- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Canım Süpermiş bayıldım bunaEki Görüntüle 947161
amaya bende bunu buldum bak sankii bizi anlatıyoo :) :) en arkadaki de beenn :)
Canım Süpermiş bayıldım bunaÖndeki ben 1şubatta sonuç bekliyorum kapıya daha yakın durayım bari
Canım Süpermiş bayıldım bunaÖndeki ben 1şubatta sonuç bekliyorum kapıya daha yakın durayım bari
bende bu kuyruğa girmek istiyorum artıkbeklemek çok yorucu :18:
benim trasferim 30 aralık oldu cnm 10 aralıkda adet tariğim ben adet tarihinden kendim hesapladım 6+2 çıkıyodu ama doktora gittim meğersem ben 5+3 müşüm oda tarsfer 24 gün olmuş dedi 2 haftada üstüne ekledi öle dedi yani senin
İnsss o kapidanda hamis olarak çık emi
bende kanda pıhtılaşma çıktı hoca kan sulandırıcı celanxsan verdi. başka bu şekilde olan var mı aranızda yardım
Arkadaslar selam;
Bir haftadir soyleyip nihayet taze nar suyunu yaptim az once..tavsiye ediyorum,kati meyve sikacagina kabuklarini ince soyup beyazlari kalacak sekilde bolup attim.mayhos tadi ile gayet lezzetli ve sifali diye dusunuyorum...
aminnnnnnnnnnn.
Canım giremedim kaç gündür hepinizi ösledim. hadi güzel haberle dön bebeğimmmmm. kocaman öptüm seni
Hosbuldum cnm benim kiz ben hep buralardayim biliyorsun suan beklemedeyim ama elimden geldigince paylasimlarda bulunuyorumo
Sabret canım inşalllahhhh önce bu kuyruğu giricez sonradabende bu kuyruğa girmek istiyorum artıkbeklemek çok yorucu :18:
İnşalllahhhh kuzumİnsss o kapidanda hamis olarak çık emi
slm kızlar bugün muanem vardı ilk muanem ve allahıma bin şükür kese dicem olmicek keseler gördük 2 tane allahım olmayan herkese versin
yapmayın böyle şeyler kuzum, beni utandırıyorsunuz..... (eski türk filmi ağzıyla söyledim farzet, özellikle "kuzum"u).... bugün keyfimin doruklarındayım canım yaaaa..... yaşasın yağmur yağdı, ondan galiba, geçti içimin sıkıntısı.... insan oynayarak uyanır mı ya, nası keyifle uyandım bugün......
vallahi yalanım yok, bende bayılıyorum eşimle ilişkime.... bazen bi bakıyom pcye gömülmüş ben tv zaplıyorum yaklaşık 2-3 saat tek kelime bile etmemişiz, kalkıyom ayağa elimi boks yapcak gibi yapıp boksörler gibi zıplıyorum sonra baş parmağımı kaldırıp burnuma dokunuyorum "gelsene gelese" diyorum, boyuma posuma bakmadan,,, eşim kopuyo tabi kalkıyo tek koluyla belimden tutup kaldırıyo beni ben çığlık çığlığaaa.... bi hayal et, çok komik oluyo
tamam çok kolay şeyler yaşamıyoruz da, hayatımızı da daha da zorlaştırmanın bi alemi yokki, sevelim sevilelim, eğlenelim gülelim, bebişlerimiz de belki henüz cismen oluşmamış olsalarda, derler ki süper eğlenceli bi ailemiz olcak yaşasınnnn
ayrıca da burası samimi olmasaydı, bnde olamazdım ki
hem ne güzel olur, tadından yenmez vallahi, hadi inşallah şekerimmmmm
dur kız resimi nerden bulduğumu söylemeyi unuttum... google amcaya sor tüp bebek diye sonra görselleri seç.... bi tomar seçeneğin oluyoooooo
kızlar amh sonucum çok kötü çıktı 0,221 in altı kötü galiba ağlamaktan içim dışıma çıktı değerlerim çok kötü şansım gittikçe azalıyor daha tedaviye bile başlayamadım
amin cnm insssssinşallah canım benim ağzınızdan bal damlıyorsıradaki herkes böyle olsun
neşecim, sen bizim tadımız tuzumuzsunbu beklemenin ardından güzel günler gelecek canım
canım amh nin sonucunun iyi olmadığını doktorun mu?dedi...üzülme ilaç içersin düzelir kalbini ferah tut.bir çaresi vardır elbette
İnşallah olur çok da güzel olur... Rüyam diye bir arkadaş yazmış ya, kimyasal gebeliğin hemen ardından kendiliğinden hamile kalmış, onun gibi bir sürpriz yaparsın inşallah sen de... Valla insan deli olur sevinçten yaa :)
Ben cumartesi günü doktora gideceğim canım, kürtaj sonrası kontrol amaçlı. Tedaviye de nasıl devam edeceğimizi konuşacağız.
Ayak üstü son konuşmamızda doktorum bana kromozom analizi yaptırmamızı önermişti, normalde üst üste düşüklerde istenirmiş ama bizim durumumuz (tüp bebek, kıymetli gebelik vs.) daha hassas diye öneriyormuş. Ama bu analizde bir şey çıkarsa dondurulmuş iki embriyom çöpe gidecek, tedavi sıfırdan başlayacak ve pgt yapılacak. Bir sürü emek, zaman, para... Belki de tutacak olan, sağlıklı embriyoları heba etmiş olacağız. Bu beni biraz düşündürüyor. Acaba iki dondurulmuşla denesem, olmazsa mı kromozomlara baktırsam ve pgt yaptırsam diyorum... Sen ne dersin? Kızlar hepinize soruyorum aslında, siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz? Ben de her şeye sıfırdan başlamak için biraz yorgun ve korkak hissediyorum....
Keyfin daim olsun tatlımm! Yaşama sevincin harika, ben hiç oynayarak uyanmadım ne yalan söyliyim :)
Söylediklerinde her zamanki gibi çok haklısın... İlişkiler için de ben hep söylerim, sevgilin, eşin hayatını zorlaştırmamalı, kolaylaştırmıyorsa bile en azından zorlaştırmamalı. Hayat yeterince zor. Bu yüzden Allah herkese bizimkiler gibi evlilikler nasip etsin. Başka türlü her şey çok daha içinden çıkılmaz olurdu. Çocuk sahibi olmak çok güzel ve değerli ama elbetteki hayatta bizimkinden çok daha büyük dertler acılar var... Sahip olduklarımızın kıymetini bilmemiz lazım, bunu hatırlamamız lazım.
Google tüp bebek görsellerinde bir kadın gördüm Allahım sana geliyorum dedim, artık beşiz mi doğuracak nedir bir karnı var... annecimmm diyim sen anla... Betim benzim atmış olabilir yani şu an :) Allah herkese hayırlısını versin...
Hazır fırsat bulmuşken söylemek istiyorum, seni ve diğer arkadaşları tanıdığım için çok mutluyum. Adınızı yüzünüzü bilmesem de can arkadaşlarımsınız, benim için büyük bir şans oldu burayı keşfetmek. Ama özellikle senden çok şey öğrendim, kim bilir kaç kere kaç konuda içimi rahatlattın, soru işaretlerimi sildin. Öpüyorum güzel yanaklarından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?