2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım saçmalama şaka yaptım sadece ayollll... olur mu öyle şeyy.... ben de hehe aynı biz diye baktım resmeeeee :))))))

)
aman deyimm olsun bilmeden üzerim falan kıyamamm helede sana asla kıyamam sen benim içimi rahatlatan görünmez ama hep aklımda olan meleğimsin :* :*

güzel arkadaşlarım çok teşekkür ederim hepinize inşallah bu şansım sonuna kadar beni bırakmaz bugün doktorumlada konuştum sonuçlar normal dedi şimdiii büyüsün yumişler gelsin bebişler :))

aynen canım Allah ın izniyle herşey güzel olacak

Selam Canlarim nasılsınız guzel dilekleriniz dualariniz için Allah razi olsun giderken tek tek sayamasamda hepimize dua ettim bu sefer cok rahat stressiz oldu çünkü kimse bilmiyor esimle benden baska son uc tane bebeğimiz kaldi üçünü de koyalim dedi ben de birincide agzim yandi 5 tane olsa koy diyecektim ilk denemedeki gibi birinci kalite olmasa da güzel embriyo lar dedi kismet bakalim Allahim utandirmasin hicbirimizi 12 gün kan sulandirici igne yaptiracakmisim bu sefer sevmiyorum onu ama bebikler için katlanicaz artik syflari okudum sohbetler resimmler süper kizlar cok güldüm :)) Allah iyiliginizi versin

evet canım çok güzel yazmış dinliyorum sizleri zaten sizlerin sayesinde ayağa kalkacağım. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim hepimize güzel günler hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Allah akıl fikir versin yaa sekiz bebek nasıl taşınır nasıl doğurulur ne deli kadınlar var yaa :))) 6 çocuklu bir de, ay bayılıcam hiç ölüm korkusu falan da yok herhalde...

slm kızlar bugün muanem vardı ilk muanem ve allahıma bin şükür kese dicem olmicek keseler gördük 2 tane allahım olmayan herkese versin
Canım maşalllahhhh Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Canım İnşalllahhh bu sefer güzel haberler alıcaz test tarihlerimiz arka arkaya olacak benim 1şubat 40 larımız karışsın İnş

Canım maşalllahhhh Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Canım İnşalllahhh bu sefer güzel haberler alıcaz test tarihlerimiz arka arkaya olacak benim 1şubat 40 larımız karışsın İnş
Amin canim inşallah hepimiz alalim 4 subat test tarihim :)

slm kızlar bugün muanem vardı ilk muanem ve allahıma bin şükür kese dicem olmicek keseler gördük 2 tane allahım olmayan herkese versin

Maşallah Allah size bagislasin meleklerinizi

Evet canim allah nasip ederse ikizler :) bnm 6+1 gunluk :) senn trasnsferin ne zaman oldu canim ?

benim trasferim 30 aralık oldu cnm 10 aralıkda adet tariğim ben adet tarihinden kendim hesapladım 6+2 çıkıyodu ama doktora gittim meğersem ben 5+3 müşüm oda tarsfer 24 gün olmuş dedi 2 haftada üstüne ekledi öle dedi yani senin

neşecim sen nasılsın canım?
Sagol cnm iyiyim hergunum ayni geciyor tedaviye kadar senin de inss bebisin dogal yoldan gelsin insss
dondiriklerimmmm :):) Allahım ne tatlısın sen yaa, akşam gideyim de kocama söyliyim bu dondirik lafını, kesin o da bayılır
heee heee biraz oyleyimdir ismimle ozdesiyorum ayy ne mutavaziym yaaa:119::119::119::119:

Cnm senin kalbin okadar guzelki rabbim er yada gec senin evliligini bir bebisle taclandiracak inssss ilkbaharda baslicagin tedavinde bebisin icinde fikizlenecek insss senin moralin yuksek olmasi zaten basarmanin yarisi bence bende seni seni cook seviyorum cnm kocaman opuyorum gorusuruz cnm

Son düzenleme:
canım teşekkür ederim mutlaka sana bununla ilgili bilgi vericem hakkımızda hayırlısı

Msruya canım ne güzel haber gözün aydın maşallah değerinde çok güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim darısı benim ve tüm tedavi görenlerin başına İnşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…