2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

hayırlı cumalarnasılsınız arkadaşlaramayaa'nın dünkü enerjisi bana geldi yerimde duramıyorum bugün eğitim olacak başka bir binada... arkadaşlarımı göreceğim o yüzdende çok sevinçliyimamayacım, benim doktorum düzenli siklusu olan bayanlarda yumurta takibi yapıyor yeterli olgunluğa erişilince çatlatma iğnesiyle çatlatıp doğal östorejen salgılanınca dondurulmuş embriyo transferi yapıyor.şimdiye kadar hiç hamile kalamamış 4 hastasında denemiş 4üde hamile maşaALLAHbendede negatif sonuç aldığımız tedavide denemek istemişti ama pkos olduğum için ilaçsız olmaz yine vücuduna hormon girecek diye vazgeçmişti ama bu ay başladık hergün 75 lik menegon vuracağım 3-4 yumurtada kalırsa inşaALLAH çatlatma yapıp transferimi gerçekleştirecek

Son düzenleme:

Yarın doktorlar netleştiririz artık nazancım. Sizden de desteği alınca ben iyice bir gaza geldim, hadi bakalım :)) Tahminimce mart adetiyle başlar benim de tedavim. Artık hep beraber hamile kalır beraber doğururuz inşallah...

tüm bunları ben mi yaptım, karıştırmış olmayasın canım yaaaa ben de seni öpüyorum tatlımmmmm..... şarkı söyleyip dans ederek uyanacağın günlerin olsun inşallahhhhhhhh
Ayyy bir de alçak gönüllü!!!
Hepimizin arkadaşım... Güzel günler görelim inşallah, güneşli günler...

Yaaa bişey dicem, en azından ilk etapta İstanbul grubu olarak bir hafta sonu buluşsak tanışsak güzel olmaz mı? Eğer bana gelirseniz kısır bilem yaparım bak buraya yazıyorum... :))

canım alıntı yapmışım ama yanıt vermeyi unutmuşum :)
kromozom analizi ve pgt nerede yaptırdın, ne kadar tuttu anlatabilirsen çok sevinirim.
Doktorlar tüp bebek tedavisinin başarısızlığını neye bağlıyorlar bir de merak ettim, maaşallah hamile kalabiliyorsun, neden devamı gelmiyormuş bir açıklaması var mı? (seni üzmek istemedim nolur kusuruma bakma haddimi aştıysam)

tamam tatlım şimdi hatırladımmmmm :))))) inşallah senin için en uygunu budur da bu defa yüzün sonuna kadar güler canım benimmmmm :)))))) bu sabahta aynı enerjiyle uyandım vallahi, hatta dedim ki acaba hayıtın böyle bi etkisi mi var

kesinlikle!!!!!! bi organize olup buluşunnnnnn.... kısır varsa ben bile gelirim derim ama yalan olur benim bey buna pek müsade etmez

Son düzenleme:

öyle canım benim Rabbim hayırlıysa nasip etsin hayırsızsa hiç vermesin. En iyisini o bilir. Ben elimden geleni yapıp takdiri Allah ıma bırakıyorum belki onun vermesi kadar vermemesi de bir mükafattır

yüreğimizden geçen güzel iyi ne varsa Rabbimin hayırlı kılıp kabul edeceği, tez zamanda başımıza getireceği bi gün olsun inşallahhhh :))))) tüm dualarımız kabul görsün. hayırlı cumalar cümletennnnn

saol bitanem amiiinnnnnnnnnnnnn........inşllh şubatta başlıcazzzzzz rüyamda hepimizi böle gördümmm

sabaha sabah bu rüyaya :124::124::124::124::124::124::124::124:

çok mrak ediyorum onu yaaaaaaa :18:.......insan bi yolunu bulur girer bi yerden valla ben dükkana gelenin tlfnunu alıyom 2 dkk girip çıkıyom ...... rehin aldım müşterileri resmen

bizde çoook merak diyoruz cicibebeyi... bir an önce gelse de haberdar etse bizi...

canım canım canım benimmmmm. o mesajın var ya hani sana ulaşmamı sağladığınnnn. iyi ki o günü yaşadım iyi ki o gün o mesajııı yazdın... kız keşke yanımda olsaydın da sana sımsıkı sarılsaydımmmmmm ağlayacam vallaaaa. seni o kadar seviyorum anla beni.... ben bu arada hiç bir şeyi yalnız yaşamak istemem, mutluluğum bile başkalarından fazla olmasın herkes ama herkes çççooook mutlu olsun... çoook huzurlu olsun... o yüzden sen, benden dahhhhaaaaaa mutlu ollll, daha çoook olsun sana herşey benden
(ağlattın beni resmen... seniii çokkk seviyorummmm)

inşallah canım 20 şubat en güzel günlerinin başlangıcı olsun... valla bazı drler çok şey hakediyor da allaha havale edelim onları... tam tüccarlar onlarrr... allah onların elinden korusun biziiii... doğru ellere düşürsün inşalllahahhh

bu bahar hepimiziiiiii böyle etsin nüfus patlaması yaşatalım inşalllahhhh nazanımmmmm... içime resmen şimdiden o bahar kıpırtıları girdiiii....

Unutmadan yaninda taze demlenmis bergamutlu cay...
Duyanda hamileyim sanacak:))

koptum koptum koptum önce... ama ya sonraaaaa kısırımı bekliyorum ona göre....

hadi yolun açık olsun arkadaşımmm.... bebeklerimiz çağırıyor hepimizi... allah hepimize, hepimize yardım etsinnnnn dualrımızı kabul etsin...

ayyyyy ne güzel bir dua bu böyle... allah razı olsun... duanı duamızı kabul etsin rabbimmmm... hayırlı bir cuma naip etsin hepimize....

bak ben şimdiden başlarım ağlamayaaaaa... biz ne olcez uzzaktakilerr... bize yazık değil mi... orta bir yerde buluşalımmmm... olmaz mıııı...

size sürünüyorum kızlar... o enerjiyi bende istiyorummmmmm.... bazen senin doktora kafam takılıyor, acaba ona mı gitsem diye... hala kafam karışık yer konusunda vallahhiii..

aaaaa aaaaa hayır hayır sen daha mutlu olllll gözyaşların mutluluktan olsun tatlım benimmmmmm.... bende seni çok seviyorum... bigün bana hamiiiilllleeyimmmmmm demek için ulaşcaksın, adım kadar eminim ben buna,Rabbimin de izniyle inşallah.... ben sadece o günü bekliyorum

kızlar günaydın herkese.uzun zamandır yazmıyordum ama hepinizi teker teker okudum sevindiğimde oldu üzüldüğümde..rabbim hepimizin yardımcısı olsun..kızlar ilk tüp bebeğimi aralıkta yaptırdım kimyasal gebelik oluştu.bugün bat günüm ve ben adet olmadım.gerçi her zamanki gibi olacağım biliyorum sancılarım akıntılarım var.ama kimyasal tüp yaşamış olanlar adet gecikmesi oluyormu ? ayrıca açık sarı akıntılarım oluyor.bilen bi yardımcı olabilirmi.adet söktürücümü içmeliyim ??? çikolata kistim olduğu için hayatta gecikmez adetim 1 hafta önceden gelirdi..

Son düzenleme:

hoşbulduk canım. İnşallah mucizem olur dualarınızı bekliyorum canım arkadaşım.

haticim canım hoşgeldin, benim durum seninkinden farklı ama bende de 35. gün gelmişti, pek umutlanmıştım olmadı bende... inşallah senin mucizen tedavisiz gelmiştir sana....

canım benim İzmir nasıldı dinlenip eğlenebildin mi?bizde seni özledikilk iğneye bugün başladım.pazartesi günü kontrolüm var

Canım İzmir güzeldi hem gezdim hemde yeğenimle çok güzel vakit geçirdim.

Tatlım hayırlı uğurlu olsun. Rabbim Cuma günü hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah ve sağlıklı bebişlerimiz gelsin.

haticim canım hoşgeldin, benim durum seninkinden farklı ama bende de 35. gün gelmişti, pek umutlanmıştım olmadı bende... inşallah senin mucizen tedavisiz gelmiştir sana....

canım gram umudum yok vallahi biliyorum bu sancılar akıntılar adet habercisi.o yüzden allah var aklımdan bile geçmiyo.hep böyle olur ya hani...nasip ama napalım

hoşgeldin canım eşinin durumunun iyiye gitmesine sevindim. Rabbim kolaylık versin canım.

Dün sayfaları oku oku bitmemişti. senin börek beynime kazındı ya...

Dün akşam eve gittim ve ıspanaklı börek yaptım. Sen aklıma getirdin valla bir güzelde yedim yanına da çay bir güzel geldi ki...

Kız farklı illerde olmasak ne güzel olurdu. O kısır tadından yenmezdi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…