2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

İyiyim canım. Beklemedeyim işte haftaya adet günüm umarım adet görmemde hamileyim diye yazabilirim. İğnesiz ilaçsızzz ne güzel olur ama... sen nasılsın neler yapıyorsun?

evet kasım ayında ilk başlayanlardan biriydim maalesef olumsuz sonuçlanmıştı şimdi ikinci tedavime başladım rabbimden sadece hayırlısını diliyorum hepimiz için

Yelizcim ve kalinkam tedaviniz aynı zamanda başlamış hayırlı olsun canlarım. Bebişleriniz annelerine biran evvel sağlıkla kavuşurlar inşallah.

Rabbim devamını da rahat eyler inşallah.

Gözün aydın canım. ALLAH sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.

Berencim maşallah... Rabbim sana mucize yaşatmış.Umarım bundan sonra da herşey yolunda gider canım. Darısı başımıza....

Yelizcim ve kalinkam tedaviniz aynı zamanda başlamış hayırlı olsun canlarım. Bebişleriniz annelerine biran evvel sağlıkla kavuşurlar inşallah.

saol canım inşlahhh cumartesi muayneye gidicem bakalım bakalım yumurta büyütebilmişmiyim :)
hepimizinnnnnnnnn bebişleri olsun lütfennnnnnnnn allahım diye durmadan dua ediyorum

yapmayın böyle şeyler kuzum, beni utandırıyorsunuz..... (eski türk filmi ağzıyla söyledim farzet, özellikle "kuzum"u).... bugün keyfimin doruklarındayım canım yaaaa..... yaşasın yağmur yağdı, ondan galiba, geçti içimin sıkıntısı.... insan oynayarak uyanır mı ya, nası keyifle uyandım bugün......

vallahi yalanım yok, bende bayılıyorum eşimle ilişkime.... bazen bi bakıyom pcye gömülmüş ben tv zaplıyorum yaklaşık 2-3 saat tek kelime bile etmemişiz, kalkıyom ayağa elimi boks yapcak gibi yapıp boksörler gibi zıplıyorum sonra baş parmağımı kaldırıp burnuma dokunuyorum "gelsene gelese" diyorum, boyuma posuma bakmadan,,, eşim kopuyo tabi kalkıyo tek koluyla belimden tutup kaldırıyo beni ben çığlık çığlığaaa.... bi hayal et, çok komik oluyo
tamam çok kolay şeyler yaşamıyoruz da, hayatımızı da daha da zorlaştırmanın bi alemi yokki, sevelim sevilelim, eğlenelim gülelim, bebişlerimiz de belki henüz cismen oluşmamış olsalarda, derler ki süper eğlenceli bi ailemiz olcak yaşasınnnn

ayrıca da burası samimi olmasaydı, bnde olamazdım ki

İyiyim canım. Beklemedeyim işte haftaya adet günüm umarım adet görmemde hamileyim diye yazabilirim. İğnesiz ilaçsızzz ne güzel olur ama... sen nasılsın neler yapıyorsun?
hem ne güzel olur, tadından yenmez vallahi, hadi inşallah şekerimmmmm

dur kız resimi nerden bulduğumu söylemeyi unuttum... google amcaya sor tüp bebek diye sonra görselleri seç.... bi tomar seçeneğin oluyoooooo

Son düzenleme:

Canım çok sevindim, tebrik ederim... Sağlıkla kucağına almanı dilerim. darısı başımıza

canım benim,bu günlerde geçecek ama biraz seninde kendini inandırman gerekiyor.biraz zaman ver herşey iyi olacak...daha gençsin Mervecim hayatın başındasın... hemen ilk tökezlediyip düştüğünde nasıl kalkacağım.... ya kalktığımda tekrar düşersem.... bu taşıda yoluma kim koydu...neden hep ben düşüyorum diye sorular sorular....canım hepimiz bu yollarda düşe kalka geçtik üzülme demek zor ama acı olgunlaştırır.şöyle kalk biii kendine çeki düzen ver,akşam eşin eve geldiğinde kendine gelmiş herşeyi arkasında bırakmış şakalar yapan biricik Mervesi açsın kapıyı....hayat devam ediyor lütfen canım çok rica ediyorum bu tedavi yolunu sen kendin için engelleri kaldırarak kolaylaştır.bütün gücünü Şubattaki tedavine yoğunlaştır.....seni çok öpüyorum canım
İyi ki Geçiyorsun Zaman!..
Ya Acının Derinime İşlediği Bir Anda Donsaydın! ..
Hz. Mevlana

saol canım inşlahhh cumartesi muayneye gidicem bakalım bakalım yumurta büyütebilmişmiyim :)
hepimizinnnnnnnnn bebişleri olsun lütfennnnnnnnn allahım diye durmadan dua ediyorum

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

inan bende öyle dua ediyorum sürekli....

Hepimiz böyle dua edersek YÜCE RABBİM kabul edecektir. inanıyorum ben...

Hz. Mevlana

yaaa bu nasıl bir söz ya derinime işledi resmen ne kadar doğru, ne kadar ağlayacak oldum şimdi , şükürler olsun geçiyor zaman......

kızlar amh sonucum çok kötü çıktı 0,22 1 in altı kötü galiba ağlamaktan içim dışıma çıktı değerlerim çok kötü şansım gittikçe azalıyor daha tedaviye bile başlayamadım

Cnm ne oldu dr kontrolun inss hersey yolundadir arkadasim

canım yaaa sayfaları okuyup cevap vereyim dedim ama bir türlü okuyamadım.doktorum Menegon verdi hergün 75 lik kendime iğne yapacağım.pazartesi günü sabah randevu aldım kontrole gideceğim canım

Okumalarımı ve yazacaklarımı yeni bitirdim. hem iş yapıyorum hemde okumaya çalışıyorum çok şey birikmiş.

Hala beğenme kısmını düzeltmemişler. Bir kişiyi beğendim geri kalanını beğenemedim. ne sinir bişey bu y

Hz. Mevlana...

Ne çok şey anlatıyor bu söz...

Canım gözünaydın İnş bu sefer herşey güzel olacak Rabbim İnşalllahhh minik mucizenide verecek

mucizeyle başlamış aynen devam eder inşallah tatlımmmmm [/QUOTE]

Canim cok güzel bir haber Sevindim adına Allah gonlune göre versin inşallah

kalinkam çok sevindim canım maaşallah yaa:nazar

canim çok sevindirici bir haber her zaman boyle güzel haberler almani dilerim[/QUOTE]

maşallah canım bu sefer herşey daha güzel olacak inşallah

güzel arkadaşlarım çok teşekkür ederim hepinize inşallah bu şansım sonuna kadar beni bırakmaz bugün doktorumlada konuştum sonuçlar normal dedi şimdiii büyüsün yumişler gelsin bebişler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…