tatlımmmm olsun kız olmasada olur alıştık biz
Msruya canım ne güzel haber gözün aydın maşallah değerinde çok güzelAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim darısı benim ve tüm tedavi görenlerin başına İnşAllah
ammmmiiiiinnnnnnnnn
Canım çok sevindim, tebrik ederim... Sağlıkla kucağına almanı dilerim. darısı başımıza
Sağolun canlarım. İyi ki varsınız hepiniz! Darısı isteyen herkesin başına inşallah
sagol canım ya, kalp kalbe karsı ben de tam sana yazmıstım ustte , altta ismini gorunce.rüya tebrik ederim canım..
Allah tamamına erdirsin,sağlıklı bir gebelik dilerim..sağ salim al kucağına inşallah
ÇILEKLILIMONATA!!!! Canım ya benim degerler baya yuksek gibi, 10. gun 205, 12. gun 480. Sence ikiz mi benim de seninkisi gibi? Bu arada senin hamileleğin nası gidiyo epeydir yoksun??
canım maşallah sana
ben de değerin kaç diye sayfalara bakıyodum..maşallah,iki embriyo muydu?öyleyse ikiz galiba bunlar
benim 12. gün değerim 299 du..seninki çok daha yüksek,geliyo ikizlerr
benim hamileliğim sıkıntılı,yani hiç geçmeyen bi bulantı durumu var,iştahsızlık,istifra......onun dışında bir sağlık sorunum yok,Allaha şükür bebeklerim de güzel gelişiyo yolunda herşey
ayy valla çok sevindim sana şimdi heee,Allaha şükür
rüya tebrik ederim canım..
Allah tamamına erdirsin,sağlıklı bir gebelik dilerim..sağ salim al kucağına inşallah
ÇILEKLILIMONATA!!!! Canım ya benim degerler baya yuksek gibi, 10. gun 205, 12. gun 480. Sence ikiz mi benim de seninkisi gibi? Bu arada senin hamileleğin nası gidiyo epeydir yoksun??
merhaba kızlar..hayırlı bereketli cumalar hepinize....
selam vermek istedim,çoğu zaman üye girişi yapmadan okuyorum sizleri,haberdar olup çıkıyorum.
herkes iyi olsun inşallah,enerjiniz düşmesin,umutlar hep olsun ve güzel şeyler yaşansııın
doğru sölüyon alıştık :)
ya filmlerde oluyo ya hani gecikiyolar hemen şüpheleniyolar gidiyolar korka korka test yapıyolar sonra da hep ama hepp pozitif çıkıyo ya hani deli oluyom onlara film bile olsa öldüresim geliyo
ne alaka dicen de aklıma geldi işte öle bi yazıyım dedim :d :d :d
Canım insallah keseleri görürsün kalpleri de duyarsın sorunsuz olur hersey..başını şişirdim kusura bakma nolur canım, bişi daha sorcamsen sonucu aldıktan sonra hangi ilaçlara ne kadar sure devam ettin?? nelere dikkat ettin?
kız alemsinBiz onu rüyamızda bile görmeyiz bence Amannn geç olsun güç olmasın yelizzz rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin
oo haticim seni gormek ne guzel, insallah hafta sonu guzel haberler veririsin canim..ben haaaaaaaala beklemedeyim, son 10 gunum transfer icin..
evet takipteyim seni emrak etmecanım sıkıldı bi yazayım dedim.yok kız bende tık olmaz boşuna heyecan umut vs yapmıyorum.insan kendi vücudunu tanır
canım ne desem ne yazsam da acına ortak olsam bılemedım. Rabbim hepımızın yardımcısı olsun. Çok zor günler gecırıyoruz. Hamile kaldığına cok sevınmıstım. Hatta benım hıslerım cok kuvvetlıdır tahmın etmıstım dıycem abes olucak. Insallah yenı tedavilerimiz her yenı başlangıcımız mutlu sonla biter. Ben histeroskopı yaptırcam subat 20 de. Zeynep kamılde kenan sofuoglu yapıcak. Kendısını ıkı gun aradım özeline gıdeyım dıye hep bır sorun cıktı müsait degıldı ben arıycam vs. ama nasıpte randevu alıp gıttım ameliyat gunu aldım ve ogrendımkı o gırecekmıs cok buyuk bır sans oldu bana. benım tüplerim alındığında tüberkloz süphesı denıldı. Ama doktorum benı hıc yonlendırmedı tedavı görmem gerekiyor diye. ve ben bunu 3 yıl sonra tüp bebek raporu almak ıcın gıttıgımde ogrendım. Ama yınede tüp bebek raporu aldım. ve sımdı korkuyorum rahımıme zarar vermısmıdır dıye. ki verdıyse yemın ettım gıtcem doktorumu dövücem yaa bazıları gerçekten bıçaklanıyor ya hastalar tarafından valla hakedıyolar. neyse :) cok uzun yazdım. Ajda pekkan gıbı gerıldım :) patron degıl bizler mutlu son istiyoruz :)
Kac gündür giremiyordum hepinizi ozledim test sonucunu bekleyenler insallah hepiniz pozitifi görürsünüz, beklemede olanlar kolay bir tedavi süreci gecirirsiniz insallah, hamis olanlar allah kucaginizada almayi nasip etsin dualarim hepinizle...bende 4 subatta doktor randevum var 5 tane negatiften sonra bütün tahlilerimi yaptiracam tekrardan rahim filmi kan tahlili tüplerin tikanikligi her tahlili isteyecem insallah yaparlar almanyadaki doktorlar maalesef her istenileni yapmiyor gerekirse yalvaracam cünkü inanin hem bedensel hem beyinsel olarak cok yoruldum allahim insallah bu tedavilerimizde hepimizin yüzünü güldürür ve bizlerde allahin izniyle anne oluruz..umudunuzu kaybetmeyin allah hepimizin yardimcisi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?