2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Eki Görüntüle 947161

amaya bende bunu buldum bak sankii bizi anlatıyoo :) :) en arkadaki de beenn :)

ben bunu yapcaktım da çok umutsuz gibi olmasın diye vazcaydım

ayrıcada tedaviye başlamış biri olarak sen kapıya doğru yaklaşanlardansın, burda daha rapor çıkarcaklar var,,,, lütfen moral bozmayalımmmmmm

Son düzenleme:

1in altında olması yumurta rezerv azlığının işareti canım... benimde 0,79.... 1in üstü zaten sorunun daha başlamadığın göstergesi. lütfen üzülme, insan ilk duyduğunda şok etkisi yaşıyo ama değeri sana yakın olup gebe kalanlar okudum canım ben burda. bir de yaşını kaç ve düzenli regl oluyormusun?

İyiyim canım. Beklemedeyim işte haftaya adet günüm umarım adet görmemde hamileyim diye yazabilirim. İğnesiz ilaçsızzz ne güzel olur ama... sen nasılsın neler yapıyorsun?

İnşallah olur çok da güzel olur... Rüyam diye bir arkadaş yazmış ya, kimyasal gebeliğin hemen ardından kendiliğinden hamile kalmış, onun gibi bir sürpriz yaparsın inşallah sen de... Valla insan deli olur sevinçten yaa :)
Ben cumartesi günü doktora gideceğim canım, kürtaj sonrası kontrol amaçlı. Tedaviye de nasıl devam edeceğimizi konuşacağız.
Ayak üstü son konuşmamızda doktorum bana kromozom analizi yaptırmamızı önermişti, normalde üst üste düşüklerde istenirmiş ama bizim durumumuz (tüp bebek, kıymetli gebelik vs.) daha hassas diye öneriyormuş. Ama bu analizde bir şey çıkarsa dondurulmuş iki embriyom çöpe gidecek, tedavi sıfırdan başlayacak ve pgt yapılacak. Bir sürü emek, zaman, para... Belki de tutacak olan, sağlıklı embriyoları heba etmiş olacağız. Bu beni biraz düşündürüyor. Acaba iki dondurulmuşla denesem, olmazsa mı kromozomlara baktırsam ve pgt yaptırsam diyorum... Sen ne dersin? Kızlar hepinize soruyorum aslında, siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz? Ben de her şeye sıfırdan başlamak için biraz yorgun ve korkak hissediyorum....

aynen canım zaten dondurulmuşun varsa önce onları alıp sonrasında eğer olmazsa diğer çözüm yollarına bakman daha mantıklı geldi bana da, çöpe gitmesinler, yazık evlatların onlar senin

canımbenimm moral bozarmıyım hiç ben ben en arkdakini kendime benzettiğim için seçmiştim ayırca resim bana olumsuz bişi ifade etmedi ellerine yumoşlarını almış umutla kapıda sırasını bekleyen anneler ....yinede eğer öleyseee özürdilerimm

nasıl sileriz bu mesajı

30 yaşındayım fsh da yüksek çıkmıştı şimdide bu çok üzüldüm geçen aya kadar düzenli adet görüyordum bu ay görmeyince hormon ilacı vermişlerdi hafta sonu hsg çektircem dr um bi daha istemişti ona göre tedaviye şekil verecek çikolata kistim var bide çok üzgünüm

donmuşlara pgt yaptır.. ki bilmiyorum da eğer yapılıyorsa onlara yaptır zaten allah korusun da bişi varsa transfer yapmıyolarmış bölece hem donmuşlarının sağlıklmı değilmi öğrenmiş olursun hemde onlarda boşa gitmemiş olur ...tabii tekrar söylüyorum donmuşlara pgt yapılıyorsa

Canım ben olsam dondurulmuşlarla devam ederim. onlarda senin bebişlerin. şayet bir aksilik çıkarsa negatif olursa o zaman dediğin kromozomlara baktırırsın. arkadaşım belki de dondurulmuşlarla hamile kalırsın kromozoma falan gerek kalmaz ALLAH büyük...

Kararında Rabbim yardım etsin.

Keyfin daim olsun tatlımm! Yaşama sevincin harika, ben hiç oynayarak uyanmadım ne yalan söyliyim :)
Söylediklerinde her zamanki gibi çok haklısın... İlişkiler için de ben hep söylerim, sevgilin, eşin hayatını zorlaştırmamalı, kolaylaştırmıyorsa bile en azından zorlaştırmamalı. Hayat yeterince zor. Bu yüzden Allah herkese bizimkiler gibi evlilikler nasip etsin. Başka türlü her şey çok daha içinden çıkılmaz olurdu. Çocuk sahibi olmak çok güzel ve değerli ama elbetteki hayatta bizimkinden çok daha büyük dertler acılar var... Sahip olduklarımızın kıymetini bilmemiz lazım, bunu hatırlamamız lazım.
Google tüp bebek görsellerinde bir kadın gördüm Allahım sana geliyorum dedim, artık beşiz mi doğuracak nedir bir karnı var... annecimmm diyim sen anla... Betim benzim atmış olabilir yani şu an :) Allah herkese hayırlısını versin...
Hazır fırsat bulmuşken söylemek istiyorum, seni ve diğer arkadaşları tanıdığım için çok mutluyum. Adınızı yüzünüzü bilmesem de can arkadaşlarımsınız, benim için büyük bir şans oldu burayı keşfetmek. Ama özellikle senden çok şey öğrendim, kim bilir kaç kere kaç konuda içimi rahatlattın, soru işaretlerimi sildin. Öpüyorum güzel yanaklarından.

Cnm benim bence stres yapma bu sadece bir isik tutuyor tedaviye senin daha yumilerin var allah korusun ya hic olmasaydi simdi sen tedavine odaklan ve kotu bisey dusunme allah ol dedikten sonra gerisi teferruat cnm insss hakkinda hayirlisi olsun arkadasim
canım yaaa sayfaları okuyup cevap vereyim dedim ama bir türlü okuyamadım.doktorum Menegon verdi hergün 75 lik kendime iğne yapacağım.pazartesi günü sabah randevu aldım kontrole gideceğim canım
Hadi hayirli olsun cnm benim inss busefer rabbim kucagina sagsalim almayida nasip etsin inss bu menegon ne icin di cnm
Eki Görüntüle 947161

cnm bende siranin sonlarindayim anca bana sira ikiaya gelir

cnm bencede once dondurulmuslarini dene inss dondiriklerin yuzunu guldurecek belki

Yok yelizcim maalesef donmuşlara yapılamıyormuş. Taze embriyolardan 3. güne ulaşanlar arasında yapılıp transfer edildikten sonra ellerinde kalırsa dondurulabiliyormuş bildiğim kadarıyla. benimkiler 6. gün dondurulmuşlardı. ben de boşa gitsinler istemiyorum tabii ama bir yandan da yine aynı şeyleri yaşama ihtimalinden korkuyorum.

Amin arkadaşım inşallah dediğin gibi olur. Ben de bu yönde düşüncemi söyleyeceğim doktora, eğer aynı şeyi yaşama ihtimalin yüksek falan demezse öyle yapalım, şansımızı deneyelim... Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım benim,, şimdi bebişin karnında, annesine alışmaya, tutunmaya çalışıyor.. onu sev, konuş, bir sürü tyeyzesinden bahset.... hepimiz onu bekliyoruz ona göre... bu güzel günleri keyifle yaşa... ve 12. gün sonra bizi oynat inşallahhhhh...

canım benim kızım geldi akşam çok şükür, bir daha hiçbiryere göndermem seni diyorum gülüyor... ama ablaaa sen gönderdin deyip naz yapıyorrr... onu çoook seviyorum rabbim biliyor, ama o benim kızım, ne yazık ki ben onun annesi değilim... o yüzden ben de anne olmak istiyorummmm... bu başbaşka bir duygu sanırım... ben geç evlendim (2 yıl oldu) o zamanda çocukları çoook severdim ama nerden bilirdim ki bu istek içimi yakacak, kavuracak... bu ayetin tele gelmesi resmen umutlarımı arttırdı arkadaşım... hemen yazmak istedim sizlere... hepimiz geçti gözümün önünden...

mart nisan bahar ayları... bir yer de okumuştum bahar aylarında daha çok bebekler annelerine tutunurmuş diye... o yüzden ben de nisan mayıs istiyorum tedaviyi... belki de yine aynı zamana denk gelir tedavilerimiz ne güzel olur...

canım gözün aydın Rabbim değerlerinin katlanarak devam etmesini,vaktinde kucağına almayı nasip etsin....

Kizlarr midem cok bulaniyo saat 2de kahvlti yaptim dahda canim bosey cekmio bisey yiyemiyorm zorla myve yedim birazda yogurt ama midem cok fena bnm gbi olan var mi bska neler yedinz midenizin duzlmesi icin yrdm edin
canım kendini zorla, o bebeişin senin yiyeceklerine ihtiyacı var...

canım yaaaa çok sevindim baksana rabbim mucizesini hemencecik gönderdi... çok şükür......

canlar, cananlar.....

GÜÜÜÜÜ NNNNNAAAYYYYYYYYYYYYDDDDIIIINNNNNNLLLLLLAAAARRRRRRR

ohhhhh diyip oynıycağımız bi gün olsun inşallahhhhhhhhh

ooohhh güzel bir akşam dileği de benden herkese, şöyle romantik romantik (ne yazık ki ben yapamayacağım akşama misafir var ve evde bir gram yemek yok)

yine doktor kapilarindayim sirami bekliyorumkizlar tabletten yazıyorum basligi degistiremedim size kuşlar demeyi uygun gördü tablet kusura bakmayin

canım bu tedavin uğurlu olsun, hayırlı olsun, son tedavin olsun ve innnnşalllahhhh sana sağlıkla bebeğini getirsinnnn....

sağolun canlarım Allahım sizlerin de kucaklarını bebişlerle doldursun ennnn yakın zamanda inşallah
ammmmiiiiinnnnnnnnn
Kizlar hastanedeyim galiba bugün transfer günüm belli olcak inşaallah herşey yolundadir Rabbim'in izniyle

innnşallah canım bizi habersiz bırakma...

allah bu keyfini bin kere on bin kere arttırsın canım benimmm...

canım kalbimdesin ne güzel yazmış sana... ben de ablan olarak ki bu topiğin yaşça en büyüğü benim onu dinlemeni ve tavsiyelerine kulak vermeni dilerimmm... bu yaşadıklarımız asla unutulmaz, ne hayaller kurduk ama nasibimiz böyleymiş... allah bundan sonra güzel günler nasip etsin bizee...evlatlarımızla...

Arkadaslar selam;
Bir haftadir soyleyip nihayet taze nar suyunu yaptim az once..tavsiye ediyorum,kati meyve sikacagina kabuklarini ince soyup beyazlari kalacak sekilde bolup attim.mayhos tadi ile gayet lezzetli ve sifali diye dusunuyorum...

afiyet bal şeker olsun, boool yumi olsun inşallahhhh

Hakknda hyrlisi olsn canim benm :) bol bol dua et emin olun ki benm dualrm sZlerle ismen dua etmesemde size dua ediyrom :)

allah razı olsun canımmmm...

allah nazarlardan saklansın bir yastıkta kocatsın sizi, torunlarınız etrafınızda dolansın inşallahhhh...

slm kızlar bugün muanem vardı ilk muanem ve allahıma bin şükür kese dicem olmicek keseler gördük 2 tane allahım olmayan herkese versin

gözün aydın, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllahhh..

İyiyim canım. Beklemedeyim işte haftaya adet günüm umarım adet görmemde hamileyim diye yazabilirim. İğnesiz ilaçsızzz ne güzel olur ama... sen nasılsın neler yapıyorsun?

hoşgeldin selencimmm.... amiiin amiiiin amiiin... inşallah inşalllah mucize yazarsın bize kardeşim...
saol canım inşlahhh cumartesi muayneye gidicem bakalım bakalım yumurta büyütebilmişmiyim :)
hepimizinnnnnnnnn bebişleri olsun lütfennnnnnnnn allahım diye durmadan dua ediyorum

bir sürü yumi görsün doktorun bi tanemmmm... hepimize güzel haberler ver cumartesi günü...

bu mutluluk her daim ama her daim sürsün inşallah....
İyi ki Geçiyorsun Zaman!..
Ya Acının Derinime İşlediği Bir Anda Donsaydın! ..
Hz. Mevlana

ahhhh. ahhhhh. binlerce kez şükürler olsun rabbime ki zaman geçiyoor...

cannım rabbim yeterki ol desinnnn..

canım yaaa sayfaları okuyup cevap vereyim dedim ama bir türlü okuyamadım.doktorum Menegon verdi hergün 75 lik kendime iğne yapacağım.pazartesi günü sabah randevu aldım kontrole gideceğim canım

bismillahir rahmanirrrahimmm. şifa olsun ilaçların inşallah...
Eki Görüntüle 947161

sen tedavidesin niye arkadasın en arkadan ben geliyorummmm sizi toplayacağım kuzullarımmm

canım bence donmuşlarla dene yaaa... onları atlama... allah büyük...

bebek 34 inşallah güzel haberler almışsındır bugünnn....

cicibebe....... neredesinnnn

hımm anladım canımm ozman bencede donmuşlarını dene nasılsa sıfırdan başlıyo gibi olmuyo daha cabuk gelişiyo herşey rabbim onlardan yüzünü güldürsün sağlıkla hamile kalırsın canımm......

canımmmmm, güzel yürekli arkadaşım benim ne de güzel moral veriyorsun sen öyle ... hep sen konuş silkele beni böyle kendime geleyim Ayrıca bu sözü de tuttum çok güzelmiş

canım saçmalama şaka yaptım sadece ayollll... olur mu öyle şeyy.... ben de hehe aynı biz diye baktım resmeeeee :))))))

canım bi doktorunla görüş, sonra neler dediğini söyle ama olur mu ban? merakla bekleyeceğim canım.... şu an çok yoruma açık değil gibi.... ama bir önceki mesajımda dediğim gibi canım ben senin değerlerinde olup da (bende de yumurta rezervi az olduğundan, aynı durumda olanları özellikle takip ettiğim oluyo) hamile kalan olduğunu görmüştüm. kesinlikle umutsuz olma.... Rabbim nasip edecek olduktan sonra inan bana hiç yumurtan olmasa da fark etmez.... öncelik inancımızda olacak tatlımmmmm

tatlım o resmini gördüğün kadın, bende aynı tepkiyi gösterdim gördüğüm an, tövbe ya Rabbi bu nedir yaaa dedim :)))) 8iz bebeğe gebeymiş, sevgilisinden ayrılmışlar adam sperm bağışında bulunmuş, kadında manyak gitmiş o spermleri lamış... adam sonradan haberdar oluyo. 14. bebeğini doğurcakmış ve hiç evlenmemiş....... son doğuracağı 8 taneyle birlikte tabi bu 14 :)))))

bir sürü yumi görsün doktorun bi tanemmmm... hepimize güzel haberler ver cumartesi günü...

sen tedavidesin niye arkadasın en arkadan ben geliyorummmm sizi toplayacağım kuzullarımmm

amin canım inşalahh yumulerim büsürü olur :) :) ...
ya ben o karikatür resimde arkadakini kendimi benzettiğim için bende saçımı arkadan bağlarımda hep onun için öle demiştim yoksa en arkada ben varım diye değill...inşalahhhhhhh bu topik açıldığında da ilk benim tedavim vardı şimdi ikincilerde de ilk sırada gibiyim hepiniz ama hepinizz arkamdan gelin hepimizin kucağı dolsun canım arkdaşalrım , canı gönülden istiyorum bunu hergün her saat dualarımdasınız son tedavileirmiz olur hatta son adetlerimizi görmüşüzdür bu ayda kendiliğinden olur hepinizi seviyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…