2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Adet tarihinden hesplanmio canim , ben intrnettn hespladim , benm de transferim 27aralikta oldu canim adet tarihimde 12 aralikti en son ki :) birbirne cok yakin tarihlerimiz :)

bende kanda pıhtılaşma çıktı hoca kan sulandırıcı celanxsan verdi. başka bu şekilde olan var mı aranızda yardım

canım bende her tüp bebekte kullanıyorum azda olsa kanda pıhtılaşma var dedi doktorum coraspirinde ayrıca kullanıyorum iğneyi göbekten yapıyorum

Arkadaslar selam;
Bir haftadir soyleyip nihayet taze nar suyunu yaptim az once..tavsiye ediyorum,kati meyve sikacagina kabuklarini ince soyup beyazlari kalacak sekilde bolup attim.mayhos tadi ile gayet lezzetli ve sifali diye dusunuyorum...

afiyet olsun canım.bal şeker şifa olsun

aminnnnnnnnnnn.

Canım giremedim kaç gündür hepinizi ösledim. hadi güzel haberle dön bebeğimmmmm. kocaman öptüm seni

canım benim İzmir nasıldı dinlenip eğlenebildin mi?bizde seni özledikilk iğneye bugün başladım.pazartesi günü kontrolüm var

slm kızlar bugün muanem vardı ilk muanem ve allahıma bin şükür kese dicem olmicek keseler gördük 2 tane allahım olmayan herkese versin

harika bir haber Rabbim her zaman güzel haberler almanı nasip etsin canım yaaa çok sevindimdarısı başımıza inşaALLAH

canım maşaALLAH.Rabbim mutluluğunuzu daim etsin her uyandığın yeni gün sana güzel sürprizler getirsin

canım amh nin sonucunun iyi olmadığını doktorun mu?dedi...üzülme ilaç içersin düzelir kalbini ferah tut.bir çaresi vardır elbette

canım amh nin sonucunun iyi olmadığını doktorun mu?dedi...üzülme ilaç içersin düzelir kalbini ferah tut.bir çaresi vardır elbette

hayır canım doktorumla görüşme fırsatım olmadı daha randevuda alamıyorum yakın zamana bi şekilde ulaşmaya çalışıcam internetten araştırdığım kadarıyla biliyorum bi fikrim yok yani

canım bence de önce dondurulmuşları dene embriyolarda boşa gitmesin onları bu günlere getirip büyütmek için neler çektik yokmuş gibi sayamayız onlar kuzu korunmaya ihtiyacı var annelerinin göbüşünde rahat edecekler.benim 3 düşükten sonra genetik taramalar yapıldı süper para gitti ALLAH'a şükür eşimde de ve bende genetik bozukluk çıkmadı.5.tüpde pgt yapıldı birşey çıkmadı gebelik pozitf çıktı.6,5 haftalık kanama başladı 10 gün sürdü sonra düştü canım.......elimin ayarı kaçtı yazdım da yazdım yahuuuu

canlarımmmmmmmmmmm ben geldim sayfa falan okumadım kalbimdesin kısaca bana özet geç kimler nasıl ne durumda cicibebem ne yaptı hızlıca yaz bekliyom merktan ölcem heeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…