- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
canım alıntı yapmışım ama yanıt vermeyi unutmuşum :)
kromozom analizi ve pgt nerede yaptırdın, ne kadar tuttu anlatabilirsen çok sevinirim.
Doktorlar tüp bebek tedavisinin başarısızlığını neye bağlıyorlar bir de merak ettim, maaşallah hamile kalabiliyorsun, neden devamı gelmiyormuş bir açıklaması var mı? (seni üzmek istemedim nolur kusuruma bakma haddimi aştıysam)
canım napıyosunnn... iş beni bekliyor ama gidemiyoooorummmmm
kızlar günaydın herkese.uzun zamandır yazmıyordum ama hepinizi teker teker okudum sevindiğimde oldu üzüldüğümde..rabbim hepimizin yardımcısı olsun..kızlar ilk tüp bebeğimi aralıkta yaptırdım kimyasal gebelik oluştu.bugün bat günüm ve ben adet olmadım.gerçi her zamanki gibi olacağım biliyorum sancılarım akıntılarım var.ama kimyasal tüp yaşamış olanlar adet gecikmesi oluyormu ? ayrıca açık sarı akıntılarım oluyor.bilen bi yardımcı olabilirmi.adet söktürücümü içmeliyim ??? çikolata kistim olduğu için hayatta gecikmez adetim 1 hafta önceden gelirdi..
Canım İzmir güzeldi hem gezdim hemde yeğenimle çok güzel vakit geçirdim.
Tatlım hayırlı uğurlu olsun. Rabbim Cuma günü hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah ve sağlıklı bebişlerimiz gelsin.
İnşallah gönlünce olur tedavin cnm bnm bu ay senin anlattigin dondurulmus tedaviye yakin oldu doğal halinde kaldi vücut bi tane yumurta kendi halinde gelisti çatlaması için igne oldum sonra transfer inşallah bizlerde hamile kalırız hayirlisiyla canim mesajini okuyunca cok sevindim
Canlar ben biraz önce choriomon diye bir iğne vurdum doktorum ayın 24ve 28olmak üzere 2tane verdi kullananlar mı Neden vurdum acabatransferden sonra doktor söyledi ama ben o kafayla dinlememişim
Monicacim,benimde dr.aksini soylemezse mart reglimde tedaviye baslayim diyorum.benim domus da yok ustelik( yeni bastan igneler..istanbul grubu bulusursak ben gelirim:)) guzel olur aslinda.ilk etapta bir AVM de de bulusabiliriz..tabi mamalari hazirliyorum dersen hayir demem hic
doğru sölüyon alıştık :)
ya filmlerde oluyo ya hani gecikiyolar hemen şüpheleniyolar gidiyolar korka korka test yapıyolar sonra da hep ama hepp pozitif çıkıyo ya hani deli oluyom onlara film bile olsa öldüresim geliyo
ne alaka dicen de aklıma geldi işte öle bi yazıyım dedim
canım maşallah sana
ben de değerin kaç diye sayfalara bakıyodum..maşallah,iki embriyo muydu?öyleyse ikiz galiba bunlar
benim 12. gün değerim 299 du..seninki çok daha yüksek,geliyo ikizlerr
benim hamileliğim sıkıntılı,yani hiç geçmeyen bi bulantı durumu var,iştahsızlık,istifra......onun dışında bir sağlık sorunum yok,Allaha şükür bebeklerim de güzel gelişiyo yolunda herşey
ayy valla çok sevindim sana şimdi heee,Allaha şükür
kızlar eşim internette oyalanmayacaksın diye soz verdırttıgı için bütün forumu okuyamıyorum, sadece alıntılara cevap yazabılıyorum.tebrik edemediğim, üzüntüsünü paylaşamadıgım arkadaslarım varsa kusura bakmasın Sevgiler, bol bebişli günler
canım sevinmekte çok haklısın doktorum denediği 4 hastasındada gebeliklerin sağlıklı gittiğini söyledi inşaALLAH seninde sonun öyle olur
yelizcim yada yine eski Türk filmlerinde esas kız trafiğin ortasında yolda bayılıyor esas oğlan arabasıyla çarpmasın diye duruyor hemen hastaneye gidiliyor sevimli babacan doktor geliyor gözünüz aydın karınız hamileeeedemek ki her yıl hamilelik belirtileri değişiyor o zamanki en büyük belirti yolun ortasında bayılmakmış
yaaa sormaa şöleee bi bayılarak hamilee kalamadımm kızzz 35 yaşına geldim :) :) :)
amin cümlemizin iyiliğini versinhayırlı olsun tatlım çok sevindim, sonu da pozitif haberlerle gelsin inşallah, sağlıklı hayırlı uzun ömürlü, gaz ve uyku problemi olmayan bi bebiş olsun, anne babasını hiç üzmesin emiiiii ben biraz uzun vadeli dilekler de bulunuyom galiba
14. yıl haaaa.... sevginiz hiç azalmasın, her gün katlanarak çoğalsın, tabi sevginizin yanında nüfusunuzda çoğalsın inşallah, son tedavin olsun Rabbim hepimizi meleklerine kavuştursun inşallahhhh
tatlım ben tedavimi nisandan önce yapamıycam, rapor çıkarmaya çalışıyorum. ben türkçeye çevrilmesinde bahçecinin ön ayak olduğu bi kitap almıştım, orda da geçiyordu, burdada bi çok arkadaştan duydum, ayrıca saraçoğlundan falan da duydum, belki sende duymuşsundur hayıt tohumunun çayı.... hayıtın birde hazır çayı satılıyormuş ama tohumunu almanı daha çok öneriyorlar, aktarlarda var. çok deneyip içememiştim şimdi yine deniyorum bu defa bayaaa içmeyi başardım, inşallah alışırım. şöyle yapılıyor: 1 bardak suya 1 çay kaşığı kadar hayıt tohumu koyuyosun kynamaya başlayınca saate bek, tam 5 dk sonra indir süz ve ılıklaşınca iç. ben bi kaç damla limon damlatıyorum içine, iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum ama başka türlü içemedim. genelde rahat içiliyor ama ben içemedim.regl gününde yapmaya başla yumurtlama gününe kadar (yaklaşık 2 hafta) günde bir veya iki defa iç. ben sadece geceleri içiyorum. ben iyi geleceğine inanıyorum.
ama tedavin başladıysa BENCE, ben bi otorite yada konunun uzmanı değilim sadece fikrim bu, eğer tedavin başladıysa bitkisel kür uygulama, aldığımız hormon ilaçları ile tepkimesini bilemeyiz diye böyle düşünüyorum canımcım.
hadi sen geç de, sıra bize yaklaşsın kızım yaaaaa
hadi hayırlı uğurlu olsun, bu son olsun inşallahhhhhh
amin bi tanem hepimizeeee.... kocam bu gece dalga geçti benle, o bulgur pilavı yemez bende severim bu akşam kendime yaptım, diyo bulgurdan mı oldu noldu sana bu enerji neyin nesi :)))) dedim sabahtan başladı bulgura bulaşma lütfen
amh yumurta rezervi hakkında bilgi verir, fsh gibi.... bak burda amhsi düşük fsh ı yüksek olanlarla ilgili bi topik vardı, geçen senelerde açılmış, orda görsen ne hikayeler vardı sonu güzel biten.... o yüzden kesinlikle umutsuzluğa yer yok tatlım hayatımız da....
bebeğimmmmmmm hoşgeldin diycem ama muhtemelen sen yoksun şu anda, ben daha yeni teşrif edebildim, kocayı işe gönderdikten sonra, hatta yatmıştım da diğer topikte bi arkdaşın test sonucunu merak edip geri kalktım :) seni gördüğüme çok sevindim canım yaaaaaa
inşallah şubatta hem kocancım hem de sen için güzel haberler gelir tatlım benim yaaaaa. çok geçmiş olsun tekrardannnnn... burda şarkı söylediğimiz geceleri özledimmmm....
bebeğim ben bu sabah "seniiiii nasssııııllllll sevsemmmmm acaaaabaaaaaa, daha başkaaaaa daha daaa başkaaaa, daha çoookkkk daha da çooookkkkk çooookkkk, doyaaaarrrr mıyıııımmmm bilmeeeemmmmmmm sanaaaa" diyerek uyandımmm.... sanırım kocamın 12-8 vardiyasından hep bunlar :)))))
doğal gebeliğe mi? nası kız? ay ben ne kaçırdım arada yaw.... anlat bakıyım az..... mini tüp yada ilaçsız tüp bebek gibi bi şey mi?
canım çok sağolll bitanemmm, sende öyle Allahıma emanetsin canım arkadaşımmm..... valla ben bi şey yapmıyom, hayıt içiyom akşamları, balık yağına başladım bide.... ayrıca da bal-polen çörek otu ve tarçından bi macun gibi oldu bi şey hazırladım, öğlenleri de ondan 1 çay kaşığı yiyom, şifa niyetine diyerekten... nisanı bekliyom, bende ondan sonra ancak bismillah diycem.... nisan dediğime bakma, 3 nisan hemen başı yani :)))) mart sonunu diyiyim ben.... enişteye de çok geçmiş olsun, ameliyatsız geçsin inşallah.... 4 şubatta daha güzel haberler al.... şubat reglinle de başlarsın inşallah canım benim. inşallah senin meleğinin vakti saati gelmiştir, sana doğru yola çıkmaya hazırlanıyodur oda, bilemediğimiz yerlerde....sende hep dualarımdasın canım benim.....
buradaki tüm arkadaşlarım, gerçekten o kadar içtensiniz ki hepinizi ayrı ayrı seviyor, özlüyor ve yokluğunuzu da hissediyorum.... Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın, hiç birimizi evlatsızlıkla veya evlatlrımızla imtahan etmesin inşallah....
Allah hepinize rahatlık versin canlarımsınız siz benimmmm :)))) iyi gecelerrrrr
çilekliiii miniklerinle senin iyi olmana sevindim canımm rabbim sizi nazarlardan korusun :* :*merhaba kızlar..hayırlı bereketli cumalar hepinize....
selam vermek istedim,çoğu zaman üye girişi yapmadan okuyorum sizleri,haberdar olup çıkıyorum.
herkes iyi olsun inşallah,enerjiniz düşmesin,umutlar hep olsun ve güzel şeyler yaşansııın
sen iyi ol da ama arada gel bizi yokla....bidee inşalahhh ikizdir seninkilerde canımm değerlerin sağlıkla artsın hep :) :)kızlar eşim internette oyalanmayacaksın diye soz verdırttıgı için bütün forumu okuyamıyorum, sadece alıntılara cevap yazabılıyorum.tebrik edemediğim, üzüntüsünü paylaşamadıgım arkadaslarım varsa kusura bakmasın Sevgiler, bol bebişli günler
kızlar eşim internette oyalanmayacaksın diye soz verdırttıgı için bütün forumu okuyamıyorum, sadece alıntılara cevap yazabılıyorum.tebrik edemediğim, üzüntüsünü paylaşamadıgım arkadaslarım varsa kusura bakmasın Sevgiler, bol bebişli günler
cnm arkadaşm rabbim hayırlısını nasip etsin inşllh seninde meleğin seni bekliyo artık annem biran önce hazırlansında gelsin beni alsın diyo emin ol ......güzel dilekleriniz için hapinizden allah razı olsun saolun canlarım benim......balık hapını bende kullanıyorum biosteren ve b12 hapı bunları kullanıyorum drum verdi yumurtalar için iyi geliyomuş bide bizim bi akraba ümreye gitti ordan ben meryem otu getirttim adetim bitsin üzerimde taşımaya başlıcam keşke yakınımda olsanda sanada versem yada adresini ver valla kargoyla yollim sana sende taşı üzerinde baya var elimde cicibebeme kalbimdesine bütün kızlara ah ahh bi bilsem adreslerini tek tek hepinize yollarım valla yollarım yeterki hamiş olun anam .......seni seviyorummmmmmmm cnmmmm arkadaşmmmmm
merhaba kızlar..hayırlı bereketli cumalar hepinize....
selam vermek istedim,çoğu zaman üye girişi yapmadan okuyorum sizleri,haberdar olup çıkıyorum.
herkes iyi olsun inşallah,enerjiniz düşmesin,umutlar hep olsun ve güzel şeyler yaşansııın
aahhh aahhh hiç sorma ben 38 deyim hala tık yok birde genelde eski filmlerde ilk geceden hamile kalıyorlar bizler mutasyona uğradık galiba hiçbişey olmayooooo
canım monicacım beni üzmedin tatlım.kromozon analizini Nişantaşında Burç gen.mer. yaptırdık 2008 yılında olabilir 2000 tl ye indirtmiştik bazı testleride çapa ve cerrahpaşada yaptırmıştık ama genetiğin hepsi özelde oldu.pgd ise 2010 yılındaki ınternatıonal hospitaldeki son tedavimde yapıldı 1000 tl ödediğimiz aklımda kalmış ama emin değilim.niye tutmuyor bilemiyoruz tatlımilk tedavimde 20 haftalık erken doğum yaptım diğerleri o kadar ilerleyemedi.2013 de histeroskopi yapıldı birşey çıkmadı doktorum sebepsiz ıvf dedi yapılacak her türlü test yapılmış ufak bir kan pıhtılaşması dışında hiçbir şey yok
sağol bebeğim düşünmen yeter...cicibebemin herşey yolunda gittiyse bu aralar transferi olmuştur diye düşünüyorum.inşaALLAH herşey gönlüne göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?