2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canlar, cananlar.....

GÜÜÜÜÜ NNNNNAAAYYYYYYYYYYYYDDDDIIIINNNNNNLLLLLLAAAARRRRRRR

ohhhhh diyip oynıycağımız bi gün olsun inşallahhhhhhhhh

Günaydınnn canım. Listeyi dolduran ellerine sağlık inşallah Çok duygulandım listeyi görünce. Senin sıran de nazar boncuklu hamiş olsun listede inşallah

sana da gunaydin canim benim bugün hepimiz için güzel bir gün olsun insaallah
inşallah tatlım, sen de hayırlı güzel haberlerle çık inşallah o kapıdannnnnnn :)))))

Günaydınnn canım. Listeyi dolduran ellerine sağlık inşallah Çok duygulandım listeyi görünce. Senin sıran de nazar boncuklu hamiş olsun listede inşallah

aaannnnnneeeeemmmmmmmm ne deeeemeeeekkkkk :)))) görevimmmmmm.... ah canım benim tez vakitte dediğin gibi hamiş resimli nazar boncuklu olurum inşallahhhhhh ay ben pek keyifliyim bugün neden acaba

Kizlar hastanedeyim galiba bugün transfer günüm belli olcak inşaallah herşey yolundadir Rabbim'in izniyle
inşallah kuzum benim herşey yolundadır merak etme.... transfer gününü de de bize bak merak ederiz sonraaaa

bebek_34 gelmeyince cicibebenin de ayağı kesildi dimi, çileklimonata da mide bulantılarında galiba kaç zamandır sesi çıkmıyo, taze gelinimiz edacık da da başlamış ya mide bulantıları.... ikizlerde daha çok oluyo sanırım...... uzun zamandır görünmeyenleri merak etmeye başladım galibaaa :)))) özledim ki ben siziiii, hadi çıkın gelin

evet yaaa bende merak ediyorum bebekle cicibebeyi inşalahhh hayırlı haberlerle gelirler
çileklilimonata ,nihan_16 nerelerdesinnnnnn bakimmmm

mucizeyle başlamış aynen devam eder inşallah tatlımmmmm [/QUOTE]

İnşallah tatlım benim guzel arkadasim hepimiz mucize lerimizi kucakliycaz insallah

Kızlar ben hala negatif in etkisinden kurtulamadım

Sanki herşey üstüme geliyor. Moralimi düzeltemiyorum. Bugün bi arkadaşımla karşılaştım aynı zamanda evlendik 5 aylık hamile kıskanmak değil de bu duyguyu anlatamıyorum ama sizin bildiğinizden eminim. Moralim bozuldu onun çok şanslı olduğunu düşündüm sanki asla o noktaya gelemicek gibi hissettim kendimi:2: bide geldi sen ne zaman yapıyorsun felan dedi bu soru tam bir yıkım zaten.Benim 7 ay sonra oldu sende bırak artık korunmayı felan dedi bende inşallah biraz daha zaman var dedim

Ne zaman geçecek bu duygu karmaşası

bende kanda pıhtılaşma çıktı hoca kan sulandırıcı celanxsan verdi. başka bu şekilde olan var mı aranızda yardım

yine doktor kapilarindayim sirami bekliyorumkizlar tabletten yazıyorum basligi degistiremedim size kuşlar demeyi uygun gördü tablet kusura bakmayin
Kuzummmm güzel haberlerle gel İnşalllahhh kuşum cok güldüm iyi geldin

bende kanda pıhtılaşma çıktı hoca kan sulandırıcı celanxsan verdi. başka bu şekilde olan var mı aranızda yardım
Canım ben kullanıyorum benim sınırda çıkmıştı bu denememde doktor verdi bugün transferimin3. Günü akşamları koldan vuruyoruz ama biraz yakıyor Sonra geçiyor arkadaşım hamile 9. Ayına girdi oda tüp bebiş transferden beri kullanıyor cok şükür bi sıkıntı görmedi içini ferah tut canım

of offfffffffff çevre etkisinden kurtulmanın bi yolunu bende bulamadım canım ama napalım dirayetli olup her seferinde yeniden başlıyo gibi umutlu olmak zorundayız kucağımız dolana kadar ...inşalahh rabbim tedavisiz gönderir mucizeni en erken zamanda ...

aminnn canım benim inşallah Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize. Çevre faktörü için de pek kimseye takılmamaya başladım dışarı çıkmak istemiyorum hep evde durayım hatta hep uyuyayım

Kızlarrrrr Merkez'den aradılar 1tanesi döllenmiş suan herşey güzel dediler yarın tekrardan bilgi vereceklermiş

Günaydınnnnn suan merkezdeyim tek taşımı almaya geldim dualarınızı bekliyorum kızlar

Canım arkadaşım izmirden pazar akşamı döndüm işler çok yoğun. İşyerinde nette sıkıntı var.kaç gündür giremedim şimdi bir yandan geçmişi okuyorum hepinizi özledim.

Tek taşın hayırlı olsun canım arkadaşım. Tek taşını alalı 3 gün olmuş. Sıkı sıkı tutunsun annesine. teyzesi buradan size bol bol dua ediyor. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin kuzummmm.

Çok üzgünüm Rabbim sabrını verir inşallah.

Rabbim sınavlarımızı çabuk bitirmemizi eyler inşallah. Güzel günler bizlerle olsun.

Kizlar test sonucum 1.20 bu seferde olmadi elhamdülillah Rabbime demekki imtihanimiz daha bitmemis hayirlisi boleymis....

Rabbim sabır versin.

Hepimiz için herşeyde hayır vardır. Rabbim bu sabrımıza tez zamanda hepimizi mükafatlandırsın inşallah.. Bizlere düşen sadece sabır ve şükür... RABBIM hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…