bende kanda pıhtılaşma çıktı hoca kan sulandırıcı celanxsan verdi. başka bu şekilde olan var mı aranızda yardım
Cumartesi günü bidaha bakicaz dedi dr rahim duvarinin biraz daha kalinlasmasini beklicekmisiz hayirlisi
aminnn canım benim inşallah Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize. Çevre faktörü için de pek kimseye takılmamaya başladım dışarı çıkmak istemiyorum hep evde durayım hatta hep uyuyayım
Kuzummmm güzel haberlerle gel İnşalllahhh kuşum cok güldümiyi geldin
Canım ben kullanıyorum benim sınırda çıkmıştı bu denememde doktor verdi bugün transferimin3. Günü akşamları koldan vuruyoruz ama biraz yakıyorSonra geçiyor arkadaşım hamile 9. Ayına girdi oda tüp bebiş transferden beri kullanıyor cok şükür bi sıkıntı görmedi içini ferah tut canım
tşlker
Canim doktor bana oyle bisey demdi ama trnsfernden beri kan sulndirici igne kullaniyorm bide coraspirin kullaniyorm canm . Sn suan hamilemsn ? Hangi asamdasn yada canim
inşaALLAH Rabbim sana yavrunu haberin olmadan göndersin...stressiz adetin geçince anlarsın..doktora gidence kalp atışlarıyla sana merhaba desin....amin amin
yine doktor kapilarindayimsirami bekliyorum kizlar tabletten yazıyorum basligi degistiremedim size kuşlar demeyi uygun gördü tablet kusura bakmayin
sanada tunaydinlar cnm gunumuz aydin olsun inss:118::118::118::118::118:canlar, cananlar.....
GÜÜÜÜÜ NNNNNAAAYYYYYYYYYYYYDDDDIIIINNNNNNLLLLLLAAAARRRRRRR
ohhhhh diyip oynıycağımız bi gün olsun inşallahhhhhhhhh
mrb kuşum inss hersey yolundadir cnm benim isin rast gelsinyine doktor kapilarindayimsirami bekliyorum kizlar tabletten yazıyorum basligi degistiremedim size kuşlar demeyi uygun gördü tablet kusura bakmayin
Aminnn cnm inssssağolun canlarım Allahım sizlerin de kucaklarını bebişlerle doldursun ennnn yakın zamanda inşallah
Ellerine saglik arkadasim yarasin insssArkadaslar selam;
Bir haftadir soyleyip nihayet taze nar suyunu yaptim az once..tavsiye ediyorum,kati meyve sikacagina kabuklarini ince soyup beyazlari kalacak sekilde bolup attim.mayhos tadi ile gayet lezzetli ve sifali diye dusunuyorum...
Canım benim çok teşekkür ederim İnşalllahhh bu sefer herşey güzel olurCanım arkadaşım izmirden pazar akşamı döndüm işler çok yoğun. İşyerinde nette sıkıntı var.kaç gündür giremedim şimdi bir yandan geçmişi okuyorum hepinizi özledim.
Tek taşın hayırlı olsun canım arkadaşım. Tek taşını alalı 3 gün olmuş. Sıkı sıkı tutunsun annesine. teyzesi buradan size bol bol dua ediyor. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin kuzummmm.
Hepimiz için herşeyde hayır vardır. Rabbim bu sabrımıza tez zamanda hepimizi mükafatlandırsın inşallah.. Bizlere düşen sadece sabır ve şükür... RABBIM hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
ben de canım sıkkınken hep uyumak istiyorum, uyuycam uyancam geçcek diyorum bide sürekli.... sende öylesin galiba.......
Öyle canım Rabbim sabır versin yeter ki inşallah herşeyin üstesinden geliriz
aynen canım dun akşam 9 da uyudum sabah 9 da kalktım hiçbişey yapmak konuşmak bi yere gitmek istemiyorum uyku tek çare
ağlar ağlar banyo yapar ağrı kesici alıp uyurum ohhhh misss
haftaya salı kalp atışını duycam inşallah. keseyi gördük ama kanda pıhtılaşma çıktı o beni düşündürüyor.....
kız depresyona bağla diye demedim ayol, bi gece yaptın yeter..... oku dualarını, Rabbim kimseye kaldıramayacağından büyük dert vermesin inşallah
oooooo neşe hanımcım, nazan hanımcım, selen hanımcımmmmm.... hoşgeldinizzzzz buyrun buyrunnnn, nerelerdesiniz kaç zamandır.....nazancımmmmmm nar severim ben yesem olmaz mı illa ki suyu mu olcak :)))))
önceki gece ağladım banyo yaptım uyudum, dün gece sadece uyudum yavaş yavaş iyileşme gösteriyorum ama lütfen
adetim bitsin dualarıma başlayacağım nasipse o zaman daha da rahatlarım inşallah
Hosbuldum cnm benim kiz ben hep buralardayim biliyorsun suan beklemedeyim ama elimden geldigince paylasimlarda bulunuyorumo
yeni avatar resmim nası ama he heeeee
merve hemen bu adetle mi basliyordun cnm sen dondirik tedavini keske biraz kendine vakit ayirsan gezsen dolassan cnm ya biliyorsun stres onemli tedavi asamasinda ne kadar rahat olursan okadar iyi olur bence cnm yinede sen bilirsinönceki gece ağladım banyo yaptım uyudum, dün gece sadece uyudum yavaş yavaş iyileşme gösteriyorum ama lütfen
adetim bitsin dualarıma başlayacağım nasipse o zaman daha da rahatlarım inşallah
oooooo neşe hanımcım, nazan hanımcım, selen hanımcımmmmm.... hoşgeldinizzzzz buyrun buyrunnnn, nerelerdesiniz kaç zamandır.....nazancımmmmmm nar severim ben yesem olmaz mı illa ki suyu mu olcak :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?