:)) cok sevndim canim ya :) kirkimiz kariscak galba :) rbbm saglikla sihatle kucgna almyo nasip etsnslm kızlar bugün muanem vardı ilk muanem ve allahıma bin şükür kese dicem olmicek keseler gördük 2 tane allahım olmayan herkese versin
yok karın bölgesinden daha sonra bakılıyo. diğer yerden bakılıyor.
Şifa olsun nazancım... Ben evde yapmaya üşeniyorum ama dışarıda her bulduğum fırsatta taze nar suyu ya da portakal-havuç-elma suyu içiyorum...
bayıldımmmm ya siz nereden buluyorsunuz böyle tatlı resimler :)
Selen nasılsın birtanem? Ben de seni çok özledim.
Ayşegül bayılıyorum sana da, eşinle ilişkine de... Allah nazarlardan saklasın. Çok hoşuma gidiyor bu konuşmaların, samimiyetin oralardan hissediliyor...
Gözün aydın ne mutlu sana!Allah sağlıkla ikisini de kucağına almayı nasip etsin...
evet kasım ayında ilk başlayanlardan biriydim maalesef olumsuz sonuçlanmıştı şimdi ikinci tedavime başladım rabbimden sadece hayırlısını diliyorum hepimiz için
ALLAH'tan hepiniz için kolaylıklar diliyorum... bugün ilk muayneye gittim tedaviye başladık çok şükür hatta ilk iğnemi oldum bide kan verdim benim prolaktinim sınırdaydı baktırmak istedim doktorda kan almışken tsh a da bakalım dedi eski tsh testlerimin hepsi normal eve çok sevinçli gelmiştim sonra doktorum aradı prolaktin iyiymiş ama tsh değerim 5 küsür çıkmış doktor en fazla 3.5 olmasını istiyoruz hemen bi dahiliye doktoruna gidip durumunu anlat ve tsh ı düşürmek için ilaç kullanmaya başla gebe kalırsan bile bu ilaca sürekli devam etmelisin dedi çok moralim bozuldu sanırım son zamanlarda kendimi hep mutsuz huysuz hissetmemin sebebi bu hormondu...neyse yarın bi dahiliye doktoruna gideceğim bakalım ne diyecek.acaba bu değer gebe kalmamı engeller mi ki...
BU DURUMU YAŞAYAN OLDU ACABA ARANIZDA SEVGİ VE DUA İLE ARKADAŞLAR...
bugün RABBİM'in bi mucizesi oldu pazartesi 5 küsür çıkan tsh değerim dün verdiğim kan sonuçlarında 2.11 çıkmış bunun yanında başka testlerde istemişti doktor hepsi normal çıkmış dahiliye doktoru herşeyin normal olduğunu hiçbişey kullanmama gerek olmadığını söyledi yüreğime serin sular serpti Allah'ıma çok şükürler olsun inşallah bundan sonra hepimiz için herşey çok güzel olur sevgi ve dua ile...
:)) cok sevndim canim ya :) kirkimiz kariscak galba :) rbbm saglikla sihatle kucgna almyo nasip etsn
Şükürler olsun ki, bugün dünyanın en güzel iki sesini duydum. önceleri neden yok diye dolan gözlerim, artık varlıklarını hissettiğim için doluverdi.Allahım tüm isteyenlere nasip et yarabbim........
selam kızlar aylar önce girmiştim bu topiğe...açılmasını 4 gözle beklemiştim.tüp bebek yolunda herşeyimiz hazırdı bizim kızlar...
tahlilllerimiz olmuştu,ilaçlarımız alınmıştı raporumuz çıkmıştı rahim filmi herşey tastamamdı dört gözle adetimi bekliyoduk o ay bir an önce olsam da ilaçlarıma başlasam diodum.doktorum aralık sonuna doğru transferin olmuş olur demişti.bir önceki ay aşılama tedavisi olmuştum kistler çok arttığı için yumoşlar çatlatılamadan yarıda bırakıldı ve ondan önceki ayda,artık aşılamada bekleyiş umudum bile yoktu onca iğneler onca eziyetler sonra hep hüsran...tam 3 kez aşılama tedavisi gördüm ilkinde ise tuttu sevincini 3 gün yaşayabildim ve düşükle sonuçlandı...ondan bir önceki yıl ise hamile kalabilmiştim ama bebeğim 3.ayında bana veda etmişti...
son adet tarihim 9 ekim oldu benim,8 kasım geldiğinde hala olamadım diye gözyaşı döktüm çıldırmak üzereydim kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş ya tamda öyle oldu benim.o gece eşimin kollarında ağlayarak sabah ettim nolur benimde olsa minicik yavrum onu sımsıkı sarsam diye.etrafımda herkes hamileydi ama benim olmuyordu doktorlarda tek yol tüp bebek demişlerdi...bense geciken adetimi hiç bebişe yormadım o ay çünkü OLMUYORDU bizim umutlar çoktaan son bulmuştu ama ağrılarım olunca annemin zoruyla test yaptım ve gözlerime inanamadım çığlık ata ata ağladım 9 kasım sabahı...çok şükürki 16.haftama kadar geldim kızlar rabbim nasip ederse bir erkek evlat bekiyoruz.o benim mucizem oldu şimdi her gece tüm olmayanlar için rabbime yalvarıyorum bu güzelliği nasip etsin herkese diye.
kızlar siz siz olun hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin allahın nimetlerini ne zaman sunacağı hiç belli olmuyor.size anlatmak istedim hikayem belki umut ışığı olur diye.
listede ismimi görünce çook duygulandım yaşadıklarım gözümde canlandı belki sonucumuda eklersiniz listeye.hamile arkadaşlarıda canı gönülden tebrik ediyorum allah kucaklarımızda nasip etsin kıymetlilerimizi.
Yelizcim ve kalinkam tedaviniz aynı zamanda başlamış hayırlı olsun canlarım. Bebişleriniz annelerine biran evvel sağlıkla kavuşurlar inşallah.
bayıldımmmm ya siz nereden buluyorsunuz böyle tatlı resimler :)
Ayşegül bayılıyorum sana da, eşinle ilişkine de... Allah nazarlardan saklasın. Çok hoşuma gidiyor bu konuşmaların, samimiyetin oralardan hissediliyor...
hem ne güzel olur, tadından yenmez vallahi, hadi inşallah şekerimmmmmİyiyim canım. Beklemedeyim işte haftaya adet günüm umarım adet görmemde hamileyim diye yazabilirim. İğnesiz ilaçsızzz ne güzel olur ama... sen nasılsın neler yapıyorsun?
Bana bu zorlu yolculukta yoldaş olan, sorularıma cevap veren, dışarda canım sıkılsa bile tatlı dilleriyle moralimi yükselten tatlı arkadaşlarım, varlığınız için çoookkk teşekkür ederim. Bigün bunu yazabilmeyi o kadar çok hayal etmiştim ki, sanırsam ben ben ben hamileyimmm3. gün çift embriyo transferi, bugun 3. günüm ve değerim 205 çıktı. Halaaa inanamıyorum. Hastanede elim titreye titreye ağladım. Bundan sonra en çok duayı sizler için edicem. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. İnşallah degerim de katlar ve sağlıkla kucağıma alırım.
Cumartesi günü bidaha bakicaz dedi dr rahim duvarinin biraz daha kalinlasmasini beklicekmisiz hayirlisi
Kızlar ben hala negatif in etkisinden kurtulamadım
Sanki herşey üstüme geliyor. Moralimi düzeltemiyorum. Bugün bi arkadaşımla karşılaştım aynı zamanda evlendik 5 aylık hamile kıskanmak değil de bu duyguyu anlatamıyorum ama sizin bildiğinizden eminim. Moralim bozuldu onun çok şanslı olduğunu düşündüm sanki asla o noktaya gelemicek gibi hissettim kendimi:2: bide geldi sen ne zaman yapıyorsun felan dedi bu soru tam bir yıkım zaten.Benim 7 ay sonra oldu sende bırak artık korunmayı felan dedi bende inşallah biraz daha zaman var dedim
Ne zaman geçecek bu duygu karmaşası
saol canım inşlahhh cumartesi muayneye gidicem bakalım bakalım yumurta büyütebilmişmiyim :)
hepimizinnnnnnnnn bebişleri olsun lütfennnnnnnnn allahım diye durmadan dua ediyorum
İyi ki Geçiyorsun Zaman!..
Ya Acının Derinime İşlediği Bir Anda Donsaydın! ..
Hz. Mevlana
Cnm ne oldu dr kontrolun inss hersey yolundadir arkadasim
Canım gözünaydın İnş bu sefer herşey güzel olacakRabbim İnşalllahhh minik mucizenide verecek
Canim cok güzel bir haber Sevindim adına Allah gonlune göre versin inşallah
maşallah canım bu sefer herşey daha güzel olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?