinde hayirli olsun Allah her zaman seninle ve yardimcin olsun inşallah dahiliyeden randevu vu aldim yarin gidicem bakalim benim aklima takilan tamam ilacla zamanla duser ama yuksekken tedaviye basladik acaba hemen dusermiki yarin doktor ne diycek bakalim cok merak ediyorum hadi bakalim insallah bir ay sonra burada birlikte seviniriz
inşalahh beraber seviniriz canım ..eminim içini rahatlatıcak şeyler sölüyecektir doktor...ilaç bir ayda da düzene sokabiliyor daha uzun süredede önemli olan senin ilacı kullanıp çalışmayan o hormonu çalıştırmaya başlaman olucak..benim doktorum bana endişelenmeyi bırak ve git çocuk yap dedi ..ultroson da ister nodülün varmı diye bakar inşalah yoktur tabi eğer varsa onlara biyopsi isteyebilir daha önce hiç bakıldımı bilmiyorum sana tabi de bakılmadıysa bunlar seni tedirgin edebilir ama bana güven bunlar çok korkutucu şeyler değil (değeri 15 in 20 nin üstünde olanlar var allah korusun) hepsi çok kolay geçicek sağlıkla bebeğine kavuşacaksın; kavuşacağız ...iyi geceler
kızlar iyi ,ağrısız uykular.... benim doktor değerin iyi dedi keseyi görünce anlıyacağız herşeyi dedi...tek embriyo kondu üçüz olma ihtimalide mi var öyle yazmışsınızda...
hayırlısı inşallah...
iyiyim canımsen nasılsın bugün sabah adet oldum canım....çok ağrılı olurum diye korkuyordum ama ALLAH'a şükür iyi gidiyor şimdilik
Allah razi olsn canim ya :)) amin cumlemiznkini inslahh , igneye devam ddi valla 12gun snra tkrr gdicz o zmaana kadar devam canim , ikiz olnca herlde devam ettrdi bebeklerimin cani sagllsn onlar icn aci ckmisim ne frkedr saglikla sihtla dogsnlarda :)
kızlar iyi ,ağrısız uykular.... benim doktor değerin iyi dedi keseyi görünce anlıyacağız herşeyi dedi...tek embriyo kondu üçüz olma ihtimalide mi var öyle yazmışsınızda...
hayırlısı inşallah...
ikizmiydin tatlım sennn??? ovvvv yaşlanıyorum sanırım unutmuşmuyum neyimmmmMugecimm :) guzel haberle geldim snaa bebeklerimin kesesini gordum kalp atislarini da duydum cok sukur kesem kac cm blmiyorm ama bebegm 2.30mm pirinc kadar kurban oldgum allaha nasil bir muciZedir o kadar ufak bir seye can veriyo , o can da canin icinde buyuyo yarbbm cok sukur :)
iyiyim canımsen nasılsın bugün sabah adet oldum canım....çok ağrılı olurum diye korkuyordum ama ALLAH'a şükür iyi gidiyor şimdilik
Kuzum tedavin hayırlı olsun İnşalllahhh bu sefer bebişin gelecek Çarşamba güzel haberle gel
Benimde test tarihim 1şubat:18:
Melindam,tek tasin hayirli olsun,insallah kucagina da saglikla alirsin:))
Sahracim,senin de opun hayirli olsun,transferine kadar guzel gelissin bebek:))
Kalbimdesin canim senin de adet baslamis,bekletmemis...
Nese,Monica,Amayaa,Selen ve ben hani bana hani bana demiiiiis
İnsallah bizde baslariz yakinda....
Ay pardon,ben karistirdim o zamanben opu oldu diye hatirladim..
E o zaman kim cumartesi opu oldu,olmadi mi?kalabalik olunca karistiriyorum artik...karistirabilecek kadar cok arkadasim oldugu icin de cok mutluyum
en uzun gecenin sonu bile güneşin parıl parıl parladığı bi gün ya, hıh işte tam olarak onu yaşayalım inşallah hayatlarımızda.... tedaviye başlayan arkadaşların son tedavileri olsun, sonu bebişli olsun, sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah, gebe olanlarımız sağlıkla kucaklarına alsınlar, sorunsuz rahat bi gebelik geçirsinler, benim gibi bekleyenler de ımmmmm beklemelerinin sonu güzel sonuçlansın, önce pozitif haberlerini sonra güzel gebeliklerini geçirsinler inşallahhhhhhhh....
ikizmiydin tatlım sennn??? ovvvv yaşlanıyorum sanırım unutmuşmuyum neyimmmm
oh ohhhh missss.... yaşasın ağrısız regl dönemiiii..... canım şimdiden heyecanlanıyorum senin için
kız ne kaldı şunun şurasında 1 şubata :)))))
ahahahaha evet şekerim aynen öyle vallahiii.....
tatlımmmmmm polyannaaa olmuşsun sen tam. en sevdiğim mod.... darısı başımızaaaa :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?