2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için... Kromozom analizi eskiden daha pahalıymış herhalde. Benim sorduğum yerler adam başı 300-400 TL arası rakamlar verdi...
Nerede sorun olduğunu bilememek çok zor. Yeni tedavinin tüm çektiğin sıkıntıları unutturup sana dünyalar güzeli sağlıklı bir bebek getirmesini diliyorum, tüm kalbimle.

Herkese günaydın, çok mutlu bir hafta diliyorum hepimiz için...
Hafta sonu hiç giremedim, eşim zehirlendi maalesef, onun başındaydım hep.
Geçmişi okuyup geliyorum, habersiz kaldım meraktayım...
Güzel haberler, sevinçler paylaşmak dileğiyle...

Yelizcim ağzın bal yesin :) Ben de deli oluyorum buna, bir de böyle 1 kere beraber olup direkt hamile kalan modelleri var bunların, en sevdiklerim

Ayyy limonataların en güzeli gelmiş.... :):)
Nasılsın canım, özlettin kendini... İkizlerimiz nasıl, her şey yolundadır inşallah.
Bulantıların, halsizliğin geçti mi biraz?
Öpüyorum.

büyümüştür büyümüştür merak etme tatlım sen..... acele etme tatlım yavaş ama emin adımlar olsun ve sonu bebişli olsun inşallahhhhh

iyi ve mutlu haftalarımız olsun inşallahhhh....
anam, zehirlendi mi çok geçmiş olsun ya.... kız adama iyi bak lazım onlar daha bize

Zeynep çok geçmiş olsun, yaşadıklarımız hiç kolay değil. Ben de keseyi görüp kalp atışını duyamayanlardanım. 2 hafta önce kürtaj oldum, 8. haftanın içindeydim... Allah kimseye yaşatmasın. Umarım bir sonraki tedavinde bebeğine sağlıkla kavuşursun.

iyi ve mutlu haftalarımız olsun inşallahhhh....
anam, zehirlendi mi çok geçmiş olsun ya.... kız adama iyi bak lazım onlar daha bize
Sorma tatlım nerede hangi yediğinden oldu onu da çözemedik ama perişan oldu... O hasta olunca ben ondan beter oluyorum içim parçalanıyor. Dün akşama doğru toparladı çok şükür. Haşlanmış patatesler sağ olsun. :)

ikinize de hayırlı olsun tatlılaaarrrr :))) inşallah sonu da güzel olsun..

Sagol tatlimm insallah sende hayirlisiyla pesimzden gel insallah hepimizin sonucu pozitif olsun kucakları miz dolsun inşallah bugun kontrolum vardi persembe yumiler toplanacak kismetse insallah

Son düzenleme:
Geçmiş olsun monica canımm allah şifa versin oldu bu heriflerimize onlarada nazar değiyoo vala ....

artık çatlıycammm

kızlar 8 ocakta transfer yapılmıştı bu hafta 6. haftaya başlamış bulunmaktayım gebelikte ama kese varmı içi dolu mu artık görmek istiyorum doktorum iki hafta sonrası için randevu vermişti ama ben yakın bi hastaneye randevu olmak istiyorum gideyim mi bugün çok sıkıldım vajinal muayene tehlike oluşturmaz değil mi

Geçmiş olsun monica canımm allah şifa versin oldu bu heriflerimize onlarada nazar değiyoo vala ....

Sağol Yelizcim onlar sağlam olmadı mı hayat çok zorlaşıyor valla, çok üzüldüm ben... Senin yumoşlar nazlı mı çıktı canım? :) Moralin bozulmuş ama inşallah değecek çektiklerine arkadaşım... 375 çok yüksek dozmuş umarım fazla yan etkisini falan görmezsin.
Gittin mi doktora bugün, nedir durum?

Evet baya yüksek doz ...muayne oldum biraz önce nazlı senin yumurtalar dedi bende kız heralde bunlar dedim ) bekliyorum işte ilaca ne kadar devam etcemi sölücekler şimdi hayırlısı bakalım çok şükür yavaşta olsa nazlıda olsa toplancak yumurtam var herşeye şükürler olsun. ...hepimiz için hayırlu neyse o olsun

Kızzz sende kayboldun sessizlik hayra işaretir inşlahhh güzell haberler bekliyoruz allaha emanet olun

slm kıslar

nazan haftasonu senden haber gelmeyince kısırı yaptım yedim. :))) Ama sizsiz boğazımdan geçmedi. Bende hepinizin isimlerini saydım.sankim hep beraber oturup yiyormuşuz gibi oldu. (manyakmıyım ne?)

bu arada dün adet görme günümdü kızlar. kasıklarımda batma var. düşükten sonra adet tarihi değişebilir değil mi?

Şimdi bayılsam hastaneye götürseler, hastaneden hemşire gözlerime bakıp aaaa hamilesiniz der mi ki? Sizin filmlerden bahsettiğiniz gibi olurmu kiii

Tedavide olan arkadaşlar,

Elimde 1 adet 02.2014 son kullanma tarihli Cetrodite var karşı ödemeli kargo ile ücretsiz gönderebilirim.

Alan arkadaşın duası yeter Benim 1.tedavim negatif 2 tane donmuşum var onları deneyeceğimden şuan ihtiyacım yok.İhtiyacı

olan adres bilgilerini özel mesajla gönderebilir.

aminnn canım allah razı olsun, ne olur dualarından bizleri de eksik etme... ama ne olur sende çok stres yapma, bebeğini de seni de rabbime emanet ediyorummm...

canım çok özledik,, seni de bebişi de ... sen sadece bize arada sesini duyur, güzel haberlerini ver başka birşey istemeyiz sendennn.. allah emanet olun... öpüyorum bebeişi... ve annesini...

canım güzbaharcımne demişler: iş bekler, topik beklemezevet canım iğnelere başladım pazartesi ilk kontrolüm vaarrrrr....bu sefer son bebişler sırasıyla göbüşlerimize geliyor inşaALLAH

canım benimmm doktoru görmüşsündür artık... ne dedi doktor, transfer ne zaman olurmuş... hadi bismillahh.. bismllahhh. bismillahh..
bende buluşma yeri söylenirse değerlendirebilirim.çok heyecanlı olur kendimize özel bir şey belirleriz renk,çiçek v.s gibihayal etmesi bile güzel ve eğlenceli

amin amin aminnn... kız siz resmen toplanacaksınız bu gidişle istanbul grubu olarakkk biz de uzaktan seyredeceğiz.... 16: :

yaaa sormaa şöleee bi bayılarak hamilee kalamadımm kızzz 35 yaşına geldim :) :) :)

aahhh aahhh hiç sorma ben 38 deyim hala tık yok birde genelde eski filmlerde ilk geceden hamile kalıyorlar bizler mutasyona uğradık galiba hiçbişey olmayooooo
koooppptummm remennn

Neden olmasın kuzum belkide bebiş vardır bi bayıl bakalım sonuçu erkenden öğrenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…