Amin arkadaşım inşallah dediğin gibi olur. Ben de bu yönde düşüncemi söyleyeceğim doktora, eğer aynı şeyi yaşama ihtimalin yüksek falan demezse öyle yapalım, şansımızı deneyelim... Allah hepimizin yardımcısı olsun.
yüreğimizden geçen güzel iyi ne varsa Rabbimin hayırlı kılıp kabul edeceği, tez zamanda başımıza getireceği bi gün olsun inşallahhhh :))))) tüm dualarımız kabul görsün. hayırlı cumalar cümletennnnn
kızlar günaydın herkese.uzun zamandır yazmıyordum ama hepinizi teker teker okudum sevindiğimde oldu üzüldüğümde..rabbim hepimizin yardımcısı olsun..kızlar ilk tüp bebeğimi aralıkta yaptırdım kimyasal gebelik oluştu.bugün bat günüm ve ben adet olmadım.gerçi her zamanki gibi olacağım biliyorum sancılarım akıntılarım var.ama kimyasal tüp yaşamış olanlar adet gecikmesi oluyormu ? ayrıca açık sarı akıntılarım oluyor.bilen bi yardımcı olabilirmi.adet söktürücümü içmeliyim ??? çikolata kistim olduğu için hayatta gecikmez adetim 1 hafta önceden gelirdi..
kızlar günaydın herkese.uzun zamandır yazmıyordum ama hepinizi teker teker okudum sevindiğimde oldu üzüldüğümde..rabbim hepimizin yardımcısı olsun..kızlar ilk tüp bebeğimi aralıkta yaptırdım kimyasal gebelik oluştu.bugün bat günüm ve ben adet olmadım.gerçi her zamanki gibi olacağım biliyorum sancılarım akıntılarım var.ama kimyasal tüp yaşamış olanlar adet gecikmesi oluyormu ? ayrıca açık sarı akıntılarım oluyor.bilen bi yardımcı olabilirmi.adet söktürücümü içmeliyim ??? çikolata kistim olduğu için hayatta gecikmez adetim 1 hafta önceden gelirdi..
haticim,
Sen uzun zamandır yoktun evet. Ben sen yokken biraz kendimden bahsettim. Seninle hemen hemen aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşadık. Ben de aynı dönemde ilk denememde kimyasal gebelik yaşadım. Sonraki adetimle dondurulmuş tedavisiyle devam edecektim. Adetim gecikti. Tam adetimi beklediğim gün ve sonrasındaki 2-3 gün boyunca aynı adet olacakmışım gibi hissettim. Sancı ve akıntılar her adetimdeki gibi bende de vardı. Sabırsızlanıyordum bir an önce gelsin de diğer tedaviye başlayayım diye. Hatta Allahım düşündükçe kendime o kadar kızıyorum ki, tuvalette uzun uzun bekliyodum gelsin diye. Tekrar kimyasal mı yaşıyorum diye korkumdan birkaç gün geçince test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. Dilerim senin de öyle olur. Çok da umutlandırmak istemiyorum seni ama mümkün. Hayırlısını Rabbim bilir, hayırlısı olsun senin için. Ama olmasa da en azından bir sonraki tedavine adım adım yaklaşıyorsun. Ne şekilde olursa olsun, umut verici. Gönlünce olur inşallah.
Hoşgeldin haticimmmmmm....
Seni özledim. Benim işler yoğundu ara ara giremedim ama sen hiç girmiyorsun.
Canım benim inşallah bebişin normal yolla geliyordur.
İnşalllahhhhh bitanemmmamin cümlemizin iyiliğini versinhayırlı olsun tatlım çok sevindim, sonu da pozitif haberlerle gelsin inşallah, sağlıklı hayırlı uzun ömürlü, gaz ve uyku problemi olmayan bi bebiş olsun, anne babasını hiç üzmesin emiiiii ben biraz uzun vadeli dilekler de bulunuyom galiba
14. yıl haaaa.... sevginiz hiç azalmasın, her gün katlanarak çoğalsın, tabi sevginizin yanında nüfusunuzda çoğalsın inşallah, son tedavin olsun Rabbim hepimizi meleklerine kavuştursun inşallahhhh
tatlım ben tedavimi nisandan önce yapamıycam, rapor çıkarmaya çalışıyorum. ben türkçeye çevrilmesinde bahçecinin ön ayak olduğu bi kitap almıştım, orda da geçiyordu, burdada bi çok arkadaştan duydum, ayrıca saraçoğlundan falan da duydum, belki sende duymuşsundur hayıt tohumunun çayı.... hayıtın birde hazır çayı satılıyormuş ama tohumunu almanı daha çok öneriyorlar, aktarlarda var. çok deneyip içememiştim şimdi yine deniyorum bu defa bayaaa içmeyi başardım, inşallah alışırım. şöyle yapılıyor: 1 bardak suya 1 çay kaşığı kadar hayıt tohumu koyuyosun kynamaya başlayınca saate bek, tam 5 dk sonra indir süz ve ılıklaşınca iç. ben bi kaç damla limon damlatıyorum içine, iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum ama başka türlü içemedim. genelde rahat içiliyor ama ben içemedim.regl gününde yapmaya başla yumurtlama gününe kadar (yaklaşık 2 hafta) günde bir veya iki defa iç. ben sadece geceleri içiyorum. ben iyi geleceğine inanıyorum.
ama tedavin başladıysa BENCE, ben bi otorite yada konunun uzmanı değilim sadece fikrim bu, eğer tedavin başladıysa bitkisel kür uygulama, aldığımız hormon ilaçları ile tepkimesini bilemeyiz diye böyle düşünüyorum canımcım.
hadi sen geç de, sıra bize yaklaşsın kızım yaaaaa
hadi hayırlı uğurlu olsun, bu son olsun inşallahhhhhh
amin bi tanem hepimizeeee.... kocam bu gece dalga geçti benle, o bulgur pilavı yemez bende severim bu akşam kendime yaptım, diyo bulgurdan mı oldu noldu sana bu enerji neyin nesi :)))) dedim sabahtan başladı bulgura bulaşma lütfen
amh yumurta rezervi hakkında bilgi verir, fsh gibi.... bak burda amhsi düşük fsh ı yüksek olanlarla ilgili bi topik vardı, geçen senelerde açılmış, orda görsen ne hikayeler vardı sonu güzel biten.... o yüzden kesinlikle umutsuzluğa yer yok tatlım hayatımız da....
bebeğimmmmmmm hoşgeldin diycem ama muhtemelen sen yoksun şu anda, ben daha yeni teşrif edebildim, kocayı işe gönderdikten sonra, hatta yatmıştım da diğer topikte bi arkdaşın test sonucunu merak edip geri kalktım :) seni gördüğüme çok sevindim canım yaaaaaa
inşallah şubatta hem kocancım hem de sen için güzel haberler gelir tatlım benim yaaaaa. çok geçmiş olsun tekrardannnnn... burda şarkı söylediğimiz geceleri özledimmmm....
bebeğim ben bu sabah "seniiiii nasssııııllllll sevsemmmmm acaaaabaaaaaa, daha başkaaaaa daha daaa başkaaaa, daha çoookkkk daha da çooookkkkk çooookkkk, doyaaaarrrr mıyıııımmmm bilmeeeemmmmmmm sanaaaa" diyerek uyandımmm.... sanırım kocamın 12-8 vardiyasından hep bunlar :)))))
doğal gebeliğe mi? nası kız? ay ben ne kaçırdım arada yaw.... anlat bakıyım az..... mini tüp yada ilaçsız tüp bebek gibi bi şey mi?
canım çok sağolll bitanemmm, sende öyle Allahıma emanetsin canım arkadaşımmm..... valla ben bi şey yapmıyom, hayıt içiyom akşamları, balık yağına başladım bide.... ayrıca da bal-polen çörek otu ve tarçından bi macun gibi oldu bi şey hazırladım, öğlenleri de ondan 1 çay kaşığı yiyom, şifa niyetine diyerekten... nisanı bekliyom, bende ondan sonra ancak bismillah diycem.... nisan dediğime bakma, 3 nisan hemen başı yani :)))) mart sonunu diyiyim ben.... enişteye de çok geçmiş olsun, ameliyatsız geçsin inşallah.... 4 şubatta daha güzel haberler al.... şubat reglinle de başlarsın inşallah canım benim. inşallah senin meleğinin vakti saati gelmiştir, sana doğru yola çıkmaya hazırlanıyodur oda, bilemediğimiz yerlerde....sende hep dualarımdasın canım benim.....
buradaki tüm arkadaşlarım, gerçekten o kadar içtensiniz ki hepinizi ayrı ayrı seviyor, özlüyor ve yokluğunuzu da hissediyorum.... Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın, hiç birimizi evlatsızlıkla veya evlatlrımızla imtahan etmesin inşallah....
Allah hepinize rahatlık versin canlarımsınız siz benimmmm :)))) iyi gecelerrrrr
Tek taşımla dinleniyoruz iyi yürekli teyzesi Transferimin 4. Günü bol bol dua ediyorum Meryem süresi fetih süresi ayetel kursı okuyorum zaman durdu sanki inşalllahhhh sizlere güzel haberler veririm her dualarımda sizlerde varsınızcanlarım önce hepinizi sımsıkı kucaklıyorum... içimden geldi napayımmm. ben sarılmayı, öpmeyi, dokunarak konuşmayı çoook severim... size de yüreğimle sarılıyorum her zaman şimdi de şöyle içime toplayasım geldiiii hepinizi....
kızlar acaba (dua topicleri var biliyorum ama ) burada da kendi içimizde bir şeyler okusak mı ne dersiniz.. isme değil, hepimiz için, herkes okuyabildiği kadar ne bileyimmm ne ders,inizi...
Kalbimdesinnnn günaydın canım kardeşim, arkadaşım, can yoldaşım... güzel haberlerle gelmişsin dün... iğneye de başlamışsın maşallah...
ben de hepinizi ama hepinizi tanıdığım için o kadar mutluyum kiiii... gerçekten keşke karşıma alabilsem sımsıkı sarılabilsem,, şöyle karşılık bir çay içebilsek gülerek konuşarak vakit geçirebilsek karşılıklı...
ammmiiiiiin ammmiiiin amiiiiinnnn bu karikatüre bayıldım ve bana da umutlu geldi aslında
hadi hayırlısı bitanem, tek gittin dört döndün maşallahhhh.... sımsıkı sarıl onlaraaaa...
aminnnn inşalllah canım, bu gün hep dua edelim içim kıpır kıpır dularımız kabul oluur belkiii..
canım benim kalbim güzelse siznkinin güzelliğinden... sizler güzel kalplisiniz ondan beni de öyle görüyosunuz.... amayam canım benim güzel insanları burada buluşturduya allah ondan da binlerce kez razı olsunnn.... hepinizden hepimizden....allah razı olsunnn...
melindacım nasıl gidiyorrr hayatım, tek taşınla konuşmayı unutma bol bol...
hoşşşgeldinn canım benim....çok şükür eşinde daha iyiymişşşşş, kırmızıları gördün diye hiç stres yapma, bunda da hjayır var, ama sakın kendini de gereksiz yorma... canım biliyosunuz ben de evden giremiyorum o yüzden yokum ama sabahı zor ediyorummmm. bu arada işler çoook yoğun çoook da giremiyorum aklım kalıııyor resmennn... 4 şubatta dahada güzel haberler alacaksınız inşallahh... ondan sonra da oynaya oynaya senin teavini yapacağıııızzz, bebişini alacağıııızzz.
Kuzummmm inşalllahhhhh bu sefer olacak dualarım seninlehayırlı cumalarnasılsınız arkadaşlar amayaa'nın dünkü enerjisi bana geldi yerimde duramıyorum bugün eğitim olacak başka bir binada... arkadaşlarımı göreceğim o yüzdende çok sevinçliyim amayacım, benim doktorum düzenli siklusu olan bayanlarda yumurta takibi yapıyor yeterli olgunluğa erişilince çatlatma iğnesiyle çatlatıp doğal östorejen salgılanınca dondurulmuş embriyo transferi yapıyor.şimdiye kadar hiç hamile kalamamış 4 hastasında denemiş 4üde hamile maşaALLAH bendede negatif sonuç aldığımız tedavide denemek istemişti ama pkos olduğum için ilaçsız olmaz yine vücuduna hormon girecek diye vazgeçmişti ama bu ay başladık hergün 75 lik menegon vuracağım 3-4 yumurtada kalırsa inşaALLAH çatlatma yapıp transferimi gerçekleştirecek
İnşallah olur çok da güzel olur... Rüyam diye bir arkadaş yazmış ya, kimyasal gebeliğin hemen ardından kendiliğinden hamile kalmış, onun gibi bir sürpriz yaparsın inşallah sen de... Valla insan deli olur sevinçten yaa :)
Ben cumartesi günü doktora gideceğim canım, kürtaj sonrası kontrol amaçlı. Tedaviye de nasıl devam edeceğimizi konuşacağız.
Ayak üstü son konuşmamızda doktorum bana kromozom analizi yaptırmamızı önermişti, normalde üst üste düşüklerde istenirmiş ama bizim durumumuz (tüp bebek, kıymetli gebelik vs.) daha hassas diye öneriyormuş. Ama bu analizde bir şey çıkarsa dondurulmuş iki embriyom çöpe gidecek, tedavi sıfırdan başlayacak ve pgt yapılacak. Bir sürü emek, zaman, para... Belki de tutacak olan, sağlıklı embriyoları heba etmiş olacağız. Bu beni biraz düşündürüyor. Acaba iki dondurulmuşla denesem, olmazsa mı kromozomlara baktırsam ve pgt yaptırsam diyorum... Sen ne dersin? Kızlar hepinize soruyorum aslında, siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz? Ben de her şeye sıfırdan başlamak için biraz yorgun ve korkak hissediyorum....
cnım çok tşekkür ederim güzel dileklerin için.rabbim inşallah bu yolda bekleyişi devam eden herkese bu mucizeyi yaşatsın dualarım hep olmayanlarla.Berencim maşallah... Rabbim sana mucize yaşatmış.Umarım bundan sonra da herşey yolunda gider canım. Darısı başımıza....
Canım kardeşlerim herkesin günü çoook güzel geçer inşallah... bugün çoook mutluyum kızım geliyor tatildeydi çok özlemişim onu... ben doğurmadım ama onu o kadar çook seviyorum kiii... geliyor diye içim kıpır kıpır resmen....
sizleri çok merak ediyorum evden sisteme giremesemde girip okuyorum haberdar oluyorum ama ne yazık ki yazamıyorum... iştende ancak vakit bulunca yazabiliyorum.. ki bu aralar işlerde çok yoğun.. ama aklımdan ve yüreğimden hiç çıkmadığınızı bilin...
bir mesaj grubuna üyeyim.. dün akşam şöyle bir mesaj geldi telefonuma ve oturdum ağladım.. " O, hanginizin daha güzel iş yapacağınızı denemek için ölümü ve hayatı yarattı. (67/2) Allah yaptıklarınızdan haberdardır (9/16) inşallah rabbim bize de evlatlar verir.... çoook çooook çoooooooooooooook istiyorum hepimizin anne olmasını..... hepinizi çok öpüyorum...
canım vallahi bende de senin için heyecan dorukta...yarın büyük gün inşallah... Allahım hepimiz için bu tedavileri, yaşayacağımız son tedavi ve bebişlerimizi getiren tedavi olarak yazmış olsun inşallah...
canım bu günn ömrünün en güzel haberini alırsın inşallah... güzel haberini sabırsızla ve duayla bekliyorummmm...
amiiin amiiin amiiin... arkadaşım senin için çoook mutlu oldum... rabbim kucağına almanı, misss kokusunu içine çkmeni ve onu sağlıkla büyütmeni de neasip etsin inşallah....
canım öncelikle tedaviye başlamışsın çoook sevindim, tedavin hayırlı olsun ve sana bebeğinigetirsin inşallah... tsh sorununa da hayırlısı ile çare bulacaksın canım yeter ki endişelenme ve stres yapma, şükürler olsun ki rabbim sorunu görmeni ve çare bulmanı nasip etti...
neşecim nasılsın arkadaşım, neler yapıyorsun... ne zaman başlayacaksın teaviye...
canım üzülme ve ağlama artık, ne güzel dondurulmuşların var, seni bekliyorlar... sil o güzel gözlerindeki yaşları ve bebişlerini kucaklamaya hazırlan...
okuyunca yaşadıklarımı içim doldu ağlamak istedim ama işte olduğum için kalakaldım resmen... rabbim sana n güzel bir mutluuk yaşatmış... kucağına almanı ve sağlıkla büyütmeni de nasip etsin inşallah... ne olur dualarını bizlerden esirgeme...
günaydın kızlaarrrrr.... güzel haberler alacağımız bi gün olsun inşallahhhh.... msruya merakla senden gelecek haberi bekliyorum canımmmm
veeee berencim..... kaçıncı kez sana cevap yazmaya çalışıyorum bilmiyorum. akşam çok uğraştm ama olmadı.... yazına çok mutlu oldum. bir kaç gün önce tabloya göz atarken özelden mesaj yazıp durumunu sormak istedim, sonra profiline girdim ve uzun zamandır yazmadığını gördüm. eğer haber verilecek bir durum olsaydı yada bunu haber vermek isteseydi yazardı diye düşünüp seni rahatsız etmemek adına vazgeçtim...... bu yazını görünce inan ki pek mutlu oldum tatlım.... Rabbim Sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhh
cnım çok tşekkür ederim güzel dileklerin için.rabbim inşallah bu yolda bekleyişi devam eden herkese bu mucizeyi yaşatsın dualarım hep olmayanlarla.
amin canım aminn inanınki çok dua ediyorum bunun için rabbim imtihanları evlatla eylemesino güzelliği erkese tüm isteyenlere nasip etsin,inşallah sizlerden de gzel haberler nasip etsin rabbim.
sağol canım çook teşekkür ederim ben ilk zamanlar ya kaybedersem diye çok stresli bir dönemdeydim hatta bu yüzden çok ilaç kullandım hala daha kullanıyorum o yüzden inan bebeğin derdine düşmüştüm buraya yazdığım aklıma bile gelmemişti.sonra görüp de hatırlaınca beni çok duygulandırdı o günlerde yaşadıklarım gözümün önüne geldi resmen...amin canım inşallah allah herkese nasip etsin bu duyguyu inşallahhhhh:)))
tatlımmmm olsun kız olmasada olur alıştık bizhoşgeldin :) canım bu tedavilerden dolayı biçoğumuzda oldu benimde 37.gün geldi adetim ..ama böle olup hamile kalan arkadaşlarımızda çok ...yaniiiiii %50 %50 diyim bende inşalahhhhhh bu cumanın hürmetine hamilesindir sakın test yapmadan söktürücü falan içme ...
çok mrak ediyorum onu yaaaaaaa :18:.......insan bi yolunu bulur girer bi yerden valla ben dükkana gelenin tlfnunu alıyom 2 dkk girip çıkıyom...... rehin aldım müşterileri resmen
Kizlar hepinize hayirli cumalar kalbimizden geçenin kabul oldugu bi gun olsun insss
amayacim tesekkur ederim cnm inss hepimizin ailesi bereketlensin inss rabbim hepimize ikiser ucer bebis gondersin
Guzbaharim gonlune agzina saglik arkadasim bende sizleri seviyorum yoksa burda olmazdik bizim gonul bagimiz var cnm
Selencim moniica nazan kalbimdesin melinda hatibulut pers cilekli bebekcim omersevinc ruyam ve daha aklima gelemiyen butun arkadaskarim hepinize sevgiler yaa akşam bi kisir mevzusu olmus ayy keske ya ayni sehirde olup sizleri tanimayi cok isterdim ama olsun bizim kalplerimiz bir hepinize
Aferim kiz sana suan gozumde canlandirdim gulmekten bi hal oldum sana topigimizin kupasini veriyorum:118::118::118:
Amayacim guzbaharcim kalbindesin nese yeliz monicaller melindam kalinkam ve bütün kizlar dualariniz ve dilekleriniz için cok teşekkür ederim Allah iyi dileklerinizin birini bin etsin sizin için hepinizi kucakliyorum
hayırlı cumalarnasılsınız arkadaşlar amayaa'nın dünkü enerjisi bana geldi yerimde duramıyorum bugün eğitim olacak başka bir binada... arkadaşlarımı göreceğim o yüzdende çok sevinçliyim amayacım, benim doktorum düzenli siklusu olan bayanlarda yumurta takibi yapıyor yeterli olgunluğa erişilince çatlatma iğnesiyle çatlatıp doğal östorejen salgılanınca dondurulmuş embriyo transferi yapıyor.şimdiye kadar hiç hamile kalamamış 4 hastasında denemiş 4üde hamile maşaALLAH bendede negatif sonuç aldığımız tedavide denemek istemişti ama pkos olduğum için ilaçsız olmaz yine vücuduna hormon girecek diye vazgeçmişti ama bu ay başladık hergün 75 lik menegon vuracağım 3-4 yumurtada kalırsa inşaALLAH çatlatma yapıp transferimi gerçekleştirecek
Amayacim guzbaharcim kalbindesin nese yeliz monicaller melindam kalinkam ve bütün kizlar dualariniz ve dilekleriniz için cok teşekkür ederim Allah iyi dileklerinizin birini bin etsin sizin için hepinizi kucakliyorum
Yarın doktorlar netleştiririz artık nazancım. Sizden de desteği alınca ben iyice bir gaza geldim, hadi bakalım :)) Tahminimce mart adetiyle başlar benim de tedavim. Artık hep beraber hamile kalır beraber doğururuz inşallah...
Yaaa bişey dicem, en azından ilk etapta İstanbul grubu olarak bir hafta sonu buluşsak tanışsak güzel olmaz mı? Eğer bana gelirseniz kısır bilem yaparım bak buraya yazıyorum... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?