- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
yeni avatar resmim nası ama he heeeee
merve hemen bu adetle yapiyordun cnm sen dondirik tedavini keske biraz kendine vakit ayirsan gezsen dolassan cnm ya biliyorsun stres onemli tedavi asamasinda ne kadar rahat olursan okadar iyi olur bence cnm yinede sen bilirsin
yeni avatar resmim nası ama he heeeee
ben de bekliyom tatlım.... olsun sonu güzel olduktan sonra beklenir nolcak ki.... ben inanıyorum ama sonunun güzel olacağına, Rabbimin de izniyle inşallahhhhhhh
merve hemen bu adetle mi basliyordun cnm sen dondirik tedavini keske biraz kendine vakit ayirsan gezsen dolassan cnm ya biliyorsun stres onemli tedavi asamasinda ne kadar rahat olursan okadar iyi olur bence cnm yinede sen bilirsin
cicibebem ben geldim sen yoksun hepinizi çok özledim valla sen naptın gülüm nasıl gidiyo tedavin beni unutmayın kızlar nolur ne olursa bana yazın ben burda olmasamda beni unutursanız ağlarım.......hapinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm güzbaharım yelizim selenim kalinkamım amayam kalbimdesin neşem daha ismini sayamadıklarım allahıma emanet ediyorum sizi rabbim yardımcınız olsun......
cnm bende sizleri çok seviyorum akşamları geliyorum ama sizler yoksunuz sizleri çok özledim........eşimin ameliyat olup olmayacağı 23 de belli olucak inşllh olmaz yoksa benim olay baya bi uzar hayırlısı olsun artık sende dikkat et nolur allahıma emanet ol
negatifi aldığım gün adet oldum canım bugün 4.gün bu bitcek bi sonraki adetle başlayacağım zaten donmuş tedavisi daha kolay olduğundan canım bu cesaretim sıfırdan başlayacak olsam bünyem kaldırmaz ara verirdim umuduma ara vermeden donmuşlarımla devam.Onlar da olmazsa bir süre ara verip raporum için evliliğimin 3 yılı doldurmasını bekleyeceğim.İnşallah Rabbim donmuşlarla nasip eder de o kadar beklemem
slm kızlar bu gün benim için zor bir gündü babaannem vefat etmiş biraz tansiyonum çıktı kendimi yeni toparladım bizleri büyüden kadın elinde büyüdüksizden ricam onun ruhuna bir tanede olsa fatiha okumanız rabbim mekannı çennet etsin inş salı günü saat 1.45 ucagm var bir aya yakın aranızda olamıycam hepinizi yaradana emanet ediyorunmm kendinize ve bebeklerinize iyi bakınn
bak bu konuda neşecim çok haklı, ya hemen kendine gleip kendini süper hissetmeyi sağlamalısın yada tedavi süreni bi gözden geçir.... doktorna danışabilirsin bence.... gergin olma, sıkma kendini.... bak muhtemelen benim miyomları varya ben büyüttüm.... sorsan hiç kendimi sıkmıyom acayip relaksım falan ama muayenelerden bile tırsar olmuştum.... hatta anca yeni yeni düzeliyorum.... narkoz iyi geldi galibaaa.... bi keyfim yerine geldi, bi rahatlık çöktü, bi de eşimin tavır davranışları, seviyom ki ben bu adamı yaaaaa
Ozaman bu bir ay boyunca lutfen pozitif ol esinle sinemaya gidin komedi filmi veya ne bilim sizi mutlu edecek seylerle ugrasin insss donmuslarla yuzun gulecek evet donmus tedavi gercekten rahat geciyor ama onemli olan senin rahat olman cnm havalarda guzel gidiyor cik gez dolas cnm benim inss hakkinda hayirlisi olsun cnm
Merhaba arkadaşlar,
Ben bu topik açıldığından beri sizi takip ediyorum. Burada akan bütün gözyaşlarına ben de eşlik ettim. Bezen çok üzüldüm sizlerle birlikte, bazen sevinç çığlıkları attım, halayınıza katıldım..
Kendimi anlatayım biraz. 33 yaşındayım. 2 sene önce herşeyi yoluna koyduğumuzu düşünerek korunmayı bıraktık. Yaklaşık bir sene hayırdır inşallah niye olmadı ki diye diye geçti. Siz de biliyorsunuz insan hiç böyle bişeyin başına gelebileceğini tahmin etmiyor. Neyse birkaç ay da bir sıkıntı var mı diye araştırarak geçirdik. Bu arada rahim filmleri, hormon testleri, spermiogram hepsi mükemmele yakın değerlerle çıkıyor. 3 ayrı doktorla görüştüm, sebepsiz dedi hepsi. Ekim ayında yolum Alman Hastanesine düştü. Doktorum, spermiogramda değerlerin ayrı ayrı çok iyi olduğunu, ancak aralarında tutarsızlık olduğundan şüphelendi ve tekrarlanan testle beraber acı gerçekle tanıştık. Sayı ve morfoloji sorunumuz vardı. Ayrıca bu yaşıma kadar hiç bilmediğim pko varmış. Bizim de nedenlerimiz vardı ve açıkçası biraz da içimiz rahatladı. Artık daha fazla zaman kaybetmeden tüp bebek denemeye karar verdik. Kasım ayında sizlerle beraber iğnelerle başladık. Herşey yolunda gitti çok şükür. 25 yumurtam oluştu, 17si döllendi, 23 Kasımda 1 adet embriyom transfer edilirken 12 adet de donduruldu. Teste kadar her günüm burada yazan her satırı okurken bir taraftan şükretmekle geçti. 12 gün sonunda tam da test günümde sabah pembe akıntım oldu. Test yapmaktan vazgeçtim. Sonra sizden duyduklarım baskın çıktı ve aynı gün test yaptım. Hamileydim. Değerim 63 çıktı, sabahki akıntı ve değerin düşük olması nedeniyle coşkuyla sevinemedim. Aynı akşam kanamam başladı. Baya bildiğiniz kanama. Sonraki günlerde değerim arttı ama kanamam aralıksız devam etti. Sonunda değerim düşmeye başladı ve kimyasal gebelik yaşadığım ortaya çıktı. Günlerce ağladım. Ama bir taraftan da herşeyin bu kadar rast gitmesinden belliydi diye avuttum kendimi ve şükretmeye devam ettim devam edebileceğim diye. Ertesi ay dondurulmuşlarla denemeye karar verdik. Adet olmayı bekliyordum. Gecikti birkaç gün. Aynı günlerde topikte yine bu konu konuşuluyordu, gecikebiliyormuş. Heveslenmemeye çalışsam da göğüslerimin ağrısı ve sabah krampları da belki dedirtiyordu.Bir de acaba yine kimyasal olabilir mi diye merakımdan 5 gün gecikince korka korka test yapmaya karar verdim. Silik çizgi çıkar mı acaba demeye kalmadan hemen kırmızı çizgiyi gördüm. Test mi bozuk acaba diye şüphelendim önce. İlk şoku atlatınca apar topar kan vermeye gittim. Sonucu okuyamadım heyecandan 5600 lü bişeyler yazıyordu rakamlar birbirine girdi. Doktorum cuma günü gel kalp atışına bakalım dedi. İnanamıyorum hala. Bu mucizeyi hakedecek ne yaptım diye düşünüyorum, nasıl şükredeceğimi bilemiyorum. Mucizemi kaybetmekten çok korkuyorum. Dualarınıza o kadar ihtiyacım var ki.
Çoook uzun yazdım biliyorum ama UMUTSUZLUĞA KAPILMAYIN demek istiyorum sizlere arkadaşlarım, bilmeden bana o kadar çok destek oldunuz ki helallik almam gerekiyor her birinizden. Keşke bu işin bir formülü olsa da uygulasak hepimiz. Benim yaptığım tek şey tedaviye inanmaktı. Tedaviye o kadar inanmıştım ki kendiliğinden olacağını hiç düşünmedim. Kendimi ilişki esnasında ona hiç odaklamadım, onun stresini yaşamadım. Belki de yapmamız gereken sadece budur.
Duaya devam tabii ki, hem kendime, hem sizlere.
Sevgiler,
Cnm dogru diyorsun onemli olan esinle mutlulugun ailendeki huzur inss bu mutluluk ve huzur size bebisinizide getirecek inss allaha sukur en onemlisi saglimiz yerinde allah agzinizin tadini bozmasin inss
slm kızlar bugün muanem vardı ilk muanem ve allahıma bin şükür kese dicem olmicek keseler gördük 2 tane allahım olmayan herkese versin
slm kızlar bugün muanem vardı ilk muanem ve allahıma bin şükür kese dicem olmicek keseler gördük 2 tane allahım olmayan herkese versin
Sagol canim,boregim cok guzel,lezzetli oldu cok ince olmasa da:)) tam o sira arkadaslar aradi onlari davet ettik..en son kasimda gorustuk,bebek calismasina o ay baslayacaklardi.kiza daha evvelden de hadi birlikte cocuk sahibi olalim diyordum..surekli istahindan bahsetti,ben de hayirdir hamile misin yoksa dedim..ilk denedikleri ay hamile kalmis:)) sevindim..allahim ilk ay hamile kaliyor insanlar da biz niye bu kadar uzuluyoruz( kismetimiz bu galiba...
Melindam,tek tasin hayirli olsun,insallah kucagina da saglikla alirsin:))
Sahracim,senin de opun hayirli olsun,transferine kadar guzel gelissin bebek:))
Kalbimdesin canim senin de adet baslamis,bekletmemis...
Nese,Monica,Amayaa,Selen ve ben hani bana hani bana demiiiiis
İnsallah bizde baslariz yakinda....
aminnnn canım, Rabbim kimsenin içinden merhamet duygusunu almasın ki eşler birbirini yıpratmasın ve de elbette ki ağzımın tadı hiiiiçççç bozulmasın. bence de çok önemli, hatta ben sağlığın bile mutlulukla daha çabk geçtiğini düşünenlerdenimmmm.......
teşekür ederim cnm benimcnm gozun aydinallah tamamina erdirsin cnm
wwwuuuu huuuuuuuu.... Rabbim ikisine de sağlık versin, sana sorunsuz bi gebelik geçirmeyi nasip etsin, sağlıcakla doğsun yavrucaklar, gazsız olsunlar mutlu mesut etsinler seni, daha çok daha da çok çokkkkkk
Kacinci haftadasn cnm ? Ultrsnda sna karin bolgesnden mi bakiliyo ?
Şifa olsun nazancım... Ben evde yapmaya üşeniyorum ama dışarıda her bulduğum fırsatta taze nar suyu ya da portakal-havuç-elma suyu içiyorum...Arkadaslar selam;
Bir haftadir soyleyip nihayet taze nar suyunu yaptim az once..tavsiye ediyorum,kati meyve sikacagina kabuklarini ince soyup beyazlari kalacak sekilde bolup attim.mayhos tadi ile gayet lezzetli ve sifali diye dusunuyorum...
bayıldımmmm ya siz nereden buluyorsunuz böyle tatlı resimler :)yeni avatar resmim nası ama he heeeee
Selen nasılsın birtanem? Ben de seni çok özledim.Hoşbulduk.
Hasretinize dayanamıyorum ama ne yapayım. işyerinde yapılandırma yapıyorlarmış nette. gidip geliyor kaç gündür. Evde de malüm ev işleri bu hafta doğru düzgün giremedim ama sizleri çok özledim.
Ayşegül bayılıyorum sana da, eşinle ilişkine de... Allah nazarlardan saklasın. Çok hoşuma gidiyor bu konuşmaların, samimiyetin oralardan hissediliyor...bak bu konuda neşecim çok haklı, ya hemen kendine gleip kendini süper hissetmeyi sağlamalısın yada tedavi süreni bi gözden geçir.... doktorna danışabilirsin bence.... gergin olma, sıkma kendini.... bak muhtemelen benim miyomları varya ben büyüttüm.... sorsan hiç kendimi sıkmıyom acayip relaksım falan ama muayenelerden bile tırsar olmuştum.... hatta anca yeni yeni düzeliyorum.... narkoz iyi geldi galibaaa.... bi keyfim yerine geldi, bi rahatlık çöktü, bi de eşimin tavır davranışları, seviyom ki ben bu adamı yaaaaa
Gözün aydın ne mutlu sana!slm kızlar bugün muanem vardı ilk muanem ve allahıma bin şükür kese dicem olmicek keseler gördük 2 tane allahım olmayan herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?