2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

merve hemen bu adetle yapiyordun cnm sen dondirik tedavini keske biraz kendine vakit ayirsan gezsen dolassan cnm ya biliyorsun stres onemli tedavi asamasinda ne kadar rahat olursan okadar iyi olur bence cnm yinede sen bilirsin

negatifi aldığım gün adet oldum canım bugün 4.gün bu bitcek bi sonraki adetle başlayacağım zaten donmuş tedavisi daha kolay olduğundan canım bu cesaretim sıfırdan başlayacak olsam bünyem kaldırmaz ara verirdim umuduma ara vermeden donmuşlarımla devam.Onlar da olmazsa bir süre ara verip raporum için evliliğimin 3 yılı doldurmasını bekleyeceğim.İnşallah Rabbim donmuşlarla nasip eder de o kadar beklemem

yeni avatar resmim nası ama he heeeee

ben de bekliyom tatlım.... olsun sonu güzel olduktan sonra beklenir nolcak ki.... ben inanıyorum ama sonunun güzel olacağına, Rabbimin de izniyle inşallahhhhhhh

Cnm avatarin cok hos olmus insss ugur getirsin sana
Evet cnm bende oyle diyorum zaten gec olsunda guç olmasin diyorum
Aminnn cnm hepimiz icin İNŞALLAHHH

merve hemen bu adetle mi basliyordun cnm sen dondirik tedavini keske biraz kendine vakit ayirsan gezsen dolassan cnm ya biliyorsun stres onemli tedavi asamasinda ne kadar rahat olursan okadar iyi olur bence cnm yinede sen bilirsin

bak bu konuda neşecim çok haklı, ya hemen kendine gleip kendini süper hissetmeyi sağlamalısın yada tedavi süreni bi gözden geçir.... doktorna danışabilirsin bence.... gergin olma, sıkma kendini.... bak muhtemelen benim miyomları varya ben büyüttüm.... sorsan hiç kendimi sıkmıyom acayip relaksım falan ama muayenelerden bile tırsar olmuştum.... hatta anca yeni yeni düzeliyorum.... narkoz iyi geldi galibaaa.... bi keyfim yerine geldi, bi rahatlık çöktü, bi de eşimin tavır davranışları, seviyom ki ben bu adamı yaaaaa

Bende seni çok öpüyorum.

Canım Eşinin durumu bugün belli olacakmış. Umarım ameliyata gerek kalmaz. Rabbim yardımcın olsun.

Ozaman bu bir ay boyunca lutfen pozitif ol esinle sinemaya gidin komedi filmi veya ne bilim sizi mutlu edecek seylerle ugrasin insss donmuslarla yuzun gulecek evet donmus tedavi gercekten rahat geciyor ama onemli olan senin rahat olman cnm havalarda guzel gidiyor cik gez dolas cnm benim inss hakkinda hayirlisi olsun cnm

Canım başınız sağolsun babaannenin mekanı cennet olsun...

Cnm dogru diyorsun onemli olan esinle mutlulugun ailendeki huzur inss bu mutluluk ve huzur size bebisinizide getirecek inss allaha sukur en onemlisi saglimiz yerinde allah agzinizin tadini bozmasin inss

İnşallah 1-2 güne kendimi daha da iyi hissedeceğim canım Rabbimin izniyle sonra da dediğin gibi başlayacağım film,karaoke,sinema vb. moral depolamak için

Canım arkadaşım harika bir umut hikayesi oldu , biz de farkında olmadan yanında olmuşuz. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah. Umarım tez zamanda bu mutluluğu bizlerde yaşarız. Sana ve bebeğine sağlık diliyorum. Allah'a emanet olun...

Cnm dogru diyorsun onemli olan esinle mutlulugun ailendeki huzur inss bu mutluluk ve huzur size bebisinizide getirecek inss allaha sukur en onemlisi saglimiz yerinde allah agzinizin tadini bozmasin inss

aminnnn canım, Rabbim kimsenin içinden merhamet duygusunu almasın ki eşler birbirini yıpratmasın ve de elbette ki ağzımın tadı hiiiiçççç bozulmasın. bence de çok önemli, hatta ben sağlığın bile mutlulukla daha çabk geçtiğini düşünenlerdenimmmm.......

wwwuuuu huuuuuuuu.... Rabbim ikisine de sağlık versin, sana sorunsuz bi gebelik geçirmeyi nasip etsin, sağlıcakla doğsun yavrucaklar, gazsız olsunlar mutlu mesut etsinler seni, daha çok daha da çok çokkkkkk

slm kızlar bugün muanem vardı ilk muanem ve allahıma bin şükür kese dicem olmicek keseler gördük 2 tane allahım olmayan herkese versin

Kız canım nasıl börek istedi, şimdiiiii.. Akşama börek yapayım yanına da çay misss gibi olur valla.

Biz hepimiz aynı anda hamile kalıcaz sanırım birbirimizi bekliyoruz.

Bu arada nasılsın canım??? benim denemeler geçen hafta bitti şimdi bekleme modundayım. Rabbim bir mucize verse keşkeee

Aynen cnm gecen tv izledim hasta olan insanlara sadece seker vermisler hani su renkli olanlardan bi sure sonra hepsi iylesmisler inanmak ve pozitif olmak cok onemli bence de

cnm gozun aydin allah tamamina erdirsin cnm
teşekür ederim cnm benim
wwwuuuu huuuuuuuu.... Rabbim ikisine de sağlık versin, sana sorunsuz bi gebelik geçirmeyi nasip etsin, sağlıcakla doğsun yavrucaklar, gazsız olsunlar mutlu mesut etsinler seni, daha çok daha da çok çokkkkkk

allah razı olsun canım darısı olmayanların başına

Cnm insss bugunku kontrolunuzde hersey yolundadir inss ameliyata gerek kalmasin inss kendine iyi bak cnm seni kocaman

Arkadaslar selam;
Bir haftadir soyleyip nihayet taze nar suyunu yaptim az once..tavsiye ediyorum,kati meyve sikacagina kabuklarini ince soyup beyazlari kalacak sekilde bolup attim.mayhos tadi ile gayet lezzetli ve sifali diye dusunuyorum...
Şifa olsun nazancım... Ben evde yapmaya üşeniyorum ama dışarıda her bulduğum fırsatta taze nar suyu ya da portakal-havuç-elma suyu içiyorum...
yeni avatar resmim nası ama he heeeee
bayıldımmmm ya siz nereden buluyorsunuz böyle tatlı resimler :)
Selen nasılsın birtanem? Ben de seni çok özledim.

Ayşegül bayılıyorum sana da, eşinle ilişkine de... Allah nazarlardan saklasın. Çok hoşuma gidiyor bu konuşmaların, samimiyetin oralardan hissediliyor...

slm kızlar bugün muanem vardı ilk muanem ve allahıma bin şükür kese dicem olmicek keseler gördük 2 tane allahım olmayan herkese versin
Gözün aydın ne mutlu sana! Allah sağlıkla ikisini de kucağına almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…