2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

tatlımmmm olsun kız olmasada olur alıştık biz

doğru sölüyon alıştık :)

ya filmlerde oluyo ya hani gecikiyolar hemen şüpheleniyolar gidiyolar korka korka test yapıyolar sonra da hep ama hepp pozitif çıkıyo ya hani deli oluyom onlara film bile olsa öldüresim geliyo
ne alaka dicen de aklıma geldi işte öle bi yazıyım dedim

Msruya canım ne güzel haber gözün aydın maşallah değerinde çok güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim darısı benim ve tüm tedavi görenlerin başına İnşAllah

ammmmiiiiinnnnnnnnn

Canım çok sevindim, tebrik ederim... Sağlıkla kucağına almanı dilerim. darısı başımıza

Sağolun canlarım. İyi ki varsınız hepiniz! Darısı isteyen herkesin başına inşallah

merhaba kızlar..hayırlı bereketli cumalar hepinize....
selam vermek istedim,çoğu zaman üye girişi yapmadan okuyorum sizleri,haberdar olup çıkıyorum.

herkes iyi olsun inşallah,enerjiniz düşmesin,umutlar hep olsun ve güzel şeyler yaşansııın

ÇILEKLILIMONATA!!!! Canım ya benim degerler baya yuksek gibi, 10. gun 205, 12. gun 480. Sence ikiz mi benim de seninkisi gibi? Bu arada senin hamileleğin nası gidiyo epeydir yoksun??

ÇILEKLILIMONATA!!!! Canım ya benim degerler baya yuksek gibi, 10. gun 205, 12. gun 480. Sence ikiz mi benim de seninkisi gibi? Bu arada senin hamileleğin nası gidiyo epeydir yoksun??

canım maşallah sana
ben de değerin kaç diye sayfalara bakıyodum..maşallah,iki embriyo muydu?öyleyse ikiz galiba bunlar
benim 12. gün değerim 299 du..seninki çok daha yüksek,geliyo ikizlerr

benim hamileliğim sıkıntılı,yani hiç geçmeyen bi bulantı durumu var,iştahsızlık,istifra......onun dışında bir sağlık sorunum yok,Allaha şükür bebeklerim de güzel gelişiyo yolunda herşey
ayy valla çok sevindim sana şimdi heee,Allaha şükür

kızlar eşim internette oyalanmayacaksın diye soz verdırttıgı için bütün forumu okuyamıyorum, sadece alıntılara cevap yazabılıyorum. tebrik edemediğim, üzüntüsünü paylaşamadıgım arkadaslarım varsa kusura bakmasın Sevgiler, bol bebişli günler

ayyy sagol canım yaa benim hiç aklımda yoktu iki embrıyo, tam transfer yapacakken soyledı doktor. Ben de ona cok guvenıyorum, hiç karışmadım. İnşallah sıkıntı yaşamadan atlatırız çileklilimonatacım. Gerçi daha kese mese gormedim dereyi gormeden paçaları sıvıyorum ama AMa sanırım ikiz gebelikler daha bulantılı falan geçiyo. Amaaaann saglıkla gelsinler de annesi

rüya tebrik ederim canım..
Allah tamamına erdirsin,sağlıklı bir gebelik dilerim..sağ salim al kucağına inşallah

başını şişirdim kusura bakma nolur canım, bişi daha sorcam sen sonucu aldıktan sonra hangi ilaçlara ne kadar sure devam ettin?? nelere dikkat ettin?

Cnm masallah allah tamamina erdirsin insss

Amin cnm insss senin icinde hersey hep yolunda gitsin inss kendine iyi bak cnm

kız alemsin Biz onu rüyamızda bile görmeyiz bence Amannn geç olsun güç olmasın yelizzz rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin

başını şişirdim kusura bakma nolur canım, bişi daha sorcam sen sonucu aldıktan sonra hangi ilaçlara ne kadar sure devam ettin?? nelere dikkat ettin?
Canım insallah keseleri görürsün kalpleri de duyarsın sorunsuz olur hersey..
Ikizler böyleymiş bulantı fazla olurmuş, oluyo da :)
Ben kullandigim estrofeme filan devam ettim ama kisa sure doktorun dedigi kadar bi kagit vardi elimde neyi ne zamana kadar kullancam diye.simdi inanki hatirlamiyorum
Ama progestan fitile baya devam ettim 10. Hafta bıraktım.
Kan sulandırıcı igneye ise gebelik boyunca devam edicem,kanımda pıhtılaşma eğilimi varmış, bir test yaptırdım onunla öğrendim bu durumu..
Onun dışında folik asite devam ediyodum,simdi 13 haftalık oldum,vitamin başladım..
Doktorun seni yönlendirecektir canım. .
Kendine dikkat et uzanma yukarılara,dikkatsiz egilme..simdi bulantın yokken düzenli beslen..bol ceviz ve yoğurt ye (ev yapımı),meyve ye gripten korunmaya bak,kilo alma hmm başkaa yorma kendini işte dikkatli ol Allaha emanetsin artık

Son düzenleme:
kız alemsin Biz onu rüyamızda bile görmeyiz bence Amannn geç olsun güç olmasın yelizzz rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin

oo haticim seni gormek ne guzel, insallah hafta sonu guzel haberler veririsin canim..ben haaaaaaaala beklemedeyim, son 10 gunum transfer icin..

oo haticim seni gormek ne guzel, insallah hafta sonu guzel haberler veririsin canim..ben haaaaaaaala beklemedeyim, son 10 gunum transfer icin..

evet takipteyim seni emrak etme canım sıkıldı bi yazayım dedim.yok kız bende tık olmaz boşuna heyecan umut vs yapmıyorum.insan kendi vücudunu tanır

Canim bence ikizler allahin iznyle :) bnm 12.gun dgerim 220cikti suan iki kese gorduk :) 6+3 gunluk ama midem fena iki olunca mide bulntisi daha cok olurmus

canım benim çok sağol atlatıyoruz işte öyle yada böyle...yaşadıkların hakikaten can sıkıcı inşaALLAH rahim zarar görmemiştir.nasıl insan bu doktor olduğunu ilan edenler merhamet yok empati yok insanlık desen hiç yok ALLAH C.C hakikaten insanları iyileştirmek için kendimi adadım diyen doktorları denk getirsin para için doktor olanları bizlerden uzaklaştırsıninşaALLAH histeroskopide iyi çıkar sorunsuz başlarsın tedavine canım

canım özlettin kendini dualarını Rabbim senin ve hepimiz için kabul etsin inşaALLAHtatlım iyi bir doktora denk gelirsin de halinden anlayıp istediğin tetkitleri yaptırırherşeyin istediğin gibi gelişmesini dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…