aman deyimm olsun bilmeden üzerim falan kıyamamm helede sana asla kıyamam sen benim içimi rahatlatan görünmez ama hep aklımda olan meleğimsin :* :*canım saçmalama şaka yaptım sadece ayollll... olur mu öyle şeyy.... ben de hehe aynı biz diye baktım resmeeeee :))))))
)
güzel arkadaşlarım çok teşekkür ederim hepinize inşallah bu şansım sonuna kadar beni bırakmaz bugün doktorumlada konuştum sonuçlar normal dedi şimdiii büyüsün yumişler gelsin bebişler :))
Cnm benim bence stres yapma bu sadece bir isik tutuyor tedaviye senin daha yumilerin var allah korusun ya hic olmasaydi simdi sen tedavine odaklan ve kotu bisey dusunme allah ol dedikten sonra gerisi teferruat cnm insss hakkinda hayirlisi olsun arkadasim
teşekkür ederim canım panik haldeyim korkuyorum dualarınızı esirgemeyin
canım kalbimdesin ne güzel yazmış sana... ben de ablan olarak ki bu topiğin yaşça en büyüğü benim onu dinlemeni ve tavsiyelerine kulak vermeni dilerimmm... bu yaşadıklarımız asla unutulmaz, ne hayaller kurduk ama nasibimiz böyleymiş... allah bundan sonra güzel günler nasip etsin bizee...evlatlarımızla...
tatlım o resmini gördüğün kadın, bende aynı tepkiyi gösterdim gördüğüm an, tövbe ya Rabbi bu nedir yaaa dedim :)))) 8iz bebeğe gebeymiş, sevgilisinden ayrılmışlar adam sperm bağışında bulunmuş, kadında manyak gitmiş o spermleri lamış... adam sonradan haberdar oluyo. 14. bebeğini doğurcakmış ve hiç evlenmemiş....... son doğuracağı 8 taneyle birlikte tabi bu 14 :)))))
Canım maşalllahhhhslm kızlar bugün muanem vardı ilk muanem ve allahıma bin şükür kese dicem olmicek keseler gördük 2 tane allahım olmayan herkese versin
Canım İnşalllahhh bu sefer güzel haberler alıcazSelam Canlarim nasılsınız guzel dilekleriniz dualariniz için Allah razi olsun giderken tek tek sayamasamda hepimize dua ettimbu sefer cok rahat stressiz oldu çünkü kimse bilmiyor esimle benden baska son uc tane bebeğimiz kaldi üçünü de koyalim dedi ben de birincide agzim yandi 5 tane olsa koy diyecektim ilk denemedeki gibi birinci kalite olmasa da güzel embriyo lar dedi kismet bakalim Allahim utandirmasin hicbirimizi 12 gün kan sulandirici igne yaptiracakmisim bu sefer sevmiyorum onu ama bebikler için katlanicaz artik syflari okudum sohbetler resimmler süper kizlar cok güldüm :)) Allah iyiliginizi versin
Amin canim inşallah hepimiz alalim 4 subat test tarihim :)Canım maşalllahhhhRabbim kucağına almayı nasip etsin
Canım İnşalllahhh bu sefer güzel haberler alıcaztest tarihlerimiz arka arkaya olacak benim 1şubat 40 larımız karışsın İnş
slm kızlar bugün muanem vardı ilk muanem ve allahıma bin şükür kese dicem olmicek keseler gördük 2 tane allahım olmayan herkese versin
Canım üzülme benimde amh 0,6 ilk duyduğumda üzüldüm ama hemen toplandım doktorum mini tüp bebek önerdi hemen kabul ettik 2 Ocak'ta negatif aldım 4ocakta tekrar tedaviye başladım mini tüp yaptık az ilaçla kaliteli yumi suan transferimin 3. Günündeyim 2tane yumi toplandı 1tanesi döllendi o benim tek taşım suan içimde büyüyorCnm benim bence stres yapma bu sadece bir isik tutuyor tedaviye senin daha yumilerin var allah korusun ya hic olmasaydi simdi sen tedavine odaklan ve kotu bisey dusunme allah ol dedikten sonra gerisi teferruat cnm insss hakkinda hayirlisi olsun arkadasim
teşekkür ederim canım panik haldeyim korkuyorum dualarınızı esirgemeyinBu arada bende 30 yaşındayım
Evet canim allah nasip ederse ikizler :) bnm 6+1 gunluk :) senn trasnsferin ne zaman oldu canim ?
Sagol cnm iyiyim hergunum ayni geciyor tedaviye kadar senin de inss bebisin dogal yoldan gelsin insssneşecim sen nasılsın canım?
heee heee biraz oyleyimdir ismimle ozdesiyorum ayy ne mutavaziym yaaa:119::119::119::119:dondiriklerimmmm :):) Allahım ne tatlısın sen yaa, akşam gideyim de kocama söyliyim bu dondirik lafını, kesin o da bayılır
cnm tabiki allah yolunu acik etsin insss sen sadece stres yapma unut amh yi simdi tedavine odaklanCnm benim bence stres yapma bu sadece bir isik tutuyor tedaviye senin daha yumilerin var allah korusun ya hic olmasaydi simdi sen tedavine odaklan ve kotu bisey dusunme allah ol dedikten sonra gerisi teferruat cnm insss hakkinda hayirlisi olsun arkadasim
teşekkür ederim canım panik haldeyim korkuyorum dualarınızı esirgemeyin
Cnm hadi gozun aydin inss busefer bebislerin annesine simsiki tutunsunlar inss 4 subatta benim evlilik yildonumum inss sanada ugurlu gelsin 14.yilimiz bitiyorSelam Canlarim nasılsınız guzel dilekleriniz dualariniz için Allah raolsun giderken tek tek sayamasamda hepimize dua ettimbu sefer cok rahat stressiz oldu çünkü kimse bilmiyor esimle benden baska son uc tane bebeğimiz kaldi üçünü de koyalim dedi ben de birincide agzim yandi 5 tane olsa koy diyecektim ilk denemedeki gibi birinci kalite olmasa da güzel embriyo lar dedi kismet bakalim Allahim utandirmasin hicbirimizi 12 gün kan sulandirici igne yaptiracakmisim bu sefer sevmiyorum onu ama bebikler için katlanicaz artik syflari okudum sohbetler resimmler süper kizlar cok güldüm :)) Allah iyiliginizi versin
Rabbim 1şubatta benim 4şubatta senin yüzünü güldürsün inşalllahhhhhhhAmin canim inşallah hepimiz alalim 4 subat test tarihim :)
MaşallahAllah size bagislasin meleklerinizi
Sagol cnm iyiyim hergunum ayni geciyor tedaviye kadar senin de inss bebisin dogal yoldan gelsin insss
heee heee biraz oyleyimdir ismimle ozdesiyorum ayy ne mutavaziym yaaa:119::119::119::119:
Sağol cnm bnm sizede nice senelere Allah daim etsin yuvanizicnm tabiki allah yolunu acik etsin insss sen sadece stres yapma unut amh yi simdi tedavine odaklan
Cnm hadi gozun aydin inss busefer bebislerin annesine simsiki tutunsunlar inss 4 subatta benim evlilik yildonumum inss sanada ugurlu gelsin 14.yilimiz bitiyor
Amin guzelim Allah gonulden isteyen herkesin muradini versinRabbim 1şubatta benim 4şubatta senin yüzünü güldürsün inşalllahhhhhhh
Canım üzülme benimde amh 0,6 ilk duyduğumda üzüldüm ama hemen toplandım doktorum mini tüp bebek önerdi hemen kabul ettik 2 Ocak'ta negatif aldım 4ocakta tekrar tedaviye başladım mini tüp yaptık az ilaçla kaliteli yumi suan transferimin 3. Günündeyim 2tane yumi toplandı 1tanesi döllendi o benim tek taşım suan içimde büyüyorBu arada bende 30 yaşındayım
canım çok sevindim gerçekten gerçekten umut oldun banagüzel haberlerini bekliyorum
Bana bu zorlu yolculukta yoldaş olan, sorularıma cevap veren, dışarda canım sıkılsa bile tatlı dilleriyle moralimi yükselten tatlı arkadaşlarım, varlığınız için çoookkk teşekkür ederim. Bigün bunu yazabilmeyi o kadar çok hayal etmiştim ki, sanırsam ben ben ben hamileyimmm3. gün çift embriyo transferi, bugun 3. günüm ve değerim 205 çıktı. Halaaa inanamıyorum. Hastanede elim titreye titreye ağladım. Bundan sonra en çok duayı sizler için edicem. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. İnşallah degerim de katlar ve sağlıkla kucağıma alırım.
Aminnnn canım İnşalllahhhcanım çok sevindim gerçekten gerçekten umut oldun banagüzel haberlerini bekliyorum Canım doktorunla mini tüp bebeğide konuş bizi habersiz bırakma
Sagol cnm iyiyim hergunum ayni geciyor tedaviye kadar senin de inss bebisin dogal yoldan gelsin insss
heee heee biraz oyleyimdir ismimle ozdesiyorum ayy ne mutavaziym yaaa:119::119::119::119:
Sağol cnm bnm sizede nice senelere Allah daim etsin yuvanizi
Amin guzelim Allah gonulden isteyen herkesin muradini versin
Tesekkur ederim cnm insss
Ayy ben buna bayildim ya çok tatli aynen öyle yiz vallaEki Görüntüle 947161
amaya bende bunu buldum bak sankii bizi anlatıyoo :) :) en arkadaki de beenn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?