- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
amin tatlim insallah hepimiz aliriz yavrularimizi kucagimiza
senin o ağzını yerim yer yer iyiyim bitanem geliyorum akşamları ama siz yoksunuz yaaaaaa çok şükür iyi sonuç aldık bugün ama daha ayaklanamadı cnm ya 4 şubatta tekrar gidicez sen nasılsın bitanem
Yok yelizcim maalesef donmuşlara yapılamıyormuş. Taze embriyolardan 3. güne ulaşanlar arasında yapılıp transfer edildikten sonra ellerinde kalırsa dondurulabiliyormuş bildiğim kadarıyla. benimkiler 6. gün dondurulmuşlardı. ben de boşa gitsinler istemiyorum tabii ama bir yandan da yine aynı şeyleri yaşama ihtimalinden korkuyorum.
tüm bunları ben mi yaptım, karıştırmış olmayasın canım yaaaaKeyfin daim olsun tatlımm! Yaşama sevincin harika, ben hiç oynayarak uyanmadım ne yalan söyliyim :)
Söylediklerinde her zamanki gibi çok haklısın... İlişkiler için de ben hep söylerim, sevgilin, eşin hayatını zorlaştırmamalı, kolaylaştırmıyorsa bile en azından zorlaştırmamalı. Hayat yeterince zor. Bu yüzden Allah herkese bizimkiler gibi evlilikler nasip etsin. Başka türlü her şey çok daha içinden çıkılmaz olurdu. Çocuk sahibi olmak çok güzel ve değerli ama elbetteki hayatta bizimkinden çok daha büyük dertler acılar var... Sahip olduklarımızın kıymetini bilmemiz lazım, bunu hatırlamamız lazım.
Google tüp bebek görsellerinde bir kadın gördüm Allahım sana geliyorum dedim, artık beşiz mi doğuracak nedir bir karnı var... annecimmm diyim sen anla... Betim benzim atmış olabilir yani şu an :) Allah herkese hayırlısını versin...
Hazır fırsat bulmuşken söylemek istiyorum, seni ve diğer arkadaşları tanıdığım için çok mutluyum. Adınızı yüzünüzü bilmesem de can arkadaşlarımsınız, benim için büyük bir şans oldu burayı keşfetmek. Ama özellikle senden çok şey öğrendim, kim bilir kaç kere kaç konuda içimi rahatlattın, soru işaretlerimi sildin. Öpüyorum güzel yanaklarından.
canım benim,, şimdi bebişin karnında, annesine alışmaya, tutunmaya çalışıyor.. onu sev, konuş, bir sürü tyeyzesinden bahset.... hepimiz onu bekliyoruz ona göre... bu güzel günleri keyifle yaşa... ve 12. gün sonra bizi oynat inşallahhhhh...
canım benim kızım geldi akşam çok şükür, bir daha hiçbiryere göndermem seni diyorum gülüyor... ama ablaaa sen gönderdin deyip naz yapıyorrr... onu çoook seviyorum rabbim biliyor, ama o benim kızım, ne yazık ki ben onun annesi değilim... o yüzden ben de anne olmak istiyorummmm... bu başbaşka bir duygu sanırım... ben geç evlendim (2 yıl oldu) o zamanda çocukları çoook severdim ama nerden bilirdim ki bu istek içimi yakacak, kavuracak... bu ayetin tele gelmesi resmen umutlarımı arttırdı arkadaşım... hemen yazmak istedim sizlere... hepimiz geçti gözümün önünden...
mart nisan bahar ayları... bir yer de okumuştum bahar aylarında daha çok bebekler annelerine tutunurmuş diye... o yüzden ben de nisan mayıs istiyorum tedaviyi... belki de yine aynı zamana denk gelir tedavilerimiz ne güzel olur...
canım gözün aydın Rabbim değerlerinin katlanarak devam etmesini,vaktinde kucağına almayı nasip etsin....
canım kendini zorla, o bebeişin senin yiyeceklerine ihtiyacı var...
canım yaaaa çok sevindim baksana rabbim mucizesini hemencecik gönderdi... çok şükür......
ooohhh güzel bir akşam dileği de benden herkese, şöyle romantik romantik (ne yazık ki ben yapamayacağım akşama misafir var ve evde bir gram yemek yok)
canım bu tedavin uğurlu olsun, hayırlı olsun, son tedavin olsun ve innnnşalllahhhh sana sağlıkla bebeğini getirsinnnn....
ammmmiiiiinnnnnnnnn
innnşallah canım bizi habersiz bırakma...
allah bu keyfini bin kere on bin kere arttırsın canım benimmm...
canım kalbimdesin ne güzel yazmış sana... ben de ablan olarak ki bu topiğin yaşça en büyüğü benim onu dinlemeni ve tavsiyelerine kulak vermeni dilerimmm... bu yaşadıklarımız asla unutulmaz, ne hayaller kurduk ama nasibimiz böyleymiş... allah bundan sonra güzel günler nasip etsin bizee...evlatlarımızla...
afiyet bal şeker olsun, boool yumi olsun inşallahhhh
allah razı olsun canımmmm...
allah nazarlardan saklansın bir yastıkta kocatsın sizi, torunlarınız etrafınızda dolansın inşallahhhh...
gözün aydın, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllahhh..
hoşgeldin selencimmm.... amiiin amiiiin amiiin... inşallah inşalllah mucize yazarsın bize kardeşim...
bir sürü yumi görsün doktorun bi tanemmmm... hepimize güzel haberler ver cumartesi günü...
bu mutluluk her daim ama her daim sürsün inşallah....
ahhhh. ahhhhh. binlerce kez şükürler olsun rabbime ki zaman geçiyoor...
cannım rabbim yeterki ol desinnnn..
bismillahir rahmanirrrahimmm. şifa olsun ilaçların inşallah...
sen tedavidesin niye arkadasın en arkadan ben geliyorummmm sizi toplayacağım kuzullarımmm
canım bence donmuşlarla dene yaaa... onları atlama... allah büyük...
bebek 34 inşallah güzel haberler almışsındır bugünnn....
cicibebe....... neredesinnnn
aman deyimm olsun bilmeden üzerim falan kıyamamm helede sana asla kıyamam sen benim içimi rahatlatan görünmez ama hep aklımda olan meleğimsin :* :*
oooooo neşe hanımcım, nazan hanımcım, selen hanımcımmmmm.... hoşgeldinizzzzz buyrun buyrunnnn, nerelerdesiniz kaç zamandır.....nazancımmmmmm nar severim ben yesem olmaz mı illa ki suyu mu olcak :)))))
Kız canım nasıl börek istedi, şimdiiiii.. Akşama börek yapayım yanına da çay misss gibi olur valla.
Biz hepimiz aynı anda hamile kalıcaz sanırım birbirimizi bekliyoruz.
Bu arada nasılsın canım??? benim denemeler geçen hafta bitti şimdi bekleme modundayım. Rabbim bir mucize verse keşkeee
Selam Canlarim nasılsınız guzel dilekleriniz dualariniz için Allah razi olsun giderken tek tek sayamasamda hepimize dua ettimbu sefer cok rahat stressiz oldu çünkü kimse bilmiyor esimle benden baska son uc tane bebeğimiz kaldi üçünü de koyalim dedi ben de birincide agzim yandi 5 tane olsa koy diyecektim ilk denemedeki gibi birinci kalite olmasa da güzel embriyo lar dedi kismet bakalim Allahim utandirmasin hicbirimizi 12 gün kan sulandirici igne yaptiracakmisim bu sefer sevmiyorum onu ama bebikler için katlanicaz artik syflari okudum sohbetler resimmler süper kizlar cok güldüm :)) Allah iyiliginizi versin
14. yıl haaaa.... sevginiz hiç azalmasın, her gün katlanarak çoğalsın, tabi sevginizin yanında nüfusunuzda çoğalsın inşallah, son tedavin olsun Rabbim hepimizi meleklerine kavuştursun inşallahhhhSagol cnm iyiyim hergunum ayni geciyor tedaviye kadar senin de inss bebisin dogal yoldan gelsin insss
heee heee biraz oyleyimdir ismimle ozdesiyorum ayy ne mutavaziym yaaa:119::119::119::119:
cnm tabiki allah yolunu acik etsin insss sen sadece stres yapma unut amh yi simdi tedavine odaklan
Cnm hadi gozun aydin inss busefer bebislerin annesine simsiki tutunsunlar inss 4 subatta benim evlilik yildonumum inss sanada ugurlu gelsin 14.yilimiz bitiyor
canım teşekkür ederim mutlaka sana bununla ilgili bilgi vericem hakkımızda hayırlısı
hadi sen geç de, sıra bize yaklaşsın kızım yaaaaaCanım Süpermiş bayıldım bunaÖndeki ben 1şubatta sonuç bekliyorum kapıya daha yakın durayım bari
hadi hayırlı uğurlu olsun, bu son olsun inşallahhhhhhcanım benim İzmir nasıldıdinlenip eğlenebildin mi? bizde seni özledik ilk iğneye bugün başladım.pazartesi günü kontrolüm var
amin bi tanem hepimizeeee.... kocam bu gece dalga geçti benle, o bulgur pilavı yemez bende severim bu akşam kendime yaptım, diyo bulgurdan mı oldu noldu sana bu enerji neyin nesi :)))) dedim sabahtan başladı bulgura bulaşma lütfencanım maşaALLAH.Rabbim mutluluğunuzu daim etsin her uyandığın yeni gün sana güzel sürprizler getirsin
amh yumurta rezervi hakkında bilgi verir, fsh gibi.... bak burda amhsi düşük fsh ı yüksek olanlarla ilgili bi topik vardı, geçen senelerde açılmış, orda görsen ne hikayeler vardı sonu güzel biten.... o yüzden kesinlikle umutsuzluğa yer yok tatlım hayatımız da....hayır canım doktorumla görüşme fırsatım olmadı daha randevuda alamıyorum yakın zamana bi şekilde ulaşmaya çalışıcam internetten araştırdığım kadarıyla biliyorum bi fikrim yok yani
canlarımmmmmmmmmmm ben geldim sayfa falan okumadım kalbimdesin kısaca bana özet geç kimler nasıl ne durumda cicibebem ne yaptı hızlıca yaz bekliyom merktan ölcem heeeeeeeee
h.b bitanem evet bugün gittik biraz kaynama olmuş kemikte çok şükür ama çelik yeleği giymeye devam 4 şubatta tekrar gidicez umarım ozamana daha iyi olur..........bana gelince hepiniziiiiiiiiiiiiiiii çooookkkkkkkkkkkkkkkkk özzzzzllllleddiiiiimmmmmmmmmmm..........ve dün adet oldum ama nasip değildi bu ay başlaıyamıyorum şubatta inşlh işe gidip geliyorum iflağım kesildi resmen perte çıktım bitanem ya......akşam giriyorum arada ama siz yoksunuz üzülüyorum
doğal gebeliğe mi? nası kız? ay ben ne kaçırdım arada yaw.... anlat bakıyım az..... mini tüp yada ilaçsız tüp bebek gibi bi şey mi?canım evet doğal gebeliğe hazırlıyor bakalım tedavi nasıl ilerleyecek.Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşaALLAH
canım çok sağolll bitanemmm, sende öyle Allahıma emanetsin canım arkadaşımmm..... valla ben bi şey yapmıyom, hayıt içiyom akşamları, balık yağına başladım bide.... ayrıca da bal-polen çörek otu ve tarçından bi macun gibi oldu bi şey hazırladım, öğlenleri de ondan 1 çay kaşığı yiyom, şifa niyetine diyerekten... nisanı bekliyom, bende ondan sonra ancak bismillah diycem.... nisan dediğime bakma, 3 nisan hemen başı yani :)))) mart sonunu diyiyim ben.... enişteye de çok geçmiş olsun, ameliyatsız geçsin inşallah.... 4 şubatta daha güzel haberler al.... şubat reglinle de başlarsın inşallah canım benim. inşallah senin meleğinin vakti saati gelmiştir, sana doğru yola çıkmaya hazırlanıyodur oda, bilemediğimiz yerlerde....sende hep dualarımdasın canım benim.....amayam canım arkadaşım sende aklımdasın akşamları geliyorum ama sizler yoksunuz aklım hep sizde valla bugün hastaneye gittik çok şükür iyi haber aldık 4 şbtta tekrar gidicez ben dükkana gittiğim için geç geliyorum siiizleri çok özlüyorum.....şubtta inşllh bismillah dicez bi aksilik olmazsa sen nasılsın ne durumdasın umarım herşey yolundadır rabbim yardımcın olsun allahıma emanetsin dualarım seninle
bugün coştuk şekerim sormaaaa....bi şımarıklık var üstümde ya, neyseeee.... günlerdir süren sessizliğim, fırtına öncesi sessizlik gibiymiş meğerse :)))))) ya narın tatlı olanını yiyorum, ekşisini yiyemem. bizim bahçede tatlısı vardı zaten :)))) ama bitti onlar artık, neyse pazara bakarım ben yine2saattir oku oku bitmedi yaw:)) ne konusmussunuz:))
Tatlim,nari yiyebiliyorsan guzel,benim dolgular kirilacak korkusundan cok yiyemiyorum..antioksidanligi cok yuksekmis,rahim kalinligini artiriyrmus.
Canim benim İyiyim tesekkur ederim.bir mucize olsa, bu denemenizde olsa ne super olur:)) ben kendi adima boyle bisii beklemiyorum,ancak tedavi ile belki..borek cay filan deyince aklima kisir geldi yillardir yemedim,soyle hepimiz toplanip gun yapsak ne guzel olurdu:))
mutlu olalım ama son olmasın istiyorum bencanım ne desem ne yazsam da acına ortak olsam bılemedım. Rabbim hepımızın yardımcısı olsun. Çok zor günler gecırıyoruz. Hamile kaldığına cok sevınmıstım. Hatta benım hıslerım cok kuvvetlıdır tahmın etmıstım dıycem abes olucak. Insallah yenı tedavilerimiz her yenı başlangıcımız mutlu sonla biter. Ben histeroskopı yaptırcam subat 20 de. Zeynep kamılde kenan sofuoglu yapıcak. Kendısını ıkı gun aradım özeline gıdeyım dıye hep bır sorun cıktı müsait degıldı ben arıycam vs. ama nasıpte randevu alıp gıttım ameliyat gunu aldım ve ogrendımkı o gırecekmıs cok buyuk bır sans oldu bana. benım tüplerim alındığında tüberkloz süphesı denıldı. Ama doktorum benı hıc yonlendırmedı tedavı görmem gerekiyor diye. ve ben bunu 3 yıl sonra tüp bebek raporu almak ıcın gıttıgımde ogrendım. Ama yınede tüp bebek raporu aldım. ve sımdı korkuyorum rahımıme zarar vermısmıdır dıye. ki verdıyse yemın ettım gıtcem doktorumu dövücem yaa bazıları gerçekten bıçaklanıyor ya hastalar tarafından valla hakedıyolar. neyse :) cok uzun yazdım. Ajda pekkan gıbı gerıldım :) patron degıl bizler mutlu son istiyoruz :)
mart nisan bahar ayları... bir yer de okumuştum bahar aylarında daha çok bebekler annelerine tutunurmuş diye... o yüzden ben de nisan mayıs istiyorum tedaviyi... belki de yine aynı zamana denk gelir tedavilerimiz ne güzel olur...
yarın sabahın bey vakti uyanamadığımda içimden bi hatun çıkıp bana diycekki, " sen gecenin bey vakti pc başına çakılıp kalırsan, sabah da işe geç kalırsın tabiiiii" hadi kızlar iyi geceler öpücüğümü veriyorum ve kaçıyorum, yoksa mutfağa girip kısır yapcam, o hiç olmıycak
dip not: nazancım kendini sakın suçlu hissetme, herşey içimdeki kısır canavarından kaynaklanıyo :) sorun bende yaniyarın yaparım ben onu işten gelince :))))))))
yanımda olsan var yaaaaa.... ıııııııı ıııııııı diye diye tüm gücümle yanaklarını sıkardım yaaaaa, öpücük manyağı yapardım kız seniay sensin melekkkkk
Keyfin daim olsun tatlımm! Yaşama sevincin harika, ben hiç oynayarak uyanmadım ne yalan söyliyim :)
Söylediklerinde her zamanki gibi çok haklısın... İlişkiler için de ben hep söylerim, sevgilin, eşin hayatını zorlaştırmamalı, kolaylaştırmıyorsa bile en azından zorlaştırmamalı. Hayat yeterince zor. Bu yüzden Allah herkese bizimkiler gibi evlilikler nasip etsin. Başka türlü her şey çok daha içinden çıkılmaz olurdu. Çocuk sahibi olmak çok güzel ve değerli ama elbetteki hayatta bizimkinden çok daha büyük dertler acılar var... Sahip olduklarımızın kıymetini bilmemiz lazım, bunu hatırlamamız lazım.
Google tüp bebek görsellerinde bir kadın gördüm Allahım sana geliyorum dedim, artık beşiz mi doğuracak nedir bir karnı var... annecimmm diyim sen anla... Betim benzim atmış olabilir yani şu an :) Allah herkese hayırlısını versin...
Hazır fırsat bulmuşken söylemek istiyorum, seni ve diğer arkadaşları tanıdığım için çok mutluyum. Adınızı yüzünüzü bilmesem de can arkadaşlarımsınız, benim için büyük bir şans oldu burayı keşfetmek. Ama özellikle senden çok şey öğrendim, kim bilir kaç kere kaç konuda içimi rahatlattın, soru işaretlerimi sildin. Öpüyorum güzel yanaklarından.
amin canım inşalahh yumulerim büsürü olur :) :) ...
ya ben o karikatür resimde arkadakini kendimi benzettiğim için bende saçımı arkadan bağlarımda hep onun için öle demiştim yoksa en arkada ben varım diye değill...inşalahhhhhhh bu topik açıldığında da ilk benim tedavim vardı şimdi ikincilerde de ilk sırada gibiyim hepiniz ama hepinizz arkamdan gelin hepimizin kucağı dolsun canım arkdaşalrım , canı gönülden istiyorum bunu hergün her saat dualarımdasınız son tedavileirmiz olur hatta son adetlerimizi görmüşüzdür bu ayda kendiliğinden olur hepinizi seviyorumm...
hadi hayırlısı bitanem, tek gittin dört döndün maşallahhhh.... sımsıkı sarıl onlaraaaa...Selam Canlarim nasılsınız guzel dilekleriniz dualariniz içi:n Allah razi olsun giderken tek tek sayamasamda hepimize dua ettimbu sefer cok rahat stressiz oldu çünkü kimse bilmiyor esimle benden baska son uc tane bebeğimiz kaldi üçünü de koyalim dedi ben de birincide agzim yandi 5 tane olsa koy diyecektim ilk denemedeki gibi birinci kalite olmasa da güzel embriyo lar dedi kismet bakalim Allahim utandirmasin hicbirimizi 12 gün kan sulandirici igne yaptiracakmisim bu sefer sevmiyorum onu ama bebikler için katlanicaz artik syflari okudum sohbetler resimmler süper kizlar cok güldüm :)) Allah iyiliginizi versin
evet canım çok güzel yazmış dinliyorum sizleri zaten sizlerin sayesinde ayağa kalkacağım. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim hepimize güzel günler hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
canım benim kalbim güzelse siznkinin güzelliğinden... sizler güzel kalplisiniz ondan beni de öyle görüyosunuz.... amayam canım benim güzel insanları burada buluşturduya allah ondan da binlerce kez razı olsunnn.... hepinizden hepimizden....allah razı olsunnn...Cnm senin kalbin okadar guzelki rabbim er yada gec senin evliligini bir bebisle taclandiracak inssss ilkbaharda baslicagin tedavinde bebisin icinde fikizlenecek insss senin moralin yuksek olmasi zaten basarmanin yarisi bence bende seni seni cook seviyorum cnm kocaman opuyorum gorusuruz cnm
melindacım nasıl gidiyorrr hayatım, tek taşınla konuşmayı unutma bol bol...Canım Süpermiş bayıldım bunaÖndeki ben 1şubatta sonuç bekliyorum kapıya daha yakın durayım bari
canlarımmmmmmmmmmm ben geldim sayfa falan okumadım kalbimdesin kısaca bana özet geç kimler nasıl ne durumda cicibebem ne yaptı hızlıca yaz bekliyom merktan ölcem heeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?