2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

zeynep çok etkilendim ne diyim ...... sadece seni anladığımı ve içimin nasıl sızladığını anlaman için mesajını alıntı yaptım.....rabbim hepimizin kucağını doldursun sağlıkla

1 ocakta negatif sonuçlanan tedaviden sonra 7 ocakta adet gördüm adettim normal 5-6 .gun sürdü dünden beri adet kanı kadar yoğun değil col az lavaboya gittiğimde tuvalet kağıdına gelen bir kanamam var bu durumu yaşayan var mi kötü birşey olmasından çok endişeleniyorum

Son düzenleme:

yelizcim benim adıma saçmalamasam hayat geçmiyor.pazartesi işbaşı yaptım hemen yayılmış hamile haberim tebrik ediyorlar yaa ben aslınsa biokimyasal gebelik yaşadım diyorummm oda neee yaadiyorlar.biz onu bilmeyiz hamilemisin değilmisin değilim diyorum hemen özürler felan bende bunlardan eğlence çıkardım kendime eğer deli değilsem böyle atlatıyorum

canım hiç kullanmadım ama inşaALLAH şifa olsun
Aminnnn kuzum inşalllahhhh
Düşünmen yeter bitanem Rabbim eşine şifa versin hemen iyileşsin ve bebişine kavuşmak için hemencik başlayın bu sefer Rabbim yüzümüzü güldürsün

canım benimde bio kimyasal gebelik oldu pazartesi gününden beri kanamam var.normalde 5-7 gün sürer adetlerim ama bu bir kesiliyor sonra tekrar başlıyor benim pazartesini geçerse anormal olacak içini ferah tut bence birşey yoktur yada doktoruna ulaşabilirsen yarın ona sor

canım ZEYNEBİM çok zor zamanlar geçirmişsin ALLAH C.C bir daha yaşatmasın inşaALLAH bu tedavinde herşey güzel olur son durumlar nasıl,tedavin nasıl gidiyorRabbim hamile kalmanı ve vaktinde kucağına almanı nasip etsin

sağol canım sende ALLAH'a emanetsin

evet cicibebem yuvana dönseni çok merak ediyoruztransferin oldu mu?bize bir cevap ver seni affediyoruz söz kızmayacağızyeterki iyiyim dee transferim oldu deee yakında böyleyim deeeeee

Yarın arayacağım benim kimyasal gebelik değildi şubata dondurulmuş embiryo transferi olursa bi sorun olur mu acaba :26:

bende buluşma yeri söylenirse değerlendirebilirim.çok heyecanlı olur kendimize özel bir şey belirleriz renk,çiçek v.s gibihayal etmesi bile güzel ve eğlenceli
ama ben kiskandim şimdi yaa

Bizde seni cnm iyi geceler

ama ben kiskandim şimdi yaa

canım benim sen olmadan tadı olmayacaktır ama ne yapalım zaten bizler birbirimizi görmeden sevmedik mi?hep berabermişiz gibi düşünürüz zaten şuan buluşmanında hayal aşamasındayız

:))))) iyi geceler hatunlaaarrrr :))))

bence yakanıza kırmızı karanfil takınnnn ay ne güzel olur yaaaa

Selencim ellerine saglik,afiyet olsun size:)) ay evet hepimiz ayni sehirde olsaydik cok eglenceli olurdu..hafta sonu kisiri yapacagim ama:)))

canım benim sen olmadan tadı olmayacaktır ama ne yapalım zaten bizler birbirimizi görmeden sevmedik mi?hep berabermişiz gibi düşünürüz zaten şuan buluşmanında hayal aşamasındayız

Cnm benim sevdigim icin takiliyorum zaten ama hayali bile guzel butun kizlar hep birlikte herkes elinden geleni yapardi benim mesala acma ve pogacam mesur onlardan yapardim size ah ah

Cnm benim sevdigim icin takiliyorum zaten ama hayali bile guzel butun kizlar hep birlikte herkes elinden geleni yapardi benim mesala acma ve pogacam mesur onlardan yapardim size ah ah

senide seviyorumaçmayı ve poğaçayıda seviyorum.ALLAH rahatlık versin

tatlım geldim geldim bende sizleri özledim.sanada çok dua etmiştim ama nasip değilmiş üzme kendini.rabbim bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar.çok şükür adetim özletmeden geldi bu sabah adet olamayanlar var o yüzden hamdü senalar olsun rabbime en azından 1-2 gün arayla olabiliyoruz.doktora gitmedim.tatlım ben yaz sonuna kadar bi dha gitmeyide düşünmüyorum.azcık para biriktireyim taksitsiz tek seferde yaptırayım diyorum.hem belki o arada kendiliğinden gelir belki çok rahat ve mutluyum.hamdolsun.ve öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…