2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

bende iyiyim cnmdün adetimin günüydü olmadım benimde gecikecek sanırım bu aralar pek giremiyorum evde is güc ugrasıyorum insallah bu adetin son olur cnm seninde bununla hamile kalırsın insallah

canım benim ALLAH C.C işlerinde kolaylık versin......böyle güzel bir duaya kocaman ammiiiiiiiiiiinnnnn denir.ecmain inşaALLAH

canım benimbende de heyecan dorukta hikayemin sonu güzel biter inşaALLAH..evet canım sayılı gün çabuk biter senin de tedaviye başlamana şunun şurasında iki ay var.dilerim ozamana kadar kendiliğinden gelsin yavrun

canım benim tekrar geçmiş olsun.inşaALLAH BUNDAN SONRA HERŞEY GÜZEL OLACAKcanım progestan iğne çok acıtıyor ben jeli tercih ederim.hakkımızda herşeyin hayırlısı bitanem

iyiyiz canım sen nasılsınbebikonla sen ALLAH'a emanetsin

canım gözün aydınRabbim her zaman güzel haberler almanı nasip etsin

Kizlar ya vajinal mantar bebege zarar verir mi blgisi olan var mi ? Doktoruma sylicktm mantar var die kesecikleri gorunce heycandan unttm

canım maşaALLAH Rabbim sana mucize yaşatmış.her şey yolunda gider inşaALLAH.darısı başımıza

Arkadaşlar estrofem kasık ağrısı yapiyormu yaa bugun iki gündür arada bir agrim oluyorda

Canim kisiden kisye farkli etki gosterbilir , benmde baslarda kasik agrim oldu ama hamilelikten olmus olbilirde , suanda kullaniyorm ama kasik agrim yok canim sknti yapma sorun degildr :)

canım benim tekrar geçmiş olsun.inşaALLAH BUNDAN SONRA HERŞEY GÜZEL OLACAKcanım progestan iğne çok acıtıyor ben jeli tercih ederim.hakkımızda herşeyin hayırlısı bitanem

ne bilim canım öyle mi tutar böyle mi tutar düşünceler beynimde dönüyor.hiç mi çalışmasaydım evde olsaydım hep felan insan kendini çaresiz hissediyor.herşey Rabbimden ama ben daha ne yapabilrim diye düşünmeden edemiyor insan

günaydın kızlaarrrrr.... güzel haberler alacağımız bi gün olsun inşallahhhh.... msruya merakla senden gelecek haberi bekliyorum canımmmm

veeee berencim..... kaçıncı kez sana cevap yazmaya çalışıyorum bilmiyorum. akşam çok uğraştm ama olmadı.... yazına çok mutlu oldum. bir kaç gün önce tabloya göz atarken özelden mesaj yazıp durumunu sormak istedim, sonra profiline girdim ve uzun zamandır yazmadığını gördüm. eğer haber verilecek bir durum olsaydı yada bunu haber vermek isteseydi yazardı diye düşünüp seni rahatsız etmemek adına vazgeçtim...... bu yazını görünce inan ki pek mutlu oldum tatlım.... Rabbim Sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhh

aynen öyle canım ne kaldı şunun şurasında 2 ay var yok :))))) senden de güzel haberler alalım inşallah.... ne zaman başlıyodun tedaviye....

Canım kardeşlerim herkesin günü çoook güzel geçer inşallah... bugün çoook mutluyum kızım geliyor tatildeydi çok özlemişim onu... ben doğurmadım ama onu o kadar çook seviyorum kiii... geliyor diye içim kıpır kıpır resmen....

sizleri çok merak ediyorum evden sisteme giremesemde girip okuyorum haberdar oluyorum ama ne yazık ki yazamıyorum... iştende ancak vakit bulunca yazabiliyorum.. ki bu aralar işlerde çok yoğun.. ama aklımdan ve yüreğimden hiç çıkmadığınızı bilin...

bir mesaj grubuna üyeyim.. dün akşam şöyle bir mesaj geldi telefonuma ve oturdum ağladım.. " O, hanginizin daha güzel iş yapacağınızı denemek için ölümü ve hayatı yarattı. (67/2) Allah yaptıklarınızdan haberdardır (9/16) inşallah rabbim bize de evlatlar verir.... çoook çooook çoooooooooooooook istiyorum hepimizin anne olmasını..... hepinizi çok öpüyorum...

canım vallahi bende de senin için heyecan dorukta...yarın büyük gün inşallah... Allahım hepimiz için bu tedavileri, yaşayacağımız son tedavi ve bebişlerimizi getiren tedavi olarak yazmış olsun inşallah...

kızlar yarın 10. günüm kan testi yaptırıcam. Dua edin bana. opuyorum hepinizi. Allahım iyi haberler vermeyi nasip eder inşallah

canım bu günn ömrünün en güzel haberini alırsın inşallah... güzel haberini sabırsızla ve duayla bekliyorummmm...

amiiin amiiin amiiin... arkadaşım senin için çoook mutlu oldum... rabbim kucağına almanı, misss kokusunu içine çkmeni ve onu sağlıkla büyütmeni de neasip etsin inşallah....

canım öncelikle tedaviye başlamışsın çoook sevindim, tedavin hayırlı olsun ve sana bebeğini getirsin inşallah... tsh sorununa da hayırlısı ile çare bulacaksın canım yeter ki endişelenme ve stres yapma, şükürler olsun ki rabbim sorunu görmeni ve çare bulmanı nasip etti...

cnm inss yarin senin icn bayram olsun cnm inss guzel haberle gel cnm

Cnm gozun aydi allah sagsalim kucagina almayida nasip etsin cnm

neşecim nasılsın arkadaşım, neler yapıyorsun... ne zaman başlayacaksın teaviye...

canım üzülme ve ağlama artık, ne güzel dondurulmuşların var, seni bekliyorlar... sil o güzel gözlerindeki yaşları ve bebişlerini kucaklamaya hazırlan...

okuyunca yaşadıklarımı içim doldu ağlamak istedim ama işte olduğum için kalakaldım resmen... rabbim sana n güzel bir mutluuk yaşatmış... kucağına almanı ve sağlıkla büyütmeni de nasip etsin inşallah... ne olur dualarını bizlerden esirgeme...

amayaa, sahra, gullumm, kalbimdesin ve herkes.. güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Darısı hepimizin başna olsun inşallah. amayacım ben duygularımı çokça anlatabilen biri değilim o yüzden sanırım bahsetmedim şimdiye kadar kendimden. Ama hepinizin samimi duygularını bildiğim ve sizlere benim de kendimce destek olmaya çalıştığımı bilmeniz için artık bi ses vereyim dedim.

Ben çok heyecanlıyım. Cumartesi günü öğrendim hamile olduğumu ve o günden beri içime saplanan kaybetme korkusunu içimden atamıyorum. Sanırım daha geçen ayki bebeğimi kaybettiğimden, her ne kadar kabullendiğimi düşünsem bile aslında hiç de öyle değilmiş. Hiçbirşeye konsantre olamıyorum, işyerindeyim ama kafam nerelerde ben bile takip edemiyorum. Uyuyorum ama uykumda bile düşünmeden duramıyorum. İçimi ferahlatacak birkaç cümle ya da bildiğiniz bir dua falan varsa o kadar ihtiyacım var ki. Cuma günü kalp atışlarını görmeye gidene kadar rahatlayamayacağım galiba. Geçmez dediğim nice zamanlar geçti ki ben sabırlı biriyim, ama bu cuma gelmiyorrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…