Eki Görüntüle 947161
amaya bende bunu buldum bak sankii bizi anlatıyoo :) :) en arkadaki de beenn :)
kızlar amh sonucum çok kötü çıktı 0,221 in altı kötü galiba ağlamaktan içim dışıma çıktı değerlerim çok kötü şansım gittikçe azalıyor daha tedaviye bile başlayamadım
İyiyim canım. Beklemedeyim işte haftaya adet günüm umarım adet görmemde hamileyim diye yazabilirim. İğnesiz ilaçsızzz ne güzel olur ama... sen nasılsın neler yapıyorsun?
aynen canım zaten dondurulmuşun varsa önce onları alıp sonrasında eğer olmazsa diğer çözüm yollarına bakman daha mantıklı geldi bana da, çöpe gitmesinler, yazık evlatların onlar seninİnşallah olur çok da güzel olur... Rüyam diye bir arkadaş yazmış ya, kimyasal gebeliğin hemen ardından kendiliğinden hamile kalmış, onun gibi bir sürpriz yaparsın inşallah sen de... Valla insan deli olur sevinçten yaa :)
Ben cumartesi günü doktora gideceğim canım, kürtaj sonrası kontrol amaçlı. Tedaviye de nasıl devam edeceğimizi konuşacağız.
Ayak üstü son konuşmamızda doktorum bana kromozom analizi yaptırmamızı önermişti, normalde üst üste düşüklerde istenirmiş ama bizim durumumuz (tüp bebek, kıymetli gebelik vs.) daha hassas diye öneriyormuş. Ama bu analizde bir şey çıkarsa dondurulmuş iki embriyom çöpe gidecek, tedavi sıfırdan başlayacak ve pgt yapılacak. Bir sürü emek, zaman, para... Belki de tutacak olan, sağlıklı embriyoları heba etmiş olacağız. Bu beni biraz düşündürüyor. Acaba iki dondurulmuşla denesem, olmazsa mı kromozomlara baktırsam ve pgt yaptırsam diyorum... Sen ne dersin? Kızlar hepinize soruyorum aslında, siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz? Ben de her şeye sıfırdan başlamak için biraz yorgun ve korkak hissediyorum....
ben bunu yapcaktım da çok umutsuz gibi olmasın diye vazcaydım
ayrıcada tedaviye başlamış biri olarak sen kapıya doğru yaklaşanlardansın, burda daha rapor çıkarcaklar var,,,, lütfen moral bozmayalımmmmmm
1in altında olması yumurta rezerv azlığının işareti canım... benimde 0,79.... 1in üstü zaten sorunun daha başlamadığın göstergesi. lütfen üzülme, insan ilk duyduğunda şok etkisi yaşıyo ama değeri sana yakın olup gebe kalanlar okudum canım ben burda. bir de yaşını kaç ve düzenli regl oluyormusun?
İnşallah olur çok da güzel olur... Rüyam diye bir arkadaş yazmış ya, kimyasal gebeliğin hemen ardından kendiliğinden hamile kalmış, onun gibi bir sürpriz yaparsın inşallah sen de... Valla insan deli olur sevinçten yaa :)
Ben cumartesi günü doktora gideceğim canım, kürtaj sonrası kontrol amaçlı. Tedaviye de nasıl devam edeceğimizi konuşacağız.
Ayak üstü son konuşmamızda doktorum bana kromozom analizi yaptırmamızı önermişti, normalde üst üste düşüklerde istenirmiş ama bizim durumumuz (tüp bebek, kıymetli gebelik vs.) daha hassas diye öneriyormuş. Ama bu analizde bir şey çıkarsa dondurulmuş iki embriyom çöpe gidecek, tedavi sıfırdan başlayacak ve pgt yapılacak. Bir sürü emek, zaman, para... Belki de tutacak olan, sağlıklı embriyoları heba etmiş olacağız. Bu beni biraz düşündürüyor. Acaba iki dondurulmuşla denesem, olmazsa mı kromozomlara baktırsam ve pgt yaptırsam diyorum... Sen ne dersin? Kızlar hepinize soruyorum aslında, siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz? Ben de her şeye sıfırdan başlamak için biraz yorgun ve korkak hissediyorum....
İnşallah olur çok da güzel olur... Rüyam diye bir arkadaş yazmış ya, kimyasal gebeliğin hemen ardından kendiliğinden hamile kalmış, onun gibi bir sürpriz yaparsın inşallah sen de... Valla insan deli olur sevinçten yaa :)
saol cnm öle olcak sanırım seninde ikizdi demi kaç haftalıksın ben 5+3 günlükmüşüm doktor öyle dedi
yapmayın böyle şeyler kuzum, beni utandırıyorsunuz..... (eski türk filmi ağzıyla söyledim farzet, özellikle "kuzum"u).... bugün keyfimin doruklarındayım canım yaaaa..... yaşasın yağmur yağdı, ondan galiba, geçti içimin sıkıntısı.... insan oynayarak uyanır mı ya, nası keyifle uyandım bugün......
vallahi yalanım yok, bende bayılıyorum eşimle ilişkime.... bazen bi bakıyom pcye gömülmüş ben tv zaplıyorum yaklaşık 2-3 saat tek kelime bile etmemişiz, kalkıyom ayağa elimi boks yapcak gibi yapıp boksörler gibi zıplıyorum sonra baş parmağımı kaldırıp burnuma dokunuyorum "gelsene gelese" diyorum, boyuma posuma bakmadan,,, eşim kopuyo tabi kalkıyo tek koluyla belimden tutup kaldırıyo beni ben çığlık çığlığaaa.... bi hayal et, çok komik oluyo
tamam çok kolay şeyler yaşamıyoruz da, hayatımızı da daha da zorlaştırmanın bi alemi yokki, sevelim sevilelim, eğlenelim gülelim, bebişlerimiz de belki henüz cismen oluşmamış olsalarda, derler ki süper eğlenceli bi ailemiz olcak yaşasınnnn
ayrıca da burası samimi olmasaydı, bnde olamazdım ki
hem ne güzel olur, tadından yenmez vallahi, hadi inşallah şekerimmmmm
dur kız resimi nerden bulduğumu söylemeyi unuttum... google amcaya sor tüp bebek diye sonra görselleri seç.... bi tomar seçeneğin oluyoooooo
Cnm benim bence stres yapma bu sadece bir isik tutuyor tedaviye senin daha yumilerin var allah korusun ya hic olmasaydi simdi sen tedavine odaklan ve kotu bisey dusunme allah ol dedikten sonra gerisi teferruat cnm insss hakkinda hayirlisi olsun arkadasimkızlar amh sonucum çok kötü çıktı 0,221 in altı kötü galiba ağlamaktan içim dışıma çıktı değerlerim çok kötü şansım gittikçe azalıyor daha tedaviye bile başlayamadım
Hadi hayirli olsun cnm benim inss busefer rabbim kucagina sagsalim almayida nasip etsin inss bu menegon ne icin di cnmcanım yaaa sayfaları okuyup cevap vereyim dedim ama bir türlü okuyamadım.doktorum Menegon verdi hergün 75 lik kendime iğne yapacağım.pazartesi günü sabah randevu aldım kontrole gideceğim canım
cnm bende siranin sonlarindayim anca bana sira ikiaya gelirEki Görüntüle 947161
cnm bencede once dondurulmuslarini dene inss dondiriklerin yuzunu guldurecek belkiİnşallah olur çok da güzel olur... Rüyam diye bir arkadaş yazmış ya, kimyasal gebeliğin hemen ardından kendiliğinden hamile kalmış, onun gibi bir sürpriz yaparsın inşallah sen de... Valla insan deli olur sevinçten yaa :)
Ayak üstü son konuşmamızda doktorum bana kromozom analizi yaptırmamızı önermişti, normalde üst üste düşüklerde istenirmiş ama bizim durumumuz (tüp bebek, kıymetli gebelik vs.) daha hassas
diye öneriyormuş. Ama bu analizde bir şey çıkarsa dondurulmuş iki embriyom çöpe gidecek, tedavi sıfırdan başlayacak ve pgt yapılacak. Bir sürü emek, zaman, para... Belki de tutacak olan, sağlıklı embriyoları heba etmiş olacağız. Bu beni biraz düşündürüyor. Acaba iki dondurulmuşla denesem, olmazsa mı kromozomlara baktırsam ve pgt yaptırsam diyorum... Sen ne dersin? Kızlar hepinize soruyorum aslında, siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz? Ben de her şeye sıfırdan başlamak için biraz
yorgun ve korkak hissediyorum....
donmuşlara pgt yaptır.. ki bilmiyorum da eğer yapılıyorsa onlara yaptır zaten allah korusun da bişi varsa transfer yapmıyolarmış bölece hem donmuşlarının sağlıklmı değilmi öğrenmiş olursun hemde onlarda boşa gitmemiş olur ...tabii tekrar söylüyorum donmuşlara pgt yapılıyorsa
Canım ben olsam dondurulmuşlarla devam ederim. onlarda senin bebişlerin. şayet bir aksilik çıkarsa negatif olursa o zaman dediğin kromozomlara baktırırsın. arkadaşım belki de dondurulmuşlarla hamile kalırsın kromozoma falan gerek kalmaz ALLAH büyük...
Kararında Rabbim yardım etsin.
İyi günler kizlar guzbaharcim güzel dileklerin icin tesekkur ederim msyra cnm inşallah güzel haberler getir bize tedavisi devam eden arkadaslarim Allahim rast getirsin yarin transferim var bugun arayacaklar kacta gidecegimizi heyecan sardi ya olmazsa yine diye Rabbim sen herseyin en güzelini bilirsin yardim et hepimize
Cnm arkadasim ne guzel bir ayet paykasmissin rabbim inss tez zamanda bebislerimizi gondersin insss kizinda geliyormus gozun aydin ana kiz bolbol gezin cnm kafani dagit tedaviden once
Bende iyiyim cnm beklemedeyim inss mart yada nisan gibi baslicam inss dr gittim dusukten sonra kist olusmus simdi ilac kullaniyorum cnm benden simdilik boyle cnm kendine iyi bak optum cnm
Bana bu zorlu yolculukta yoldaş olan, sorularıma cevap veren, dışarda canım sıkılsa bile tatlı dilleriyle moralimi yükselten tatlı arkadaşlarım, varlığınız için çoookkk teşekkür ederim. Bigün bunu yazabilmeyi o kadar çok hayal etmiştim ki, sanırsam ben ben ben hamileyimmm3. gün çift embriyo transferi, bugun 3. günüm ve değerim 205 çıktı. Halaaa inanamıyorum. Hastanede elim titreye titreye ağladım. Bundan sonra en çok duayı sizler için edicem. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. İnşallah degerim de katlar ve sağlıkla kucağıma alırım.
canım kendini zorla, o bebeişin senin yiyeceklerine ihtiyacı var...Kizlarr midem cok bulaniyo saat 2de kahvlti yaptim dahda canim bosey cekmio bisey yiyemiyormzorla myve yedim birazda yogurt ama midem cok fena bnm gbi olan var mi bska neler yedinz midenizin duzlmesi icin yrdm edin
canım benim çok teşekkür ederim bugün bi mucizeyle karşılaştım dün kan vermiştim bugün sonuç için gittim tsh'ım 2.11 çıktı yani olması gerektiği gibi doktor t3,t4 bunlara ek olarak 2 test daha istemişti hepside normal çıkmış Rabbime şükürolsun dahiliye doktoru herşey normal ilaç falan kullanmana gerek yok dedi aklım almadı bigün 5 in üstünde çıkan değer nasıl olduda ertesi gün 2.11 çıktı şükürler olsun içim rahatladı inşallah bundan sonra herşey güzel gelişir hayırlısıyla son tedavim olur canım sen nasılsın tekrar başlama durumun var mı tedaviye Rabbim inşalllah tedaviye gerek bile kalmadan göndersin yavrucuğunu ALLAH'a emanet ol arkadaşım...
canlar, cananlar.....
GÜÜÜÜÜ NNNNNAAAYYYYYYYYYYYYDDDDIIIINNNNNNLLLLLLAAAARRRRRRR
ohhhhh diyip oynıycağımız bi gün olsun inşallahhhhhhhhh
yine doktor kapilarindayimsirami bekliyorum kizlar tabletten yazıyorum basligi degistiremedim size kuşlar demeyi uygun gördü tablet kusura bakmayin
ammmmiiiiinnnnnnnnnsağolun canlarım Allahım sizlerin de kucaklarını bebişlerle doldursun ennnn yakın zamanda inşallah
Kizlar hastanedeyim galiba bugün transfer günüm belli olcak inşaallah herşey yolundadir Rabbim'in izniyle
inşallah tatlım, sen de hayırlı güzel haberlerle çık inşallah o kapıdannnnnnn :)))))
aaannnnnneeeeemmmmmmmm ne deeeemeeeekkkkk :)))) görevimmmmmm.... ah canım benim tez vakitte dediğin gibi hamiş resimli nazar boncuklu olurum inşallahhhhhhay ben pek keyifliyim bugün neden acaba ..
Kızlar ben hala negatif in etkisinden kurtulamadım
Sanki herşey üstüme geliyor. Moralimi düzeltemiyorum. Bugün bi arkadaşımla karşılaştım aynı zamanda evlendik 5 aylık hamile kıskanmak değil de bu duyguyu anlatamıyorum ama sizin bildiğinizden eminim. Moralim bozuldu onun çok şanslı olduğunu düşündüm sanki asla o noktaya gelemicek gibi hissettim kendimi:2: bide geldi sen ne zaman yapıyorsun felan dedi bu soru tam bir yıkım zaten.Benim 7 ay sonra oldu sende bırak artık korunmayı felan dedi bende inşallah biraz daha zaman var dedim
Ne zaman geçecek bu duygu karmaşası
Arkadaslar selam;
Bir haftadir soyleyip nihayet taze nar suyunu yaptim az once..tavsiye ediyorum,kati meyve sikacagina kabuklarini ince soyup beyazlari kalacak sekilde bolup attim.mayhos tadi ile gayet lezzetli ve sifali diye dusunuyorum...
Hakknda hyrlisi olsn canim benm :) bol bol dua et emin olun ki benm dualrm sZlerle ismen dua etmesemde size dua ediyrom :)
bak bu konuda neşecim çok haklı, ya hemen kendine gleip kendini süper hissetmeyi sağlamalısın yada tedavi süreni bi gözden geçir.... doktorna danışabilirsin bence.... gergin olma, sıkma kendini.... bak muhtemelen benim miyomları varya ben büyüttüm.... sorsan hiç kendimi sıkmıyom acayip relaksım falan ama muayenelerden bile tırsar olmuştum.... hatta anca yeni yeni düzeliyorum.... narkoz iyi geldi galibaaa.... bi keyfim yerine geldi, bi rahatlık çöktü, bi de eşimin tavır davranışları, seviyom ki ben bu adamı yaaaaa
slm kızlar bugün muanem vardı ilk muanem ve allahıma bin şükür kese dicem olmicek keseler gördük 2 tane allahım olmayan herkese versin
İyiyim canım. Beklemedeyim işte haftaya adet günüm umarım adet görmemde hamileyim diye yazabilirim. İğnesiz ilaçsızzz ne güzel olur ama... sen nasılsın neler yapıyorsun?
saol canım inşlahhh cumartesi muayneye gidicem bakalım bakalım yumurta büyütebilmişmiyim :)
hepimizinnnnnnnnn bebişleri olsun lütfennnnnnnnn allahım diye durmadan dua ediyorum
yapmayın böyle şeyler kuzum, beni utandırıyorsunuz..... (eski türk filmi ağzıyla söyledim farzet, özellikle "kuzum"u).... bugün keyfimin doruklarındayım canım yaaaa..... yaşasın yağmur yağdı, ondan galiba, geçti içimin sıkıntısı.... insan oynayarak uyanır mı ya, nası keyifle uyandım bugün......
vallahi yalanım yok, bende bayılıyorum eşimle ilişkime.... bazen bi bakıyom pcye gömülmüş ben tv zaplıyorum yaklaşık 2-3 saat tek kelime bile etmemişiz, kalkıyom ayağa elimi boks yapcak gibi yapıp boksörler gibi zıplıyorum sonra baş parmağımı kaldırıp burnuma dokunuyorum "gelsene gelese" diyorum, boyuma posuma bakmadan,,, eşim kopuyo tabi kalkıyo tek koluyla belimden tutup kaldırıyo beni ben çığlık çığlığaaa.... bi hayal et, çok komik oluyo
tamam çok kolay şeyler yaşamıyoruz da, hayatımızı da daha da zorlaştırmanın bi alemi yokki, sevelim sevilelim, eğlenelim gülelim, bebişlerimiz de belki henüz cismen oluşmamış olsalarda, derler ki süper eğlenceli bi ailemiz olcak yaşasınnnn
ayrıca da burası samimi olmasaydı, bnde olamazdım ki
hem ne güzel olur, tadından yenmez vallahi, hadi inşallah şekerimmmmm
dur kız resimi nerden bulduğumu söylemeyi unuttum... google amcaya sor tüp bebek diye sonra görselleri seç.... bi tomar seçeneğin oluyoooooo
İyi ki Geçiyorsun Zaman!..
Ya Acının Derinime İşlediği Bir Anda Donsaydın! ..
Hz. Mevlana
kızlar amh sonucum çok kötü çıktı 0,221 in altı kötü galiba ağlamaktan içim dışıma çıktı değerlerim çok kötü şansım gittikçe azalıyor daha tedaviye bile başlayamadım
canım yaaa sayfaları okuyup cevap vereyim dedim ama bir türlü okuyamadım.doktorum Menegon verdi hergün 75 lik kendime iğne yapacağım.pazartesi günü sabah randevu aldım kontrole gideceğim canım
Eki Görüntüle 947161
cnm bencede once dondurulmuslarini dene inss dondiriklerin yuzunu guldurecek belki
Yok yelizcim maalesef donmuşlara yapılamıyormuş. Taze embriyolardan 3. güne ulaşanlar arasında yapılıp transfer edildikten sonra ellerinde kalırsa dondurulabiliyormuş bildiğim kadarıyla. benimkiler 6. gün dondurulmuşlardı. ben de boşa gitsinler istemiyorum tabii ama bir yandan da yine aynı şeyleri yaşama ihtimalinden korkuyorum.
canım benim,bu günlerde geçecek ama biraz seninde kendini inandırman gerekiyor.biraz zaman ver herşey iyi olacak...daha gençsin Mervecim hayatın başındasın... hemen ilk tökezlediyip düştüğünde nasıl kalkacağım.... ya kalktığımda tekrar düşersem.... bu taşıda yoluma kim koydu...neden hep ben düşüyorum diye sorular sorular....canım hepimiz bu yollarda düşe kalka geçtik üzülme demek zor ama acı olgunlaştırır.şöyle kalk biii kendine çeki düzen ver,akşam eşin eve geldiğinde kendine gelmiş herşeyi arkasında bırakmış şakalar yapan biricik Mervesi açsın kapıyı....hayat devam ediyor lütfen canım çok rica ediyorum bu tedavi yolunu sen kendin için engelleri kaldırarak kolaylaştır.bütün gücünü Şubattaki tedavine yoğunlaştır.....seni çok öpüyorum canım
İyi ki Geçiyorsun Zaman!..
Ya Acının Derinime İşlediği Bir Anda Donsaydın! ..
Hz. Mevlana
canımbenimm moral bozarmıyım hiç ben ben en arkdakini kendime benzettiğim için seçmiştim ayırca resim bana olumsuz bişi ifade etmedi ellerine yumoşlarını almış umutla kapıda sırasını bekleyen anneler ....yinede eğer öleyseee özürdilerimm
nasıl sileriz bu mesajı
canım bi doktorunla görüş, sonra neler dediğini söyle ama olur mu ban? merakla bekleyeceğim canım.... şu an çok yoruma açık değil gibi.... ama bir önceki mesajımda dediğim gibi canım ben senin değerlerinde olup da (bende de yumurta rezervi az olduğundan, aynı durumda olanları özellikle takip ettiğim oluyo) hamile kalan olduğunu görmüştüm. kesinlikle umutsuz olma.... Rabbim nasip edecek olduktan sonra inan bana hiç yumurtan olmasa da fark etmez.... öncelik inancımızda olacak tatlımmmmm30 yaşındayım fsh da yüksek çıkmıştı şimdide bu çok üzüldümgeçen aya kadar düzenli adet görüyordum bu ay görmeyince hormon ilacı vermişlerdi hafta sonu hsg çektircem dr um bi daha istemişti ona göre tedaviye şekil verecek çikolata kistim var bide çok üzgünüm
Keyfin daim olsun tatlımm! Yaşama sevincin harika, ben hiç oynayarak uyanmadım ne yalan söyliyim :)
Söylediklerinde her zamanki gibi çok haklısın... İlişkiler için de ben hep söylerim, sevgilin, eşin hayatını zorlaştırmamalı, kolaylaştırmıyorsa bile en azından zorlaştırmamalı. Hayat yeterince zor. Bu yüzden Allah herkese bizimkiler gibi evlilikler nasip etsin. Başka türlü her şey çok daha içinden çıkılmaz olurdu. Çocuk sahibi olmak çok güzel ve değerli ama elbetteki hayatta bizimkinden çok daha büyük dertler acılar var... Sahip olduklarımızın kıymetini bilmemiz lazım, bunu hatırlamamız lazım.
Google tüp bebek görsellerinde bir kadın gördüm Allahım sana geliyorum dedim, artık beşiz mi doğuracak nedir bir karnı var... annecimmm diyim sen anla... Betim benzim atmış olabilir yani şu an :) Allah herkese hayırlısını versin...
Hazır fırsat bulmuşken söylemek istiyorum, seni ve diğer arkadaşları tanıdığım için çok mutluyum. Adınızı yüzünüzü bilmesem de can arkadaşlarımsınız, benim için büyük bir şans oldu burayı keşfetmek. Ama özellikle senden çok şey öğrendim, kim bilir kaç kere kaç konuda içimi rahatlattın, soru işaretlerimi sildin. Öpüyorum güzel yanaklarından.
bir sürü yumi görsün doktorun bi tanemmmm... hepimize güzel haberler ver cumartesi günü...
sen tedavidesin niye arkadasın en arkadan ben geliyorummmm sizi toplayacağım kuzullarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?