2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Doktorla görüşmen inşallah olumlu geçer canım. Amin canım benim.

aminnnn canım arkadaşım. hayırlı cumalar

haticim,
Sen uzun zamandır yoktun evet. Ben sen yokken biraz kendimden bahsettim. Seninle hemen hemen aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşadık. Ben de aynı dönemde ilk denememde kimyasal gebelik yaşadım. Sonraki adetimle dondurulmuş tedavisiyle devam edecektim. Adetim gecikti. Tam adetimi beklediğim gün ve sonrasındaki 2-3 gün boyunca aynı adet olacakmışım gibi hissettim. Sancı ve akıntılar her adetimdeki gibi bende de vardı. Sabırsızlanıyordum bir an önce gelsin de diğer tedaviye başlayayım diye. Hatta Allahım düşündükçe kendime o kadar kızıyorum ki, tuvalette uzun uzun bekliyodum gelsin diye. Tekrar kimyasal mı yaşıyorum diye korkumdan birkaç gün geçince test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. Dilerim senin de öyle olur. Çok da umutlandırmak istemiyorum seni ama mümkün. Hayırlısını Rabbim bilir, hayırlısı olsun senin için. Ama olmasa da en azından bir sonraki tedavine adım adım yaklaşıyorsun. Ne şekilde olursa olsun, umut verici. Gönlünce olur inşallah.

Hoşgeldin haticimmmmmm....

Seni özledim. Benim işler yoğundu ara ara giremedim ama sen hiç girmiyorsun.

Canım benim inşallah bebişin normal yolla geliyordur.

Arkadaşlar,
Herkese hayırlı cumalar. Cuma günü bereketiyle hepimize güzel haberler getirsin inşallah.
Tedaviye hazırlanan, tedavisi devam eden, bekleyen, hayırlı haberi alıp da kavuşmayı bekleyen herkesin işi rast gitsin; Rabbim yüce kudretiyle her birimizin gönlüne dokunsun inşallah.
Ben cumartesi gününden beri sabırsızlıkla ilk muayenem için bugünü bekliyordum. O kadar şaşkınım ki, kendime çok kızıyorum bu ara, randevu almayı unutmuşum (( Dün gece yatarken aklıma geldi. Sabahı zor ettim ya randevu alamazsam, yoğunsa bugün diye. Sabah ilk işim aramak oldu. Şansıma bugün transferler opular o kadar yoğunmuş ki akşam için zor randevu alabildim. Akşama kadar nası geçer bu zaman..

seni okyunca zaten yazmaya karar verdim.umutlu değilim çünkü her adette olduğu gibi kasık sancılarım ve akıntılarım var.ama gecikince ne bilim bi umut işte.açık sarı bazende açık kahve akıntım oluyor.pazara kadar test yapmam eğer olmazsam..hakkımızda hayırlısı olsun dualarını bekliyorum :)

Hoşgeldin haticimmmmmm....

Seni özledim. Benim işler yoğundu ara ara giremedim ama sen hiç girmiyorsun.

Canım benim inşallah bebişin normal yolla geliyordur.

bebeğimmmmmmmmmmmmmm inşallah hayırlısı olur

hoşgeldin :) canım bu tedavilerden dolayı biçoğumuzda oldu benimde 37.gün geldi adetim ..ama böle olup hamile kalan arkadaşlarımızda çok ...yaniiiiii %50 %50 diyim bende inşalahhhhhh bu cumanın hürmetine hamilesindir sakın test yapmadan söktürücü falan içme ...

İnşalllahhhhh bitanemmm
Tek taşımla dinleniyoruz iyi yürekli teyzesi Transferimin 4. Günü bol bol dua ediyorum Meryem süresi fetih süresi ayetel kursı okuyorum zaman durdu sanki inşalllahhhh sizlere güzel haberler veririm her dualarımda sizlerde varsınız
Kuzummmm inşalllahhhhh bu sefer olacak dualarım seninle

Monica ben bu konuda tecrübeli ya da bilgili değilim, o yüzden bildiklerimi değil, hissettiklerimi söyleyebilirim. Dondurulmuşlara tarama yapılamıyor demişsin. Dolayısıyla sorun olup olmadığını öğrenmenin tek yolu onlara şans vermek. Aklında soru işaretiyle yaşamak çok kolay olmuyor. Biliyorum süreç zor, yorucu ve tabii ki korkutuyor, ama sonuç ne olursa olsun, her şeyin bir nedeni vardır diye düşünüyorum. Birçok arkadaş da aynı fikirde. Dondurulmuşların varsa ve seni bekliyorsa önce denemelisin bence de.

Berencim maşallah... Rabbim sana mucize yaşatmış.Umarım bundan sonra da herşey yolunda gider canım. Darısı başımıza....
cnım çok tşekkür ederim güzel dileklerin için.rabbim inşallah bu yolda bekleyişi devam eden herkese bu mucizeyi yaşatsın dualarım hep olmayanlarla.

amin canım aminn inanınki çok dua ediyorum bunun için rabbim imtihanları evlatla eylemesino güzelliği erkese tüm isteyenlere nasip etsin,inşallah sizlerden de gzel haberler nasip etsin rabbim.

sağol canım çook teşekkür ederim ben ilk zamanlar ya kaybedersem diye çok stresli bir dönemdeydim hatta bu yüzden çok ilaç kullandım hala daha kullanıyorum o yüzden inan bebeğin derdine düşmüştüm buraya yazdığım aklıma bile gelmemişti.sonra görüp de hatırlaınca beni çok duygulandırdı o günlerde yaşadıklarım gözümün önüne geldi resmen...amin canım inşallah allah herkese nasip etsin bu duyguyu inşallahhhhh:)))

ah canım benimmmm, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımcımmmm..... bebek hasreti çeken herkesle birlikte bana da nasip etsin inşallahhhhh

tatlımmmm olsun kız olmasada olur alıştık biz

Kizlar hepinize hayirli cumalar kalbimizden geçenin kabul oldugu bi gun olsun insss
amayacim tesekkur ederim cnm inss hepimizin ailesi bereketlensin inss rabbim hepimize ikiser ucer bebis gondersin
Guzbaharim gonlune agzina saglik arkadasim bende sizleri seviyorum yoksa burda olmazdik bizim gonul bagimiz var cnm
Selencim moniica nazan kalbimdesin melinda hatibulut pers cilekli bebekcim omersevinc ruyam ve daha aklima gelemiyen butun arkadaskarim hepinize sevgiler yaa akşam bi kisir mevzusu olmus ayy keske ya ayni sehirde olup sizleri tanimayi cok isterdim ama olsun bizim kalplerimiz bir hepinize
çok mrak ediyorum onu yaaaaaaa :18:.......insan bi yolunu bulur girer bi yerden valla ben dükkana gelenin tlfnunu alıyom 2 dkk girip çıkıyom ...... rehin aldım müşterileri resmen

Aferim kiz sana suan gozumde canlandirdim gulmekten bi hal oldum sana topigimizin kupasini veriyorum :118::118::118:

Son düzenleme:
Amayacim guzbaharcim kalbindesin nese yeliz monicaller melindam kalinkam ve bütün kizlar dualariniz ve dilekleriniz için cok teşekkür ederim Allah iyi dileklerinizin birini bin etsin sizin için hepinizi kucakliyorum

Amayacim guzbaharcim kalbindesin nese yeliz monicaller melindam kalinkam ve bütün kizlar dualariniz ve dilekleriniz için cok teşekkür ederim Allah iyi dileklerinizin birini bin etsin sizin için hepinizi kucakliyorum

İnşallah gönlünce olur tedavin cnm bnm bu ay senin anlattigin dondurulmus tedaviye yakin oldu doğal halinde kaldi vücut bi tane yumurta kendi halinde gelisti çatlaması için igne oldum sonra transfer inşallah bizlerde hamile kalırız hayirlisiyla canim mesajini okuyunca cok sevindim

Aminnn cnm insss:118::118::118::118:

Canlar ben biraz önce choriomon diye bir iğne vurdum doktorum ayın 24ve 28olmak üzere 2tane verdi kullananlar mı Neden vurdum acaba transferden sonra doktor söyledi ama ben o kafayla dinlememişim

Monicacim,benimde dr.aksini soylemezse mart reglimde tedaviye baslayim diyorum.benim domus da yok ustelik( yeni bastan igneler..istanbul grubu bulusursak ben gelirim:)) guzel olur aslinda.ilk etapta bir AVM de de bulusabiliriz..tabi mamalari hazirliyorum dersen hayir demem hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…