2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

senin o ağzını yerim yer yer iyiyim bitanem geliyorum akşamları ama siz yoksunuz yaaaaaa çok şükür iyi sonuç aldık bugün ama daha ayaklanamadı cnm ya 4 şubatta tekrar gidicez sen nasılsın bitanem

sevindim canım senin adına allah şifa versin tez zamanda ...bende napimm yumurta büyütüyom cumartesi bakıcaz bi bakalım ne durumdalar

Bugun benim aksam yemegine misafirlerim vardi,sizinde konusacaginiz tutmus:))
Tatlim dondurulmuslarinla devam etmeni dusunuyorum bende..tv de tup bebek dr.dedi,bu kromozom testi yapildiktan sonra %2 de sorun cikiyormus.oran cok az oldugundan zaman ve para tasarrufu icin 2-3dusuk sonrasi yapiliyormus yani..hazirda olan emriyolarina sans tani,igne filan kullanmayacaksin ne guzel.

tüm bunları ben mi yaptım, karıştırmış olmayasın canım yaaaa ben de seni öpüyorum tatlımmmmm..... şarkı söyleyip dans ederek uyanacağın günlerin olsun inşallahhhhhhhh

kalbi güzel, sesi güzel, güzel gönüllü güzel duaları olan arkadaşım benimmmm.... ben ne şanslıyım ki senin gibi birini tanıdım, bunun için de şükürler olsun Rabbimeeeee.... bizler için ettiğin duaların binlerce katını nasip etsin sana Rabbim inşallah canımmmmm benim. sen benden çok çok çok daha mutlu ol, huzurlu ol, neşeli ol, her daim inşallahhhh :)))) bu arada galiba aynı dönemlerde deniycez canım ya, nisan mayıs demişsin galiba, ben de mayıs hazirana inşallah raporu çıkarır da başlarım. nisan sonuna kadar çıkarsa sonlası birlikte bekleriz kız

aman deyimm olsun bilmeden üzerim falan kıyamamm helede sana asla kıyamam sen benim içimi rahatlatan görünmez ama hep aklımda olan meleğimsin :* :*

yanımda olsan var yaaaaa.... ıııııııı ıııııııı diye diye tüm gücümle yanaklarını sıkardım yaaaaa, öpücük manyağı yapardım kız seni ay sensin melekkkkk

oooooo neşe hanımcım, nazan hanımcım, selen hanımcımmmmm.... hoşgeldinizzzzz buyrun buyrunnnn, nerelerdesiniz kaç zamandır..... nazancımmmmmm nar severim ben yesem olmaz mı illa ki suyu mu olcak :)))))

2saattir oku oku bitmedi yaw:)) ne konusmussunuz:))
Tatlim,nari yiyebiliyorsan guzel,benim dolgular kirilacak korkusundan cok yiyemiyorum..antioksidanligi cok yuksekmis,rahim kalinligini artiriyrmus.

Canim benim İyiyim tesekkur ederim.bir mucize olsa, bu denemenizde olsa ne super olur:)) ben kendi adima boyle bisii beklemiyorum,ancak tedavi ile belki..borek cay filan deyince aklima kisir geldi yillardir yemedim,soyle hepimiz toplanip gun yapsak ne guzel olurdu:))

amin cümlemizin iyiliğini versin hayırlı olsun tatlım çok sevindim, sonu da pozitif haberlerle gelsin inşallah, sağlıklı hayırlı uzun ömürlü, gaz ve uyku problemi olmayan bi bebiş olsun, anne babasını hiç üzmesin emiiiii ben biraz uzun vadeli dilekler de bulunuyom galiba
14. yıl haaaa.... sevginiz hiç azalmasın, her gün katlanarak çoğalsın, tabi sevginizin yanında nüfusunuzda çoğalsın inşallah, son tedavin olsun Rabbim hepimizi meleklerine kavuştursun inşallahhhh

canım teşekkür ederim mutlaka sana bununla ilgili bilgi vericem hakkımızda hayırlısı

tatlım ben tedavimi nisandan önce yapamıycam, rapor çıkarmaya çalışıyorum. ben türkçeye çevrilmesinde bahçecinin ön ayak olduğu bi kitap almıştım, orda da geçiyordu, burdada bi çok arkadaştan duydum, ayrıca saraçoğlundan falan da duydum, belki sende duymuşsundur hayıt tohumunun çayı.... hayıtın birde hazır çayı satılıyormuş ama tohumunu almanı daha çok öneriyorlar, aktarlarda var. çok deneyip içememiştim şimdi yine deniyorum bu defa bayaaa içmeyi başardım, inşallah alışırım. şöyle yapılıyor: 1 bardak suya 1 çay kaşığı kadar hayıt tohumu koyuyosun kynamaya başlayınca saate bek, tam 5 dk sonra indir süz ve ılıklaşınca iç. ben bi kaç damla limon damlatıyorum içine, iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum ama başka türlü içemedim. genelde rahat içiliyor ama ben içemedim.regl gününde yapmaya başla yumurtlama gününe kadar (yaklaşık 2 hafta) günde bir veya iki defa iç. ben sadece geceleri içiyorum. ben iyi geleceğine inanıyorum.

ama tedavin başladıysa BENCE, ben bi otorite yada konunun uzmanı değilim sadece fikrim bu, eğer tedavin başladıysa bitkisel kür uygulama, aldığımız hormon ilaçları ile tepkimesini bilemeyiz diye böyle düşünüyorum canımcım.

Canım Süpermiş bayıldım bunaÖndeki ben 1şubatta sonuç bekliyorum kapıya daha yakın durayım bari
hadi sen geç de, sıra bize yaklaşsın kızım yaaaaa
canım benim İzmir nasıldı dinlenip eğlenebildin mi?bizde seni özledikilk iğneye bugün başladım.pazartesi günü kontrolüm var
hadi hayırlı uğurlu olsun, bu son olsun inşallahhhhhh

canım maşaALLAH.Rabbim mutluluğunuzu daim etsin her uyandığın yeni gün sana güzel sürprizler getirsin
amin bi tanem hepimizeeee.... kocam bu gece dalga geçti benle, o bulgur pilavı yemez bende severim bu akşam kendime yaptım, diyo bulgurdan mı oldu noldu sana bu enerji neyin nesi :)))) dedim sabahtan başladı bulgura bulaşma lütfen

hayır canım doktorumla görüşme fırsatım olmadı daha randevuda alamıyorum yakın zamana bi şekilde ulaşmaya çalışıcam internetten araştırdığım kadarıyla biliyorum bi fikrim yok yani
amh yumurta rezervi hakkında bilgi verir, fsh gibi.... bak burda amhsi düşük fsh ı yüksek olanlarla ilgili bi topik vardı, geçen senelerde açılmış, orda görsen ne hikayeler vardı sonu güzel biten.... o yüzden kesinlikle umutsuzluğa yer yok tatlım hayatımız da....

canlarımmmmmmmmmmm ben geldim sayfa falan okumadım kalbimdesin kısaca bana özet geç kimler nasıl ne durumda cicibebem ne yaptı hızlıca yaz bekliyom merktan ölcem heeeeeeeee

bebeğimmmmmmm hoşgeldin diycem ama muhtemelen sen yoksun şu anda, ben daha yeni teşrif edebildim, kocayı işe gönderdikten sonra, hatta yatmıştım da diğer topikte bi arkdaşın test sonucunu merak edip geri kalktım :) seni gördüğüme çok sevindim canım yaaaaaa

inşallah şubatta hem kocancım hem de sen için güzel haberler gelir tatlım benim yaaaaa. çok geçmiş olsun tekrardannnnn... burda şarkı söylediğimiz geceleri özledimmmm....

bebeğim ben bu sabah "seniiiii nasssııııllllll sevsemmmmm acaaaabaaaaaa, daha başkaaaaa daha daaa başkaaaa, daha çoookkkk daha da çooookkkkk çooookkkk, doyaaaarrrr mıyıııımmmm bilmeeeemmmmmmm sanaaaa" diyerek uyandımmm.... sanırım kocamın 12-8 vardiyasından hep bunlar :)))))
canım evet doğal gebeliğe hazırlıyor bakalım tedavi nasıl ilerleyecek.Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşaALLAH
doğal gebeliğe mi? nası kız? ay ben ne kaçırdım arada yaw.... anlat bakıyım az..... mini tüp yada ilaçsız tüp bebek gibi bi şey mi?

canım çok sağolll bitanemmm, sende öyle Allahıma emanetsin canım arkadaşımmm..... valla ben bi şey yapmıyom, hayıt içiyom akşamları, balık yağına başladım bide.... ayrıca da bal-polen çörek otu ve tarçından bi macun gibi oldu bi şey hazırladım, öğlenleri de ondan 1 çay kaşığı yiyom, şifa niyetine diyerekten... nisanı bekliyom, bende ondan sonra ancak bismillah diycem.... nisan dediğime bakma, 3 nisan hemen başı yani :)))) mart sonunu diyiyim ben.... enişteye de çok geçmiş olsun, ameliyatsız geçsin inşallah.... 4 şubatta daha güzel haberler al.... şubat reglinle de başlarsın inşallah canım benim. inşallah senin meleğinin vakti saati gelmiştir, sana doğru yola çıkmaya hazırlanıyodur oda, bilemediğimiz yerlerde....sende hep dualarımdasın canım benim.....

buradaki tüm arkadaşlarım, gerçekten o kadar içtensiniz ki hepinizi ayrı ayrı seviyor, özlüyor ve yokluğunuzu da hissediyorum.... Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın, hiç birimizi evlatsızlıkla veya evlatlrımızla imtahan etmesin inşallah....

Allah hepinize rahatlık versin canlarımsınız siz benimmmm :)))) iyi gecelerrrrr

2saattir oku oku bitmedi yaw:)) ne konusmussunuz:))
Tatlim,nari yiyebiliyorsan guzel,benim dolgular kirilacak korkusundan cok yiyemiyorum..antioksidanligi cok yuksekmis,rahim kalinligini artiriyrmus.
bugün coştuk şekerim sormaaaa....bi şımarıklık var üstümde ya, neyseeee.... günlerdir süren sessizliğim, fırtına öncesi sessizlik gibiymiş meğerse :)))))) ya narın tatlı olanını yiyorum, ekşisini yiyemem. bizim bahçede tatlısı vardı zaten :)))) ama bitti onlar artık, neyse pazara bakarım ben yine

kısır mııııı sat 1 olmuş ne kısırıııı yaaa bu saatteee..... ya istersem, yat uyu ayşegül yat uyu... bakma sen nazana, o da zaten şimdi yiyelim demedi, gün yapsak ne güzel olur dedi, oraya yoğunlaş.... kısır dedi yaaaa

canım ne desem ne yazsam da acına ortak olsam bılemedım. Rabbim hepımızın yardımcısı olsun. Çok zor günler gecırıyoruz. Hamile kaldığına cok sevınmıstım. Hatta benım hıslerım cok kuvvetlıdır tahmın etmıstım dıycem abes olucak. Insallah yenı tedavilerimiz her yenı başlangıcımız mutlu sonla biter. Ben histeroskopı yaptırcam subat 20 de. Zeynep kamılde kenan sofuoglu yapıcak. Kendısını ıkı gun aradım özeline gıdeyım dıye hep bır sorun cıktı müsait degıldı ben arıycam vs. ama nasıpte randevu alıp gıttım ameliyat gunu aldım ve ogrendımkı o gırecekmıs cok buyuk bır sans oldu bana. benım tüplerim alındığında tüberkloz süphesı denıldı. Ama doktorum benı hıc yonlendırmedı tedavı görmem gerekiyor diye. ve ben bunu 3 yıl sonra tüp bebek raporu almak ıcın gıttıgımde ogrendım. Ama yınede tüp bebek raporu aldım. ve sımdı korkuyorum rahımıme zarar vermısmıdır dıye. ki verdıyse yemın ettım gıtcem doktorumu dövücem yaa bazıları gerçekten bıçaklanıyor ya hastalar tarafından valla hakedıyolar. neyse :) cok uzun yazdım. Ajda pekkan gıbı gerıldım :) patron degıl bizler mutlu son istiyoruz :)

mutlu olalım ama son olmasın istiyorum ben hergün diğerinden daha mutlu olalım inşallah.....

Guzbaharcim bu habere sevindim,zira dr, aksini soylemezse bende mart reglimde baslayim istiyorum.bebek de bu sefer tutunsa hic fena olmaz:))
Bu bahsettigin durum bence tesaduf degil,kisin strese meyilli olmamiz,metabolizmamizin yavas calismasi; baharla birlikte umutlu,mutlu olup zayiflama motivasyonumuzun yuksek olmasi gunesin kendini gostermesiyle oluyormus.seratonin vb. Hormonlari aktiflestiriyormus doganin uyanisi...tabi dolayisi ile de bebegin rahme tutunmasi da bu oranda artiyordur eminim

yarın sabahın bey vakti uyanamadığımda içimden bi hatun çıkıp bana diycekki, " sen gecenin bey vakti pc başına çakılıp kalırsan, sabah da işe geç kalırsın tabiiiii" hadi kızlar iyi geceler öpücüğümü veriyorum ve kaçıyorum, yoksa mutfağa girip kısır yapcam, o hiç olmıycak

dip not: nazancım kendini sakın suçlu hissetme, herşey içimdeki kısır canavarından kaynaklanıyo :) sorun bende yani yarın yaparım ben onu işten gelince :))))))))

Son düzenleme:

Canim ben kendimi suclu hissetmem hic:)) ben tembel bir hatunum,benim misyonum arkadaslarimin icindeki kisirvs.canavarlarini uyandirip nasiplenmek ama sen uzakta oldugun icin daha fazla durtmeyecegim.bilsem ki yapip getircen simdi,derimki taze sogani,nar eksisi,salcasi oh ohh kosa kosa mutfaga...
İyi geceler canim:))

Kac gündür giremiyordum hepinizi ozledim test sonucunu bekleyenler insallah hepiniz pozitifi görürsünüz, beklemede olanlar kolay bir tedavi süreci gecirirsiniz insallah, hamis olanlar allah kucaginizada almayi nasip etsin dualarim hepinizle...bende 4 subatta doktor randevum var 5 tane negatiften sonra bütün tahlilerimi yaptiracam tekrardan rahim filmi kan tahlili tüplerin tikanikligi her tahlili isteyecem insallah yaparlar almanyadaki doktorlar maalesef her istenileni yapmiyor gerekirse yalvaracam cünkü inanin hem bedensel hem beyinsel olarak cok yoruldum allahim insallah bu tedavilerimizde hepimizin yüzünü güldürür ve bizlerde allahin izniyle anne oluruz..umudunuzu kaybetmeyin allah hepimizin yardimcisi olsun...

canlarım önce hepinizi sımsıkı kucaklıyorum... içimden geldi napayımmm. ben sarılmayı, öpmeyi, dokunarak konuşmayı çoook severim... size de yüreğimle sarılıyorum her zaman şimdi de şöyle içime toplayasım geldiiii hepinizi....

kızlar acaba (dua topicleri var biliyorum ama ) burada da kendi içimizde bir şeyler okusak mı ne dersiniz.. isme değil, hepimiz için, herkes okuyabildiği kadar ne bileyimmm ne ders,inizi...

Kalbimdesinnnn günaydın canım kardeşim, arkadaşım, can yoldaşım... güzel haberlerle gelmişsin dün... iğneye de başlamışsın maşallah...

ben de hepinizi ama hepinizi tanıdığım için o kadar mutluyum kiiii... gerçekten keşke karşıma alabilsem sımsıkı sarılabilsem,, şöyle karşılık bir çay içebilsek gülerek konuşarak vakit geçirebilsek karşılıklı...

ammmiiiiiin ammmiiiin amiiiiinnnn bu karikatüre bayıldım ve bana da umutlu geldi aslında
hadi hayırlısı bitanem, tek gittin dört döndün maşallahhhh.... sımsıkı sarıl onlaraaaa...

evet canım çok güzel yazmış dinliyorum sizleri zaten sizlerin sayesinde ayağa kalkacağım. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim hepimize güzel günler hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

aminnnn inşalllah canım, bu gün hep dua edelim içim kıpır kıpır dularımız kabul oluur belkiii..
canım benim kalbim güzelse siznkinin güzelliğinden... sizler güzel kalplisiniz ondan beni de öyle görüyosunuz.... amayam canım benim güzel insanları burada buluşturduya allah ondan da binlerce kez razı olsunnn.... hepinizden hepimizden....allah razı olsunnn...
Canım Süpermiş bayıldım bunaÖndeki ben 1şubatta sonuç bekliyorum kapıya daha yakın durayım bari
melindacım nasıl gidiyorrr hayatım, tek taşınla konuşmayı unutma bol bol...

canlarımmmmmmmmmmm ben geldim sayfa falan okumadım kalbimdesin kısaca bana özet geç kimler nasıl ne durumda cicibebem ne yaptı hızlıca yaz bekliyom merktan ölcem heeeeeeeee

hoşşşgeldinn canım benim.... çok şükür eşinde daha iyiymişşşşş, kırmızıları gördün diye hiç stres yapma, bunda da hjayır var, ama sakın kendini de gereksiz yorma... canım biliyosunuz ben de evden giremiyorum o yüzden yokum ama sabahı zor ediyorummmm. bu arada işler çoook yoğun çoook da giremiyorum aklım kalıııyor resmennn... 4 şubatta dahada güzel haberler alacaksınız inşallahh... ondan sonra da oynaya oynaya senin teavini yapacağıııızzz, bebişini alacağıııızzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…