2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar hayirli geceler Bnm bugün transferimin 3. Günü kizlar hafif adet sancisi gibi agrim var bide usuyor sanki kasigimin oralar hayra ciksin :26:

Rahimin genislemesi ile alakali olabilir bebis icin yer aciyor yinede doktoruna danis cnm istersen anormal değildir bence

İnsallh oyledir :) bide afdrsn vajinal aknti var yesimli oda buyik ihtimal mantardir 3subatta kontrlum var ozamana kadar bekelsem bi sorun olmaz herlde dimi canm ? Hafif kasinti disinda bni rahtsz eden bi durum yok cnku

İnsallh oyledir :) bide afdrsn vajinal aknti var yesimli oda buyik ihtimal mantardir 3subatta kontrlum var ozamana kadar bekelsem bi sorun olmaz herlde dimi canm ? Hafif kasinti disinda bni rahtsz eden bi durum yok cnku

crinone jel kullananlarin bi kisminda olmus jeli kesmisler yerine igne vermisler.
Canim bence yarin ara druna danis bi.hem aklinda soru isareti kalmaz.

Himm mantar için fitil verirler ama gebeler için bilmiyorum cnm cok rahatsiz olursan sor nemli birakna banyodan cikinca hafif hafif fonle kurut sık sık camasirini degistir geçmiş olsun :)

Kizlar hayirli geceler Bnm bugün transferimin 3. Günü kizlar hafif adet sancisi gibi agrim var bide usuyor sanki kasigimin oralar hayra ciksin :26:

iyi geceler...merak etme yumoşların kendilerine yer açıyordur onun ağrısıdır inşalahhh :)

iyi geceler...merak etme yumoşların kendilerine yer açıyordur onun ağrısıdır inşalahhh :)

Sağol cnm bise sorcam bide ilk denemede ben böyle ard arda bir sürü hapsirmistim hergün nezle grip hic bise yok sanki biseye tepki verir gibi bu seferde hapsiriyorum o kadar cok değil korkuyorum ama bisey olur mu yaa transferden önce sordum ilaçlardan mi diye yok dediler takip edelim dedi pzts soracam korkuyorum Allahim sen utandirma hicbirimizi

yok canım merak etme hapşırmakla öksürmekle bişi olmaz rabbim korur...bence bu durum pskolojik ben de tranferden sonra kendimi sakınıyom ya hani aman hapşırmayaım aman öksürmeyim dedikçe habire öksürük tutuyodu rahat olmaya çalış ben bu seferki tranferimde inşalahh bilinçli olunca rahat olmaya stres yapmamaya çalışcam yani umarım bunu başarabilirim :):)

Son düzenleme:
Himm mantar için fitil verirler ama gebeler için bilmiyorum cnm cok rahatsiz olursan sor nemli birakna banyodan cikinca hafif hafif fonle kurut sık sık camasirini degistir geçmiş olsun :)

Dikkt ediyorm canim ama benm uzun b suredir var tedavden. 1ay once gcti trnsferden sonra tekrar basladi trnsferden sora tkrrlayinca doktor bu donemde ilac fitil vermeyiz kasinti varsa disardan krem kullanbilirsn sdce dedi , suan hafif kasinti disnda beni rahtsiz etmiyo , kokusuda yok , sdce akinti var gunluk ped kullanmiyorm srkli camsr degstriyorm , inslh bebeklerime zarar vermz mantar

Allah razi olsun senden canim bnm içimi rahatlattigin icin Rabbim hepimizi korusun seninde gönlünce olsun bu sefer gelsin meleklerin inşallah :)

Vermez bence kremini kullanırsın düzenli geçer inşallah herseye tedirgin oluyoruz demi Allah korusun hepimizi :)

selammmm kııızzzzllllaarrrr :))))

ben geldimmm..... çok eğlenceliydi cumartesi günüm.... arkadaşımla ve oğluyla hasret giderdik.... pek sevimliydi hep güleç, emekliyo sıralıyo :))))

Cuma günü transfer için aricaklar inşaallah herşeyin en iyisi ve en hayirlisi olur inşaallah

ikinize de hayırlı olsun tatlılaaarrrr :))) inşallah sonu da güzel olsun....

yelizcim tatlım naber, napıyosun?bazen yumiler inatçı olabiliyolar, e o inadı kırmak için de dozu arttırıyolar :) merak etme tatlım, büyürler, inşallah da kaliteli kaliteli bi tomar emriyon oluşur.....

canımmm çok teşekkür ederim yakınlığın için aminnnnnnnn :))))rabbime hergün sizler için canı gönülden dua ediyorum tez zamanda sizlerede nasip etsin diye ve etmeyede devam edeciğim :))
amin canım, Allah razı olsun senden... sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)))))

yelizcim tatlım naber, napıyosun?bazen yumiler inatçı olabiliyolar, e o inadı kırmak için de dozu arttırıyolar :) merak etme tatlım, büyürler, inşallah da kaliteli kaliteli bi tomar emriyon oluşur.....
İim canım hoşgeldin sende :)) kan verdim şimdi muayene için bekliyom bakalım inşlahh büyümüştür yumoşlar bu hafta içinde opu olmak istiyomm inşlahhh hayırlısıyla ama busefer hiç bişi hissetmiyom ben kall geldi bana dedikleei böle bişi heralde hihhiiii :))

Mart'ta yeniden umutlar, heyecanlar ve güzel haberlerde buluşalım inşallah.
İstanbul grubunu örgütleyelim :)) Çok isterim tanışmayı. Eve de çağırırım ama Halkalı'da oturuyorum, çoğu insana ters gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…