o kadar iğne ilaca normal o zaman akıntının rengi ve kokusuda değişti tedaviden sonra bende şubat adettiyle dondurulmuşlarla tekrar başlayabilirim sen hiç ara vermeden mi başladın yeni tedaviye şu an hahangi aşamadasın
Kizlar kanda pihtilasma testi nasil yapiliyor ucreti ne kadar belli gunleri varmi kimyasaldan bende yaptirmak istiyorum
Tesekkur ederim cnm cevabin icin ozelde yaptirsam pahali bir testmi bilgin varmi?
tatlım geldim geldim bende sizleri özledim.sanada çok dua etmiştim ama nasip değilmiş üzme kendini.rabbim bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar.çok şükür adetim özletmeden geldi bu sabahadet olamayanlar var o yüzden hamdü senalar olsun rabbime en azından 1-2 gün arayla olabiliyoruz.doktora gitmedim.tatlım ben yaz sonuna kadar bi dha gitmeyide düşünmüyorum.azcık para biriktireyim taksitsiz tek seferde yaptırayım diyorum.hem belki o arada kendiliğinden gelir belki çok rahat ve mutluyum.hamdolsun.ve öpüyorum
Cuma günü transfer için aricaklar inşaallah herşeyin en iyisi ve en hayirlisi olur inşaallah
bugün kontrole gittim çok şükür yumişler büyümeye başlamış en büyüğü 14 mm olmuş pazartesi kontrolüm var bugün ve yarın için erken çatlamayı önlemek için bi iğne verdi doktor büyük ihtimalle perşembe yumiler toplanacak kısmetse...
Bende dinleniyorum kizlar bebiklerimle :) cok yatmiyom bu sefer yalniz olunca yavas yavas küçük islerimi yapinca da stres de olmuyorum Allahim hepimizin meleklerini korusun gondersin enkisa zamanda
Ne güzel canim :) hadi bakalim sağ selamet toplansin bir sürü saglikli embriyo olsunlar inşallah
Bende dinleniyorum kizlar bebiklerimle :) cok yatmiyom bu sefer yalniz olunca yavas yavas küçük islerimi yapinca da stres de olmuyorum Allahim hepimizin meleklerini korusun gondersin enkisa zamanda
en iyisini yapıyorsun canım kendini yormadan yavaş yavaş hareket halinde ol inşaALLAH yavruların sana sıkıca tutunurlar vaktinde sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın tatlımmmm
ben igneye gidiyorum oturup kalkamiyom vallaAcisi sonra çıkıyor hersey bebikler icin katlanacaz napalim görüşürüz öpüyorum
canım kalbimdesin;
sana birşeyler yazmasamda seni izliyor yazdıklarını okuyor bazen üzülüyor bazen tebbesüm ediyorum canım benim aynı ben benimde tüm tahliler temiz cıktı aynı coook az bir pıhtılaşma var oda önemsiz dedi dr canım ben tüp öncesi endokrinciye gittim anti tpo:1300 anti tg:432 cıktı tiroit antikoruymuş ve düşük sebibiolabiliyormuş sen yaptırdın mı ben yarın başka bir dr gidip soracağım tüp bebek merkezi tsh 2.29 oldugu ıcin önemli değil dıyor ama gönlüm razı değil heleki yaşadıklarımızdan sonra güçüm kalmıyor yaş gidiyor bak başka bir topige yazmıştım sanada kopyalayım hayat hikayem ve ben.............................
canım ben ilk gebeliğimde ilac kulandım sonra adetim gelmedi gebelik testine bakmayı cook istiyordum ama korkuyordumyine tek cizgi cıkacak diye öyle coook tek cizgi cıkıyordu ki bir gün: yüce rabbim ne olur bir kere cift cizgi göreyim başka bir şey istemem o heyecanı bir tatır diye gece gündüz dua ettim neyse sonunda test yaptım evet cift cizgiydi allahım inanamıyordum kafayı yiyor bağırmak herkeze söylemek cılgınca koşmak geldi icimden annemi aradım konuşamıyordum bogazıma düğüm düğüm takıldı kurudu boğazım anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aneeeeeeeeeeeeeeeeeee anca bu cıktı bak yine gözlerim doldu o anı yaşadım anem bana birşey oldu diye korktu sonra onun korkan sesi ile uyandım ve söyledim günler gecti... herkez tepkrik vs (bu arada yaşa bahane buluyorlardı ben gec evlenmiştim ya...) sonra dr gittim dr kalp atışı yok boş gebelik dedi o an öldüm kalbime bıcak saplandı oyla-e cooook acırıkı hala acıyor... 5-6dr gittim inanmıyordum o mutlululuğu karşı her gece ağlıyordum uyku yok yemek yok hayat anlamsızdı karşıdan karşıya gecerken araba carpsada olsem gitsem diye sağıma soluma bakmadan gectim coook ağır bir bunalımdı eşim horul horul uyuyor ben ağlıyor bebeğim nereye gidiyorsun bu kadarmıydı.....anlatılmaz eylül coook zor cok
sonra 1 sene gecti dr küstm hicbirşey yapmadımbir sene sonra duygularım yine beni esir aldı dr gittim aşılam oldu evet yine hamileydim ama hic sevinmedim bu sefer cünkü sonrasını biliyordum neyse dr gittim kese var bebek yok bir hafta bekleyelim dede bekledik ama sen bana sor boş ultrason kağıdına sarılıp öpüyordum minicik bir nokta göreyim diye ama yoktü gönül işte söz geciremiyorsun ..........bir hafta oldu dr gittik ve ben bebeğimin kalp atışını duydum allahım o an öldüm ve yenıden doğdum dr bebeğe bak diyordu ama bakamıyordum.....gözlerim yaşla kaplı öyle cook ağladım ki hic göremedim yalnızca duydum okadar dr 15 gün sonra gel dedi iğne verdi 15 gün sonda gittiğimde kapkara kücücük bir kese ve kürtai oldumevet benim icin cok acıydı daha ortada birşey yok ken sevmıştim ama hemen melek oldu hala kalbim sızlıyor hala icim acıyor eylül ne olur hayırlısını iste canıminan sonu coook acı veriyor bunu yaşayanlar diğer topikteki arkadaşlar coook iyi yazmışlar bende onlar yazınca ağlıyorumm.şimdi hamile olsam asla ssevinemem icimde hep korku var canım önemli olan sağlıklı olması hayırlı olması sonraki sürecte beni hayata döndüren en yakın arkadaşım doğum yaparker kalbi durdu bebekte öldu kendisi özürlü olarak yaşıyor yatalak yani ben onu duyunca halime şükür ettim rabbime sığındım o biliyor o görüyor.....
Tesekkur ederim cnm cevabin icin ozelde yaptirsam pahali bir testmi bilgin varmi?
Ben igneye gidiyorum oturup kalkamiyom vallaacisi sonra çıkıyor hersey bebikler icin katlanacaz napalim görüşürüz öpüyorum [/QUOTE
Canim bende bugun igneye basladim sen hangi iğneyi kullaniyosun
Ben igneye gidiyorum oturup kalkamiyom vallaacisi sonra çıkıyor hersey bebikler icin katlanacaz napalim görüşürüz öpüyorum [/QUOTE
Canim bende bugun igneye basladim sen hangi iğneyi kullaniyosun
Transfer den sonra demi 5 gün boyunca 1 tane progestan igne 12 gün boyunca test gunune kadar da 1 tane kan sulandirici iğne seninkiler ne cnm
Transfer den sonra demi 5 gün boyunca 1 tane progestan igne 12 gün boyunca test gunune kadar da 1 tane kan sulandirici iğne seninkiler ne cnm
Yok canim ya drum transferden once verdi bana bugün başladim cuma günü transferim yapilcak inşaallah
Maşalahh canım sonuna kadar güzel gitsin inşlahbugün kontrole gittim çok şükür yumişler büyümeye başlamış en büyüğü 14 mm olmuş pazartesi kontrolüm var bugün ve yarın için erken çatlamayı önlemek için bi iğne verdi doktor büyük ihtimalle perşembe yumiler toplanacak kısmetse...
Yok canim ya drum transferden once verdi bana bugün başladim cuma günü transferim yapilcak inşaallah
Anladım cnm sana ve bebislere sifa olsun inşallah tutunsunlar sım sıkı sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?