2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Evet canim normal takma yani ... benim son tedevim dondurulmustu dondurulmusta hormon almadigin icin beklemeye gerek olmuyo ama taze tedavimden sonra biri negatif aldiktan 2 gun sonra digeri bi sonraki adetimden sonra donmus tedavisine gecmistik yani tazeden sonra hemen baslamamistik ama dondurulmusta sonra hemen baslanabiliyo ayy ne kadar uzattim dimi neyse canim doktorun seni gerektigi gibi yonlendirir zaten sen doktoruna guven gerisini takma insallah dondurulmus bebegin sana simsiki tutunur canim Allah yardimcin olsun...

Ne güzel canim :) hadi bakalim sağ selamet toplansin bir sürü saglikli embriyo olsunlar inşallah

Bende dinleniyorum kizlar bebiklerimle :) cok yatmiyom bu sefer yalniz olunca yavas yavas küçük islerimi yapinca da stres de olmuyorum Allahim hepimizin meleklerini korusun gondersin enkisa zamanda[/QUOTE]

Insallah canim seni bebislerede maasallah sikisiki tutsunlar seni inşallah yatma zaten canim en guzelini yaparsin yatmanin bi faydasi yok hatta kan dolasikimizi yavaslattigi icin zararli bel agrisi yapmasida cabasi bende bu tedavimi kimseye soylemedim sadece eşim ve ben biliyoruz cunku etrafimdaki insanlarin aman yat aman dikkat et aman sunu yapma bunu yapma demeleri beni cok sinir ediyo bide her doktora gidisinde ne oldu diye soruyolar sonra sonuc aldiktan sonra negatif sonuc aldıktan sonra kendi can sikintin yetmezmis gibi bide bunu herkese açıklamakcok zor oluyo annemler falan hep soruyolar ne zaman basliycaksin diye daha var diyorum kafam bole daha rahat ayy komik bisey anlatayim alt katimda kaynanamlar oturuyo ben bu sabah erkenden kontrole gitmistim yolda eve geliyorum telefondan beni ariyolar kahvaltiya geldiye acmadim eve gldim ustumu değiştirdim ole indim alt kata uyuyosundur diye ikinciye aramadik diyolar bnde icimden guluyorum ole iste;-)

Kizlar kanda pihtilasma testi nasil yapiliyor ucreti ne kadar belli gunleri varmi kimyasaldan bende yaptirmak istiyorum

Canim istanbuldaysan haydarpasa numune yada kartal lutfi kirdan egitim arastirmada ucretsiz yaptirabilirsin doktorun istek kagidi yaziyo genetik bolumunden randevu alip gidiyosun herhangi bi gunu yok eger esin ve sana kromozom testi yapilacaksa kartala git onu haydarpasa yapmiyo

haklısın canım Mevla bizim için neyi uygun görürse onu yaşıyoruz.halimize binlerce kere şükürler olsuninşaALLAH herşey istediğin gibi gelişir.Rabbim OL DESİN yavrun kısmeti ve bereketi ile gelsin

Cuma günü transfer için aricaklar inşaallah herşeyin en iyisi ve en hayirlisi olur inşaallah

ooooo maşaALLAH cumadan sonra geriye sayma başlayacak.herşey gönlüne göre olsun canım.inşaALLAH sigaradan da soğursun bir daha içmezsin

hayırlısı olsun canıminşaALLAH her işin kolay olursonunda göbüşün 9 ay boyunca şişik kalır

Bende dinleniyorum kizlar bebiklerimle :) cok yatmiyom bu sefer yalniz olunca yavas yavas küçük islerimi yapinca da stres de olmuyorum Allahim hepimizin meleklerini korusun gondersin enkisa zamanda

en iyisini yapıyorsun canım kendini yormadan yavaş yavaş hareket halinde ol inşaALLAH yavruların sana sıkıca tutunurlar vaktinde sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın tatlımmmm

Insallah canim seni bebislerede maasallah sikisiki tutsunlar seni inşallah yatma zaten canim en guzelini yaparsin yatmanin bi faydasi yok hatta kan dolasikimizi yavaslattigi icin zararli bel agrisi yapmasida cabasi bende bu tedavimi kimseye soylemedim sadece eşim ve ben biliyoruz cunku etrafimdaki insanlarin aman yat aman dikkat et aman sunu yapma bunu yapma demeleri beni cok sinir ediyo bide her doktora gidisinde ne oldu diye soruyolar sonra sonuc aldiktan sonra negatif sonuc aldıktan sonra kendi can sikintin yetmezmis gibi bide bunu herkese açıklamakcok zor oluyo annemler falan hep soruyolar ne zaman basliycaksin diye daha var diyorum kafam bole daha rahat ayy komik bisey anlatayim alt katimda kaynanamlar oturuyo ben bu sabah erkenden kontrole gitmistim yolda eve geliyorum telefondan beni ariyolar kahvaltiya geldiye acmadim eve gldim ustumu değiştirdim ole indim alt kata uyuyosundur diye ikinciye aramadik diyolar bnde icimden guluyorum ole iste;-)[/QUOTE]

Sağol cnm bnm hepimizin olsun bol bol her yerden cocuk ciksin böle :) oohh iyi etmissin kafani dinle bende soylemedim yaa aradiklarinda hastaneye falan gitmissem ya da yoldaysam markete gidiyorum carsidayim diye gecistirdim Allah affetsinde napim bide laf anlat bin kere ararlar sonra böyle kafam cok rahat valla Allahim utandirmasin hiçbirimizi tavsiye ederim yalniz halledebilirmisim ilkinde de yapsaydim diyom ama gecti gitti bundan sonra saglik olsun

Ben igneye gidiyorum oturup kalkamiyom valla acisi sonra çıkıyor hersey bebikler icin katlanacaz napalim görüşürüz öpüyorum

Son düzenleme:

zeynepp sen bırde benm yaşadıklarımı bilsen burdakı eski arkadaşlar bılıyo allahtan ümit kesilmiyo yınede betern beterı var çok şükür halımıze yınede demekten baska çare yok

Maşalahh canım sonuna kadar güzel gitsin inşlah )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…