2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

haklısın canım Mevla bizim için neyi uygun görürse onu yaşıyoruz.halimize binlerce kere şükürler olsuninşaALLAH herşey istediğin gibi gelişir.Rabbim OL DESİN yavrun kısmeti ve bereketi ile gelsin

hatibulutcum allah kalbıne gore versın ınsallah tedavıye baslamadan hamıle kalırsın canım bende subat adetımde ankaraya gelıyorum hulusı hocaya inşallah hayırlısı olur hepimiz için

Amin canım inşallah Rabbim hepimizi yardımcısı olsun negatiften sonra bir adet gördüm bitti doktor ikinci adette hemen dondurulmuş embiryo ile başlayalm dedi ama maddi manevi ben çok hazır değilim ama ertelemekte istemiyorum :26: ay çok karışık duygular içindeyim aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum:18:

Sağol cnm bende iyiyim evet hafta sonu sessizliği :) bide Türkiye genelinde hava kapali yagmurlu yaa insanin içi sıkılıyor

yaa sorma burda da öle kapkaranlıktı bütün gün hava elim kolum kalkmadı yattım hep :)
zaten moralim bozuldu benim yumurtalar yavaş büyüyomuş dün muayeneye gittim gonal f ilacının dozunu 375 e çıkardılar o haa dedimm
1 kutu bi gün gidicek maddi olrak mı üzülüyüm yoksa manevii olrak mı üzülüyüm bilemedim hakkımızda hayırlısı artık napalım yarın bidaha bakıcaklar inşalahh büyürler hemende de toplama olur bi kaç güne :):)

Yelizcim inss yarin hersey senin icin guzel olsun allah isini rast getirsin cnm doza takilma sen inss onlar kaliteli yumiler olacak

Büyürler Allahin izni ile sonra cok guzel embriyolar olur annesi bnmkilerde hatırlıyorum son 3 günde falan atağa gecmislerdi sonra duramadilarda ohss oldum Allah maddi manevi yardımcımız olsun cnm bnm :)

ah canım benimmmm, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımcımmmm..... bebek hasreti çeken herkesle birlikte bana da nasip etsin inşallahhhhh

canımmm çok teşekkür ederim yakınlığın için aminnnnnnnn :))))rabbime hergün sizler için canı gönülden dua ediyorum tez zamanda sizlerede nasip etsin diye ve etmeyede devam edeciğim :))

Büyürler Allahin izni ile sonra cok guzel embriyolar olur annesi bnmkilerde hatırlıyorum son 3 günde falan atağa gecmislerdi sonra duramadilarda ohss oldum Allah maddi manevi yardımcımız olsun cnm bnm :)

inşalahh canım saolasın :) yaa bişi dicem allah korusun ohss olunca iptal mi oluyo herşey :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…