canlarımmmmmmmmmmm ben geldim sayfa falan okumadım kalbimdesin kısaca bana özet geç kimler nasıl ne durumda cicibebem ne yaptı hızlıca yaz bekliyom merktan ölcem heeeeeeeee
canımmmmm, güzel yürekli arkadaşım benimne de güzel moral veriyorsun sen öyle ... hep sen konuş silkele beni böyle kendime geleyim Ayrıca bu sözü de tuttum çok güzelmiş
Hosgeldin cnm nasilsin bugun dr gidecektiniz ne oldu bugun kulagini cinlatmistik inss hersey yolundadir cnm
Selam Canlarim nasılsınız guzel dilekleriniz dualariniz için Allah razi olsun giderken tek tek sayamasamda hepimize dua ettimbu sefer cok rahat stressiz oldu çünkü kimse bilmiyor esimle benden baska son uc tane bebeğimiz kaldi üçünü de koyalim dedi ben de birincide agzim yandi 5 tane olsa koy diyecektim ilk denemedeki gibi birinci kalite olmasa da güzel embriyo lar dedi kismet bakalim Allahim utandirmasin hicbirimizi 12 gün kan sulandirici igne yaptiracakmisim bu sefer sevmiyorum onu ama bebikler için katlanicaz artik syflari okudum sohbetler resimmler süper kizlar cok güldüm :)) Allah iyiliginizi versin
h.b bitanem evet bugün gittik biraz kaynama olmuş kemikte çok şükür ama çelik yeleği giymeye devam 4 şubatta tekrar gidicez umarım ozamana daha iyi olur..........bana gelince hepiniziiiiiiiiiiiiiiii çooookkkkkkkkkkkkkkkkk özzzzzllllleddiiiiimmmmmmmmmmm..........ve dün adet oldum ama nasip değildi bu ay başlaıyamıyorum şubatta inşlh işe gidip geliyorum iflağım kesildi resmen perte çıktım bitanem ya......akşam giriyorum arada ama siz yoksunuz üzülüyorum
hoşgeldin bebeğimözledim seni yaaaa sen olmayınca kimse kalmıyor herkes erkenden ayrılıyor nasılsın canımmmm
canlarımmmmmmmmmmm ben geldim sayfa falan okumadım kalbimdesin kısaca bana özet geç kimler nasıl ne durumda cicibebem ne yaptı hızlıca yaz bekliyom merktan ölcem heeeeeeeee
iyiyim cnm sen nasılsın akşam 9 gibi geliyom siz yoksunuz bende çıkıyom napim valla özledim cicibebe naptı ne ettiniz ne durumdasınız anlatın valla çatlıcam mrktan :18::18:
Cnm benim tekrar gecmis olsun gozun aydin hayirlisi olsun cnm ne guzel iste hep beraber baslicaz sirasiyla inss kendine dikkat et cnm allah kolaylik ve guc versin sanah.b bitanem evet bugün gittik biraz kaynama olmuş kemikte çok şükür ama çelik yeleği giymeye devam 4 şubatta tekrar gidicez umarım ozamana daha iyi olur..........bana gelince hepiniziiiiiiiiiiiiiiii çooookkkkkkkkkkkkkkkkk özzzzzllllleddiiiiimmmmmmmmmmm..........ve dün adet oldum ama nasip değildi bu ay başlaıyamıyorum şubatta inşlh işe gidip geliyorum iflağım kesildi resmen perte çıktım bitanem ya......akşam giriyorum arada ama siz yoksunuz üzülüyorum
canım evet doğal gebeliğe hazırlıyor bakalım tedavi nasıl ilerleyecek.Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşaALLAH
evet yaaa bende merak ediyorum bebekle cicibebeyi inşalahhh hayırlı haberlerle gelirler
çileklilimonata ,nihan_16 nerelerdesinnnnnn bakimmmm
Hosgeldin ablacim ozlettin kendini , gecmis olsn allah acil sifalar versin en kisa zamanda insallh :)
Aminnn cnm inss bu sefer olacak ben inaniyorum
Cnm benim tekrar gecmis olsun gozun aydin hayirlisi olsun cnm ne guzel iste hep beraber baslicaz sirasiyla inss kendine dikkat et cnm allah kolaylik ve guc versin sana
canım eşinin iyiye gitmesine sevindim.her işte vardır bir hayır.ben bugün tekrar tedaviye başladım,pazartesi ilk kontrolüm var.ccicibebemin evinde inrternette bir sorun varmış 10 günü geçti girmiyor cumartesi kontrole gidecekti bilgi vermedi inşaALLAH herşey yolundadır
h.b bitanem saol allah razı olsun şimdilik iyiyiz tekrar gidicek konturole 4 şubatta bakalım ozamana dahada netleşicek sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik yeğenler ne durumda iyi bakıyon dimi dikkat et bak beni getirme yanına ona göre heeeeeeeeee
Sahracım,canım inşaALLAH bu sefer herşey yolunda gideryavruların sana sıkıca tutunur Rabbim gönlüne göre versin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?