tttüüüünaaayyyyydınnnn :))))
bugün 7 aylık ahmet efe ile annesini görmeye gidicemmmm :)))) arkadaşım hemen ikinci sıraya alındı vallahi.... bana çok iyi geleceğinden eminim.... akşam, hatta blki yarın ancak aranıza dönerim.... öpüyorummmm hepiniziiiii
pizzoooo senin sonucunu merak edicemmmm bu aradaaaaaa
Cuma günü güzel haberlerini bekliyoruz canımCuma günü transfer için aricaklar inşaallah herşeyin en iyisi ve en hayirlisi olur inşaallah
Cuma günü güzel haberlerini bekliyoruz canım
1 ocakta negatif sonuçlanan tedaviden sonra 7 ocakta adet gördüm adettim normal 5-6 .gun sürdü dünden beri adet kanı kadar yoğun değil col az lavaboya gittiğimde tuvalet kağıdına gelen bir kanamam var bu durumu yaşayan var mi kötü birşey olmasından çok endişeleniyorum
Bayanlar hastaneye gidiyorum kizlar dua edin bana
bugün kontrole gittim çok şükür yumişler büyümeye başlamış en büyüğü 14 mm olmuş pazartesi kontrolüm var bugün ve yarın için erken çatlamayı önlemek için bi iğne verdi doktor büyük ihtimalle perşembe yumiler toplanacak kısmetse...
bugün kontrole gittim çok şükür yumişler büyümeye başlamış en büyüğü 14 mm olmuş pazartesi kontrolüm var bugün ve yarın için erken çatlamayı önlemek için bi iğne verdi doktor büyük ihtimalle perşembe yumiler toplanacak kısmetse...
Canım gözünaydın cok güzel bir haber İnşalllahhh bu sefer herşey güzel olacak
Hadi hayrlisi canim inslhh bi suru yum yumlarin toplansn :) hepsi dollnsn bebis olsn inslh :)
Hadi rast gelsin canim al bebisini yada bebislerini hayirlisi ileBayanlar hastaneye gidiyorum kizlar dua edin bana
Hosgeldin cnm Allahin mucizesi bitmez inşallah en kisa zamanda gondersin melegini inşallahtatlım geldim geldim bende sizleri özledim.sanada çok dua etmiştim ama nasip değilmiş üzme kendini.rabbim bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar.çok şükür adetim özletmeden geldi bu sabahadet olamayanlar var o yüzden hamdü senalar olsun rabbime en azından 1-2 gün arayla olabiliyoruz.doktora gitmedim.tatlım ben yaz sonuna kadar bi dha gitmeyide düşünmüyorum.azcık para biriktireyim taksitsiz tek seferde yaptırayım diyorum.hem belki o arada kendiliğinden gelir belki çok rahat ve mutluyum.hamdolsun.ve öpüyorum
Canım insallah keseleri görürsün kalpleri de duyarsın sorunsuz olur hersey..
Ikizler böyleymiş bulantı fazla olurmuş, oluyo da :)
Ben kullandigim estrofeme filan devam ettim ama kisa sure doktorun dedigi kadar bi kagit vardi elimde neyi ne zamana kadar kullancam diye.simdi inanki hatirlamiyorum
Ama progestan fitile baya devam ettim 10. Hafta bıraktım.
Kan sulandırıcı igneye ise gebelik boyunca devam edicem,kanımda pıhtılaşma eğilimi varmış, bir test yaptırdım onunla öğrendim bu durumu..
Onun dışında folik asite devam ediyodum,simdi 13 haftalık oldum,vitamin başladım..
Doktorun seni yönlendirecektir canım. .
Kendine dikkat et uzanma yukarılara,dikkatsiz egilme..simdi bulantın yokken düzenli beslen..bol ceviz ve yoğurt ye (ev yapımı),meyve ye gripten korunmaya bak,kilo almahmm başkaa yorma kendini işte dikkatli ol Allaha emanetsin artık
12. Hafta diye biliyorum ben canımKizlarr , bebegin gobek kordonu ne zaman olusur ? Ne zaman anneden besin alamya baslar bilgisi olan var mi ? İntrntte baktm ama kimse net bisey yazmams :/
Canım kadın dogum doktorum düşüğünden sonra genetikten istermişti tıp fakültesi,faktör 5 faktör 2 ve mthfr c677t ve mthfra1298c ye bakıldıKizlar kanda pihtilasma testi nasil yapiliyor ucreti ne kadar belli gunleri varmi kimyasaldan bende yaptirmak istiyorum
12. Hafta diye biliyorum ben canım
Canım kadın dogum doktorum düşüğünden sonra genetikten istermişti tıp fakültesi,faktör 5 faktör 2 ve mthfr c677t ve mthfra1298c ye bakıldı
Canım benimde başıma geldi korkmana gerek yok bisürü ilaç kullanıyoruz haliyle vücudumuzun normale dönmesi biraz zaman alabiliyo ben aralıkta negatif sonuç aldıktan 2-3 gün sonra adet oldum o adetin 9. günüde rahim filmi çektirmiştim adetimin 20,21,22 inci günlerinde dediğin gibi sadece peçeteye silinmeyle gelen bazen kırmızı bazen pembe sonrasındaka koyu kahve gibi kanamalarım oldu doktorumla görüştüm olabilir dedi sonrasındada normal edet günümde adet olmadım gerçi ben pco luyum böle geçikmeler çok yaşadım lekelenmeye bağlayamam adetimin 38.günü falan doktora gittim söktürücü verdi 1 gün içtim ertesi gün adet oldum ve tedacime başladım bi sorun olmadı yani endişelen me....
gulegule git gel inss cnmtttüüüünaaayyyyydınnnn :))))
bugün 7 aylık ahmet efe ile annesini görmeye gidicemmmm :)))) arkadaşım hemen ikinci sıraya alındı vallahi.... bana çok iyi geleceğinden eminim.... akşam, hatta blki yarın ancak aranıza dönerim.... öpüyorummmm hepiniziiiii
pizzoooo senin sonucunu merak edicemmmm bu aradaaaaaa
inss cuma gunu guzel haberle gelirsin cnmCuma günü transfer için aricaklar inşaallah herşeyin en iyisi ve en hayirlisi olur inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?