cnm inss yarin senin icn bayram olsun cnm inss guzel haberle gel cnm
Cnm gozun aydi allah sagsalim kucagina almayida nasip etsin cnm
bende iyiyim cnmdün adetimin günüydü olmadım benimde gecikecek sanırım bu aralar pek giremiyorum evde is güc ugrasıyorum insallah bu adetin son olur cnm seninde bununla hamile kalırsın insallah
en uzun gecenin sonu bile güneşin parıl parıl parladığı bi gün ya, hıh işte tam olarak onu yaşayalım inşallah hayatlarımızda.... tedaviye başlayan arkadaşların son tedavileri olsun, sonu bebişli olsun, sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah, gebe olanlarımız sağlıkla kucaklarına alsınlar, sorunsuz rahat bi gebelik geçirsinler, benim gibi bekleyenler de ımmmmm beklemelerinin sonu güzel sonuçlansın, önce pozitif haberlerini sonra güzel gebeliklerini geçirsinler inşallahhhhhhhh....
ikizmiydin tatlım sennn??? ovvvv yaşlanıyorum sanırım unutmuşmuyum neyimmmm
oh ohhhh missss.... yaşasın ağrısız regl dönemiiii..... canım şimdiden heyecanlanıyorum senin için
kız ne kaldı şunun şurasında 1 şubata :)))))
ahahahaha evet şekerim aynen öyle vallahiii.....
tatlımmmmmm polyannaaa olmuşsun sen tam. en sevdiğim mod.... darısı başımızaaaa :))))
evet canım seninle aynı merkezdeyiz.valla herşey güzel giderken çok ümitlenmiştim ben ama nasip kısmet olmadı. Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. donmuş transferinde bir farklılık yaptılar mı? progestan yerine iğne vb. ben rahim filmi felan çekinmiştim zaten bir sorun yok. ama çok detaylı araştırma yapılmadı tabi genetik tarama,kan pıhtılaşması vb.sen bunları yaptırdın mı? Ne gibi testler yaptın tutmadığını öğrenince?
amin canım inşallah
bende dün ağladım ağladımbugün biraz daha iyiyim işe döndüm. dün ilaçları kestim ama sızıntı şeklide adet oluyorum daha tam başlayamadı zaten 8.günden beri olmaya çalışıyormuşum demek ki.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin. Bu adetimle değil bir sonrakiyle donmuş tedavisine başlayacağım Rabbim onda nasip eder inşallah. Bu arada tutunmasıyla alakalı progestan değilde iğne kullanılsa daha mı iyi olur bilgin var mı?
kalinkam ;
canım benim hiiç sıkma canını bende yıllardır troid hastasıyım sürekli ilaç kullanıyorum 3 4 haftada bir kan verip kontrol ettiriyorum benim drumda değer 2,5 ve altı olması iyi bizim için dedi ilaçla düzene giriyor ama ilaç kullanman lazım
canını sıkma dr a git ve ilacını kullan hiç bişey olmaz ALLAH ın izni ile
kızlar nasılsınız bakemm herkes iyidir umarım ben işlerden başımı kaldıramıyorum
Şükürler olsun ki, bugün dünyanın en güzel iki sesini duydum. önceleri neden yok diye dolan gözlerim, artık varlıklarını hissettiğim için doluverdi.Allahım tüm isteyenlere nasip et yarabbim........
selam kızlar aylar önce girmiştim bu topiğe...açılmasını 4 gözle beklemiştim.tüp bebek yolunda herşeyimiz hazırdı bizim kızlar...
tahlilllerimiz olmuştu,ilaçlarımız alınmıştı raporumuz çıkmıştı rahim filmi herşey tastamamdı dört gözle adetimi bekliyoduk o ay bir an önce olsam da ilaçlarıma başlasam diodum.doktorum aralık sonuna doğru transferin olmuş olur demişti.bir önceki ay aşılama tedavisi olmuştum kistler çok arttığı için yumoşlar çatlatılamadan yarıda bırakıldı ve ondan önceki ayda,artık aşılamada bekleyiş umudum bile yoktu onca iğneler onca eziyetler sonra hep hüsran...tam 3 kez aşılama tedavisi gördüm ilkinde ise tuttu sevincini 3 gün yaşayabildim ve düşükle sonuçlandı...ondan bir önceki yıl ise hamile kalabilmiştim ama bebeğim 3.ayında bana veda etmişti...
son adet tarihim 9 ekim oldu benim,8 kasım geldiğinde hala olamadım diye gözyaşı döktüm çıldırmak üzereydim kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş ya tamda öyle oldu benim.o gece eşimin kollarında ağlayarak sabah ettim nolur benimde olsa minicik yavrum onu sımsıkı sarsam diye.etrafımda herkes hamileydi ama benim olmuyordu doktorlarda tek yol tüp bebek demişlerdi...bense geciken adetimi hiç bebişe yormadım o ay çünkü OLMUYORDU bizim umutlar çoktaan son bulmuştu ama ağrılarım olunca annemin zoruyla test yaptım ve gözlerime inanamadım çığlık ata ata ağladım 9 kasım sabahı...çok şükürki 16.haftama kadar geldim kızlar rabbim nasip ederse bir erkek evlat bekiyoruz.o benim mucizem oldu şimdi her gece tüm olmayanlar için rabbime yalvarıyorum bu güzelliği nasip etsin herkese diye.
kızlar siz siz olun hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin allahın nimetlerini ne zaman sunacağı hiç belli olmuyor.size anlatmak istedim hikayem belki umut ışığı olur diye.
listede ismimi görünce çook duygulandım yaşadıklarım gözümde canlandı belki sonucumuda eklersiniz listeye.hamile arkadaşlarıda canı gönülden tebrik ediyorum allah kucaklarımızda nasip etsin kıymetlilerimizi.
Arkadaşlar estrofem kasık ağrısı yapiyormu yaa bugun iki gündür arada bir agrim oluyorda
Canim kisiden kisye farkli etki gosterbilir , benmde baslarda kasik agrim oldu ama hamilelikten olmus olbilirde , suanda kullaniyorm ama kasik agrim yok canim sknti yapma sorun degildr :)
Hımmm anladim canim senin mantar durumun ne alemde
Ya uf hic sorma , kimi zaman az oluo kimi zman cok yesilimsi sanki kokmuyo ama kimi zaman pynr kesgi gbi kasntim asiri yok rahtsz etck kadar ama aknti olmasi rhtsz ediyo[/
QUOTE] sen jel kullaniyodun galiba
iyiyiz canımsen nasılsın bebikonla sen ALLAH'a emanetsin
Ya uf hic sorma , kimi zaman az oluo kimi zman cok yesilimsi sanki kokmuyo ama kimi zaman pynr kesgi gbi kasntim asiri yok rahtsz etck kadar ama aknti olmasi rhtsz ediyo[/
QUOTE] sen jel kullaniyodun galiba
Yok cnm igne kullaniyorum , hapta kullanyrm
canım benim tekrar geçmiş olsun.inşaALLAH BUNDAN SONRA HERŞEY GÜZEL OLACAKcanım progestan iğne çok acıtıyor ben jeli tercih ederim.hakkımızda herşeyin hayırlısı bitanem
selam kızlar aylar önce girmiştim bu topiğe...açılmasını 4 gözle beklemiştim.tüp bebek yolunda herşeyimiz hazırdı bizim kızlar...
tahlilllerimiz olmuştu,ilaçlarımız alınmıştı raporumuz çıkmıştı rahim filmi herşey tastamamdı dört gözle adetimi bekliyoduk o ay bir an önce olsam da ilaçlarıma başlasam diodum.doktorum aralık sonuna doğru transferin olmuş olur demişti.bir önceki ay aşılama tedavisi olmuştum kistler çok arttığı için yumoşlar çatlatılamadan yarıda bırakıldı ve ondan önceki ayda,artık aşılamada bekleyiş umudum bile yoktu onca iğneler onca eziyetler sonra hep hüsran...tam 3 kez aşılama tedavisi gördüm ilkinde ise tuttu sevincini 3 gün yaşayabildim ve düşükle sonuçlandı...ondan bir önceki yıl ise hamile kalabilmiştim ama bebeğim 3.ayında bana veda etmişti...
son adet tarihim 9 ekim oldu benim,8 kasım geldiğinde hala olamadım diye gözyaşı döktüm çıldırmak üzereydim kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş ya tamda öyle oldu benim.o gece eşimin kollarında ağlayarak sabah ettim nolur benimde olsa minicik yavrum onu sımsıkı sarsam diye.etrafımda herkes hamileydi ama benim olmuyordu doktorlarda tek yol tüp bebek demişlerdi...bense geciken adetimi hiç bebişe yormadım o ay çünkü OLMUYORDU bizim umutlar çoktaan son bulmuştu ama ağrılarım olunca annemin zoruyla test yaptım ve gözlerime inanamadım çığlık ata ata ağladım 9 kasım sabahı...çok şükürki 16.haftama kadar geldim kızlar rabbim nasip ederse bir erkek evlat bekiyoruz.o benim mucizem oldu şimdi her gece tüm olmayanlar için rabbime yalvarıyorum bu güzelliği nasip etsin herkese diye.
kızlar siz siz olun hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin allahın nimetlerini ne zaman sunacağı hiç belli olmuyor.size anlatmak istedim hikayem belki umut ışığı olur diye.
listede ismimi görünce çook duygulandım yaşadıklarım gözümde canlandı belki sonucumuda eklersiniz listeye.hamile arkadaşlarıda canı gönülden tebrik ediyorum allah kucaklarımızda nasip etsin kıymetlilerimizi.
aynen öyle canım ne kaldı şunun şurasında 2 ay var yok :))))) senden de güzel haberler alalım inşallah.... ne zaman başlıyodun tedaviye....canım benimbende de heyecan dorukta hikayemin sonu güzel biter inşaALLAH..evet canım sayılı gün çabuk biter senin de tedaviye başlamana şunun şurasında iki ay var.dilerim ozamana kadar kendiliğinden gelsin yavrun
canım benimbende de heyecan dorukta hikayemin sonu güzel biter inşaALLAH..evet canım sayılı gün çabuk biter senin de tedaviye başlamana şunun şurasında iki ay var.dilerim ozamana kadar kendiliğinden gelsin yavrun
kızlar yarın 10. günüm kan testi yaptırıcam. Dua edin bana. opuyorum hepinizi. Allahım iyi haberler vermeyi nasip eder inşallah
Şükürler olsun ki, bugün dünyanın en güzel iki sesini duydum. önceleri neden yok diye dolan gözlerim, artık varlıklarını hissettiğim için doluverdi.Allahım tüm isteyenlere nasip et yarabbim........
canım cevabın için çok teşekkür ederim bugün haydarpaşa numune hastanesi dahiliye ye gittim doktor sınırda yüksek dedi kan tetkikleri ve ultrasonografi istedi kan sonucu yarın çıkacak ultrason içinse şubat 12 ye randevu verdiler henüz ilaç yazmadı yarın kan sonuçları için tekrar gideceğim ultrasonu görmeden ilaç yazmam derse özelde çektiririm artık bir an önce ilaca başlayayımda düşsün inşallah daha önceki tsh testlerim hep normal acaba neden bianda yükseldi tekrardan teşekkür ederim canım ALLAH'a emanet ol...
cnm inss yarin senin icn bayram olsun cnm inss guzel haberle gel cnm
Cnm gozun aydi allah sagsalim kucagina almayida nasip etsin cnm
sağol canım bilgilendirdiğin için. Amin Rabbim hepimize kolaylık versin inşallah.
Benim doktorum Alev Hanım sanırım seninki de oydu yanlış hatırlamıyorsam
2 tane donmuşum var.Biri 5.gün diğeri 6.gün donduruldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?