- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
canım bence de önce dondurulmuşları dene embriyolarda boşa gitmesin onları bu günlere getirip büyütmek için neler çektik yokmuş gibi sayamayız onlar kuzu korunmaya ihtiyacı var annelerinin göbüşünde rahat edecekler.benim 3 düşükten sonra genetik taramalar yapıldı süper para gitti ALLAH'a şükür eşimde de ve bende genetik bozukluk çıkmadı.5.tüpde pgt yapıldı birşey çıkmadı gebelik pozitf çıktı.6,5 haftalık kanama başladı 10 gün sürdü sonra düştü canım.......elimin ayarı kaçtı yazdım da yazdım yahuuuu
Yarın doktorlar netleştiririz artık nazancım. Sizden de desteği alınca ben iyice bir gaza geldim, hadi bakalım :)) Tahminimce mart adetiyle başlar benim de tedavim. Artık hep beraber hamile kalır beraber doğururuz inşallah...Bugun benim aksam yemegine misafirlerim vardi,sizinde konusacaginiz tutmus:))
Tatlim dondurulmuslarinla devam etmeni dusunuyorum bende..tv de tup bebek dr.dedi,bu kromozom testi yapildiktan sonra %2 de sorun cikiyormus.oran cok az oldugundan zaman ve para tasarrufu icin 2-3dusuk sonrasi yapiliyormus yani..hazirda olan emriyolarina sans tani,igne filan kullanmayacaksin ne guzel.
Ayyy bir de alçak gönüllü!!!tüm bunları ben mi yaptım, karıştırmış olmayasın canım yaaaaben de seni öpüyorum tatlımmmmm..... şarkı söyleyip dans ederek uyanacağın günlerin olsun inşallahhhhhhhh
Yaaa bişey dicem, en azından ilk etapta İstanbul grubu olarak bir hafta sonu buluşsak tanışsak güzel olmaz mı? Eğer bana gelirseniz kısır bilem yaparım bak buraya yazıyorum... :))Canim benim İyiyim tesekkur ederim.bir mucize olsa, bu denemenizde olsa ne super olur:)) ben kendi adima boyle bisii beklemiyorum,ancak tedavi ile belki..borek cay filan deyince aklima kisir geldi yillardir yemedim,soyle hepimiz toplanip gun yapsak ne guzel olurdu:))
hayırlı cumalarnasılsınız arkadaşlar amayaa'nın dünkü enerjisi bana geldi yerimde duramıyorum bugün eğitim olacak başka bir binada... arkadaşlarımı göreceğim o yüzdende çok sevinçliyim amayacım, benim doktorum düzenli siklusu olan bayanlarda yumurta takibi yapıyor yeterli olgunluğa erişilince çatlatma iğnesiyle çatlatıp doğal östorejen salgılanınca dondurulmuş embriyo transferi yapıyor.şimdiye kadar hiç hamile kalamamış 4 hastasında denemiş 4üde hamile maşaALLAH bendede negatif sonuç aldığımız tedavide denemek istemişti ama pkos olduğum için ilaçsız olmaz yine vücuduna hormon girecek diye vazgeçmişti ama bu ay başladık hergün 75 lik menegon vuracağım 3-4 yumurtada kalırsa inşaALLAH çatlatma yapıp transferimi gerçekleştirecek
Yarın doktorlar netleştiririz artık nazancım. Sizden de desteği alınca ben iyice bir gaza geldim, hadi bakalım :)) Tahminimce mart adetiyle başlar benim de tedavim. Artık hep beraber hamile kalır beraber doğururuz inşallah...
Ayyy bir de alçak gönüllü!!!
Hepimizin arkadaşım... Güzel günler görelim inşallah, güneşli günler...
Yaaa bişey dicem, en azından ilk etapta İstanbul grubu olarak bir hafta sonu buluşsak tanışsak güzel olmaz mı? Eğer bana gelirseniz kısır bilem yaparım bak buraya yazıyorum... :))
haaa şöyle tatlım.sen mutlu ol bizde mutlu olalım....şuan yaşadıkların çok doğal ama seni esir almasına izin verme herşey yeni başlıyor dondurulmuş tedavisi kolay ve kısa çok rahat geçireceksin o dönemi kanamanda varken yine dua okuyabilirsin sen çok güzel bir anne adayısın eminim etrafındaki insanlar seni neşeli ve sevecen buluyordur.Merveeeeee aslına geri dön napacan canım yaaa hayattan taat almayan Merveyi
saol bitanem amiiinnnnnnnnnnnnn........inşllh şubatta başlıcazzzzzz rüyamda hepimizi böle gördümmm
çok mrak ediyorum onu yaaaaaaa :18:.......insan bi yolunu bulur girer bi yerden valla ben dükkana gelenin tlfnunu alıyom 2 dkk girip çıkıyom...... rehin aldım müşterileri resmen
kalbi güzel, sesi güzel, güzel gönüllü güzel duaları olan arkadaşım benimmmm.... ben ne şanslıyım ki senin gibi birini tanıdım, bunun için de şükürler olsun Rabbimeeeee.... bizler için ettiğin duaların binlerce katını nasip etsin sana Rabbim inşallah canımmmmm benim. sen benden çok çok çok daha mutlu ol, huzurlu ol, neşeli ol, her daim inşallahhhh :)))) bu arada galiba aynı dönemlerde deniycez canım ya, nisan mayıs demişsin galiba, ben de mayıs hazirana inşallah raporu çıkarır da başlarım. nisan sonuna kadar çıkarsa sonlası birlikte bekleriz kız
canım ne desem ne yazsam da acına ortak olsam bılemedım. Rabbim hepımızın yardımcısı olsun. Çok zor günler gecırıyoruz. Hamile kaldığına cok sevınmıstım. Hatta benım hıslerım cok kuvvetlıdır tahmın etmıstım dıycem abes olucak. Insallah yenı tedavilerimiz her yenı başlangıcımız mutlu sonla biter. Ben histeroskopı yaptırcam subat 20 de. Zeynep kamılde kenan sofuoglu yapıcak. Kendısını ıkı gun aradım özeline gıdeyım dıye hep bır sorun cıktı müsait degıldı ben arıycam vs. ama nasıpte randevu alıp gıttım ameliyat gunu aldım ve ogrendımkı o gırecekmıs cok buyuk bır sans oldu bana. benım tüplerim alındığında tüberkloz süphesı denıldı. Ama doktorum benı hıc yonlendırmedı tedavı görmem gerekiyor diye. ve ben bunu 3 yıl sonra tüp bebek raporu almak ıcın gıttıgımde ogrendım. Ama yınede tüp bebek raporu aldım. ve sımdı korkuyorum rahımıme zarar vermısmıdır dıye. ki verdıyse yemın ettım gıtcem doktorumu dövücem yaa bazıları gerçekten bıçaklanıyor ya hastalar tarafından valla hakedıyolar. neyse :) cok uzun yazdım. Ajda pekkan gıbı gerıldım :) patron degıl bizler mutlu son istiyoruz :)
Guzbaharcim bu habere sevindim,zira dr, aksini soylemezse bende mart reglimde baslayim istiyorum.bebek de bu sefer tutunsa hic fena olmaz:))
Bu bahsettigin durum bence tesaduf degil,kisin strese meyilli olmamiz,metabolizmamizin yavas calismasi; baharla birlikte umutlu,mutlu olup zayiflama motivasyonumuzun yuksek olmasi gunesin kendini gostermesiyle oluyormus.seratonin vb. Hormonlari aktiflestiriyormus doganin uyanisi...tabi dolayisi ile de bebegin rahme tutunmasi da bu oranda artiyordur eminim
Canim ben kendimi suclu hissetmem hic:)) ben tembel bir hatunum,benim misyonum arkadaslarimin icindeki kisirvs.canavarlarini uyandirip nasiplenmekama sen uzakta oldugun icin daha fazla durtmeyecegim.bilsem ki yapip getircen simdi,derimki taze sogani,nar eksisi,salcasi oh ohh kosa kosa mutfaga...
İyi geceler canim:))
Unutmadan yaninda taze demlenmis bergamutlu cay...
Duyanda hamileyim sanacak:))
Kac gündür giremiyordum hepinizi ozledim test sonucunu bekleyenler insallah hepiniz pozitifi görürsünüz, beklemede olanlar kolay bir tedavi süreci gecirirsiniz insallah, hamis olanlar allah kucaginizada almayi nasip etsin dualarim hepinizle...bende 4 subatta doktor randevum var 5 tane negatiften sonra bütün tahlilerimi yaptiracam tekrardan rahim filmi kan tahlili tüplerin tikanikligi her tahlili isteyecem insallah yaparlar almanyadaki doktorlar maalesef her istenileni yapmiyor gerekirse yalvaracam cünkü inanin hem bedensel hem beyinsel olarak cok yoruldum allahim insallah bu tedavilerimizde hepimizin yüzünü güldürür ve bizlerde allahin izniyle anne oluruz..umudunuzu kaybetmeyin allah hepimizin yardimcisi olsun...
yüreğimizden geçen güzel iyi ne varsa Rabbimin hayırlı kılıp kabul edeceği, tez zamanda başımıza getireceği bi gün olsun inşallahhhh :))))) tüm dualarımız kabul görsün. hayırlı cumalar cümletennnnn
Yarın doktorlar netleştiririz artık nazancım. Sizden de desteği alınca ben iyice bir gaza geldim, hadi bakalım :)) Tahminimce mart adetiyle başlar benim de tedavim. Artık hep beraber hamile kalır beraber doğururuz inşallah...
Ayyy bir de alçak gönüllü!!!
Hepimizin arkadaşım... Güzel günler görelim inşallah, güneşli günler...
Yaaa bişey dicem, en azından ilk etapta İstanbul grubu olarak bir hafta sonu buluşsak tanışsak güzel olmaz mı? Eğer bana gelirseniz kısır bilem yaparım bak buraya yazıyorum... :))
hayırlı cumalarnasılsınız arkadaşlar amayaa'nın dünkü enerjisi bana geldi yerimde duramıyorum bugün eğitim olacak başka bir binada... arkadaşlarımı göreceğim o yüzdende çok sevinçliyim amayacım, benim doktorum düzenli siklusu olan bayanlarda yumurta takibi yapıyor yeterli olgunluğa erişilince çatlatma iğnesiyle çatlatıp doğal östorejen salgılanınca dondurulmuş embriyo transferi yapıyor.şimdiye kadar hiç hamile kalamamış 4 hastasında denemiş 4üde hamile maşaALLAH bendede negatif sonuç aldığımız tedavide denemek istemişti ama pkos olduğum için ilaçsız olmaz yine vücuduna hormon girecek diye vazgeçmişti ama bu ay başladık hergün 75 lik menegon vuracağım 3-4 yumurtada kalırsa inşaALLAH çatlatma yapıp transferimi gerçekleştirecek
canım canım canım benimmmmm.o mesajın var ya hani sana ulaşmamı sağladığınnnn. iyi ki o günü yaşadım iyi ki o gün o mesajııı yazdın... kız keşke yanımda olsaydın da sana sımsıkı sarılsaydımmmmmm ağlayacam vallaaaa. seni o kadar seviyorum anla beni.... ben bu arada hiç bir şeyi yalnız yaşamak istemem, mutluluğum bile başkalarından fazla olmasın herkes ama herkes çççooook mutlu olsun... çoook huzurlu olsun... o yüzden sen, benden dahhhhaaaaaa mutlu ollll, daha çoook olsun sana herşey benden
(ağlattın beni resmen... seniii çokkk seviyorummmm)
canım napıyosunnn... iş beni bekliyor ama gidemiyoooorummmmm
canım benim,, şimdi bebişin karnında, annesine alışmaya, tutunmaya çalışıyor.. onu sev, konuş, bir sürü tyeyzesinden bahset.... hepimiz onu bekliyoruz ona göre... bu güzel günleri keyifle yaşa... ve 12. gün sonra bizi oynat inşallahhhhh...
canım benim kızım geldi akşam çok şükür, bir daha hiçbiryere göndermem seni diyorum gülüyor... ama ablaaa sen gönderdin deyip naz yapıyorrr... onu çoook seviyorum rabbim biliyor, ama o benim kızım, ne yazık ki ben onun annesi değilim... o yüzden ben de anne olmak istiyorummmm... bu başbaşka bir duygu sanırım... ben geç evlendim (2 yıl oldu) o zamanda çocukları çoook severdim ama nerden bilirdim ki bu istek içimi yakacak, kavuracak... bu ayetin tele gelmesi resmen umutlarımı arttırdı arkadaşım... hemen yazmak istedim sizlere... hepimiz geçti gözümün önünden...
mart nisan bahar ayları... bir yer de okumuştum bahar aylarında daha çok bebekler annelerine tutunurmuş diye... o yüzden ben de nisan mayıs istiyorum tedaviyi... belki de yine aynı zamana denk gelir tedavilerimiz ne güzel olur...
canım gözün aydın Rabbim değerlerinin katlanarak devam etmesini,vaktinde kucağına almayı nasip etsin....
canım kendini zorla, o bebeişin senin yiyeceklerine ihtiyacı var...
canım yaaaa çok sevindim baksana rabbim mucizesini hemencecik gönderdi... çok şükür......
ooohhh güzel bir akşam dileği de benden herkese, şöyle romantik romantik (ne yazık ki ben yapamayacağım akşama misafir var ve evde bir gram yemek yok)
canım bu tedavin uğurlu olsun, hayırlı olsun, son tedavin olsun ve innnnşalllahhhh sana sağlıkla bebeğini getirsinnnn....
ammmmiiiiinnnnnnnnn
innnşallah canım bizi habersiz bırakma...
allah bu keyfini bin kere on bin kere arttırsın canım benimmm...
canım kalbimdesin ne güzel yazmış sana... ben de ablan olarak ki bu topiğin yaşça en büyüğü benim onu dinlemeni ve tavsiyelerine kulak vermeni dilerimmm... bu yaşadıklarımız asla unutulmaz, ne hayaller kurduk ama nasibimiz böyleymiş... allah bundan sonra güzel günler nasip etsin bizee...evlatlarımızla...
afiyet bal şeker olsun, boool yumi olsun inşallahhhh
allah razı olsun canımmmm...
allah nazarlardan saklansın bir yastıkta kocatsın sizi, torunlarınız etrafınızda dolansın inşallahhhh...
gözün aydın, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllahhh..
hoşgeldin selencimmm.... amiiin amiiiin amiiin... inşallah inşalllah mucize yazarsın bize kardeşim...
bir sürü yumi görsün doktorun bi tanemmmm... hepimize güzel haberler ver cumartesi günü...
bu mutluluk her daim ama her daim sürsün inşallah....
ahhhh. ahhhhh. binlerce kez şükürler olsun rabbime ki zaman geçiyoor...
cannım rabbim yeterki ol desinnnn..
bismillahir rahmanirrrahimmm. şifa olsun ilaçların inşallah...
sen tedavidesin niye arkadasın en arkadan ben geliyorummmm sizi toplayacağım kuzullarımmm
canım bence donmuşlarla dene yaaa... onları atlama... allah büyük...
bebek 34 inşallah güzel haberler almışsındır bugünnn....
cicibebe....... neredesinnnn
Sagol cnm iyiyim hergunum ayni geciyor tedaviye kadar senin de inss bebisin dogal yoldan gelsin insss
heee heee biraz oyleyimdir ismimle ozdesiyorum ayy ne mutavaziym yaaa:119::119::119::119:
cnm tabiki allah yolunu acik etsin insss sen sadece stres yapma unut amh yi simdi tedavine odaklan
Cnm hadi gozun aydin inss busefer bebislerin annesine simsiki tutunsunlar inss 4 subatta benim evlilik yildonumum inss sanada ugurlu gelsin 14.yilimiz bitiyor
Sağol neşecim Allah cümlemize yardım ettin. Dualarımızı kabul etsin. İnşallah doğal yoldan gelir...
canım benim İzmir nasıldıdinlenip eğlenebildin mi? bizde seni özledik ilk iğneye bugün başladım.pazartesi günü kontrolüm var
haticim canım hoşgeldin, benim durum seninkinden farklı ama bende de 35. gün gelmişti, pek umutlanmıştım olmadı bende... inşallah senin mucizen tedavisiz gelmiştir sana....
h.b bitanem evet bugün gittik biraz kaynama olmuş kemikte çok şükür ama çelik yeleği giymeye devam 4 şubatta tekrar gidicez umarım ozamana daha iyi olur..........bana gelince hepiniziiiiiiiiiiiiiiii çooookkkkkkkkkkkkkkkkk özzzzzllllleddiiiiimmmmmmmmmmm..........ve dün adet oldum ama nasip değildi bu ay başlaıyamıyorum şubatta inşlh işe gidip geliyorum iflağım kesildi resmen perte çıktım bitanem ya......akşam giriyorum arada ama siz yoksunuz üzülüyorum
Canim benim İyiyim tesekkur ederim.bir mucize olsa, bu denemenizde olsa ne super olur:)) ben kendi adima boyle bisii beklemiyorum,ancak tedavi ile belki..borek cay filan deyince aklima kisir geldi yillardir yemedim,soyle hepimiz toplanip gun yapsak ne guzel olurdu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?