2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım öncelikle tedaviye başlamışsın çoook sevindim, tedavin hayırlı olsun ve sana bebeğini getirsin inşallah... tsh sorununa da hayırlısı ile çare bulacaksın canım yeter ki endişelenme ve stres yapma, şükürler olsun ki rabbim sorunu görmeni ve çare bulmanı nasip etti...

canım benim çok teşekkür ederim bugün bi mucizeyle karşılaştım dün kan vermiştim bugün sonuç için gittim tsh'ım 2.11 çıktı yani olması gerektiği gibi doktor t3,t4 bunlara ek olarak 2 test daha istemişti hepside normal çıkmış Rabbime şükürolsun dahiliye doktoru herşey normal ilaç falan kullanmana gerek yok dedi aklım almadı bigün 5 in üstünde çıkan değer nasıl olduda ertesi gün 2.11 çıktı şükürler olsun içim rahatladı inşallah bundan sonra herşey güzel gelişir hayırlısıyla son tedavim olur canım sen nasılsın tekrar başlama durumun var mı tedaviye Rabbim inşalllah tedaviye gerek bile kalmadan göndersin yavrucuğunu ALLAH'a emanet ol arkadaşım...

Kizlarr midem cok bulaniyo saat 2de kahvlti yaptim dahda canim bosey cekmio bisey yiyemiyorm zorla myve yedim birazda yogurt ama midem cok fena bnm gbi olan var mi bska neler yedinz midenizin duzlmesi icin yrdm edin

Doktorlar az az tuzlu kraker oneriyor bulantida.ise yarar mi bilmem:)))

bugün RABBİM'in bi mucizesi oldu pazartesi 5 küsür çıkan tsh değerim dün verdiğim kan sonuçlarında 2.11 çıkmış bunun yanında başka testlerde istemişti doktor hepsi normal çıkmış dahiliye doktoru herşeyin normal olduğunu hiçbişey kullanmama gerek olmadığını söyledi yüreğime serin sular serpti Allah'ıma çok şükürler olsun inşallah bundan sonra hepimiz için herşey çok güzel olur sevgi ve dua ile...

canım arkdaşım gözün aydın rabbim değerlerini kat kat arttırsın sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin..darısı da bize olsun :* :*

rabbim yardımcın olsun sağlıklı sonuçlara ulaşırsın inşalahhhh

sanada geçmiş olsun tatlımm sevindim sürekli ilaç kullanan biri olarak ilaç kulanmıycağına ayrıca sevindim sağlıkla kal...

Cnm senin adina sevindim gozun aydin cnm allah isini rast getirsin inss

sanada geçmiş olsun tatlımm sevindim sürekli ilaç kullanan biri olarak ilaç kulanmıycağına ayrıca sevindim sağlıkla kal...[/QUOTE]

Cnm senin adina sevindim gozun aydin cnm allah isini rast getirsin inss

Sagolun arkadaslar Allah razi olsun insallah sizlere daha guzel haberler vermek te nasip olur

Canım gözünaydın İnş bu sefer herşey güzel olacak Rabbim İnşalllahhh minik mucizenide verecek

ayyyyy inşallahhhhhh canımmmmmmmmm sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhhh :))))))

güle güle git, güzel güzel gel canım benimmmmm.... iyi olacak inşallahhhhh

Kizlarr midem cok bulaniyo saat 2de kahvlti yaptim dahda canim bosey cekmio bisey yiyemiyorm zorla myve yedim birazda yogurt ama midem cok fena bnm gbi olan var mi bska neler yedinz midenizin duzlmesi icin yrdm edin

bunun pek çaresi yok tatlım, ilk 3 ay oluyo geliba genelde.... Rabbim yardımcın olsun tatlımmmmm.......

mucizeyle başlamış aynen devam eder inşallah tatlımmmmm

Canim cok güzel bir haber Sevindim adına Allah gonlune göre versin inşallah

Sahracım güle güle git gel, yavrun sana sımsıkı tutunsun sağlıkla doğsun inşallah...

kalinkam çok sevindim canım maaşallah yaa

canlar, cananlar.....

GÜÜÜÜÜ NNNNNAAAYYYYYYYYYYYYDDDDIIIINNNNNNLLLLLLAAAARRRRRRR

ohhhhh diyip oynıycağımız bi gün olsun inşallahhhhhhhhh

canim inşaallah transferin hayirli olsun.gelsin bebisler dolsun gobusler......9 ay sonra kucaginda bulusman dilegiyle

canim çok sevindirici bir haber her zaman boyle güzel haberler almani dilerim

maşallah canım bu sefer herşey daha güzel olacak inşallah

canlar, cananlar.....

sana da gunaydin canim benim bugün hepimiz için güzel bir gün olsun insaallah

canlar, cananlar.....

günaydın bu enerjin banada bulaşır inşalahhhhhhhhh :) :)

yine doktor kapilarindayim sirami bekliyorumkizlar tabletten yazıyorum basligi degistiremedim size kuşlar demeyi uygun gördü tablet kusura bakmayin

Son düzenleme:
Canım gözünaydın cok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Canım dualarım seninle içini ferah tut bu sefer olacak bol bol dua et

amin cnm insss

Cnm dualarim seninle inss yarin hersey yolunda gitsin ve al gel bebislerini inss bende seni opuyorum canim benim

Canim hayirli olsun.saglikla kucagina alirsin umarim:))

sağolun canlarım Allahım sizlerin de kucaklarını bebişlerle doldursun ennnn yakın zamanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…