Cnm arkadasim ne guzel bir ayet paykasmissin rabbim inss tez zamanda bebislerimizi gondersin insss kizinda geliyormus gozun aydin ana kiz bolbol gezin cnm kafani dagit tedaviden onceCanım kardeşlerim herkesin günü çoook güzel geçer inşallah... bugün çoook mutluyum kızım geliyor tatildeydi çok özlemişim onu... ben doğurmadım ama onu o kadar çook seviyorum kiii... geliyor diye içim kıpır kıpır resmen....
sizleri çok merak ediyorum evden sisteme giremesemde girip okuyorum haberdar oluyorum ama ne yazık ki yazamıyorum... iştende ancak vakit bulunca yazabiliyorum.. ki bu aralar işlerde çok yoğun.. ama aklımdan ve yüreğimden hiç çıkmadığınızı bilin...
bir mesaj grubuna üyeyim.. dün akşam şöyle bir mesaj geldi telefonuma ve oturdum ağladım.. " O, hanginizin daha güzel iş yapacağınızı denemek için ölümü ve hayatı yarattı. (67/2) Allah yaptıklarınızdan haberdardır (9/16) inşallah rabbim bize de evlatlar verir.... çoook çooook çoooooooooooooook istiyorum hepimizin anne olmasını..... hepinizi çok öpüyorum...
canım vallahi bende de senin için heyecan dorukta...yarın büyük gün inşallah... Allahım hepimiz için bu tedavileri, yaşayacağımız son tedavi ve bebişlerimizi getiren tedavi olarak yazmış olsun inşallah...
canım bu günn ömrünün en güzel haberini alırsın inşallah... güzel haberini sabırsızla ve duayla bekliyorummmm...
amiiin amiiin amiiin... arkadaşım senin için çoook mutlu oldum... rabbim kucağına almanı, misss kokusunu içine çkmeni ve onu sağlıkla büyütmeni de neasip etsin inşallah....
canım öncelikle tedaviye başlamışsın çoook sevindim, tedavin hayırlı olsun ve sana bebeğinigetirsin inşallah... tsh sorununa da hayırlısı ile çare bulacaksın canım yeter ki endişelenme ve stres yapma, şükürler olsun ki rabbim sorunu görmeni ve çare bulmanı nasip etti...
neşecim nasılsın arkadaşım, neler yapıyorsun... ne zaman başlayacaksın teaviye...
canım üzülme ve ağlama artık, ne güzel dondurulmuşların var, seni bekliyorlar... sil o güzel gözlerindeki yaşları ve bebişlerini kucaklamaya hazırlan...
okuyunca yaşadıklarımı içim doldu ağlamak istedim ama işte olduğum için kalakaldım resmen... rabbim sana n güzel bir mutluuk yaşatmış... kucağına almanı ve sağlıkla büyütmeni de nasip etsin inşallah... ne olur dualarını bizlerden esirgeme...
Bana bu zorlu yolculukta yoldaş olan, sorularıma cevap veren, dışarda canım sıkılsa bile tatlı dilleriyle moralimi yükselten tatlı arkadaşlarım, varlığınız için çoookkk teşekkür ederim. Bigün bunu yazabilmeyi o kadar çok hayal etmiştim ki, sanırsam ben ben ben hamileyimmm3. gün çift embriyo transferi, bugun 3. günüm ve değerim 205 çıktı. Halaaa inanamıyorum. Hastanede elim titreye titreye ağladım. Bundan sonra en çok duayı sizler için edicem. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. İnşallah degerim de katlar ve sağlıkla kucağıma alırım.
Bana bu zorlu yolculukta yoldaş olan, sorularıma cevap veren, dışarda canım sıkılsa bile tatlı dilleriyle moralimi yükselten tatlı arkadaşlarım, varlığınız için çoookkk teşekkür ederim. Bigün bunu yazabilmeyi o kadar çok hayal etmiştim ki, sanırsam ben ben ben hamileyimmm3. gün çift embriyo transferi, bugun 3. günüm ve değerim 205 çıktı. Halaaa inanamıyorum. Hastanede elim titreye titreye ağladım. Bundan sonra en çok duayı sizler için edicem. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. İnşallah degerim de katlar ve sağlıkla kucağıma alırım.
Canim maşallah diyeyim önce gözün aydin Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin bu mutlu haberin moral oldu bana
cnm gozun aydin allah tamamina erdirsin insss
hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
çok sevindim canım tebrik ederim... Sağlıkla kucağına almanı dilerim, ne mutlu sana...
cnm gozun aydin allah tamamina erdirsin insss
canımgözün aydın Rabbim değerlerinin katlanarak devam etmesini,vaktinde kucağına almayı nasip etsin......
:18: Kızlar dua edin bana ne olur msyra nin mutlu haberi cesaretlendirdi beni. Bu sefer biraz daha umutluyum Allah Kerîm Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun canlarim bir sürü işim var giremezsem hoscakalin Allaha emanet öpüyorum hepinizi
canım inşallah devam eder bi aksilik olmaz siz arkadaşlarıma da moral olurum. İçini ferah tut sen de lütfen. Rabbim en yakın zamanda senin de yüzünü güldürsün, peşimden gel inşallah
canım transfer için evden çıkmadan Meryem suresini okumuştum ben (türkçesini). Çok huzurlu gitmiştim, tavsiye ederim. Al gel bebişleri:18: Kızlar dua edin bana ne olur msyra nin mutlu haberi cesaretlendirdi beni. Bu sefer biraz daha umutluyum Allah Kerîm Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun canlarim bir sürü işim var giremezsem hoscakalin Allaha emanet öpüyorum hepinizi
canım transfer için evden çıkmadan Meryem suresini okumuştum ben (türkçesini). Çok huzurlu gitmiştim, tavsiye ederim. Al gel bebişleri
Canım dualarım seninle içini ferah tut bu sefer olacak bol bol dua et:18: Kızlar dua edin bana ne olur msyra nin mutlu haberi cesaretlendirdi beni. Bu sefer biraz daha umutluyum Allah Kerîm Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun canlarim bir sürü işim var giremezsem hoscakalin Allaha emanet öpüyorum hepinizi
amin cnm inssssağol canım, darısı tüm isteyenlerin başına inşallaahhhhh
:18: Kızlar dua edin bana ne olur msyra nin mutlu haberi cesaretlendirdi beni. Bu sefer biraz daha umutluyum Allah Kerîm Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun canlarim bir sürü işim var giremezsem hoscakalin Allaha emanet öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?