canlar, cananlar.....
GÜÜÜÜÜ NNNNNAAAYYYYYYYYYYYYDDDDIIIINNNNNNLLLLLLAAAARRRRRRR
ohhhhh diyip oynıycağımız bi gün olsun inşallahhhhhhhhh
yine doktor kapilarindayimsirami bekliyorum kizlar tabletten yazıyorum basligi degistiremedim size kuşlar demeyi uygun gördü tablet kusura bakmayin
yine doktor kapilarindayimsirami bekliyorum kizlar tabletten yazıyorum basligi degistiremedim size kuşlar demeyi uygun gördü tablet kusura bakmayin
günaydın bu enerjin banada bulaşır inşalahhhhhhhhh :) :)
işin rast gelsin inşallah
günaydın canım.... hayırlı haberlerle dönersin doktordan inşalahhh
Kizlar hastanedeyim galiba bugün transfer günüm belli olcak inşaallah herşey yolundadir Rabbim'in izniyle
inşallah tatlım, sen de hayırlı güzel haberlerle çık inşallah o kapıdannnnnnn :)))))sana da gunaydin canim benimbugün hepimiz için güzel bir gün olsun insaallah
Günaydınnn canım. Listeyi dolduran ellerine sağlık inşallahÇok duygulandım listeyi görünce. Senin sıran de nazar boncuklu hamiş olsun listede inşallah
inşallah kuzum benim herşey yolundadır merak etme.... transfer gününü de de bize bak merak ederiz sonraaaaKizlar hastanedeyim galiba bugün transfer günüm belli olcak inşaallah herşey yolundadir Rabbim'in izniyle
bebek_34 gelmeyince cicibebenin de ayağı kesildi dimi, çileklimonata da mide bulantılarında galiba kaç zamandır sesi çıkmıyo, taze gelinimiz edacık da da başlamış ya mide bulantıları.... ikizlerde daha çok oluyo sanırım...... uzun zamandır görünmeyenleri merak etmeye başladım galibaaa :)))) özledim ki ben siziiii, hadi çıkın gelin
Kuzummmm güzel haberlerle gel İnşalllahhh kuşum cok güldümyine doktor kapilarindayimsirami bekliyorum kizlar tabletten yazıyorum basligi degistiremedim size kuşlar demeyi uygun gördü tablet kusura bakmayin
Canım ben kullanıyorum benim sınırda çıkmıştı bu denememde doktor verdi bugün transferimin3. Günü akşamları koldan vuruyoruz ama biraz yakıyorbende kanda pıhtılaşma çıktı hoca kan sulandırıcı celanxsan verdi. başka bu şekilde olan var mı aranızda yardım
Kızlar ben hala negatif in etkisinden kurtulamadım
Sanki herşey üstüme geliyor. Moralimi düzeltemiyorum. Bugün bi arkadaşımla karşılaştım aynı zamanda evlendik 5 aylık hamile kıskanmak değil de bu duyguyu anlatamıyorum ama sizin bildiğinizden eminim. Moralim bozuldu onun çok şanslı olduğunu düşündüm sanki asla o noktaya gelemicek gibi hissettim kendimi:2: bide geldi sen ne zaman yapıyorsun felan dedi bu soru tam bir yıkım zaten.Benim 7 ay sonra oldu sende bırak artık korunmayı felan dedi bende inşallah biraz daha zaman var dedim
Ne zaman geçecek bu duygu karmaşası
of offfffffffffçevre etkisinden kurtulmanın bi yolunu bende bulamadım canım ama napalım dirayetli olup her seferinde yeniden başlıyo gibi umutlu olmak zorundayız kucağımız dolana kadar ...inşalahh rabbim tedavisiz gönderir mucizeni en erken zamanda ...
Biraz daha bekle canım Ozaman sonuçta izmir yakın bu sefer gez eğlen tadını çıkar bi dahakine araştırmaya gelirsin ama tek duâm İnşalllahhh gerek kalmaz bu deneme süreçinde bebişin kendiliğinden gelir
Canlarım hepinize merhaba herkese mutlu hafta sonları biraz önce Merkez'den geldim bugün opum vardı sadece 2yumi toplandıdiğer yumiler boş çıktı Merkezde cok ağladım birazda anestezinin etkisiyle zor sustum moralim cok bozuk İnşalllahhh 2sidöllenir gecen tedavimde 4yumi toplandı 2sidöllenmişti o yüzden korkuyorum:18: herşeyin hayırlısı
Kızlarrrrr Merkez'den aradılar 1tanesi döllenmiş suan herşey güzel dediler yarın tekrardan bilgi vereceklermiş
Günaydınnnnn suan merkezdeyim tek taşımı almaya geldim dualarınızı bekliyorum kızlar
Arkadaşlar, günümden önce gidip test yaptırdım bugün sonuç negatif. Üzülmüycem demiştim negatif olursa ama elim ayağım tutmuyor sanki. Eve zor attım kendimi. Çok üzgünüm.
7 Ocaktı transferim. 3.gün embriyosu. 20 si pazartesi test günüm. Dayanamayıp bugün gittim ama sonuç hüsran..
Değişir mi ki pazartesiye kadar? Hala umudum var mıYavrularım gitti mi ki
kızlar malesef ilk denemem negatifle sonuçlandı, hayırlısı buymuş dedik.. Allah böylesini hayırlı gördü bizim için.. 3 ay ara verip denemeye devam edicem tekrar. umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız Allah gönlünüzden geçen herşeyi hakkınızda hayırlı kılsın..
Kizlar test sonucum 1.20 bu seferde olmadi elhamdülillah Rabbime demekki imtihanimiz daha bitmemis hayirlisi boleymis....
Merhaba arkadaşlar,
Size güzel haberler verip umut olmak isterdim ama üzgünüm 1.deneme olmadı.
Transferden sonra tüm belirtileri yaşadım (kasık ağrısı,bel ağrısı,göğüs dolgunluğu,bacak ağrısı) ayrıca 8.gün açık pembe çok az lekelenme gördüm doktoruma danıştım oda günde 3 kez fitil olarak kullandığım progestan ı sabah 2 akşam 2 olarak devam etmemi tekrar ederse aramamı istedi. O gün tekrar etmedi.10.gün tekrar pembe az leke gördüm tekrar aradığımda dinlenmemi ve 11.gün (yani bugün) tahlil vermek için gelmemi istedi. Kan verdim ve sonuç olumsuzdu. Doktorum bizden çok ümitli olduğunu,yaşımızın genç ve embriyomuzun kaliteli olduğunu fakat bu sefer olmadığını söyledi. İlaçları bırakmamı bikaç gün içinde adet olacağımı söyledi.Şubat adetimle donmuş tedavisine başlayabileceğimizi söyledi.
Evet bugün çok kötüyüm Rabbimden sabırlar diliyorum. Yıkılmadım desem yalan olur ama yılmak yok elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim. Rabbim ne zaman nasip ederse. Şuan kafamda bi sürü soru dönüyor. Donmuşlarda olmazsa,neden tutmadı,5.gün 1.kaliteydi vb.... Ama sorularımın tek cevabı Rabbim'de. Ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin inşallah bana ve tüm isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?