2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Cnm arkadasim ne guzel bir ayet paykasmissin rabbim inss tez zamanda bebislerimizi gondersin insss kizinda geliyormus gozun aydin ana kiz bolbol gezin cnm kafani dagit tedaviden once
Bende iyiyim cnm beklemedeyim inss mart yada nisan gibi baslicam inss dr gittim dusukten sonra kist olusmus simdi ilac kullaniyorum cnm benden simdilik boyle cnm kendine iyi bak optum cnm

Bana bu zorlu yolculukta yoldaş olan, sorularıma cevap veren, dışarda canım sıkılsa bile tatlı dilleriyle moralimi yükselten tatlı arkadaşlarım, varlığınız için çoookkk teşekkür ederim. Bigün bunu yazabilmeyi o kadar çok hayal etmiştim ki, sanırsam ben ben ben hamileyimmm 3. gün çift embriyo transferi, bugun 3. günüm ve değerim 205 çıktı. Halaaa inanamıyorum. Hastanede elim titreye titreye ağladım. Bundan sonra en çok duayı sizler için edicem. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. İnşallah degerim de katlar ve sağlıkla kucağıma alırım.

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

çok sevindim canım tebrik ederim... Sağlıkla kucağına almanı dilerim, ne mutlu sana...

cnm gozun aydin allah tamamina erdirsin insss

canım gözün aydınRabbim değerlerinin katlanarak devam etmesini,vaktinde kucağına almayı nasip etsin......

Canim maşallah diyeyim önce gözün aydin Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin bu mutlu haberin moral oldu bana

Canim maşallah diyeyim önce gözün aydin Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin bu mutlu haberin moral oldu bana

canım inşallah devam eder bi aksilik olmaz siz arkadaşlarıma da moral olurum. İçini ferah tut sen de lütfen. Rabbim en yakın zamanda senin de yüzünü güldürsün, peşimden gel inşallah

:18: Kızlar dua edin bana ne olur msyra nin mutlu haberi cesaretlendirdi beni. Bu sefer biraz daha umutluyum Allah Kerîm Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun canlarim bir sürü işim var giremezsem hoscakalin Allaha emanet öpüyorum hepinizi

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

çok sevindim canım tebrik ederim... Sağlıkla kucağına almanı dilerim, ne mutlu sana...

cnm gozun aydin allah tamamina erdirsin insss

canım gözün aydınRabbim değerlerinin katlanarak devam etmesini,vaktinde kucağına almayı nasip etsin......

çok sağolun kızlar. Rabbim sizin de gönlünüzdekini hayırlısıyla versin inşallah. Allahım bana da hayırlısıyla devamını göstersin. İyi ki varsınız.

Canım dua edicem sana, içini ferah tut, bu sefer olcak!!

canım inşallah devam eder bi aksilik olmaz siz arkadaşlarıma da moral olurum. İçini ferah tut sen de lütfen. Rabbim en yakın zamanda senin de yüzünü güldürsün, peşimden gel inşallah

Olmaz bir aksilik Allah izin verirse katlansin değerin kalp sesini de duy inşallah sonra hoop kucaginda Sağol cnm bu arada güzel dileklerin icin :))

canım transfer için evden çıkmadan Meryem suresini okumuştum ben (türkçesini). Çok huzurlu gitmiştim, tavsiye ederim. Al gel bebişleri

canım transfer için evden çıkmadan Meryem suresini okumuştum ben (türkçesini). Çok huzurlu gitmiştim, tavsiye ederim. Al gel bebişleri

Canimsin Sağol sehir disinda ya merkez 1,5 saatlik yol okurum bol bol dua Allah hepinizden razi olsun

Canım gözünaydın cok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Canım dualarım seninle içini ferah tut bu sefer olacak bol bol dua et

sağol canım, darısı tüm isteyenlerin başına inşallaahhhhh
amin cnm insss

Cnm dualarim seninle inss yarin hersey yolunda gitsin ve al gel bebislerini inss bende seni opuyorum canim benim

Kizlarr midem cok bulaniyo saat 2de kahvlti yaptim dahda canim bosey cekmio bisey yiyemiyorm zorla myve yedim birazda yogurt ama midem cok fena bnm gbi olan var mi bska neler yedinz midenizin duzlmesi icin yrdm edin

Canim hayirli olsun.saglikla kucagina alirsin umarim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…