2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım üzülme ve ağlama artık, ne güzel dondurulmuşların var, seni bekliyorlar... Sil o güzel gözlerindeki yaşları ve bebişlerini kucaklamaya hazırlan...

[ı]canım allah a şükür iyiyim rabbim sabrını da veriyor çok şükür. Evet şükürler olsun ki donmuşlarım var. şubat 17 de tekrar tedaviye başlayacağım nasipse.inşallah rabbim bu sefer hayırlı sağlıklı evlat nasip eder bana ve tüm isteyenlere [/ı]

günaydın kızlaarrrrr.... güzel haberler alacağımız bi gün olsun inşallahhhh.... msruya merakla senden gelecek haberi bekliyorum canımmmm
:

Canım benim aynı anda yazıyormuşuz ben akşam regl oldum ve yine tam bir hafta önce... geçen ay 28 indeydi şimdi 21 inde... akşamdan beri o kadar gerginim ki patladım patlayacammm... rabbim bize de mucizelerini göstersin inşallah içimmm yanıyor yaaaa sanki ... allahım ne olur.... ne olur...

inşallah arkadaşım, inşallah bu sefer olursun ve sonrasında da bebeğin olur...

kızlar ne güzel tedaviniz aynı gün başlamış, aynı günde çifte bayram yaparız inşallah.... sonra da aynı günde doğurursunuz çok çoook mutlu umutluyum sizler için...

canım allah razı olsun mucizeni bizmle paylaştığın için... böyle mucizeleri duymaya o kadar ihtiyacımız var ki... gözlerim dolu dolu yazamıyorum işteyim çünkü... seninnnn için çoook mutlu oldummm... allah kalp atışını duymanı, sağlıkla 9 ay karnında taşımanı ve doğurmanı, missss kokusunu içine çekmeni ve sağlıklı bir şekilde büyütmeni nasip etsin inşallahhh.... sen de bebeğin de allaha emanet olun canım...

arkadaşlarım, canlarım hepiniz allaha emanet olun...

Rabbim tekrardan sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.... ben ayetel kürsinin bi çok hikmeti olduğuna inanırım ve gün içinde de okumaya çalışırım. onu tavsiye edebilirim tatlım.... korkuların normal.... Rabbim inşallah önce cuma günü kalp atışını duyup azcık rahatlamayı sonrasında da her bi gününün daha iyi bi şekilde geçmesini nasip etsin tatlım..... rahat bi gebelik geçir inşallah. sonra ver elini uykusuz geceler, ınnnngaaaaalarrrrr aaaguuular :))))))

güzbaharcım seni de görüyorum aşağılarda...... 6 şubatta başlıyomuşmusun sen tedaviye? bi yerde öyle mi okudum ben ne? gözün aydın kızın geliyomuş..... geçenler de de kızının ilaçlarını bulup internetten bakıp düşük için olduğunu düşündüğü için sana iyi baktığından bahsetmişsin ya, o zaman da aklımdan geçti senin gebe haberinden sonra yumuşıycak bak o kız.... demedi deme.... merhametsiz değilmiş sonuçta.... hatta çok da sevcek kardeşini.....

Canim allah bebeğini sana bagislasin korkma Allah korur melegini insirah suresi var anlami da cok güzel ben telase bir insanimdir beni cok rahatlatir Allaha emanet

İyi günler kizlar guzbaharcim güzel dileklerin icin tesekkur ederim msyra cnm inşallah güzel haberler getir bize tedavisi devam eden arkadaslarim Allahim rast getirsin yarin transferim var bugun arayacaklar kacta gidecegimizi heyecan sardi ya olmazsa yine diye Rabbim sen herseyin en güzelini bilirsin yardim et hepimize

İçini ferah tut kuzum bu sefer herşey güzel olacak yarın güzel haberlerini bekliyoruz

bende iyi tatlım biraz fazla işler yoğun çok şükür bugünümüze
tedaviye başladınmı
çok öpüyoruz seni

canım çok sevindim her zaman iyi olunbenim yarın sabah doktorumla randevum var.tedaviye başlamak için gidiyorum ama bakalım ultrason muayenesi nasıl bir bilgi verecek

canım çok sevindim her zaman iyi olunbenim yarın sabah doktorumla randevum var.tedaviye başlamak için gidiyorum ama bakalım ultrason muayenesi nasıl bir bilgi verecek

tatlim hadi bakalim hersey gonlunce olsun insallah guzel haberlerle gel insallah ....

haklısın canım elimizde değil sürekli sorgulama ve nedenler kafamızı çok meşgul ediyor.bende neden o ilacı bana daha iyi anlatmadı doktorum yada neden ben doktora kullandığım ilacı bırakacakmıyım diye sormadım diyorum ama sonuç değişmiyor o yüzden kısmet böyleymiş diyorum inşaALLAH bundan sonra Rabbim yüzümüzü güldürür

aynen öyle canım ne kaldı şunun şurasında 2 ay var yok :))))) senden de güzel haberler alalım inşallah.... ne zaman başlıyodun tedaviye....

evet canım sayılı gün çabuk geçiyor.benim randevum yarına alındı,bakalım doktorum net cevabı muayeneden sonra verir diye düşünüyorum...hepimiz için hayırlısı inşaALLAH

canım işlerini ALLAH C.C kolaylaştırsın.inşaALLAH bundan sonra herşey hepimiz için güzel olur.sende bizim aklımızdasın ve seni seviyoruz canım.paylaştığın ayet yaşadıklarımızın en güzel açıklaması

canım rüyacım inşaALLAH bundan sonra herşey güzel olacak.sen pozitif olmaya çalış,kendini üzme Rabbim vaktinde sağlıkla kolaylıkla kucağına almanı nasip etsin

Bismillahirrahmanirrahıym; “La Havle Vela Kuvvete İlla Billlahil’Aliyyil’Azıym.”

Manası: “Rahman(Esirgeyen)Rahim(Bagışlayan) Allah’ın adıyla.Çok yüce ve çok büyük Allah’ın himayesine sığınmaktan ve O’nun yüce kudretinden yardım dilemekten başka bir amacım yoktur.Ondan başka kuvvet ve kudret sahibi yoktur.O’na dayandım,O’na güvendim.”

canım benimsabrın sonu selamet inşaALLAH

canım benimsabrın sonu selamet inşaALLAH

amin canım benim aminnnnnnn Rabbim sabır ve dayanma gücü versin inşallah bizlere. bu arada bana bahseder misin donmuş tedavisi nasıl oluyor?şubatta adetin 2.günü gidicem nasıl devam edecek süreç?

amin canım benim aminnnnnnn Rabbim sabır ve dayanma gücü versin inşallah bizlere. bu arada bana bahseder misin donmuş tedavisi nasıl oluyor?şubatta adetin 2.günü gidicem nasıl devam edecek süreç?

mervecim;benim ilk tedavimde adetin 3.günü gittim doktorum ultroson muayenesi yaptı.estrofem tablet yazdı günde 3 kere kullanacaksın dedi...10 gün sonra kontrole gel dedi 10.gün gittiğimde 5 gün sonra transfer yapalım dedi cironone jel ve kan sulandırıcı iğne yazdı.benim tedavi sürem bu kadar canım.hakkımızda hayırlısı inşaALLAH

sağol canım benim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…