kizlar hepinize iyi pazarlar diliyorum
haklısın canım Mevla bizim için neyi uygun görürse onu yaşıyoruz.halimize binlerce kere şükürler olsuninşaALLAH herşey istediğin gibi gelişir.Rabbim OL DESİN yavrun kısmeti ve bereketi ile gelsin
Evet canim normal takma yani ... benim son tedevim dondurulmustu dondurulmusta hormon almadigin icin beklemeye gerek olmuyo ama taze tedavimden sonra biri negatif aldiktan 2 gun sonra digeri bi sonraki adetimden sonra donmus tedavisine gecmistik yani tazeden sonra hemen baslamamistik ama dondurulmusta sonra hemen baslanabiliyo ayy ne kadar uzattim dimi neyse canim doktorun seni gerektigi gibi yonlendirir zaten sen doktoruna guven gerisini takma insallah dondurulmus bebegin sana simsiki tutunur canim Allah yardimcin olsun...
Nasılsın canim
iyim :):) sen de iyisindir inşalahh iki gündür topik pek bi sessiz :)
Sağol cnm bende iyiyim evet hafta sonu sessizliği :) bide Türkiye genelinde hava kapali yagmurlu yaa insanin içi sıkılıyor
yaa sorma burda da öle kapkaranlıktı bütün gün hava elim kolum kalkmadı yattım hep :)
zaten moralim bozuldu benim yumurtalar yavaş büyüyomuş dün muayeneye gittim gonal f ilacının dozunu 375 e çıkardılar o haa dedimm
1 kutu bi gün gidicek maddi olrak mı üzülüyüm yoksa manevii olrak mı üzülüyüm bilemedim hakkımızda hayırlısı artık napalım yarın bidaha bakıcaklar inşalahh büyürler hemende de toplama olur bi kaç güne :):)
Yelizcim inss yarin hersey senin icin guzel olsun allah isini rast getirsin cnm doza takilma sen inss onlar kaliteli yumiler olacak
yaa sorma burda da öle kapkaranlıktı bütün gün hava elim kolum kalkmadı yattım hep :)
zaten moralim bozuldu benim yumurtalar yavaş büyüyomuş dün muayeneye gittim gonal f ilacının dozunu 375 e çıkardılar o haa dedimm
1 kutu bi gün gidicek maddi olrak mı üzülüyüm yoksa manevii olrak mı üzülüyüm bilemedim hakkımızda hayırlısı artık napalım yarın bidaha bakıcaklar inşalahh büyürler hemende de toplama olur bi kaç güne :):)
ah canım benimmmm, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımcımmmm..... bebek hasreti çeken herkesle birlikte bana da nasip etsin inşallahhhhh
Büyürler Allahin izni ile sonra cok guzel embriyolar olur annesibnmkilerde hatırlıyorum son 3 günde falan atağa gecmislerdi sonra duramadilarda ohss oldum Allah maddi manevi yardımcımız olsun cnm bnm :)
inşalahh canım saolasın :) yaa bişi dicem allah korusun ohss olunca iptal mi oluyo herşey :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?