2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canlarımmmmmmmmmmm ben geldim sayfa falan okumadım kalbimdesin kısaca bana özet geç kimler nasıl ne durumda cicibebem ne yaptı hızlıca yaz bekliyom merktan ölcem heeeeeeeee

Hosgeldin cnm nasilsin bugun dr gidecektiniz ne oldu bugun kulagini cinlatmistik inss hersey yolundadir cnm

canımmmmm, güzel yürekli arkadaşım benim ne de güzel moral veriyorsun sen öyle ... hep sen konuş silkele beni böyle kendime geleyim Ayrıca bu sözü de tuttum çok güzelmiş

haaa şöyle tatlım.sen mutlu ol bizde mutlu olalım....şuan yaşadıkların çok doğal ama seni esir almasına izin verme herşey yeni başlıyor dondurulmuş tedavisi kolay ve kısa çok rahat geçireceksin o dönemi kanamanda varken yine dua okuyabilirsin sen çok güzel bir anne adayısın eminim etrafındaki insanlar seni neşeli ve sevecen buluyordur.Merveeeeee aslına geri dön napacan canım yaaa hayattan taat almayan Merveyi

Hosgeldin cnm nasilsin bugun dr gidecektiniz ne oldu bugun kulagini cinlatmistik inss hersey yolundadir cnm

h.b bitanem evet bugün gittik biraz kaynama olmuş kemikte çok şükür ama çelik yeleği giymeye devam 4 şubatta tekrar gidicez umarım ozamana daha iyi olur..........bana gelince hepiniziiiiiiiiiiiiiiii çooookkkkkkkkkkkkkkkkk özzzzzllllleddiiiiimmmmmmmmmmm..........ve dün adet oldum ama nasip değildi bu ay başlaıyamıyorum şubatta inşlh işe gidip geliyorum iflağım kesildi resmen perte çıktım bitanem ya ......akşam giriyorum arada ama siz yoksunuz üzülüyorum

Sahracım,canım inşaALLAH bu sefer herşey yolunda gider yavruların sana sıkıca tutunur Rabbim gönlüne göre versin tatlım

hoşgeldin bebeğimözledim seni yaaaa sen olmayınca kimse kalmıyor herkes erkenden ayrılıyor nasılsın canımmmm

hoşgeldin bebeğimözledim seni yaaaa sen olmayınca kimse kalmıyor herkes erkenden ayrılıyor nasılsın canımmmm

iyiyim cnm sen nasılsın akşam 9 gibi geliyom siz yoksunuz bende çıkıyom napim valla özledim cicibebe naptı ne ettiniz ne durumdasınız anlatın valla çatlıcam mrktan :18::18:

iyiyim cnm sen nasılsın akşam 9 gibi geliyom siz yoksunuz bende çıkıyom napim valla özledim cicibebe naptı ne ettiniz ne durumdasınız anlatın valla çatlıcam mrktan :18::18:

canım eşinin iyiye gitmesine sevindim.her işte vardır bir hayır.ben bugün tekrar tedaviye başladım,pazartesi ilk kontrolüm var.ccicibebemin evinde inrternette bir sorun varmış 10 günü geçti girmiyor cumartesi kontrole gidecekti bilgi vermedi inşaALLAH herşey yolundadır

Cnm benim tekrar gecmis olsun gozun aydin hayirlisi olsun cnm ne guzel iste hep beraber baslicaz sirasiyla inss kendine dikkat et cnm allah kolaylik ve guc versin sana

canım evet doğal gebeliğe hazırlıyor bakalım tedavi nasıl ilerleyecek.Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşaALLAH

evet yaaa bende merak ediyorum bebekle cicibebeyi inşalahhh hayırlı haberlerle gelirler
çileklilimonata ,nihan_16 nerelerdesinnnnnn bakimmmm

senin o ağzını yerim yer yer iyiyim bitanem geliyorum akşamları ama siz yoksunuz yaaaaaa çok şükür iyi sonuç aldık bugün ama daha ayaklanamadı cnm ya 4 şubatta tekrar gidicez sen nasılsın bitanem

Hosgeldin ablacim ozlettin kendini , gecmis olsn allah acil sifalar versin en kisa zamanda insallh :)

h.b bitanem saol allah razı olsun şimdilik iyiyiz tekrar gidicek konturole 4 şubatta bakalım ozamana dahada netleşicek sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik yeğenler ne durumda iyi bakıyon dimi dikkat et bak beni getirme yanına ona göre heeeeeeeeee

Kizlar hepinize iyi geceler diliyorum ve hepinizi kocaman opuyorm nanaktan

çok mrak ediyorum onu yaaaaaaa :18:.......insan bi yolunu bulur girer bi yerden valla ben dükkana gelenin tlfnunu alıyom 2 dkk girip çıkıyom ...... rehin aldım müşterileri resmen

amayam canım arkadaşım sende aklımdasın akşamları geliyorum ama sizler yoksunuz aklım hep sizde valla bugün hastaneye gittik çok şükür iyi haber aldık 4 şbtta tekrar gidicez ben dükkana gittiğim için geç geliyorum siiizleri çok özlüyorum .....şubtta inşllh bismillah dicez bi aksilik olmazsa sen nasılsın ne durumdasın umarım herşey yolundadır rabbim yardımcın olsun allahıma emanetsin dualarım seninle

İnsalh iyi olir ablacim :) ikiside iyi cok sukur bakiyorm abla bakmazmiyim :) birz mide bulntisi falan fazla var artik idare ediyorm :) bska sknti yok ablam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…