2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

bende kanda pıhtılaşma çıktı hoca kan sulandırıcı celanxsan verdi. başka bu şekilde olan var mı aranızda yardım

Canim doktor bana oyle bisey demdi ama trnsfernden beri kan sulndirici igne kullaniyorm bide coraspirin kullaniyorm canm . Sn suan hamilemsn ? Hangi asamdasn yada canim

Arkadaslar selam;
Bir haftadir soyleyip nihayet taze nar suyunu yaptim az once..tavsiye ediyorum,kati meyve sikacagina kabuklarini ince soyup beyazlari kalacak sekilde bolup attim.mayhos tadi ile gayet lezzetli ve sifali diye dusunuyorum...

aminnn canım benim inşallah Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize. Çevre faktörü için de pek kimseye takılmamaya başladım dışarı çıkmak istemiyorum hep evde durayım hatta hep uyuyayım

ben de canım sıkkınken hep uyumak istiyorum, uyuycam uyancam geçcek diyorum bide sürekli.... sende öylesin galiba.......

Canim doktor bana oyle bisey demdi ama trnsfernden beri kan sulndirici igne kullaniyorm bide coraspirin kullaniyorm canm . Sn suan hamilemsn ? Hangi asamdasn yada canim

haftaya salı kalp atışını duycam inşallah. keseyi gördük ama kanda pıhtılaşma çıktı o beni düşündürüyor.....

inşaALLAH Rabbim sana yavrunu haberin olmadan göndersin...stressiz adetin geçince anlarsın..doktora gidence kalp atışlarıyla sana merhaba desin....aminamin

aminnnnnnnnnnn.

yine doktor kapilarindayim sirami bekliyorumkizlar tabletten yazıyorum basligi degistiremedim size kuşlar demeyi uygun gördü tablet kusura bakmayin

Canım giremedim kaç gündür hepinizi ösledim. hadi güzel haberle dön bebeğimmmmm. kocaman öptüm seni

canlar, cananlar.....

GÜÜÜÜÜ NNNNNAAAYYYYYYYYYYYYDDDDIIIINNNNNNLLLLLLAAAARRRRRRR

ohhhhh diyip oynıycağımız bi gün olsun inşallahhhhhhhhh
sanada tunaydinlar cnm gunumuz aydin olsun inss:118::118::118::118::118:

yine doktor kapilarindayim sirami bekliyorumkizlar tabletten yazıyorum basligi degistiremedim size kuşlar demeyi uygun gördü tablet kusura bakmayin
mrb kuşum inss hersey yolundadir cnm benim isin rast gelsin

sağolun canlarım Allahım sizlerin de kucaklarını bebişlerle doldursun ennnn yakın zamanda inşallah
Aminnn cnm insss
Arkadaslar selam;
Bir haftadir soyleyip nihayet taze nar suyunu yaptim az once..tavsiye ediyorum,kati meyve sikacagina kabuklarini ince soyup beyazlari kalacak sekilde bolup attim.mayhos tadi ile gayet lezzetli ve sifali diye dusunuyorum...
Ellerine saglik arkadasim yarasin insss

Canım benim çok teşekkür ederim İnşalllahhh bu sefer herşey güzel olur

oooooo neşe hanımcım, nazan hanımcım, selen hanımcımmmmm.... hoşgeldinizzzzz buyrun buyrunnnn, nerelerdesiniz kaç zamandır..... nazancımmmmmm nar severim ben yesem olmaz mı illa ki suyu mu olcak :)))))

Hepimiz için herşeyde hayır vardır. Rabbim bu sabrımıza tez zamanda hepimizi mükafatlandırsın inşallah.. Bizlere düşen sadece sabır ve şükür... RABBIM hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Öyle canım Rabbim sabır versin yeter ki inşallah herşeyin üstesinden geliriz

ben de canım sıkkınken hep uyumak istiyorum, uyuycam uyancam geçcek diyorum bide sürekli.... sende öylesin galiba.......

aynen canım dun akşam 9 da uyudum sabah 9 da kalktım hiçbişey yapmak konuşmak bi yere gitmek istemiyorum uyku tek çare

ağlar ağlar banyo yapar ağrı kesici alıp uyurum ohhhh misss

kız depresyona bağla diye demedim ayol, bi gece yaptın yeter..... oku dualarını, Rabbim kimseye kaldıramayacağından büyük dert vermesin inşallah

kız depresyona bağla diye demedim ayol, bi gece yaptın yeter..... oku dualarını, Rabbim kimseye kaldıramayacağından büyük dert vermesin inşallah

önceki gece ağladım banyo yaptım uyudum, dün gece sadece uyudum yavaş yavaş iyileşme gösteriyorum ama lütfen

adetim bitsin dualarıma başlayacağım nasipse o zaman daha da rahatlarım inşallah

oooooo neşe hanımcım, nazan hanımcım, selen hanımcımmmmm.... hoşgeldinizzzzz buyrun buyrunnnn, nerelerdesiniz kaç zamandır..... nazancımmmmmm nar severim ben yesem olmaz mı illa ki suyu mu olcak :)))))

Hosbuldum cnm benim kiz ben hep buralardayim biliyorsun suan beklemedeyim ama elimden geldigince paylasimlarda bulunuyorum o

Hosbuldum cnm benim kiz ben hep buralardayim biliyorsun suan beklemedeyim ama elimden geldigince paylasimlarda bulunuyorum o

ben de bekliyom tatlım.... olsun sonu güzel olduktan sonra beklenir nolcak ki.... ben inanıyorum ama sonunun güzel olacağına, Rabbimin de izniyle inşallahhhhhhh

önceki gece ağladım banyo yaptım uyudum, dün gece sadece uyudum yavaş yavaş iyileşme gösteriyorum ama lütfen

adetim bitsin dualarıma başlayacağım nasipse o zaman daha da rahatlarım inşallah
merve hemen bu adetle mi basliyordun cnm sen dondirik tedavini keske biraz kendine vakit ayirsan gezsen dolassan cnm ya biliyorsun stres onemli tedavi asamasinda ne kadar rahat olursan okadar iyi olur bence cnm yinede sen bilirsin

Son düzenleme:

Hoşbulduk.

Hasretinize dayanamıyorum ama ne yapayım. işyerinde yapılandırma yapıyorlarmış nette. gidip geliyor kaç gündür. Evde de malüm ev işleri bu hafta doğru düzgün giremedim ama sizleri çok özledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…