canım monicacım beni üzmedin tatlım.kromozon analizini Nişantaşında Burç gen.mer. yaptırdık 2008 yılında olabilir 2000 tl ye indirtmiştik bazı testleride çapa ve cerrahpaşada yaptırmıştık ama genetiğin hepsi özelde oldu.pgd ise 2010 yılındaki ınternatıonal hospitaldeki son tedavimde yapıldı 1000 tl ödediğimiz aklımda kalmış ama emin değilim.niye tutmuyor bilemiyoruz tatlımilk tedavimde 20 haftalık erken doğum yaptım diğerleri o kadar ilerleyemedi.2013 de histeroskopi yapıldı birşey çıkmadı doktorum sebepsiz ıvf dedi yapılacak her türlü test yapılmış ufak bir kan pıhtılaşması dışında hiçbir şey yok
doğru sölüyon alıştık :)
ya filmlerde oluyo ya hani gecikiyolar hemen şüpheleniyolar gidiyolar korka korka test yapıyolar sonra da hep ama hepp pozitif çıkıyo ya hani deli oluyom onlara film bile olsa öldüresim geliyo
ne alaka dicen de aklıma geldi işte öle bi yazıyım dedim
merhaba kızlar..hayırlı bereketli cumalar hepinize....
selam vermek istedim,çoğu zaman üye girişi yapmadan okuyorum sizleri,haberdar olup çıkıyorum.
herkes iyi olsun inşallah,enerjiniz düşmesin,umutlar hep olsun ve güzel şeyler yaşansııın
İim canım hoşgeldin sende :)) kan verdim şimdi muayene için bekliyom bakalım inşlahh büyümüştür yumoşlar bu hafta içinde opu olmak istiyomm inşlahhh hayırlısıyla ama busefer hiç bişi hissetmiyom ben kall geldi bana dedikleei böle bişi heralde hihhiiii :))
Herkese günaydın, çok mutlu bir hafta diliyorum hepimiz için...
Hafta sonu hiç giremedim, eşim zehirlendi maalesef, onun başındaydım hep.
Geçmişi okuyup geliyorum, habersiz kaldım meraktayım...
Güzel haberler, sevinçler paylaşmak dileğiyle...
Zeynep çok geçmiş olsun, yaşadıklarımız hiç kolay değil. Ben de keseyi görüp kalp atışını duyamayanlardanım. 2 hafta önce kürtaj oldum, 8. haftanın içindeydim... Allah kimseye yaşatmasın. Umarım bir sonraki tedavinde bebeğine sağlıkla kavuşursun.canım kalbimdesin;
sana birşeyler yazmasamda seni izliyor yazdıklarını okuyor bazen üzülüyor bazen tebbesüm ediyorum canım benim aynı ben benimde tüm tahliler temiz cıktı aynı coook az bir pıhtılaşma var oda önemsiz dedi dr canım ben tüp öncesi endokrinciye gittim anti tpo:1300 anti tg:432 cıktı tiroit antikoruymuş ve düşük sebibiolabiliyormuş sen yaptırdın mı ben yarın başka bir dr gidip soracağım tüp bebek merkezi tsh 2.29 oldugu ıcin önemli değil dıyor ama gönlüm razı değil heleki yaşadıklarımızdan sonra güçüm kalmıyor yaş gidiyor bak başka bir topige yazmıştım sanada kopyalayım hayat hikayem ve ben.............................
canım ben ilk gebeliğimde ilac kulandım sonra adetim gelmedi gebelik testine bakmayı cook istiyordum ama korkuyordumyine tek cizgi cıkacak diye öyle coook tek cizgi cıkıyordu ki bir gün: yüce rabbim ne olur bir kere cift cizgi göreyim başka bir şey istemem o heyecanı bir tatır diye gece gündüz dua ettim neyse sonunda test yaptım evet cift cizgiydi allahım inanamıyordum kafayı yiyor bağırmak herkeze söylemek cılgınca koşmak geldi icimden annemi aradım konuşamıyordum bogazıma düğüm düğüm takıldı kurudu boğazım anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aneeeeeeeeeeeeeeeeeee anca bu cıktı bak yine gözlerim doldu o anı yaşadım anem bana birşey oldu diye korktu sonra onun korkan sesi ile uyandım ve söyledim günler gecti... herkez tepkrik vs (bu arada yaşa bahane buluyorlardı ben gec evlenmiştim ya...) sonra dr gittim dr kalp atışı yok boş gebelik dedi o an öldüm kalbime bıcak saplandı oyla-e cooook acırıkı hala acıyor... 5-6dr gittim inanmıyordum o mutlululuğu karşı her gece ağlıyordum uyku yok yemek yok hayat anlamsızdı karşıdan karşıya gecerken araba carpsada olsem gitsem diye sağıma soluma bakmadan gectim coook ağır bir bunalımdı eşim horul horul uyuyor ben ağlıyor bebeğim nereye gidiyorsun bu kadarmıydı.....anlatılmaz eylül coook zor cok
sonra 1 sene gecti dr küstm hicbirşey yapmadımbir sene sonra duygularım yine beni esir aldı dr gittim aşılam oldu evet yine hamileydim ama hic sevinmedim bu sefer cünkü sonrasını biliyordum neyse dr gittim kese var bebek yok bir hafta bekleyelim dede bekledik ama sen bana sor boş ultrason kağıdına sarılıp öpüyordum minicik bir nokta göreyim diye ama yoktü gönül işte söz geciremiyorsun ..........bir hafta oldu dr gittik ve ben bebeğimin kalp atışını duydum allahım o an öldüm ve yenıden doğdum dr bebeğe bak diyordu ama bakamıyordum.....gözlerim yaşla kaplı öyle cook ağladım ki hic göremedim yalnızca duydum okadar dr 15 gün sonra gel dedi iğne verdi 15 gün sonda gittiğimde kapkara kücücük bir kese ve kürtai oldumevet benim icin cok acıydı daha ortada birşey yok ken sevmıştim ama hemen melek oldu hala kalbim sızlıyor hala icim acıyor eylül ne olur hayırlısını iste canıminan sonu coook acı veriyor bunu yaşayanlar diğer topikteki arkadaşlar coook iyi yazmışlar bende onlar yazınca ağlıyorumm.şimdi hamile olsam asla ssevinemem icimde hep korku var canım önemli olan sağlıklı olması hayırlı olması sonraki sürecte beni hayata döndüren en yakın arkadaşım doğum yaparker kalbi durdu bebekte öldu kendisi özürlü olarak yaşıyor yatalak yani ben onu duyunca halime şükür ettim rabbime sığındım o biliyor o görüyor.....
ama ben kiskandim şimdi yaa
Neşe sen Eskişehir'deydin di mi?
Ben üniversiteyi orada okudum, çok severim Eskişehir'i.
Hala da ziyaret ve gezme amaçlı geliyorum arada bir.
Herkesi toplayamasam da ben buluşurum seninle canım kıyamam sana :)
Sorma tatlım nerede hangi yediğinden oldu onu da çözemedik ama perişan oldu... O hasta olunca ben ondan beter oluyorum içim parçalanıyor. Dün akşama doğru toparladı çok şükür. Haşlanmış patatesler sağ olsun. :)iyi ve mutlu haftalarımız olsun inşallahhhh....
anam, zehirlendi miçok geçmiş olsun ya.... kız adama iyi bak lazım onlar daha bize
ama ben kiskandim şimdi yaa
Neşe sen Eskişehir'deydin di mi?
Ben üniversiteyi orada okudum, çok severim Eskişehir'i.
Hala da ziyaret ve gezme amaçlı geliyorum arada bir.
Herkesi toplayamasam da ben buluşurum seninle canım kıyamam sana :)
ordan da dönmeden bi bursa yaparsın artık.... e bana da yazık
Geçmiş olsun monica canımm allah şifa versin oldu bu heriflerimize onlarada nazar değiyoo vala ....Herkese günaydın, çok mutlu bir hafta diliyorum hepimiz için...
Hafta sonu hiç giremedim, eşim zehirlendi maalesef, onun başındaydım hep.
Geçmişi okuyup geliyorum, habersiz kaldım meraktayım...
Güzel haberler, sevinçler paylaşmak dileğiyle...
ordan da dönmeden bi bursa yaparsın artık.... e bana da yazık
Kocamın ailesi Gemlik'te yaşıyor... İstemediğin kadar Bursa yaparım sana
Geçmiş olsun monica canımm allah şifa versin oldu bu heriflerimize onlarada nazar değiyoo vala ....
Evet baya yüksek doz ...muayne oldum biraz önce nazlı senin yumurtalar dedi bende kız heralde bunlar dedimSağol Yelizcim onlar sağlam olmadı mı hayat çok zorlaşıyor valla, çok üzüldüm ben... Senin yumoşlar nazlı mı çıktı canım? :) Moralin bozulmuş ama inşallah değecek çektiklerine arkadaşım... 375 çok yüksek dozmuş umarım fazla yan etkisini falan görmezsin.
Gittin mi doktora bugün, nedir durum?
cnım çok tşekkür ederim güzel dileklerin için.rabbim inşallah bu yolda bekleyişi devam eden herkese bu mucizeyi yaşatsın dualarım hep olmayanlarla.
amin canım aminn inanınki çok dua ediyorum bunun için rabbim imtihanları evlatla eylemesino güzelliği erkese tüm isteyenlere nasip etsin,inşallah sizlerden de gzel haberler nasip etsin rabbim.
merhaba kızlar..hayırlı bereketli cumalar hepinize....
selam vermek istedim,çoğu zaman üye girişi yapmadan okuyorum sizleri,haberdar olup çıkıyorum.
herkes iyi olsun inşallah,enerjiniz düşmesin,umutlar hep olsun ve güzel şeyler yaşansııın
canım güzbaharcımne demişler: iş bekler, topik beklemez evet canım iğnelere başladım pazartesi ilk kontrolüm vaarrrrr....bu sefer son bebişler sırasıyla göbüşlerimize geliyor inşaALLAH
bende buluşma yeri söylenirse değerlendirebilirim.çok heyecanlı olur kendimize özel bir şey belirleriz renk,çiçek v.s gibihayal etmesi bile güzel ve eğlenceli
Kizlar hepinize hayirli cumalar kalbimizden geçenin kabul oldugu bi gun olsun insss
amayacim tesekkur ederim cnm inss hepimizin ailesi bereketlensin inss rabbim hepimize ikiser ucer bebis gondersin
Guzbaharim gonlune agzina saglik arkadasim bende sizleri seviyorum yoksa burda olmazdik bizim gonul bagimiz var cnm
Selencim moniica nazan kalbimdesin melinda hatibulut pers cilekli bebekcim omersevinc ruyam ve daha aklima gelemiyen butun arkadaskarim hepinize sevgiler yaa akşam bi kisir mevzusu olmus ayy keske ya ayni sehirde olup sizleri tanimayi cok isterdim ama olsun bizim kalplerimiz bir hepinize
Aferim kiz sana suan gozumde canlandirdim gulmekten bi hal oldum sana topigimizin kupasini veriyorum:118::118::118:
yelizcim yada yine eski Türk filmlerinde esas kız trafiğin ortasında yolda bayılıyor esas oğlan arabasıyla çarpmasın diye duruyor hemen hastaneye gidiliyor sevimli babacan doktor geliyor gözünüz aydın karınız hamileeeedemek ki her yıl hamilelik belirtileri değişiyor o zamanki en büyük belirti yolun ortasında bayılmakmış
yaaa sormaa şöleee bi bayılarak hamilee kalamadımm kızzz 35 yaşına geldim :) :) :)
koooppptummm remennnaahhh aahhh hiç sorma ben 38 deyim hala tık yok birde genelde eski filmlerde ilk geceden hamile kalıyorlar bizler mutasyona uğradık galiba hiçbişey olmayooooo
Neden olmasın kuzum belkide bebiş vardır bi bayıl bakalım sonuçu erkenden öğrenelimslm kıslar
nazan haftasonu senden haber gelmeyince kısırı yaptım yedim. :))) Ama sizsiz boğazımdan geçmedi. Bende hepinizin isimlerini saydım.sankim hep beraber oturup yiyormuşuz gibi oldu. (manyakmıyım ne?)
bu arada dün adet görme günümdü kızlar. kasıklarımda batma var. düşükten sonra adet tarihi değişebilir değil mi?
Şimdi bayılsam hastaneye götürseler, hastaneden hemşire gözlerime bakıp aaaa hamilesiniz der mi ki? Sizin filmlerden bahsettiğiniz gibi olurmu kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?