- 15 Temmuz 2013
- 1.380
- 283
- 123
canım üzülme ve ağlama artık, ne güzel dondurulmuşların var, seni bekliyorlar... Sil o güzel gözlerindeki yaşları ve bebişlerini kucaklamaya hazırlan...
günaydın kızlaarrrrr.... güzel haberler alacağımız bi gün olsun inşallahhhh.... msruya merakla senden gelecek haberi bekliyorum canımmmm
:
Sagolasin güzelim bnm dondurulmuş 2. Denemem son üç embriyom kaldi sağ selamet çözülur tutunurlar inşallah yoksa sol tupum alınabilirAllah büyük ona sigindik Rabbim hepimizin gönlünün muradini versin inşallah
tedavin hayılrlı olsun canım aynı anda başladık bende bugün ilk iğnemi oldum...canım benimde tsh ım yüksek hatta 8 in üstündeydi gecen sene benim doktorum da bana 2 ye düşmesi lazım en az demişti neyse ilaç kullnmaya başlayınca düşmeye başladı çok şükür ilaç almaya başlayınca seninde düşer meraklanma ama bence imkanın varsa endokrin bölümüne gitmeni tavsiye ederim onlar ilacın dozunu daha iyi ayarlıyo tecrübelerime dayanarakdan söylüyorum...ama dahiliyede bakıyo tabiki ...sağlıklı sonuçlar almanı dilerim canımm
ALLAH'tan hepiniz için kolaylıklar diliyorum... bugün ilk muayneye gittim tedaviye başladık çok şükür hatta ilk iğnemi oldum bide kan verdim benim prolaktinim sınırdaydı baktırmak istedim doktorda kan almışken tsh a da bakalım dedi eski tsh testlerimin hepsi normal eve çok sevinçli gelmiştim sonra doktorum aradı prolaktin iyiymiş ama tsh değerim 5 küsür çıkmış doktor en fazla 3.5 olmasını istiyoruz hemen bi dahiliye doktoruna gidip durumunu anlat ve tsh ı düşürmek için ilaç kullanmaya başla gebe kalırsan bile bu ilaca sürekli devam etmelisin dedi çok moralim bozuldu sanırım son zamanlarda kendimi hep mutsuz huysuz hissetmemin sebebi bu hormondu...neyse yarın bi dahiliye doktoruna gideceğim bakalım ne diyecek.acaba bu değer gebe kalmamı engeller mi ki...
BU DURUMU YAŞAYAN OLDU ACABA ARANIZDA SEVGİ VE DUA İLE ARKADAŞLAR...
Merhaba arkadaşlar,
Ben bu topik açıldığından beri sizi takip ediyorum. Burada akan bütün gözyaşlarına ben de eşlik ettim. Bezen çok üzüldüm sizlerle birlikte, bazen sevinç çığlıkları attım, halayınıza katıldım..
Kendimi anlatayım biraz. 33 yaşındayım. 2 sene önce herşeyi yoluna koyduğumuzu düşünerek korunmayı bıraktık. Yaklaşık bir sene hayırdır inşallah niye olmadı ki diye diye geçti. Siz de biliyorsunuz insan hiç böyle bişeyin başına gelebileceğini tahmin etmiyor. Neyse birkaç ay da bir sıkıntı var mı diye araştırarak geçirdik. Bu arada rahim filmleri, hormon testleri, spermiogram hepsi mükemmele yakın değerlerle çıkıyor. 3 ayrı doktorla görüştüm, sebepsiz dedi hepsi. Ekim ayında yolum Alman Hastanesine düştü. Doktorum, spermiogramda değerlerin ayrı ayrı çok iyi olduğunu, ancak aralarında tutarsızlık olduğundan şüphelendi ve tekrarlanan testle beraber acı gerçekle tanıştık. Sayı ve morfoloji sorunumuz vardı. Ayrıca bu yaşıma kadar hiç bilmediğim pko varmış. Bizim de nedenlerimiz vardı ve açıkçası biraz da içimiz rahatladı. Artık daha fazla zaman kaybetmeden tüp bebek denemeye karar verdik. Kasım ayında sizlerle beraber iğnelerle başladık. Herşey yolunda gitti çok şükür. 25 yumurtam oluştu, 17si döllendi, 23 Kasımda 1 adet embriyom transfer edilirken 12 adet de donduruldu. Teste kadar her günüm burada yazan her satırı okurken bir taraftan şükretmekle geçti. 12 gün sonunda tam da test günümde sabah pembe akıntım oldu. Test yapmaktan vazgeçtim. Sonra sizden duyduklarım baskın çıktı ve aynı gün test yaptım. Hamileydim. Değerim 63 çıktı, sabahki akıntı ve değerin düşük olması nedeniyle coşkuyla sevinemedim. Aynı akşam kanamam başladı. Baya bildiğiniz kanama. Sonraki günlerde değerim arttı ama kanamam aralıksız devam etti. Sonunda değerim düşmeye başladı ve kimyasal gebelik yaşadığım ortaya çıktı. Günlerce ağladım. Ama bir taraftan da herşeyin bu kadar rast gitmesinden belliydi diye avuttum kendimi ve şükretmeye devam ettim devam edebileceğim diye. Ertesi ay dondurulmuşlarla denemeye karar verdik. Adet olmayı bekliyordum. Gecikti birkaç gün. Aynı günlerde topikte yine bu konu konuşuluyordu, gecikebiliyormuş. Heveslenmemeye çalışsam da göğüslerimin ağrısı ve sabah krampları da belki dedirtiyordu.Bir de acaba yine kimyasal olabilir mi diye merakımdan 5 gün gecikince korka korka test yapmaya karar verdim. Silik çizgi çıkar mı acaba demeye kalmadan hemen kırmızı çizgiyi gördüm. Test mi bozuk acaba diye şüphelendim önce. İlk şoku atlatınca apar topar kan vermeye gittim. Sonucu okuyamadım heyecandan 5600 lü bişeyler yazıyordu rakamlar birbirine girdi. Doktorum cuma günü gel kalp atışına bakalım dedi. İnanamıyorum hala. Bu mucizeyi hakedecek ne yaptım diye düşünüyorum, nasıl şükredeceğimi bilemiyorum. Mucizemi kaybetmekten çok korkuyorum. Dualarınıza o kadar ihtiyacım var ki.
Çoook uzun yazdım biliyorum ama UMUTSUZLUĞA KAPILMAYIN demek istiyorum sizlere arkadaşlarım, bilmeden bana o kadar çok destek oldunuz ki helallik almam gerekiyor her birinizden. Keşke bu işin bir formülü olsa da uygulasak hepimiz. Benim yaptığım tek şey tedaviye inanmaktı. Tedaviye o kadar inanmıştım ki kendiliğinden olacağını hiç düşünmedim. Kendimi ilişki esnasında ona hiç odaklamadım, onun stresini yaşamadım. Belki de yapmamız gereken sadece budur.
Duaya devam tabii ki, hem kendime, hem sizlere.
Sevgiler,
Rabbim tekrardan sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.... ben ayetel kürsinin bi çok hikmeti olduğuna inanırım ve gün içinde de okumaya çalışırım. onu tavsiye edebilirim tatlım.... korkuların normal.... Rabbim inşallah önce cuma günü kalp atışını duyup azcık rahatlamayı sonrasında da her bi gününün daha iyi bi şekilde geçmesini nasip etsin tatlım..... rahat bi gebelik geçir inşallah. sonra ver elini uykusuz geceler, ınnnngaaaaalarrrrr aaaguuular :))))))amayaa, sahra, gullumm, kalbimdesin ve herkes.. güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Darısı hepimizin başna olsun inşallah. amayacım ben duygularımı çokça anlatabilen biri değilim o yüzden sanırım bahsetmedim şimdiye kadar kendimden. Ama hepinizin samimi duygularını bildiğim ve sizlere benim de kendimce destek olmaya çalıştığımı bilmeniz için artık bi ses vereyim dedim.
Ben çok heyecanlıyım. Cumartesi günü öğrendim hamile olduğumu ve o günden beri içime saplanan kaybetme korkusunu içimden atamıyorum. Sanırım daha geçen ayki bebeğimi kaybettiğimden, her ne kadar kabullendiğimi düşünsem bile aslında hiç de öyle değilmiş. Hiçbirşeye konsantre olamıyorum, işyerindeyim ama kafam nerelerde ben bile takip edemiyorum. Uyuyorum ama uykumda bile düşünmeden duramıyorum. İçimi ferahlatacak birkaç cümle ya da bildiğiniz bir dua falan varsa o kadar ihtiyacım var ki. Cuma günü kalp atışlarını görmeye gidene kadar rahatlayamayacağım galiba. Geçmez dediğim nice zamanlar geçti ki ben sabırlı biriyim, ama bu cuma gelmiyorrrr....
Canim allah bebeğini sana bagislasin korkma Allah korur melegini insirah suresi var anlami da cok güzel ben telase bir insanimdir beni cok rahatlatir Allaha emanetamayaa, sahra, gullumm, kalbimdesin ve herkes.. güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Darısı hepimizin başna olsun inşallah. amayacım ben duygularımı çokça anlatabilen biri değilim o yüzden sanırım bahsetmedim şimdiye kadar kendimden. Ama hepinizin samimi duygularını bildiğim ve sizlere benim de kendimce destek olmaya çalıştığımı bilmeniz için artık bi ses vereyim dedim.
Ben çok heyecanlıyım. Cumartesi günü öğrendim hamile olduğumu ve o günden beri içime saplanan kaybetme korkusunu içimden atamıyorum. Sanırım daha geçen ayki bebeğimi kaybettiğimden, her ne kadar kabullendiğimi düşünsem bile aslında hiç de öyle değilmiş. Hiçbirşeye konsantre olamıyorum, işyerindeyim ama kafam nerelerde ben bile takip edemiyorum. Uyuyorum ama uykumda bile düşünmeden duramıyorum. İçimi ferahlatacak birkaç cümle ya da bildiğiniz bir dua falan varsa o kadar ihtiyacım var ki. Cuma günü kalp atışlarını görmeye gidene kadar rahatlayamayacağım galiba. Geçmez dediğim nice zamanlar geçti ki ben sabırlı biriyim, ama bu cuma gelmiyorrrr....
İçini ferah tut kuzum bu sefer herşey güzel olacak yarın güzel haberlerini bekliyoruzİyi günler kizlar guzbaharcim güzel dileklerin icin tesekkur ederim msyra cnm inşallah güzel haberler getir bize tedavisi devam eden arkadaslarim Allahim rast getirsin yarin transferim var bugun arayacaklar kacta gidecegimizi heyecan sardi ya olmazsa yine diye Rabbim sen herseyin en güzelini bilirsin yardim et hepimize
Canım seni merak ettim kan verdin mi:26:Hadi güzel haberlerini paylaş bizimlekızlar yarın 10. günüm kan testi yaptırıcam. Dua edin bana. opuyorum hepinizi. Allahım iyi haberler vermeyi nasip eder inşallah
İçini ferah tut kuzum bu sefer herşey güzel olacak yarın güzel haberlerini bekliyoruz
bende iyi tatlım biraz fazla işler yoğunçok şükür bugünümüze
tedaviye başladınmı
çok öpüyoruz seni
canım çok sevindim her zaman iyi olunbenim yarın sabah doktorumla randevum var.tedaviye başlamak için gidiyorum ama bakalım ultrason muayenesi nasıl bir bilgi verecek
ne bilim canım öyle mi tutar böyle mi tutar düşünceler beynimde dönüyor.hiç mi çalışmasaydım evde olsaydım hep felan insan kendini çaresiz hissediyor.herşey Rabbimden ama ben daha ne yapabilrim diye düşünmeden edemiyor insan
aynen öyle canım ne kaldı şunun şurasında 2 ay var yok :))))) senden de güzel haberler alalım inşallah.... ne zaman başlıyodun tedaviye....
Canım kardeşlerim herkesin günü çoook güzel geçer inşallah... bugün çoook mutluyum kızım geliyor tatildeydi çok özlemişim onu... ben doğurmadım ama onu o kadar çook seviyorum kiii... geliyor diye içim kıpır kıpır resmen....
sizleri çok merak ediyorum evden sisteme giremesemde girip okuyorum haberdar oluyorum ama ne yazık ki yazamıyorum... iştende ancak vakit bulunca yazabiliyorum.. ki bu aralar işlerde çok yoğun.. ama aklımdan ve yüreğimden hiç çıkmadığınızı bilin...
bir mesaj grubuna üyeyim.. dün akşam şöyle bir mesaj geldi telefonuma ve oturdum ağladım.. " O, hanginizin daha güzel iş yapacağınızı denemek için ölümü ve hayatı yarattı. (67/2) Allah yaptıklarınızdan haberdardır (9/16) inşallah rabbim bize de evlatlar verir.... çoook çooook çoooooooooooooook istiyorum hepimizin anne olmasını..... hepinizi çok öpüyorum...
canım vallahi bende de senin için heyecan dorukta...yarın büyük gün inşallah... Allahım hepimiz için bu tedavileri, yaşayacağımız son tedavi ve bebişlerimizi getiren tedavi olarak yazmış olsun inşallah...
canım bu günn ömrünün en güzel haberini alırsın inşallah... güzel haberini sabırsızla ve duayla bekliyorummmm...
amiiin amiiin amiiin... arkadaşım senin için çoook mutlu oldum... rabbim kucağına almanı, misss kokusunu içine çkmeni ve onu sağlıkla büyütmeni de neasip etsin inşallah....
canım öncelikle tedaviye başlamışsın çoook sevindim, tedavin hayırlı olsun ve sana bebeğinigetirsin inşallah... tsh sorununa da hayırlısı ile çare bulacaksın canım yeter ki endişelenme ve stres yapma, şükürler olsun ki rabbim sorunu görmeni ve çare bulmanı nasip etti...
neşecim nasılsın arkadaşım, neler yapıyorsun... ne zaman başlayacaksın teaviye...
canım üzülme ve ağlama artık, ne güzel dondurulmuşların var, seni bekliyorlar... sil o güzel gözlerindeki yaşları ve bebişlerini kucaklamaya hazırlan...
okuyunca yaşadıklarımı içim doldu ağlamak istedim ama işte olduğum için kalakaldım resmen... rabbim sana n güzel bir mutluuk yaşatmış... kucağına almanı ve sağlıkla büyütmeni de nasip etsin inşallah... ne olur dualarını bizlerden esirgeme...
amayaa, sahra, gullumm, kalbimdesin ve herkes.. güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Darısı hepimizin başna olsun inşallah. amayacım ben duygularımı çokça anlatabilen biri değilim o yüzden sanırım bahsetmedim şimdiye kadar kendimden. Ama hepinizin samimi duygularını bildiğim ve sizlere benim de kendimce destek olmaya çalıştığımı bilmeniz için artık bi ses vereyim dedim.
[ı]canım allah a şükür iyiyim rabbim sabrını da veriyor çok şükür. Evet şükürler olsun ki donmuşlarım var. şubat 17 de tekrar tedaviye başlayacağım nasipse.inşallah rabbim bu sefer hayırlı sağlıklı evlat nasip eder bana ve tüm isteyenlere [/ı]
tatlim hadi bakalim hersey gonlunce olsun insallah guzel haberlerle gel insallah ....
haklısın canım elimizde değil sürekli sorgulama ve nedenler kafamızı çok meşgul ediyor.bende neden o ilacı bana daha iyi anlatmadı doktorum yada neden ben doktora kullandığım ilacı bırakacakmıyım diye sormadım diyorum ama sonuç değişmiyor o yüzden kısmet böyleymiş diyorum inşaALLAH bundan sonra Rabbim yüzümüzü güldürür
canım benimsabrın sonu selamet inşaALLAH
amin canım benim aminnnnnnn Rabbim sabır ve dayanma gücü versin inşallah bizlere. bu arada bana bahseder misin donmuş tedavisi nasıl oluyor?şubatta adetin 2.günü gidicem nasıl devam edecek süreç?
mervecim;benim ilk tedavimde adetin 3.günü gittim doktorum ultroson muayenesi yaptı.estrofem tablet yazdı günde 3 kere kullanacaksın dedi...10 gün sonra kontrole gel dedi 10.gün gittiğimde 5 gün sonra transfer yapalım dedi cironone jel ve kan sulandırıcı iğne yazdı.benim tedavi sürem bu kadar canım.hakkımızda hayırlısı inşaALLAH
sağol canım benim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?