2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

tttüüüünaaayyyyydınnnn :))))
bugün 7 aylık ahmet efe ile annesini görmeye gidicemmmm :)))) arkadaşım hemen ikinci sıraya alındı vallahi.... bana çok iyi geleceğinden eminim.... akşam, hatta blki yarın ancak aranıza dönerim.... öpüyorummmm hepiniziiiii

pizzoooo senin sonucunu merak edicemmmm bu aradaaaaaa

Cuma günü transfer için aricaklar inşaallah herşeyin en iyisi ve en hayirlisi olur inşaallah

Canım benimde başıma geldi korkmana gerek yok bisürü ilaç kullanıyoruz haliyle vücudumuzun normale dönmesi biraz zaman alabiliyo ben aralıkta negatif sonuç aldıktan 2-3 gün sonra adet oldum o adetin 9. günüde rahim filmi çektirmiştim adetimin 20,21,22 inci günlerinde dediğin gibi sadece peçeteye silinmeyle gelen bazen kırmızı bazen pembe sonrasındaka koyu kahve gibi kanamalarım oldu doktorumla görüştüm olabilir dedi sonrasındada normal edet günümde adet olmadım gerçi ben pco luyum böle geçikmeler çok yaşadım lekelenmeye bağlayamam adetimin 38.günü falan doktora gittim söktürücü verdi 1 gün içtim ertesi gün adet oldum ve tedacime başladım bi sorun olmadı yani endişelen me....

bugün kontrole gittim çok şükür yumişler büyümeye başlamış en büyüğü 14 mm olmuş pazartesi kontrolüm var bugün ve yarın için erken çatlamayı önlemek için bi iğne verdi doktor büyük ihtimalle perşembe yumiler toplanacak kısmetse...

Hadi hayrlisi canim inslhh bi suru yum yumlarin toplansn :) hepsi dollnsn bebis olsn inslh :)

Kizlarr , bebegin gobek kordonu ne zaman olusur ? Ne zaman anneden besin alamya baslar bilgisi olan var mi ? İntrntte baktm ama kimse net bisey yazmams :/

Canım gözünaydın cok güzel bir haber İnşalllahhh bu sefer herşey güzel olacak

Bayanlar hastaneye gidiyorum kizlar dua edin bana
Hadi rast gelsin canim al bebisini yada bebislerini hayirlisi ile

Hosgeldin cnm Allahin mucizesi bitmez inşallah en kisa zamanda gondersin melegini inşallah

Ne güzel canim :) hadi bakalim sağ selamet toplansin bir sürü saglikli embriyo olsunlar inşallah

Bende dinleniyorum kizlar bebiklerimle :) cok yatmiyom bu sefer yalniz olunca yavas yavas küçük islerimi yapinca da stres de olmuyorum Allahim hepimizin meleklerini korusun gondersin enkisa zamanda

Son düzenleme:

Ağzına saglık canımm, ne güzel her seyi anlatmışsın doktorumla dun aksam gorustum, bilgi aldım, haftaya cumartesi kese görmeye gidicez inşallah :18: senin bebişler baya büyümüş annesi maşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Kizlar kanda pihtilasma testi nasil yapiliyor ucreti ne kadar belli gunleri varmi kimyasaldan bende yaptirmak istiyorum

Kizlar kanda pihtilasma testi nasil yapiliyor ucreti ne kadar belli gunleri varmi kimyasaldan bende yaptirmak istiyorum
Canım kadın dogum doktorum düşüğünden sonra genetikten istermişti tıp fakültesi,faktör 5 faktör 2 ve mthfr c677t ve mthfra1298c ye bakıldı

o kadar iğne ilaca normal o zaman akıntının rengi ve kokusuda değişti tedaviden sonra bende şubat adettiyle dondurulmuşlarla tekrar başlayabilirim sen hiç ara vermeden mi başladın yeni tedaviye şu an hahangi aşamadasın

gulegule git gel inss cnm

Cuma günü transfer için aricaklar inşaallah herşeyin en iyisi ve en hayirlisi olur inşaallah
inss cuma gunu guzel haberle gelirsin cnm

cok guzel cnm inss bircok kaliteli yumi oluyordur daha sonroda kaliteli embiriyolarin olsun insss allah tamamina erdirsin bu sefero

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…