Kizlarr midem cok bulaniyo saat 2de kahvlti yaptim dahda canim bosey cekmio bisey yiyemiyormzorla myve yedim birazda yogurt ama midem cok fena bnm gbi olan var mi bska neler yedinz midenizin duzlmesi icin yrdm edin
canım arkdaşım gözün aydın rabbim değerlerini kat kat arttırsın sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin..darısı da bize olsun :* :*Bana bu zorlu yolculukta yoldaş olan, sorularıma cevap veren, dışarda canım sıkılsa bile tatlı dilleriyle moralimi yükselten tatlı arkadaşlarım, varlığınız için çoookkk teşekkür ederim. Bigün bunu yazabilmeyi o kadar çok hayal etmiştim ki, sanırsam ben ben ben hamileyimmm3. gün çift embriyo transferi, bugun 3. günüm ve değerim 205 çıktı. Halaaa inanamıyorum. Hastanede elim titreye titreye ağladım. Bundan sonra en çok duayı sizler için edicem. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. İnşallah degerim de katlar ve sağlıkla kucağıma alırım.
:18: Kızlar dua edin bana ne olur msyra nin mutlu haberi cesaretlendirdi beni. Bu sefer biraz daha umutluyum Allah Kerîm Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun canlarim bir sürü işim var giremezsem hoscakalin Allaha emanet öpüyorum hepinizi
canım benim çok teşekkür ederim bugün bi mucizeyle karşılaştım dün kan vermiştim bugün sonuç için gittim tsh'ım 2.11 çıktı yani olması gerektiği gibi doktor t3,t4 bunlara ek olarak 2 test daha istemişti hepside normal çıkmış Rabbime şükürolsun dahiliye doktoru herşey normal ilaç falan kullanmana gerek yok dedi aklım almadı bigün 5 in üstünde çıkan değer nasıl olduda ertesi gün 2.11 çıktı şükürler olsun içim rahatladı inşallah bundan sonra herşey güzel gelişir hayırlısıyla son tedavim olur canım sen nasılsın tekrar başlama durumun var mı tedaviye Rabbim inşalllah tedaviye gerek bile kalmadan göndersin yavrucuğunu ALLAH'a emanet ol arkadaşım...
bugün RABBİM'in bi mucizesi oldu pazartesi 5 küsür çıkan tsh değerim dün verdiğim kan sonuçlarında 2.11 çıkmış bunun yanında başka testlerde istemişti doktor hepsi normal çıkmış dahiliye doktoru herşeyin normal olduğunu hiçbişey kullanmama gerek olmadığını söyledi yüreğime serin sular serpti Allah'ıma çok şükürler olsun inşallah bundan sonra hepimiz için herşey çok güzel olur sevgi ve dua ile...
Doktorlar az az tuzlu kraker oneriyor bulantida.ise yarar mi bilmem:)))
Cnm senin adina sevindim gozun aydin cnm allah isini rast getirsin inss
Canım gözünaydın İnş bu sefer herşey güzel olacakbugün RABBİM'in bi mucizesi oldu pazartesi 5 küsür çıkan tsh değerim dün verdiğim kan sonuçlarında 2.11 çıkmış bunun yanında başka testlerde istemişti doktor hepsi normal çıkmış dahiliye doktoru herşeyin normal olduğunu hiçbişey kullanmama gerek olmadığını söyledi yüreğime serin sular serpti Allah'ıma çok şükürler olsun inşallah bundan sonra hepimiz için herşey çok güzel olur sevgi ve dua ile...
Bana bu zorlu yolculukta yoldaş olan, sorularıma cevap veren, dışarda canım sıkılsa bile tatlı dilleriyle moralimi yükselten tatlı arkadaşlarım, varlığınız için çoookkk teşekkür ederim. Bigün bunu yazabilmeyi o kadar çok hayal etmiştim ki, sanırsam ben ben ben hamileyimmm3. gün çift embriyo transferi, bugun 3. günüm ve değerim 205 çıktı. Halaaa inanamıyorum. Hastanede elim titreye titreye ağladım. Bundan sonra en çok duayı sizler için edicem. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. İnşallah degerim de katlar ve sağlıkla kucağıma alırım.
:18: Kızlar dua edin bana ne olur msyra nin mutlu haberi cesaretlendirdi beni. Bu sefer biraz daha umutluyum Allah Kerîm Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun canlarim bir sürü işim var giremezsem hoscakalin Allaha emanet öpüyorum hepinizi
Kizlarr midem cok bulaniyo saat 2de kahvlti yaptim dahda canim bosey cekmio bisey yiyemiyormzorla myve yedim birazda yogurt ama midem cok fena bnm gbi olan var mi bska neler yedinz midenizin duzlmesi icin yrdm edin
bugün RABBİM'in bi mucizesi oldu pazartesi 5 küsür çıkan tsh değerim dün verdiğim kan sonuçlarında 2.11 çıkmış bunun yanında başka testlerde istemişti doktor hepsi normal çıkmış dahiliye doktoru herşeyin normal olduğunu hiçbişey kullanmama gerek olmadığını söyledi yüreğime serin sular serpti Allah'ıma çok şükürler olsun inşallah bundan sonra hepimiz için herşey çok güzel olur sevgi ve dua ile...
ayyyyy inşallahhhhhh canımmmmmmmmm sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhhh :))))))
güle güle git, güzel güzel gel canım benimmmmm.... iyi olacak inşallahhhhh
bunun pek çaresi yok tatlım, ilk 3 ay oluyo geliba genelde.... Rabbim yardımcın olsun tatlımmmmm.......
Sagol canim bnm allah razi olsun ..)
Sahracım güle güle git gel, yavrun sana sımsıkı tutunsun sağlıkla doğsun inşallah...:18: Kızlar dua edin bana ne olur msyra nin mutlu haberi cesaretlendirdi beni. Bu sefer biraz daha umutluyum Allah Kerîm Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun canlarim bir sürü işim var giremezsem hoscakalin Allaha emanet öpüyorum hepinizi
kalinkam çok sevindim canım maaşallah yaabugün RABBİM'in bi mucizesi oldu pazartesi 5 küsür çıkan tsh değerim dün verdiğim kan sonuçlarında 2.11 çıkmış bunun yanında başka testlerde istemişti doktor hepsi normal çıkmış dahiliye doktoru herşeyin normal olduğunu hiçbişey kullanmama gerek olmadığını söyledi yüreğime serin sular serpti Allah'ıma çok şükürler olsun inşallah bundan sonra hepimiz için herşey çok güzel olur sevgi ve dua ile...
canlar, cananlar.....
GÜÜÜÜÜ NNNNNAAAYYYYYYYYYYYYDDDDIIIINNNNNNLLLLLLAAAARRRRRRR
ohhhhh diyip oynıycağımız bi gün olsun inşallahhhhhhhhh
canlar, cananlar.....
GÜÜÜÜÜ NNNNNAAAYYYYYYYYYYYYDDDDIIIINNNNNNLLLLLLAAAARRRRRRR
ohhhhh diyip oynıycağımız bi gün olsun inşallahhhhhhhhh
Canım gözünaydın cok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Canım dualarım seninle içini ferah tut bu sefer olacak bol bol dua et
amin cnm insss
Cnm dualarim seninle inss yarin hersey yolunda gitsin ve al gel bebislerini inss bende seni opuyorum canim benim
Canim hayirli olsun.saglikla kucagina alirsin umarim:))
canım arkdaşım gözün aydın rabbim değerlerini kat kat arttırsın sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin..darısı da bize olsun :* :*
rabbim yardımcın olsun sağlıklı sonuçlara ulaşırsın inşalahhhh
sanada geçmiş olsun tatlımm sevindim sürekli ilaç kullanan biri olarak ilaç kulanmıycağına ayrıca sevindim sağlıkla kal...
ayyyyy inşallahhhhhh canımmmmmmmmm sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhhh :))))))
güle güle git, güzel güzel gel canım benimmmmm.... iyi olacak inşallahhhhh
bunun pek çaresi yok tatlım, ilk 3 ay oluyo geliba genelde.... Rabbim yardımcın olsun tatlımmmmm.......
mucizeyle başlamış aynen devam eder inşallah tatlımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?